Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Sex la masculin
Home > Stil de viata > Sanatate sexuala > Sex la masculin > Rolul femeii in actul sexual

Rolul femeii in actul sexual

Numai femeia poate izgoni cele sase Temeri ale Sexualitatii Masculine. Cum se intampla acest lucru? Este simplu sau dificil de indepartat temerile sexualitatii masculine? Cum poate fi ajutat barbatul? Depinde totul numai de femeie sau are si barbatul un rol important pentru a scapa de aceste frici? Descopera raspunsurile la aceste intrebari si alunga incertitudinea.

Sanatate sexuala

Descoperiti-va sentimentele reciproce in functie de pozitia adoptata in timpul somnului
Top Sanatate iti recomanda
·Sex: de cate ori
Fac sex de 15 ori pe saptamana, iar un act sexual dureaza 3 minute... Cat de mult conteaza cifrele in viata sexuala?
Cum face ea acest lucru?

Prima teama este cea mai importanta - teama de a nu avea o erectie puternica.

Daca nu se ocupa cum trebuie de aceasta problema, este posibil ca o femeie sa nu reuseasca niciodata sa se ocupe de celelalte probleme.

Ea trebuie sa infrunte situatia radiind incredere in faptul ca barbatul ei va izbandi. Prin cuvant si fapta, ea trebuie sa-i dea de inteles ca totul va merge bine.


Exista un mod special de a stimula penisul unui barbat pentru a-l ajuta sa aiba o erectie?

Nu, nu exista. Femeia care doreste sa-i dea barbatului ei cea mai mare placere nu are nevoie de o harta amanuntita a organelor sexuale masculine. Ea nu are nevoie decat de a intelege mintea masculina.

Tehnica pe care o foloseste ea pentru a-l atinge in plan fizic nu este nici pe departe atat de importanta precum tehnica pe care o foloseste pentru a-l atinge in plan emotional.

Functioneaza in felul urmator: instructiunile detaliate asupra manipularii penisului prin metodele exotice sunt toate o pierdere de vreme. Ele pot impresiona femeile, dar pentru un barbat inseamna foarte putin.

De fapt, efectul erotic prin care femeia rasfata penisul este 10% senzatie fizica si 90% excitare data de faptul ca ea are grija de el in plan sexual si doreste sa-l ajute sa se pregateasca pentru actul sexual de care se vor bucura impreuna.

Daca aceasta combinatie de senzatii si impulsuri nervoase si excitare anticipata bombardeaza efectiv creierul, o erectie ferma si puternica este aproape inevitabila.


Ce se poate spune despre a doua temere a sexualitatii masculine?

Antidotul temerii de a pierde o erectie depinde de stabilirea unui impuls sexual suficient pentru a purta un barbat pana la finalizarea cu succes a actului sexual. Daca stimularea emotionala (combinata cu senzatii fizice) il propulseaza spre un inceput inaripat, exista o slaba sansa ca el sa se clatine inainte de linia de sfarsit a cursei.

Daca un barbat incepe cu o erectie buna, care este permanent consolidata, el (si partenera lui) pot de obicei sa uite de frica numarul doi. Dar trebuie ca lucrurile sa decurga corect. O femeie care doreste intr-adevar sa-si ajute partenerul trebuie sa-l faca sa simta ca-l doreste.

Daca ea il imbratiseaza cu infocare, il saruta cu caldura si ii da impresia precisa ca d-abia asteapta ca el sa inceapa, probabil ca nici unul dintre ei nu va fi dezamagit. Femeile cunoscatoare marturisesc ca unul dintre cele mai eficiente afrodisiace este pur si simplu un suspin bland de apreciere la momentul potrivit. Este echivalentul feminin al aplauzelor dezlantuite.


Atunci ar trebui ca o femeie sa pretinda ca este excitata in plan sexual chiar daca nu se simte cu adevarat asa?

Nu ar trebui sa se ajunga niciodata la asa aceva. Cel mult este posibil ca ea sa fie nevoita sa-si anticipeze propria excitare sexuala cu un moment sau doua si sa-si comunice nerabdarea partenerului. De obicei, va fi rasplatita prompt.

Daca ea ii da de inteles cat de multa placere ii face - sau este pe punctul de a-i face -, bucuria lui intensificata ii poate fi transmisa ei cateva momente mai tarziu. Cand o face pur si simplu, femeia se satisface numai pe sine. Cu cat mai bine il ajuta pe el sa se desfasoare sexual, cu atat mai mult urmeaza sa se bucure ea de actul sexual.


Ce altceva mai poate face o femeie pentru a-si face barbatul mai potent?

Ea poate utiliza unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale rasei umane: Fiecare barbat, in adancul sufletului, are dorinta de a fi condus in plan sexual de o femeie. Barbatii le spun psihiatrilor - dar niciodata iubitelor lor - "Ce bine ar fi daca ea ar fi mai activa din punct de vedere sexual. Daca as putea s-o fac sa ia initiativa din cand in cand."

Multe visuri sexuale ale barbatilor se invart in jurul fanteziei de a fi sedusi de o femeie dominatoare in plan sexual. In filme si piese (scrise de barbati) tema femeii agresive in plan sexual este repetata in mod constant.


De ce le place barbatilor ca femeile sa-i conduca in plan sexual?

Mai intai majoritatea barbatilor se tem de respingerea sexuala. Daca femeia face prima miscare, nu exista nici o sansa ca vor fi respinsi. In al doilea rand, ideea ca o femeie ii gaseste excitanti este extrem de stimulatoare pentru orice barbat. In al treilea rand, simplul fapt de a fi aproape de o femeie care se simte "atrasa" ii provoaca pe majoritatea barbatilor.

Combinatia a trei forme diferite de stimulare il face chiar si pe cel mai blajin tip un tigru in dormitor. Tot ceea ce are de facut o femeie este sa-si traduca cunoasterea in actiune si lucrurile vor incepe sa functioneze de la sine. Adevaratul dusman al fericirii sexuale este monotonia. Asteptarea, anticiparea si surprizele placute adauga un element de supraincarcare a oricarui cuplu. Dar acelasi lucru vechi de fiecare data isi pierde curand puterea de a inlatura cele sase temeri sexuale ale barbatilor.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  26.06.2011 14:01 
pqkCheIS
Cheers pal. I do appreciate the wrtinig.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie