Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Terapia familiei
Home > Stil de viata > Psihologie > Terapia familiei > Relatiile intime si dragostea

Relatiile intime si dragostea

Exista o multime de aspecte ale relatiei de cuplu care inca raman o enigma si pe care nu le putem intelege. Totusi se cunosc anumite lucruri despre caracteristicile care afecteaza relatia oamenilor. De exemplu, aspectul fizic al unui partener tinde sa fie mai important pentru barbati decat pentru femei, in timp ce inteligenta partenerului tinde sa fie mai importanta pentru femei decat pentru barbati.

Psihologie

Da dovada de un maxim de creativitate cu ajutorul metodei Six Thinking Hats
Top Sanatate iti recomanda
·Ce este analiza tranzactionala?
Analiza tranzactionala este, in primul rand, o filosofie, un punct de vedere asupra oamenilor.
Diada cuplu-casatorie

Fiecare dintre noi tindem catre structura arhetipala (masculin-feminin) bazata pe complementaritate si, de aceea, cautarea partenerului cu ajutorul caruia sa ne dezvoltam pe plan sexual, afectiv, mental si spiritual devine un proces important al vietii noastre. Gasirea partenerului potrivit duce la formarea cuplului si la casatorie (in cele mai multe cazuri).

Cuplul este o structura bipolara in care partenerii se satisfac, se stimuleaza, se sustin, se dezvolta si se realizeaza ca individualitati biologice, afective si sociale, unul prin intermediul celuilalt.

Insa, din aceasta perspectiva, cuplurile pot fi stabile si coezive sau instabile si dominate de disensiuni. Permanentizarea relatiei se transforma de cele mai multe ori in casatorie.

Casatoria este un proces interpersonal al devenirii si maturizarii noastre ca personalitati, de constientizare, redirectionare si fructificare a tendintelor, pulsiunilor si afinitatilor inconstiente, de autocunoastere prin intercunoastere. (I. Mitrofan)

Trebuie specificat ca nu putem intelege cu adevarat casatoria decat din interiorul ei.


Relatiile intime

Oamenii care sunt atrasi unii de altii devin de obicei interdependenti ceea ce inseamna ca gandurile, emotiile si comportamentul unei personae afecteaza gandurile, emotiile si comportamentul altei persone.

Interdependenta are loc atunci cand gandurile si valorile unei personae devin parte a conceptului de sine a celeilalte persoane. Aceasta este una dintre caracteristicile importante ale unei relatii intime.

O alta componenta importanta a unei relatii intime de succes este angajamentul. Persoanele se simt atasate de o relatie atunci cand sunt satisfacute de recompensele pe care le primesc din acea relatie in care au investit resurse considerabile (atat tangibile, cat si intangibile).


Dragostea

Afectiunea, expresivitatea emotionala, suportul social, sexualitatea - aceste caracteristici ale unei relatii aduc in prim plan un alt aspect - dragostea. Totusi intimitatea si dragostea nu sunt sinonime. Cei mai multi teoreticieni sunt de acord ca exista mai multe tipuri de dragoste.

Un punct de vedere acceptat distinge dragostea-pasiune de dragostea-prietenie.

Dragostea-pasiune este intensa, mereu in crestere si este legata de atractia fizica puternica, de atasamentul emotional profund; sentimentele sexuale sunt de asemenea profunde.

Dragostea prietenie nu are un potential asa de mare de crestere, dar din punct de vedere psihologic este mai intima; este marcata de preocuparile reciproce asupra altora.

Sternberg ne ofera o analiza mai atenta a dragostei. Conform teoriei lui cele trei componente esentiale ale dragostei sunt: pasiunea, intimitatea si angajamentul. Din combinatiile variate ale acestor componente rezulta mai multe tipuri de dragoste.

Astfel dragostea romantica include un grad inalt de pasiune si intimidate. Dragostea prieteneasca contine in mai mare masura intimitatea si angajamentul si mai putin pasiunea. Dragostea consumatorie este cea mai completa si cea mai satisfacatoare deoarece prin ea se satisfac in cea mai mare masura dorintele partenerilor.


Casatoriile functionale

Studiile asupra mariajelor de succes arata ca atitudinile premaritale si sentimentele sunt buni predictori pentru sucesul marital. Printre cuplurile casatorite, femeile in general tind sa fie mai satisfacute de mariaj atunci cand partenerii vorbesc des despre propria relatie.

Daca partenerii percep mariajul ca echitabil acest lucru duce la satisfactie. Satisfactia maritala sufera o depreciere la aparitia primului copil atunci cand femeile se simt coplesite. In cazul in care sotii nu le impartasesc grijile si munca, rezultatele sunt uneori devastatoare.

Un alt factor important este felul in care cuplu face fata conflictului si maniei. Lipsa comunicarii, aparitia bruiajelor si blocajelor in comunicarea, remarcile dureroase aparute in cazul unui conflict pot duce la destramarea casatoriei. Chiar daca nu e singurul factor, comunicarea eficienta, directa si empatica poate fi cheia unui mariaj fericit.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  08.04.2008 13:18 
Virgina
Draga doamna. Ce spuneti dv, ma scuzati este o tampenie. Un barbat care pune asa problema nu este un barbat de calitate, nu are nicio importanta daca va curs sau nu sange. Importante sunt sentimentele si increderea care ar trebui sa fie intre voi, indiferent daca ati mai avut sau nu reletii. Chiar daca ar fi "curs sange" sotul, daca este mitocan, scuze, ar fi gasit alt motiv sa va faca viata un iad astfel "sa va vina sa va puneti capat zilelor". Consultati un specialist pentru ca nu este normal "sa-ti vina sa-ti iei zilele" indiferent de motiv cu atat mai putin pentru un mitocan. Va pup si va rog sa va revizuiti atitudinea fata de dumneavoastra, cred ca meritati mai mult.
  29.03.2008 18:52 
Sexologie
Prima data am avut sex cu sotul meu desi am fost virgina nu stiu de ce nu mi-a curs deloc sange desi am avut dureri neplacute. Sotul meu si acum imi reproseaza ca nu am fost cinstita. De multe ori imi vine sa-mi pun capat zilelor ca stiu bine caci el a fost primul in viata mea. Puteti sa-mi spuneti de ce nu mi-a curs deloc singe la primul contact sexual?
  09.01.2008 08:25 
Raspuns
Este adevarat, comunicarea este unul dintre cei mai importanti factori intr-o relatie.
  14.12.2007 09:08 
Barbatul se va da singur cu capul de pereti, mai tarziu.
  28.11.2007 09:37 
Un tip de 32 de ani are o relatie cu o minora de 16 ani
Chiar nu stiu ce-i in capul tipului? Voi ce parere aveti?
  05.11.2007 14:45 
IUBIREA
BUNA ZIUA , CEA MAI BUNA DOVADA DE IUBIRE ESTE ACEEA DE ASPUNE ,,DA,,.ALT ASPECT AL IUBIRII ESTE ACELA CA DORINTA DE A FI CU PERSOANA IUBITA NU TREBUIE SA DEPASEASCA DORINTA DE A TE PREGATI SA TRAIESTI ALATURI DE PERSOANA IUBITA.VA PUP
  15.10.2007 17:32 
...
iubirea este un sentiment profund...in iubire trebuie sa treci peste defectele partenerului(pentru k trebuie sa recunoastem:fiecare avem cate un defect) si sa nu incerci sa il transformi in "partenerul ideal" , trebuie sa il accepti asa cum e , cu bune sau cu rele .
  08.10.2007 14:47 
dragostea
sentiment greu de descrisde oarece nu poatee fi definit pentru
  05.10.2007 13:04 
este un sentiment placut atunci cand iubesti
atunci cand iubesti ai an permanenta un sentiment placut dar trebuie sa profiti de acele momente ptr. ca sunt foarte scurte si momentele placute se evapora repede apar clipe de dezamagire cand nu esti sigur de persoana de langa tine si ele fac parte din iubire dar trebuie omise si pastrat an amintiri doar clipele frumoase ,fericite acele clipe care te ajuta sa te ridici de jos cand esti terminat de puteri si nu gasesti scapare si mangaiere decat an persoana de langa tine .
  20.08.2007 22:03 
dragostea se simte
indiferent ce spun unii si ce spun altii acest sentiment trebuie sa-l simti,nu trebuie sa existe reguli anume,asta e parerea mea,dragostea se simte..nu-ti poate impune numeni cum trebuie ,de ce asa si nu altfel,toate trebuie sa vina din interiorul tau,sa stii sa-ti explorezi toata finta ta spre a descoperi acest sentiment care este in fiecare din noi,,,dar din pacate putini stiu ce inseamna dragostea cu adevarat
  21.11.2006 22:10 
dragostea nu are varste
va spun sigur ca dragostea nu are varste.am 18 ani si sotul meu are 50,si il iubessc din tot sufletul.am avut o relatie de 2 ani "ascunsa"si la un moment dat mi-am luat dargostea dintre noi fiind forte puternica am renuntat la familia mea pentru el.A fost foarte greu la inceput din cauza ca lumea era rea si nu erau de acord.acum dupa un an de casnicie sunt foarte fericita alaturi de sotul meu si sper ca iubirea noastra sa dureze cat mai mult.asa ca atunci cand iubesti pe cineva esti in stare sa renunti la viata ta ptr aceaea pwersoana.
  13.11.2006 13:31 
dragostea e frumoasa
dragostea e frumoasa atat timp cit ai pers iubita langa tine ,dar atunci cand nu mai merge relatia la fel ca la inceput,cel dezamagit sufera f tare.asta e cel mai dureros lucru,sa iubesti si pers pe care tu o iubesti sa nu mai fie cu tine.
  08.11.2006 15:03 
dragostea ce ne uneste
parerea mea este ca exista dragoste cred in dragoste foarte mult dar parerea mea este ca ai nevoie de compatibilitati intrun cuplu pentru a putea mentine dragostea;este foarte important ca orice razboi sa se sfarsiasca in pace prin momentele de dragoste si bineinteles pisaleala( femeilor) in general face sa se stinga acea flacara din inima persoanei iubite
  06.11.2006 15:00 
relatiile de cuplu
cred ca relatiile de cuplu trebuie sa fie frumoase indiferent de varsta.desi dupa o anumita varsta apar anumite tabieturi si preocupari mult mai individuale, daca cuplul e suficient de unit atunci totul poate deveni mai durabil si mai ...pasional suntem diferiti si cu personalitati puternice si de multe ori e dificil sa gasesti calea de mijloc.depinde cat de puternice sunt sentimentele ce leaga cuplul
  12.05.2006 19:02 
gelozia,bat-o vina
aveti perfecta dreptate,eu am trecut prin asa ceva si era sa-l pierd
  08.05.2006 18:00 
dragostea
dragostea poate fi un lucru atat de frumos daca se stie cum se pastreaza,niciodata in dragoste nu sufocati cu gelozia pt ca veti pierde acea persoana.oricat de mult va iubeste se satura de zilnicele reprosuri si ''scene'' de gelozie. lasati-l liber ca sa traiasca acea dragoste minunata dintre voi.
  23.04.2006 09:17 
suflet pereche
Si eu cred in dragoste, chiar si la prima vedere...dar daca nu este udata,in fiecare zi ca si o floare,dragostea poate disparea incetul cu incetul.oricum, cel care n-a iubit pe celalalt cu adevarat, se retrage repede din "joc", fara sa se uite in urma. atunci se va stii cu adevarat cat de puternica, adevarata a fost acea dragoste. de aceea, o mica despartite(fireste cu motiv!)te va ajuta sa-ti analizezi mai bine relatia. eu cred ca exista un suflet pereche acolo, undeva pentru fiecare.de noi depinde sa-l gasim, sa-l recunoastem si sa-l pastram.
  16.04.2006 19:18 
exista iubire
exista iubire adevarata doar daca sti cu adevarat sa iubesti ,dar sa fi si iubit cum se cuvine...eu sunt indragostita pana peste cap de o persoana foarte speciala pentru mine el locuieste in egipt si ne-am cunoscut in italia.dar regret ca nu pot sa fim inpreuna unul de celalat ,asta e dar ,nu ma speri cal o sa-l pierd pt ca stiu ca ma iubeste lafel cum il iubesc si eu.....dar nu voi sti ce se va intampla ,eu vreau din suflet sa ramanem inpreuna de ace va spun iubit persoana care va iubeste nu cea care profita de dragoste,ca o sa aveti de suferit....ciao
  08.04.2006 16:58 
...si totusi...
...cred ca cele spuse mai sus sunt mai mult decat reale numai ca multi nu le constientizeaza... Si totusi ..nu cred ca exista cu adevarat...DRAGOSTE...:)
  29.03.2006 11:05 
Despre dragoste
Atunci cand exista dragoste intr-un cuplu exista si comunicare si tot .Este suficient pentru ca alta relatie poate sa-ti ofere pasiune pentru un moment dar daca ai avut totul inainte iti vei da seama ca pasiunea une4i noi relatii trece foarte repede si cu ce ramai s-ar putea sa nu-ti mai placa.
  27.03.2006 20:14 
dragostea
Dragostea adevarata ,nu moare niciodata.Intradevar acea pasiune de la inceputul relatiei se transforma in iubire si respect fata de cealalta parte,partenerul este tratat ca facand parte din tine.Cuvantul dragoste este prea complex ca sa poata fi disociat in parti.
  27.03.2006 16:52 
dragostea există
ne cunoaştem de 6 ani şi cu toate astea ne iubim la fel,ba mai mult ca în prima zi.de ce?,pentru că dragostea te face mai puternic,mai sesibil, mai receptiv.recomand tuturor să iubească şi să se lase duşi de val atunci cand iubesc.pentru mine ăsta este secretul.trebuie să laşi un pic şi de la tine ca să lase şi el.varsta nu cred că mai contează în ziua de azi.ai încredere în el sau ea şi îţi va răspunde cu aceeaşi monedă.şi nu uita să îl respecţi pe cel pe care l-ai ales.contează mult.numai bineşi nu uitaţi iubiţi-vă mult.
  27.03.2006 16:39 
hmm.. poate si el vrea altceva, acum, sau mai tarziu ;-)
  12.03.2006 21:21 
la un moment dat oricata dragoste ar fii moare.nu mai e dragoste si totusi vrei dragoste nu te multumeste bunatatea lui fata de tine,si respectul vrei alceva.si daca cineva imi poate spune de ce e ok.eu am o casnicie super un sot care ma respecta ma iubeste si ar face orice pentru mine.dar ani casniciei isi spun cuvantul nu mai e dragoste.si vreau alceva.
  14.02.2006 13:16 
SFAT
FACETI DISCURSURI MAI INTERESANTE
  14.02.2006 08:24 
la ce varsta este potrivit sa ne casatorim
  13.02.2006 16:08 
e greu sa uiti daca iubesti cu adevarat
dragostea ne face sa plutim...dar si sa revenim pe pamant si sa vedem cat suntem de singuri neori fara persoana iubita...eu iubesc...si nu mai sunt iubita...nu am certitudinea nici azi dupa2 ani k m-a iubit cu adevarat vreodata..dar stiu ca a fost minunat atunci cand eram impreuna..era sublim era..copil..era tandru...era dragastos..era total opusul meu..si m-a fakut in cateva luni sa-l iubesc mai presus de viata mea...imi lipseste..ma doare absentza lui din viata mea..il sdor..dar numai e al meu...mi-am dat seama dupa ce a plecat din viata mea ca il iubesc...si a fost prea tarziu..uneori iti mai doresti o sansa...dar nu o mai primesti,pt k suntem condusi de principii idei fixe idiotenii...si astazi sunt singura si ma gandesc cum akum 2 ani ionut era cu mine,si ne iubeam...si totul se termina..dar iubirea nu moare.si azi il mai iubesc si as vrea sa dau timpul inapoi ca sa fim din nou amandoi Viata fara dragoste ..nu exista Dragostea doare cand nu este impartasita,amintirile dor,viata nu are sens..fara aceste sentimente care ne dau motive sa ne trezim dimineata ,Eu nu mai am motiva sa ma trezesc dimineata dar o fac pt k e totul o rutina totala...Iubiti-va si renuntati la dragoste niciodata
  13.02.2006 15:36 
SUPERRRR
DEPINDE DE COMPATIBILITATEA ZODIILOR. SPRE EXEMPLU EU SUNT INDRAGOSTITA DE UN SCORPION CARE NU PREA MA BAGA IN SEAMA. POATE DE ACEEA IMI PLACE ASA DE MULT.APROPO EU SUNT SAGETATOR SI AM CITIT CA ZODIA MEA NU PREA ESTE COMPATIBILA CU A LUI, ASA CA NU PREA STIU CE SA FAC..AR TREBUI SA RENUNT LA ACEASTA "IDILA" PUPICI
  13.02.2006 14:14 
Relatii intime
Salutari din Anglia... M-am bucurat enorm sa va citesc articolul`dragostea`pe internet... `dragostea-pasionata`...de sotul meu englez m-a ajuns in pragul divortului... Englezii sunt foarte reci, ceea ce eu ca roman nu prea am timp...deoarece viata-i scurta si i-mi este frica a da dragostea mea pasionata cuiva care nu o merita...Englezii!!!
  13.02.2006 14:04 
e adevarat
este adevarat ca daca dragoste nu e nimic nu.este singurul lucru,singurul sentument care te face sa sa te simti importanta si te ajuta sa mergi mai departe
  13.02.2006 12:27 
dragostea
Dragostea este f frumoasa, dar cred ca atunci cand se sfarseste nuface decat sa se destrame tot ce a fost si ramane ca la inceput...deci nimik
  13.02.2006 10:23 
extraordinar
dragostea asta...ce face din om.baietii sunt niste marionete in mainile noastre
  12.02.2006 22:31 
nu ma mai inteleg cu sotu
ESTE UN ARTICOL BINE VENIT SI EDUCATIV FELICITARI.
  12.02.2006 12:10 
tot ceea ce am citit e adevarat,dar e in cele mai multe cazuri imposibil de realizat pt. ca un cuplu sa fie fericit. cand doi parteneri au pareri diferite ,dorinte diferite si caractere diferite credeti ca se mai poate face ceva?
  11.02.2006 14:07 
extraordinar
cand am citit acest mesaj am avut o stare de beatitudine totala.nu ma asteptam sa gasesc un astfel de articol in timp ce ma perindam intr-o zi plictisitoare...pe internet.articolul dv.m-a determinat sa incerc sa fiu mai maleabila cu saracii barbati si sa mai ascult si dorintele lor
  10.02.2006 18:21 
nu il cunosc k persoana
lam cunoscut doar prin tel e plec in italia si spune k ma iubeste vazandumi doar poza.ma va cere in casatorie ii place km gandesc
  09.02.2006 21:20 
Felicitari
Eu si sotul meu am fost foarte impresionati de acest articol,si credem ca este bine venit.
  09.02.2006 13:39 
...
...mi se pare un articol destul de bun chiar foarte bun pt majoritatea tinerilor felicitari...
  08.02.2006 19:11 
dragostea falsa
Dupa mine dragostea e un fenomen greu de inteles si usor de uitat.Am stat in concubinaj cu un "barbat"(sa-i zicem asa)care ma mintit (zic eu)in tot acest timp pt ca:nu exista zi sau convorbire telefonica in care sa nu imi spuna cat de mult ma iubeste iar cand eram departe de el cat de mult ii lipsesc dar eu calatoresc mult pt ca serviciul mi-e de asa natura si intr-o zi l-am sunat dar nu mi-a raspuns si mi-a rasarit ideea ca ar putea fi cu o alta ceea ce de fapt sa si confirmat o luna dupa cand fiind departe l-am sunat eu la telefon si ihtr-un tarziu mi-a raspuns spunandu-mi ca are o alta iubita ca ii pare rau ca sa intamplat asa dar totul e terminat la care eu l-am intrebat cand m-a mintit cand imi spunea ca ma iubeste sau acum cand imi zice ca are alta ier el mi-a raspuns ca niciodata si de asta imi zice adevarul.Ce puteam sa fac usor nu mi-a fost ca il iubesc enorm iar eu unde pun suflet nu ma joc.Sfatul meu e ca barbatii nu merita iubiti ci doar storsi de bani asa cum facea cealalta femeie cu care a fost inaintea mea si pe care o criticam cu vehementa si necunoscand-o IMI CER SCUZE si dau si eu un sfat AVETI GRIJA FETELOR;DOAMNELOR DE CINE VA INDRAGOSTITI CA NU TOTI APRECIAZA DRAGOSTEA.Am 39 ani si in privinta asta inca sunt PROASTA.Cine s-o indragosti ca mine ca mine sa pateasca.
  08.02.2006 18:22 
SEX
SEXUL INTRETINE O RELATIE
  08.02.2006 17:43 
DRAGOSTEA-VIATA
EU CRED CA DRAGOSTEA ESTE VIATA ,DEOARECE VIATA ESTE PLINA DE DRAGOSTE
  08.02.2006 16:57 
iubirea ,mirajul vietii.
iubirea este ceva ce nu poti controla.vrei nu vrei,te indragostesti,iubeti i suferi.Este sarea si piperul vietii.Pentru iubire si prin iubire ajungi s- faci lucruri pe care nu credeai c le vei face vreodat.Fra iubire,viaa este ca un film alb negru,si fr sunet...
  08.02.2006 16:34 
dragostea
Dragostea este tacuta si vorbeste prin fapte!!!
  08.02.2006 15:40 
Viata
Viata este cel mai pretios dar pe care Dumnezeu l-a putut oferi omului,de aceea noi trebuie sa pretuim fiecare minut in care noi ne aflam langa persoane care tin la noi si care intr-adevar ne apreciaza pentru ceea ce facem.Maxima mea care o am in viata este^iubiti-va mult^pa
  07.02.2006 23:39 
dragoste
dragostea e cel mai frumos lucru care mi s-a putut intampla pana acum.Sa iubesti si sa fii iubit e ceva nemaipomenit.Totul e sa ai incredere si sa iubesti cu toata fiinta ta.
  07.02.2006 20:15 
dragoste sau necesitate
Articolele de mai sus sunt extraordinare.Eu sunt casatorita de 11 ani si am 2 copii.Pana nu demult mariajul meu mi se parea a fi mult diferit de altele.Imi iubeam sotul mai mult decat pe mine ,era soarele meu,aerul pe care il respiram,lumina dupa care imi conduceam viata.Intr-o seara de Octombrie raiul meu a fost zguduit.De atunci nu stiu daca imi mai iubesc sotul.Si totusi el e prezent in gandurile mele ,cand suntem impreuna radem de amintirile petrecute impreuna,imi doresc sa-l am aprope ,insa nu mai e atractia care a fost.Nu stiu daca il mai iubesc ,sentimentele mele sunt confuze.Pentru el am renuntat la viata mea din Germania ,pentru el m-am intors in Romania,nu m-au putut oprii cei 2000 de km. sa ajung la el.Nu am regretat niciodata pasul faut ,am regretat ca a fost atat de naiv incat sa strice frumosul nostru mariaj.Suntem inca impreuna cu toate ca ma obligat sa dorm cu amanta lui in patul nostu.L-am iertat ,am sus sa-i mai dau o sansa .Nu mai este aceeasi chestie insa ma lupt cu mine sa ma ridic ca Pheonix din cenusa.Nu poti arunca pe fereastra 11 ani din viata mai ales ca am avut o relatie destul de frumoasa.Oare asta e o dovada de dragoste sau este obisnuinta mea de a fi cu el ? Cel mai grav lucru este ca nu ma mai simt atarasa de el fizic asa cum era odata.El arata super ,toate femeile se uita dupa el,insa..........daca se poate sa-mi da-ti un sfat m-as bucura .Multumesc anticipat.
  07.02.2006 14:11 
Dragoste,iubire,pasiune.....lucruri pe care orice om trebiue sa le traiasca.Am ramas uimita de articole si pot sp ca mi-au placut enorm.Adresezi intrebari la orice pas,primesti sfaturi in orice moment;relatiile intime trebuie sa aibe acea savoare pe care sa o simti atat de la partener cat si el de la tine.A iubi inseamna a fi fericit a avea o jumatate pe care sa o iubesti si sa te iubeasca;cu el/ea gasesti si bucurii si necazuri;ajutor reciproc.A m ajuns sa iubesc pe cineva care nici macar nu este langa mine.Stiu ca ma iubeste si el si de aceea risc lupt ca sa fiu cu el si invers,chiar daca nu este langa mine.La amandoi ne este greu dar viata merge inainte cu sau fara prea multe explicatii
  07.02.2006 13:14 
relatie
poti sa ai si peste 37!!!astept raspuns..
  05.02.2006 10:17 
esti bun?
daca depaseste putin mai mult 37 nu mai este valabil?
  03.02.2006 22:09 
dragoste
sunt de parere ca fiecare clipa trebuie traita la maxim,viata trece....
  02.02.2006 23:00 
prietenie
vreau sa stiu cum pot sa am o relatie cu un baiat pesti
  02.02.2006 18:14 
simpatica
as dori sa am o relatie k tinee pt k sunt de acceeasi varsta,astept rasp
  02.02.2006 12:27 
casatorie
am 37 si doresc o relatie de lunga durata sau casatorie cu o doamna sau domnisoara de aceiasi varsta poate sa aiba si un copil!!!adresa mea de email:costel_bengosu@yahoo.co.uk
  02.02.2006 10:50 
interesant
e foarte interesant ce a-ti sctis acolo si e foarte aproape de realitate
  01.02.2006 23:06 
probleme
mh parerea mea ..mhhh accentuati mai mult p relatiile dintre zodi:rac-gemeni,rac-berbec,etc.Din punct d vedere al dragostei si daca nu sunt compatabile ce rezulta daca te-ai atasat de persoana respectiva ...sau esti intr-o relatie cu zodia respectiva
  01.02.2006 21:28 
diferenta de varsta
am vazut ca cineva a intrebat cum vedem o relatie intre o fata de 20 de ani si un barbat de 42. dar intre o femeie de peste 30 si un barbat de 20? eu cunosc o astfel de femeie ;), si pot sa va spun doar ca dragostea nu tine seama de conventii sociale si prejudecati.
  01.02.2006 16:38 
IUBIREA
ESTE UN SENTIMENT PROFUND FATA DE O ALTA PERSOANA
  01.02.2006 16:05 
salut
si horoscopul pentru barbati,va rog!
  01.02.2006 15:36 
DRAGOSTEA
SUNT MAI MULTE IUBIRI DAR UNA SINGURA E CEA ADEVARATA
  31.01.2006 21:26 
dezamagire
nu mi se pare delok intresant .nu intelg nimic
  31.01.2006 20:02 
parerea mea
articolul este un scurt rezumat al tipurilor de relatii,de dragoste, mai exact,existent in orice curs de psihologie sociala.Cu unele retineri:pasajul de mai jos ar trebui reformulat:"gandurile si sentimentele cuiva pot afecta pe cele ale altei persoane".Mai corect ar fi ca influienteaza, nu in orice situatie le "afecteaza".
  30.01.2006 20:15 
buna intrebare... af fi curioasa sa aflu un raspuns edificator
  30.01.2006 14:55 
dragoste versus dragoste
ce ne facem cand nutrim o dragoste-prietenie,cu pasiune tinzand spre zero si intalnim dragostea-pasiune?
  30.01.2006 14:21 
dragoste
ca nu ma simt iubita
  30.01.2006 09:18 
dragostea
dragosteab este un joc pe care trebuie sa stii sa-l joci
  30.01.2006 00:08 
despre dragoste
e bine sa iubesti dar sa fi si iubit ca daca nu esti iubit nu ai pentru ce sa traiesti sincer.am patito stiu cum este si le inteleg pe pers care nu au avut parte de prea multa atentie si dragoste din partea partenerului,dar bafta ca yo am reusit intrun final am dat peste fericire si e mult mai bine bafta
  29.01.2006 23:48 
Dece intotdeauna tu iubesti pe cineva care iubeste pe altcineva si asa mai departe?Mi-as dori sa fiu iubita de cel pe care-l iubesc.Da iubesc si acela nu este sotul meu.Ce sa fac?
  29.01.2006 23:41 
imi place mult acest site p care l-am descoperit din intamplare
  29.01.2006 21:16 
Parere
De multe ori ma intreb de ce fructul oprit e cel mai dulce?De ce in relatia sot-sotie intervine rutina in timp in rel cu un altul nu se intampla acest lucru?
  29.01.2006 17:28 
iubirea
cel mai frumose momente din viata e sa iubesti si sa fii iubit ...la inceput cand te casatoresti e iubirea apoi respecul nu cred k iubirea poate fi la fel ...adik la inceput e puternica dar dupaia se mai stinge si ramane respecul..poate gresesc dar voi vedea pe parcurs:P
  29.01.2006 13:30 
ESTE CA TREBUIE MULTA ATENTIE SI GRIJA
  29.01.2006 06:05 
iubirea sentiment etern
dragostea este cea care mentine echilibrul universului .afirmatia ta e perfect adevarata iubirea sta la baza actiunilor noastre .Din iubire pentru prietni familie sine actionam si doar alaturi de ei ne simtim impliniti.Biblia seaza dragostea alaturi de cele mai importante virtuti crestine"Poti sa ai darul prorociei si tainele toate de le-ai cunoaste si sa ai atata cerdinta incat sa muti si muntii si daca dragoste nu ai la nimic nu-ti foloseste''...dragoste nu va muri niciodata''Asadar iubiti cu incredere.Si nu uitati pentru a fi iubiti, trebuie sa iubiti|!!
  28.01.2006 21:34 
Iubirea................
Parerea mea este ca iubirea conteza foarte mult din toate punctele de vedere!!!! Daca nu ar fi iubirea nu am avea pt ce trai...............Iar intr-o relatie foarte importanta este si intimitatea,sa se cunoasca,sa-si cunoasca fiecare particica a corpului!!Sa vorbeasca despre orice.Poate sunt subiectiva pt ca iubesc si sunt iubita!!!!
  28.01.2006 15:31 
este foarte buna
  28.01.2006 02:47 
.....comunicare.........
cel mai important lucru intr-o relatie eu cred ca este comunicarea,deoarece este singurul mod de a-l cunoaste pe cel de langa tine
  28.01.2006 00:06 
frumos articol....
... dar ar fi mult mai eficient daca ar fi publicate si cateva sfaturi pentru a evita situatiile neplacute, blocajele in comunicare de exemplu
  27.01.2006 23:57 
legat de dragoste
sunt o fire romantica si foarte visatoare.eu cred ca un om care nu este sincer cu persoana iubita inseamna ca nu o iubeste indeajuns de mult
  27.01.2006 20:47 
VIATA IN MAI MULTA SINGURATATE
INTALNIRI RARE TE FAC SA VIBREZI DE FERICIRE CAND VINE MAMENTUL DIN PAREA MEA DAR SIMT CA SI DIN PARTEA LUI IN AFARA ACESTOR INTALNIRI NU AM OCHI PENTRU ALT BAIAT DE CE? CATEODATA MA DEZAMAGESC SI SPUN CA RENUNT LA LUPTA ASTA CU TIMPUL, LA TIMPUL CARE "CURGE" FOARTE GREU IN REST PRETENIA CU O PERSOANA DE ACELASI SEX TE AJUTA FOARTE MULT DOAR DACA ESTE O PRETENIE FARA INTERES.
  27.01.2006 20:43 
NU MAI AM NICI O PARERE
NU MAI CRED IN DRAGOSTE MOTIVE: CASATORIA A STICAT TOTUL ADICA MAI BINE ZIS SENTIMENTUL DE POSESIVITATE DIN PARTEA PARTENERULUI DE VIATA, SI DORINTA LUI DE A CONDUCE IN ORICE, MAI PRESUS DE ASTA NU ESTE MULTUMIT DE NIMIC
  27.01.2006 18:15 
dragoste
sunt o pers c-am proasta dar asta e
  27.01.2006 17:01 
da
cateodata sunt o pers visatoare.pana acum am suferit ptr un baiat care nu a meritat.am plans si inca plang foarte mult pentru el.asa ca fetelor va dau un sfat niciodata sa nu suferiti ptr niste idioti cum sunt baietii.traitiva mai bine viata alaturi de prietenii
  27.01.2006 13:42 
dragoste
simpatica,atragatoare,
  27.01.2006 12:47 
dragostea
dragostea,este cel mai frumos lucru din viata unei persoane
  27.01.2006 12:47 
dragostea
dragostea,este cel mai frumos lucru din viata unei persoane
  26.01.2006 21:32 
legat de dragoste
nu sunt o persoana melancolica sau pre visatoare,dar cred ca un om care nu iubeste si nu este iubit nu este o fiinta completa;eu iubesc si asta ma ajuta mult,sincer
  26.01.2006 16:03 
e corect?
Mie imi place sa pacalesc fetele ca le iubesc la nebunie dar defapt eu ma pricalesc de ele. ha ha ha...
  26.01.2006 16:00 
Of nu stiu ce sa fac
Ajutati-ma nu stiu cum sa-l cuceresc pe Vasea
  26.01.2006 15:50 
26.01.06
Eu cred ca nu e bine sa te casatoresti pe la 18 ani.Cu toate ca eu sunt mica am numai 12 ani,dar vreau sa va dau un sfat fetelor,pentru ca baietii fac ce le tuna prin cap. Fetelor invatati si la urma ginditiva la casatorie. Casatoriti-va cel putin la 22 ani. Nu va grabiti sa faceti un pas gresit.Stiu multe cazuri unde fetele s-au casatorit si acum regreta.Cea mai frumoasa parte a vietii este COPILARIA!
  26.01.2006 13:17 
dragoste
ion alina maria
  26.01.2006 11:23 
important
In viata mea cel mai important este sa ma distrez cat mai mult si sa invat ptr EXAMEN.
  26.01.2006 04:02 
Ce fac ?
Esti prea tinara sa te casatoresti la 18 ani, in aceeasi situatie am fost si eu , m-am casatorit la fel de tinara si uite ca acum dupa 14 ani de casnicie regret pasul facut. Sfatul meu este sa mai astepti. Nu este atit de simplu pe cit crezi acum, mai tirziu vei vedea alfel lucrurile si poate imi vei da dreptate. Invata din experientele si din greselile altora, pe mine nu a avut cine sa ma sfatuiasca la momentul potrivit , iar acum este prea tirziu. Iti doresc sa iei o decizie inteleapta si sa iti fie bine.
  25.01.2006 19:46 
dragostea
mai voi nu prea spunety asa de bine toate despre dragostea ea este un fenomen frumos si spiritual si este ff bine sa iubesty si sa te simti iubit ..!
  25.01.2006 19:22 
am un prieten care spune ca este in stare sa ma astepte sa termin facultatea si dupa aceea sa ne casatorim.nu suntem din acelasi oras,la o distanta de 160 km.nu stiu ce sa fac,el este mai mare decat mine cu 5 ani si nu are alta prietena decat pe mine,nu stiu daca sa-l cred sau nu.va reusii sa ma astepte atat timp,el lucreaza?
  25.01.2006 17:33 
nu sunt sigura de dragostea lui
am un prieten pe nume bogdan si nu sunt sigura de dragostea lui.....eu locuiesc in herculane,iar el in caransebes e o relatie si la departare,dar eu tin la el si nu stiu dak si el tine la mine,sper k da.imi spune tot timpul k ma iubeste,dar nu stiu dak sa-l cred sau nu.............vreau si eu un sfat dak se poate???el este in zodia gemeni iar eu berbec.multumesc!!!astep raspuns.
  25.01.2006 14:59 
Ce fac?
prietenul meu e ceva mai mare decat mine.ma iubeste de aceea vrea sa ne casatorim.eu nici 18ani nu am.are grija de mine,ma respecta si multe altele.nu stiu ce sa fac.AJUTATI-MA SA POT DA UN RASPUNS!
  25.01.2006 14:46 
raspuns
de ce nu ii raspunzi cu aceiasi moneda indiferenta si mai mult, nu este singurul barbat iar o femeie casatorita poate avea o viata froarte frumoasa si daca este extraconjugala, totdeauna un amant te respecta mai mult te sprijina si te ajuta iar tu poti trece mai usor peste problemele de acasa si atunci poti arata intradevar indiferenta de care am vorbit mai devreme
  25.01.2006 00:20 
dragoste mintita?
cum poti sa nu mai comunici cu omul care-l iubesti ?Sau totul a fost minciuna?!?asa mi se intampla mie,sotul meu ma trateaza cu indiferenta, uneori cu ura,alteori sluga AS DORI SA-MI RASPUNDETI MULTUMESC!!!
  24.01.2006 12:32 
tradati in dragoste
vrei sa discuti problemele personale ? poti discuta cu mine
  24.01.2006 09:15 
relatia dintre balanta si pesti
sper sa ne intelegem inca de la prima vedere.
  24.01.2006 03:45 
intrebare
ce fadem atunci cand iubim dar nu putem fi cu persoana respectiva,iar dupa ani si ani ne regasim dar nimic nu mai e la fel si totusi sent exista!?
  24.01.2006 03:27 
ce e iubirea?
e de ajuns sa fii dezamgit o data ca sa nu mai poti iubi niciodata si daca vrei sa o mai faci totul duce la esec?si atunci te intrebi unde ai gresit?!
  23.01.2006 16:43 
sex
nu trebuie sa te daruiesti inainte de a fi sigura ca il iubesti si te iubeste,pt ca o sa regreti mai tarziu
  23.01.2006 15:04 
iubire sau dragoste
este o diferenta intre iubire,dragoste si sex,deoarece cand esti cu cineva pe care il iubesti le unifici,iar cand te desparti te intrebi unde ai gresit
  23.01.2006 04:16 
parerile prea putin conteaza.....,.
cred ca degeaba esti sigur ca o iubesti si ca te iubeste daca totul este frumos doar la inceput si fara sati dai seama P I E R Z I
  23.01.2006 04:15 
parerile prea putin conteaza.....,.
cred ca degeaba esti sigur ca o iubesti si ca te iubeste daca totul este frumos doar la inceput si fara sati dai seama P I E R Z I
  22.01.2006 19:42 
nu stii despre ce vorbesti
in primnul rand e mai important sa analizezi cu cine crei sa te culci si sa te casatoresti deoarece oamenii se schimba pe parcursul anilor.Daca vrei sa te culci trebuie sa fii sigura ca el nu sta cu tine doar pentru ca sa se culce cu tine...daca asa dai papucii.La casa torie stiu cazuri de mariaz 30 ani dupa care divorti si tipi care au astepta 4 ani ca sa se culce cu una de clasa a 12-ea.DAca nu iti vede sufletul, atunci nu-ti vinde carnea!!!!!!!!!!
  22.01.2006 15:03 
iubirea
iubirea o cunosti de mic dar cand intalnesti iubirea adevarata at totul ti se pare mai frumos chiar si tu ca persoana esti mai frumoasa cand iubesti.iubirea e cel mai frumos sentiment care se poate naste intre doua pers
  22.01.2006 03:07 
fara titlu
eu cred ca daca il intalnesti pe "mr right" si vrei sa-i dai tot ce ai tu mai bun si tu deja ai facut-o cu un tip la un majorat iar acum nici macar nu-i mai ti minte numele,atunci va fi momentul in care vei realiza ca poate,totusi trebuia sa te gandesti de doua ori si sa-ti verifici sentimentele ca sa iasa intr-adevar scantei si sa-ti doresti sa-o mai faci si a doua oara.
  21.01.2006 00:00 
o iubire la distanta
Parerea mea e sa nu credeti atunci cand cineva va va spune ca ochi care nu se vad se uita.e total fals daca e o iubire sincera nu se uita nici o data va garantez.
  20.01.2006 12:51 
Dragoste
dragostea,are mai multe intelesuri pt unii,adiga de moment sau de durata.cand ma refer la dragostea de moment nu este sa zicem o aventura ci mai de graba un loc de refugiu pt unii care se simt singuri, neintelesi de partenerul anterior.dupa ce si atins scopul nu maivalorezi nici pe jumatate din ce ai fost candva.
  20.01.2006 12:48 
e totul ok in viata mea
e f bine sa te drbd
  19.01.2006 22:42 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma pt inceput conteaza sa stii cu cin eo faci k dup aia sa nu regreti.daca il iubesti p baiatu respectiv si ai incredere deplina in el atunci ar fii ok sa fa ci pasu cel mare dar daca nu mai bine astepti momentul potrivit
  19.01.2006 17:48 
....
nu se poate vorbi la fel despre toate relatiile ,nornal exista niste tipare ,trase cu linii mari dar fiecare om este diferit ,fiecare traieste dragostea altfel .... e prea mult de vorbit pe tema asta ..si in dragoste nu se vorbeste ....se simte mult asta cred io :)
  19.01.2006 17:48 
neincredere
hmzz..am stat si ma uitam la msgele voastre..nuj stiu eu prea multe is mikutza..dar 1 data cu trecerea timpului se va accepta orice din partea ambilor parteneri poate kiar si a avea aventuri chiar si cu acordul prietenei/nului...nuj ce se intamapla cu lumea inteleg nici dragoste absoluta adevarata dar macar putin sentiment sa fie..ptr k se duce d rapa lumea in care traim..si nu stiu ce lasati in urma ce ex am da urmasilor dak urmam un astfel d comportament pur si simplu prea formal deloc atrasi d interior si d existenta ..sa lasam aparenta..e doar parerea mea..
  19.01.2006 17:48 
dragoste
caut iubita pt relatie de lunga durata poate casatorie am 37 ani!!
  19.01.2006 17:48 
jumatate
...ar trebui gandit cu cealalta jumatate!nu cedezi in fata tentatiei decat daca iti e teama sa discuti cu partenerul despre posibilele probleme aparute in cuplu.comunicarea este totul.daca sunteti sinceri,o sa-ti ofere el ceea ce probabil cauti la altul,la o aventura,de exemplu.
  19.01.2006 17:48 
deznadejdea
hai sa fim seriosi,in ziua de azi nu mai exista fidelitate,deci nu exista iubire adevarata.care dintre voi nu cedeaza in fata tentatiilor de a-si insela partenerul de viata???/0,001%.iubim doar cu juma de inima.ce ar trebui facut??
  19.01.2006 17:48 
dragostea
Cel mai frunos lucru p lume este sa iubesti si sa fi iubit!!!cand iubesti,nu ai nevoie d nimic altceva,dekt d persoana iubita!!!
  19.01.2006 17:48 
dragostea
dragostea inseamna pasiune,respect reciproc,intelegere,fidelitate,vizualizarea planurilor de viitor in compania celuilalt,maleabilitate,sinceritate,interese comune,respectarea dorintelor partenerului in conformitate cu nevoile personale,iubire.
  19.01.2006 17:48 
iubirea
atunci cand iubesti uiti de tot chiar si de sc.esti cu capul in nori.e cel mai frumos lucru.
  19.01.2006 17:48 
dragoste
inseamna totul pt mine.e f frumos sa iubesti dar in acelasi timp sa fi iubit.cel pe care il iubesc este viata mea.
  19.01.2006 17:48 
horoscop sentimental pwsti
nu vad nicaeri ca este pentru pesti si nu ma asteptam sa vad lucruri in general ci lucrui specifice zodiei pesti
  19.01.2006 17:48 
dragostea inseamna totul
atunci cand exista dragoste ,nimic nu mai conteaza!iubirea pt mine e omul de alaturi!
  19.01.2006 17:48 
Multa Dragoste
dragostea este ceva profund;nu se povesteste ci se simte.Este foarte frumos sa iubesti,dar si sa fii iubit.Ai dreptate dragostea este un sentiment care uneste doi oameni,ii duce pe culmile extazului
  19.01.2006 17:48 
salut
draga crisalida sa stii k ai foarte mare dreptate in legatura cu dragoste. dragostea intareste relatia intre doua persoane. mai ales iubiti.
  19.01.2006 17:48 
dak dragoste nu e nimic nu e
  19.01.2006 17:48 
corect
de la dragoste porneste totul- increderea, respectul, sinceritate, toleranta si nu in ultimul rand pasiunea care trebuie sa fie fundamentul dragostei adevarate
  19.01.2006 17:48 
o intrebare
sunt cu un tip cu 9 ani mai mare ca mine,el are o relatie anterioara cu o tipa de 5 ani,dar nu se mai inteleg..ce parere aveti?e ok...ne iubim mult dar nu am certitudine!
  19.01.2006 17:48 
dragostea-pasiune
cred ca o relatie poate rezista daca exista pasiune,apoi intelegere si respect;toate acestea sunt foarte importante.Varsta nu conteaza!!!
  19.01.2006 17:48 
adevarat
interesant articolul
  19.01.2006 17:48 
probleme???????
Nu cred ca 5 luni e perioada prea mare daca amandoi a-ti fi la fel de hotarati.Cu riscul de a ma repeta iti spun ca timpul le rezolva pe toate .Poate in viziunea ta nu e ceva normal sa astepti atata timp ,dar daca simti ca merita asteptarea o vei face pt ca simti intr-adevar ca EA merita!!!
  19.01.2006 17:48 
timpul decide
UNEORI suntem nerabtatori sa avansam intr-o relatie si poate de aceea ne dorim din ce in ce mai mult de la partener .Cred ca cheia avansarii intr-o relatie e intelegerea reciproca ,dorinta de face cat mai mult pt cel de langa noi pt a primi la randul nostru cat mai mult.
  19.01.2006 17:48 
probleme
eu cred ca ii este frica sa nu afle parinti ei despre relatia voastra. dar intr-un fel ai si tu dreptate 50%.
  19.01.2006 17:48 
probleme
buna seara as vrea si eu sa va intreb daca este normal ca o fata si un baiat sa nu faca dragoste daca vorbesc de 5 luni. dar a zis ca va urma..cum sa ii spun sa o conving sa facem dragoste.dar eu o iubesc si ma gandesc tot timpul la ea sh ea la mine dar a zis k ii este frica sa nu se afla( eu cred k de aici reiese k nu are incredere in mine). vreau si eu o parare? va rog. trimiteti-mi un mesaj pe adresa de e-mail george_is_2005@yahoo.com. va multumesc mult si astept e-mailul. noapte bune
  19.01.2006 17:48 
Barbatii...
Barbatii sunt un rau necesar fara de care nu am putea traii......acelasi lucru se poate spune si despre femei.Fiecare sac are peticul lui...Orice suflet isi are sufletul pereche in lumea asta.Rabdarea e de aur...
  19.01.2006 17:48 
suntem delicati ca niste ghiocei
nooi vream dragoste pura , bazata pe incredere si respect..relatii de lunga durata .Suntem niste fiinte atat de fragile chiar daca aspectu nostru nu da de inteles asta... nr meu de tel este 0250740366. sa fim iubiti ca e loc pt toti sub soare...
  19.01.2006 17:48 
faaaaa
pai ce crezi fa ca vrem altceva...taratura jegoasa!
  19.01.2006 17:48 
barbatii sunt niste imaturi
Fetelor fiti foarte atente la comportamentul barbatilor,pt. k majoritatea nu vor decat acelasi lucru de la bun inceput -SEX-.Pt. ei cuvantul rabdare ink nu s-a inventat!Asa k nu va lasati magulite de complimentele lor !
  19.01.2006 17:48 
voi fetele
dupa mine baetii sunt de nimic
  19.01.2006 17:48 
relatii intime
si eu cred la fel in cea mai mare parte
  19.01.2006 17:48 
nu va lasati fetelor
dupa parerea mea baietii sunt niste nenorociti toti doar ca unii isi exteriorizeaza mai mult aceea parte a caracterului iar altii mai putin.Daca nu sunteti de acord astept contradictiile voastre.chiar daca par draguti si va alinta sa nu aveti incredere in ei pentru ca la inceput asa sunt toti,poate sunt unii care merita sa fie tratati mai frumos dar sunt foarte rari,asa ca fetelor sa aveti grija si tineti-va pe pozitii lasati-i pe ei sa vina la voi ascultati-ma stiu ce spun
  19.01.2006 17:48 
pentru voi, fetelor
incercati sa nu va aprindeti prea tare. fiti voi mai indiferente si lasati-i pe ei sa alerge si sa se zbata in tot. veti avea satisfactie garantata.
  19.01.2006 17:48 
despre barbati
sunt niste copii mici, care nu stiu decat sa stea, sa astepte,sa primeasca. de ce sa vorbim cum sunt cand de fapt ei nici nu mai sunt. barbatul in ziua de azi nu mai stie sa respecte o femeie, nu mai stie sa o aprecieze, sa o cucereasca, sa o faca fericita. ei nu mai stiu nici ce-i aia "intelegere". deci...
  19.01.2006 17:48 
cum pot sa atrag un scorpion nonconformist
nu se exteriorizeaza
  19.01.2006 17:48 
Iubirea Un Lucru Imposibil
Simona Ai Foarte Mare Dreptate Baietii Din Zilele Noastre Sunt Toti O Apa Si Un Pamant. Nu Toti))))))
  19.01.2006 17:48 
darar naiba-n tine dragoste
degeaba iubim dc nu gasim persoana potrivita,baieti sunt doar pe interes vor sa aibe cate 2 sau mai multe .ASA K MAI BN NU MAI IUBITI PANA NU gasesti pers potrivita
  19.01.2006 17:48 
dragoste
dragostea adevarata este atunci cand partenerul isi da silinta sa te faca sa te simti iubita si in mod special sa fii fericita langa el,sa-i pese de tot ce iti doresti si toate lucrurile sa le faceti impreuna cu drag.cand te simti iubita iti poti schimba viata in bine si poti vedea realitatea cu alti ochi.eu am o relatie de 8 ani si pot spune ca am lupat mult ca sa mentinem acea dragoste de inceput si sa ne fim alaturi la bine si la greu,e greu sa-ti accepti partenerul asa cum este cu defecte si calitati.sfatul meu este sa iubiti dar sa aveti grija pe cine.
  19.01.2006 17:48 
iubirea
Fa bine si iubeste-ti prietenul!
  19.01.2006 17:48 
dragostea
de curand am invatat si eu o lectie, ca degeaba zici tu ca vrei sa te indragostesti daca in adancul sufletului tau lucrurile stau altfel. Te indragostesti doar atunci cand acea persoana te iubeste si stie sa te aprecieze. Si inca un secret pe care eu nu-l gasisem nicaieri inainte sa trec eu prin asta. Dragostea apare doar atunci cand nu il vezi perfect, frumos destept inteligent. Asta este dragostea, dar sunt multi profesori si prea putini elevi in domeniu. Asa ca mai puneti mana si iubiti oameni buni ca dak nu se duce pe apa sambetei tot pe planeta asta. Va saluta o zapacita indragostita
  19.01.2006 17:48 
Cer este iubirea
Dragostea este un butoi cu rahat care are la suprafata un strat de miere,dupa ce se termina mierea ramane rahatul.
  19.01.2006 17:48 
si eu am iubit
aha...da...si yo l-am iubit doamnelor pt brad pitt...:)) si vedeti ca nu a iesit nimik..e cuu angelina aia..ce sa-i faci..viatza..oricum e mai mare ca tata:))
  19.01.2006 17:48 
relatiile dinte cupluri
am avut o relatie cu un barbat mai mic ca mine cu 2 ani(19 ani),am avut o relatie cu el 5 ani,nu stia sa ma aprecieze,era imatur,ma sugea de seva vietii,nu stia sa se poarte cu mine ca femeie,ma facut sa il urasc.Acum am o relatie cu un barbat mai invarsta,e raiul pe pamant,stie sa ma faca fericita,ma apreciaza,ma face sa ma simt frumoasa,imi apreciaza ideeile si le ia in consideratie,sunt implinita!!!Va doresc si voua doamnelor sau domnisoarelor sa va gasiti perechea,indiferent de varsta lui sau a voastra,continuati sa traiti ca femei adevarate si nu va fie teama sa iubiti din nou!
  19.01.2006 17:48 
iubirea nu moare nicuodata!
eu l-am iubit pe robert fondorik,dar iel ma trateaza cu indiferenta,chiar dak sunt cu el si acum,sufar din cauza lui.il voi iubi mereu.
  19.01.2006 17:48 
nu am sa-l uit niciodata
eu l-am iubit pe liviu ungureanu,la nebunie dar nu mai pot sa ma impac cu el pt k ma tratat ptre mult timp cu indiferenta.
  19.01.2006 17:48 
il iubesc dar nu putem sa mai fim impreuna
il iubesc pe fostul meu iubit aurel dar nu pot sa ma mai impac cu el pentru ca m-a inselat
  19.01.2006 17:48 
iubirea nu moare
eu am iubit-o pe corina hodis,o iubesc si o voi iubi toata viata mea chiar daca ea e cu ovidiu ,nu ma intereseaza,tot a mea va fi
  19.01.2006 17:48 
daca dragoste nu e nimic nu e
atunci cand exista seriozitate,respect si iubire reciproca,piedicile sant aproape inexistente
  19.01.2006 17:48 
seriozitate maxima casatorie
parerea mea e ca o relatie ptr casatorie nu trebuie sa dureze mai mult de 1 saptamana deoarece in acest timp poti sa iti cunosti partenerul destul de bine
  19.01.2006 17:48 
relatie de casatorie sau de lunga durata pt ad.constantingaf@yahoo.com
relatie de casatorie sau de lunga durata Director in marketin-ul medical sanitar -pitesti -annemonnyque3107@yahoo.fr
  19.01.2006 17:48 
relatie
Daca esti interesata de o relatie de casatorie sa-u de luunga durata,trimite un email la ad.constantingaf@yahoo.com Am 50 de ani si locuiesc in USA Tn.
  19.01.2006 17:48 
relatie
daca esti interesata de o relatie de lunga durata poate chiar casatorie trimite un email la adresa costel_bengosu@yahoo.co.uk am 37 ani
  19.01.2006 17:48 
e frumos
cei mai multi nu inteleg ca fericirea nu inseamna sa ai tot ce iti doresti,ci sa iei tot ce e mai bun din tot ce ai,sa doresti ceea ce ai.adevarat ca iubirea ne face sa suferim dar e frumos ca totusi o dorim,o vrem si ne implineste.viata e o continua etapa de reiindragostire si cei mai fericiti imbina dragosta pasionala cu cea prietenie.te iubesc dragul meu,stiu ca nu e roz totul dar tu esti cel mai drag sufletului meu.
  19.01.2006 17:48 
m.ai tradat.DE CE.MERITAM
baietii nu merita.am crezut in el si m.a tradat .nu meritam doar pe ell.am iubit si el m.a umilit si m.am injosit dar NU MERITA.akum toata dragostea ce o purtam s.a transformat in ura sau asa vreau sa kred
  19.01.2006 17:48 
iubire
pisoias,doar iubirea noastra poate invinge orice obstacol
  19.01.2006 17:48 
prietenie
pt cele mai bune prietene oana si ioana va pupik dulce de tot
  19.01.2006 17:48 
te pup dulce, dulce puiut mic si scump si mi e dor de tine (pt vali)
  19.01.2006 17:48 
cand iubesti cu adevarat iti dai seama nu ca pti trai alaturi de aceea persoana draga ci ca nu poati trai fara ea,iar cand spui ca ai fost dezamagit asta presupune ca la baza a stat doar amagiri, caci pt a fi dezamagit trebuie sa fi fost amagit,astfel suferinta nu si mai are rostul pt ca nu merita sa ne pedepsim noi pt greselile altora prin suferinta
  19.01.2006 17:48 
te iubesc
te iubesc Allesia
  19.01.2006 17:48 
iubirea
pentru iubire enevoie de doi pentru fericire pot fi numai EU
  19.01.2006 17:48 
iubirea absoluta,o utopie
totul e relativ..inclusiv iubirea..dar durerea intervine atunci cand uiti asta..
  19.01.2006 17:48 
iubeste-ma
alessia ar trebui sa ma iubesti
  19.01.2006 17:48 
esec
nu cred in iubire la prima vedere
  19.01.2006 17:48 
yubyre
Yubyrea e o mare durere,dar fara ea oameni ar fi mai tristi.Yubeste pentru a fi yubyt
  19.01.2006 17:48 
uffff
numai ratari am avut in dragoste toti profita de mine
  19.01.2006 17:48 
succes!
nu cred in ceea ce spui si de ce minti atata?
  19.01.2006 17:48 
barbati ! nu fiti olteni !
Gandeste de doua ori inainte de a spune TE IUBESC.Te-ai jucat cu sentimentele mele.E PACAT , NICOLAE !
  19.01.2006 17:48 
y
e bine sa iubesti........si ata
  19.01.2006 17:48 
de dragoste......si dor....
In zilele noastre e mai simplu sa iubesti cu trupul .dar cu sufletul ce facem fratilor????
  19.01.2006 17:48 
un gand simplu...
nu stiu de ce ,dar toata lumea fuge de adevarul crud care doare .EU cred ca e mai bine sa stiu decat sa mor in nestiinta. SA joc teatru pt ce?Pt bani , pt o casa ? da as face si asta dar nu cred ca as simti ca merit cu adevarat ceea ce am .Si atunci ce sa facem ca sa ne simtim si sa traim bine?1.sa iubim cand e de iubit.2 sa muncim cand e de muncit .3sa nu uitam niciodata de unde am pornit.
  19.01.2006 17:48 
Dezamagire...
Din proprie experientza,ash spune ca intr-un cuplu trebuie sa fii actritza ca sa mearga totul bine.(eu nu am shtiut sa joc teatru,crezind ca sinceritatea e mai pretzuita).Tinerii in ziua de azi,traiesc cu clipa prezenta nu se gandesc ce va fi maine.
  19.01.2006 17:48 
o idee....
sunt de parere ca tineri in general se aprind si se sting repede,intr?un moment au crezut ca sunt cei mai indragostiti dar si?au dat seama la un moment dat ca nu a fost mai nimic.Crerd ca tinerii atat fetele cat si baietii in ziua de azi fuc de relatiile mai intense,le plac sa se distreze si atat,bine asta nu inseamna ca nu exista si excepti.;
  19.01.2006 17:48 
tradarea
nu vreau s-o definesc ,vreau doar sa nu mai existe,nici suferinta ,nici infidelitatile .E greu sa iubesti fara sa suferi ,e greu oricum ar fi.... de ce oare trebuie sa mai fim si dezamagiti?
  19.01.2006 17:48 
iubire
toata lumea se chinuie sa o defineasca ;n-ar fi mai mai bine sa o traim cu demnitate si respect pt toata lumea?
  19.01.2006 17:48 
despre relatii
e chestiune de alegere ,timp ,noroc ,comunicare ,reciprocitate,fidelitate si nu in ultimul rand respect
  19.01.2006 17:48 
iubire
cand iubesti,simti ca ai aripi.ai impresia ca zbori deasupra tuturor si ca esti unic.iubiti ca sa fiti iubiti
  19.01.2006 17:48 
dragoste
dragostea_i ca si o raie te manca si-n calcaie
  19.01.2006 17:48 
dragoste
prin ce se defineste dragostea?
  19.01.2006 17:48 
iubire
iubirea tine locul aerului.este cel mai frumos sentiment din viata fiecaruia
  19.01.2006 17:48 
iubire
iubirea este cel mai puternic sentiment.fiecare iubire este unica.
  19.01.2006 17:48 
iubire
iubirea este cel mai puternic sentiment.fiecare iubire este unica.
  19.01.2006 17:48 
dragoste
Cand iubesti pe cineva faci orice ce il face fericit
  19.01.2006 17:48 
iubire
iubire, implinire, dragoste --minunate sentimente. Ce faci atunci cand le descoperi prea tarziu si nu mai poti face nimic pentru a intoarce timpul inapoi? Ce faci atunci cand le gasesti in alt loc decat acasa ? Ce faci atunci cand nu vrei sa ranesti pe nimeni si totusi simti ca numai asa te poti simti implinit - alaturi de persoana pe care ai visat-o inca din adolescenta, dar ... ai intalnit-o prea tarziu ? Nu ne ramane deact sa visam ....
  19.01.2006 17:48 
dragoste,respect,comunicare
dupa parerea mea o relatie trebuie sa se bazeze pe comunicare si respect.intr-o relatie trebuie sa ,,investesti,,foarte multe sentimente care la randul lor trebuie sa fie impartasite,numai atunci poti spune ca este vorba de o dragoste implinita.
  19.01.2006 17:48 
cikinkira
hmmmmmmmmmm are dreptate
  19.01.2006 17:48 
dragoste,respect unul fata de celalat,optimism,credinta
cel mai important lucru intr-o relatie este dragostea adevarata unul fata de celalalt,respectul reciproc,respectarea dorintelor persoanei de langa tine,comunicarea este un factor important,optimism si un tel comun.o relatie adevarata nu o primim cadou din cer ,trebuie investita dragoste si vointa.
  19.01.2006 17:48 
daca iubesti chiar asa si nu te mai poti desparti de persoana iubita tine-o cat poti de aproape.Parerea mea e sa te consulti cu persoana iubita si sa te asiguri ca si ea te iubeste pune-lla incercare si poti afla mai multe.
  19.01.2006 17:48 
afectiune
in fiecare zi cunoastem diferiti oameni: barbati si femei, dar dintre acestia se detaseaza unul singur la un moment dat, care este cat mai aproape de ceea ce avem noi nevoie in acel moment. Unii reusesc sa cultive o relatie de durata, altii nu. Depinde de noi.
  19.01.2006 17:48 
Dragoste
In Mare Parte Avetzi Dreptate..ce Sa Zic Totul E Frumos Cand Inepi O Relatzie Bazata Pe Dragoste Reciproca,respect Si Solidaritate Unul Fatza De Celalalt.sunt Casatorita Si Am 2 Copii Minunatzi Pe Care Pot Spune Ca Ii Crestem Imreuna..de La Pregatirea Biberoanelor Si Svhimbatu; Scutecelor Pana Acum La Efectuarea Primilor Pasi Virtuali In Lumea Minunata A Informatici Si A Calculatoarelor:)
  19.01.2006 17:48 
afectiunea
nu stiu cum sa va spun dar am prins o oarecare pasiune pt.cineva si nu ma mai pot desparti.ce pot face?nu mai pot iubi pe nimeni nu mai pot simti nimic pt altcineva
  19.01.2006 17:48 
parere
Chiar in acest moment trec printr-un divort am 37 ani si nu stiu daca mai pot avea vreodata incredere in dragoste .Sunt foarte dezamagit..
  19.01.2006 17:48 
interesant, dar...
Interesant este tot acest materil precum si ideile vehiculate aici...este veridic tot ce se spune, numai ca ...acest subiect este mult mai complex, este ceva ce nu se poate acoperii in totalitate de niste cuvinte oricat ar fi ele de bine aranjate si/sau bine folosite...este parerea mea subiectiva si nu astept confirmarea nimanui sa-mi dea dreptate!
  19.01.2006 17:48 
Sex
Cel Mai Naspa Lucru De Pe Pamant.va Pup
  19.01.2006 17:48 
mesaj
caut o iubita pe care sa o iubesc mult!!
  19.01.2006 17:48 
Dragoste
Dragostea este cel mai frumos sentiment.Atunci cand iubesti uiti de toate supararile.
  19.01.2006 17:48 
parere
dragostea e cea mai importanta si te ajuta sa treci peste toate.iubesti si esti iubita.ce poate fi mai frumos?
  19.01.2006 17:48 
O Prostie Cine Crede
E De Tot Rahatu.
  19.01.2006 17:48 
parere
nu este normal sa-ti incepi viata sexuala prea devreme.
  19.01.2006 17:48 
parere
nu e bine sa te casatoresti prea curand nici prea tarziu
  19.01.2006 17:48 
Cool
Sunt Interesante Si Sunt Utilee Asemenea Informatii Mai Ales Pt. Cei Care Abia Isi Incep Viata Sexula.
  19.01.2006 17:48 
Cool
Sunt Interesante Si Sunt Utilee Asemenea Informatii Mai Ales Pt. Cei Care Abia Isi Incep Viata Sexula.
  19.01.2006 17:48 
Cool
Sunt Interesante Si Sunt Utilee Asemenea Informatii Mai Ales Pt. Cei Care Abia Isi Incep Viata Sexula.
  19.01.2006 17:48 
Cool
Sunt Interesante Si Sunt Utilee Asemenea Informatii Mai Ales Pt. Cei Care Abia Isi Incep Viata Sexula.
  19.01.2006 17:48 
Amdrada
sunt niste chestii foarte interesante si utile
  19.01.2006 17:48 
adevarat
foarte interesante si adevrate aceste chestii,are dreptate alin:mes pt toti:P
  19.01.2006 17:48 
Mes pt toti
faceti sex acum cat mai puteti k doar no sa puteti si la 80 de ani(mai ales fetele)SERIOS:))
  19.01.2006 17:48 
Fain
Sincer Mi Se Pare Un Site Care E Interesant Si Pe Care Nu-l Stiam Dar O Sa Le Spun Si Prietenilor Mei Despre El:))
  19.01.2006 17:48 
ha-ha
asa e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  19.01.2006 17:48 
interesant !!!!!
Tuturor baietilor le place sa faca sex intr-o relatie, si dak femeia nu-l f..e bine ii da cu picioru-n fund
  19.01.2006 17:48 
muie voua
pipi con voi si ma pis pe site ul vostru de cacat si mama voastra de dobitociiii marsh ratatilor
  19.01.2006 17:48 
pe ce se bazeaza intradevar o relatye?
Eu cred ca in ziua de azi aproape toti bayetii or niste relatii bazate pe sex:p
  19.01.2006 17:48 
Sexul Masculin
E Mare Pula Voastra?
  19.01.2006 17:48 
E Sanatos Sexul Oral?
Da,pt K E Incitant
  19.01.2006 17:48 
cea mai prielnica perioada pentru sex
e un site extraordinar va felicit din toata inima
  19.01.2006 17:48 
La ce vоrstг poюi face sex
eu cred c la 16 ani.
  19.01.2006 17:48 
iubirea
in primul rind dragostea se bazeaza pe respect,ulterior va aparea si sentimentele care definesc dragostea.doua pers.se potrivesc atunci cind gandurile celor doi sunt compatibile si reciproce in acest sens.pt.fiecare pers.din lume exista o dragoste.cel mai mult conteaza sa iubesti si sa fii iubit.cautati-o si o veti gasi
  19.01.2006 17:48 
merita
conteaza foarte mult sa iubesti si sa fi iubit. Eu ii multumesc lu D_zeu ca am gasit-o si doresc asta la toata lumea
  19.01.2006 17:48 
ncearca
daca nu gasesti persona potrivita pt tine dc dreq te casatoresti...mai cauta si cauta pe cineva care te respecta te intelege si te poate iubii de adevarat
  19.01.2006 17:48 
tu
esty varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  19.01.2006 17:48 
dragostea nu este complicata
dragostea nu este complicata daca stii sa fii fercit langa pesoana iubita,
  19.01.2006 17:48 
dragostea este complicata
dragostea este complicata,este cu doua taisuri asa cum este si casatoria care nu inseamna dragoste ci o necesitatea care te poate distruge;mai ales in zilele noastre putin se mai casatoresc din dragoste
  19.01.2006 17:48 
doar asa
Daca ambii parteneri se iubesc cu adevarat nu exista obstacole in realizarea aceea ce-si propun.
  19.01.2006 17:48 
totala dreptate
intradevar ai dreptate si este bine k oamenii sa fie ajutati in asemenea privinte pt k singuri nu au nici o sansa sa se descurce, fiecare are nevoie de putin ajutor.
  19.01.2006 17:48 
intradevar..
joc la barcelona din sezonu viitor....
  19.01.2006 17:48 
ce cred eu
cred ca oamenii au nevoie sa citeasca acest articol,le va da raspunsuri la multe intrebari
  19.01.2006 17:48 
despre mine
ai dreptate si nici nu sti cat
  19.01.2006 17:48 
dragostea?
oare vom gasi odata un raspuns corect la acest cuvant?...il vom gasi mereu...in noi insine,in ceea ce suntem ca oameni pe acest pamant,in acest univers
  19.01.2006 17:48 
mesaj
parerea me este ca aceaasta pagina este o pagina buna si educativa
  19.01.2006 17:48 
iubirea
este un sentiment foarte frumos.fara iubire viata unui om nu are sens.
  19.01.2006 17:48 
depinde
cand dragostea nu este impartasita la fel de ambele parti din cuplu aia nu ami este dragoste
  19.01.2006 17:48 
viata si dragostea
De cand ne nastem,dragostea isi pune amprenta peste tot.Simtim dragostea mamei,care va fi eterna, oricat de buni sau rai copii ii vom fi mamei.Imi amintesc(am vazut la tv)zbuciumul unei mame care avea un fiu rau,rau si-l iubea,il iubea puternic si adevarat ca o mama.Dragostea copilului pentru parintii lui,pentru fratii,surorile lui va fi dragostea pe care o va darui de cand se stie el.Cand iubirea se cuibareste in sufletele noastre noi o primim cu sufletele deschise,ca pe o comoara.Iubirea ne daruieste momente de traire unice,speciale,inaltatoare.Dupa cum putem noi receptiona acestea,devenim mai buni,mai generosi,mai posesivi... Asa, iubirea asta nobila este o comoara sau o povara pentru noi.De aici fericirile sau dramele noastre,cand e vorba de iubire.Oricum,daca iubire e-n toate,iubire Dumnezeeasca,e bine in toate.Parca ar fi bine sa strcuram si un strop de ratiune in Iubirile astea mari care ne ametesc de nu mai stim de noi. Pentru ca suntem la inceput de an sa dea Domnul sa fiti patrunsi de iubire in toate si totul va fi bine.La multi ani!
  19.01.2006 17:48 
e super ce scrieti
da e bine ca sunteti dar trebuie sa scrieti mai real si prin citeva cuvinte mai inttelese de toti nu un sirag si nimic nu intelegi si mar interesa cu ce zodie te potrivesti cel mai mult?.
  19.01.2006 17:48 
ce e dragostea?
nu e usor sa spui nici macar ce e dragostea, daramite sa te lasi cuprins de ea.e adevarat ca poti trai cele mai minunate momente, poate de neimaginat, insa si mai important e sa ai curajul de a te aventura, de a risca si a incerca sa te bucuri de fiecare moment. unii confunda dragostea cu frica de a singuratate, cu linistea zilei de maine asigurata de un suport material, insa atunci cand ea exista intr-adevar, nu mai conteaza nimic. inca n-am aflat ce e mai dureros : sa iubesti, sa ai impresia ca iubesti sau pur si simplu sa nu traiesti sentimentul acesta. doare sa iubesti si in celasi timp doare faptul ca n-ai trait o mare iubire. inainte imi doream sa iubesc, acum iubesc si doare la fel de rau. totusi, n-as putea renunta niciodata la ce simt....
  19.01.2006 17:48 
totul e relativ in viata,pana si dragostea
Nu am o mare experienta in ceea ce priveste dragostea,dar pot spune cu toata certitudinea ca sa iubim si sa fi iubiti este darul pe care Dumnezeu l-a lasat pentru noi.Nu cred ca exista in aceasta lume un om care sa nu iubeasca vreodata;niciodata nu este prea tarziu sa dam voie acestui sentiment sa patrunda in inimile noastre...da,stiu ca uneori aduce si suferinta,deznadejde,lacrimi si multa durere,dar asa cum un trandafir nu este complet fara spini,nici iubirea nu e completa fara ceea ce noi numim suferinta...Invatati sa daruiti fara sa asteptati ceva in schimb!
  19.01.2006 17:48 
intelegere reciproca
Am crezut ca daca i-mi vad de treaba,copii,casa,curatenie,macare,serviciu,v-a fi totul bine,si dupa 30 ani nu avem ce discuta,cred ca undeva am gresit s-au nu ne potrivim,
  19.01.2006 17:48 
dragostea nu are varsta
acum ceva timp m-am indragostit de un barbat mai mare decat mine cu 14 ani..si el de mine...pe atunci eram minora si parintii mei ne`au despartit,am trait 2 ani minunati..acum sunt cu altcineva dar mintea imi zboara la el...se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata,acum dau dreptate acestei vorbe..
  19.01.2006 17:48 
dragostea...
la inceput credeam ca totul va fi bine dar m`am inselat..din toata dragostea ce ne lega a mai ramas un gol un strigat de durere fiindca nu te mai pot avea..a trebuit sa renuntam unul la altul desi nu vroiam..uneori dovada suprema de dragoste este de a renunta la persoana iubita...
  19.01.2006 17:48 
incredere dragoste dar si libertate
TOTI supunem acelasi lucru"o relatie are nevoie de incredere,dragoste" dar uitam un lucru esential din prea mult egoism LIBERTATEA.Fie ea si libertatea de miscare.Am 22 de ani si am vazut multe cupluri destramandu-se pt ca nu si-au acordat destula libertate.Eu personal nu ma pot plange din acest sens in relatia mea nu exista fraza"unde te duci,cu cine te duci?"Daca ai deajunsa incredere in cel de langa tine nu pui intrebari de genul.Partenerul iti va raspunde fara sa-l intrebi,daca ii lasi si lui putina libertate
  19.01.2006 17:48 
lui Marcel
Mare idiot mai esti...
  19.01.2006 17:48 
dragostea ca necesitate
cred ca avem nevoie de dragoste ca de apa,ca de aer...dragostea e cel mai frumos sentiment,cel mai pur,este obstacolul ratiunii noastre,dar fara ea am fi goi,simpli si .......
  19.01.2006 17:48 
incredere si dragoste
Parerea mea este ca intr-un cuplu trebuie sa existe multa incredere,dragoste si optimist.Dac nu ai ai incredere si esti lipsit de dragoste...totul se destrama.Am doar 15 ani si stiu ce inseamna deja din auzite si vazute de cele mai multe ori.va pup pa-pa
  19.01.2006 17:48 
intelgere
parerea mea.. este ca nun stiu daca iubita mea adica puiu` meu... adica.. totusi mami meu.. sau ded ce nu fulgua... saun poate pizda prosta ce esti aruncatoare de jinars si umflatoare de fund..stie ca o iubesc...dar iamm zas ca o iubesc tare mult dee demonstrat un stiu daca iam demonstrat dar poate sa va zica ea daca o contactati... sunand la nr de telefon.. .... sau pizda porsta ca va r5aspunde.... acest mesaj sper sa apara pe toate siteu`rile...si sa-mi spune-ti pararea... va pup... astpet mesaje... parerea mea..Maricel!
  19.01.2006 17:48 
Intelegerea, baza unei relatii
daca nu este intelegere si sinceritate, relatia va esua, tu trebuie sa simti cand iubitul te iubeste si tine cu adevarat la tine, daca numai iti spune, dar nu o dovedeste...mai gadeste-te!
  19.01.2006 17:48 
parere
daca intr-o casnicie nu exista noi ca definitie nu exista nimic daca nu se face impreuna. cand se ajunge la eu si tu separat nu mai e nimic de facut fara acordul ambelor parti!!!
  19.01.2006 17:48 
dragoste, dar mai ales respect
Dragoste pasionala,nebuna...vorbim de inceput...Intr-o a doua parte si ceea ce trebuie sa ramina pina la sfirsit este respectul, oameni buni !
  19.01.2006 17:48 
Pasiunea Unei Relati
Daca Nu Pui Suflet Intro Relatie Nu Ai Facut Nimic,faci Un Mare Bine Comunicind Cu Persoana Iubita Astfel Ii Arati Cit De Mult Il Respecti,daca Pui Banii Ca Interes Mai Tirziu O Sa-ti Dai Pumni In Cap.
  19.01.2006 17:48 
parere/intrebare
Parerea mea e ca intr-o casnicie,atasamentul nu este suficient,e necesar un gen de ''teatru''constructiv in permanenta.Asta nu inseamna ca trebuie sa faci lucruri care-ti displac,doar de dragul partenerului.Dar trebuie intretinuta relatia continuu.In alta ordine de idei,ce parere aveti despre posibilitatea ca un barbat sa iubeasca 2 femei in acelasi timp?
  19.01.2006 17:48 
Primul lucru in casatorie
Eu sunt de parerea ca pe primul plan intr-o relatie de casatorie sta sexul iar apoi sta intselegerea si dupa aia BANII, dar citeodata Banii ar putea ocupa locul de frunte in acea relatie
  19.01.2006 17:48 
comunicare
cel mai important intr-o relatie e comunicarea pt ca nespunind ceea ce te apasa n-ai sa stii niciodata unde ai sau a gresit.chiar daca uneori ne doare sa auzim adevarul nu uitati ca minciuna doare mult mai tare.
  19.01.2006 17:48 
ye
ay cel mai tare
  19.01.2006 17:48 
compatibilitati
Sunt de acord!o relatie nu ar trebui sa inceapa pe baza unor compatibilitati zodiacale, dar se poate sprijini pe ele pe parcursul sau.
  19.01.2006 17:48 
e bine
ai incredere in el?daca nu ai incredere de ce continui relatia?si te-ai gandit vreodata ca daca vrea sa te insele, te inseala si cu vecina...nu trebuie sa se mute in alt oras. invata sa ai incredere in el si totul se va simplifica
  19.01.2006 17:48 
compatibilitati
Sunt de parere ca 2 oameni nu trebuie sa aiba o relatie care se bazeaza pe compatibilitatea zodiilor.Mi se oare o prostie.
  19.01.2006 17:48 
dragostea
iubitul meu e mai mare decat mine cu 7 ani eu am 14 el are 21 e OK?
  19.01.2006 17:48 
e bine
E bine sa accept ca iubitul meu sa se mute in alta localitate cu toata ca ma tem sa nu ma insele?
  19.01.2006 17:48 
compatibilitati si non-compatibilitati
Ma super enerveaza faptul ca se tot discuta compatibilitatile dintre zodii si majoritatea dintre ele nu sunt reale.De exemplu, eu sunt leu, prietenul meu e din zodia pestilor si n/am intalnit pe cineva mai tandru si mai potrivit in gandire ca el.Am fost si cu balante, si cu scorpioni dar nu a avut acelasi farmec.De ce trebuie neaparat sa ne izbim de niste chestii pe care cineva le considera corecte sau nu?Corect e sa cauti omul pe care il vrei in viata ta.Poate noi suntem un caz fericit:-)
  19.01.2006 17:48 
ptr andra deea
ai dreptate..iubirea nu este totul intr-o relatie...cand ajungi sa cunosti destul de bine o persoana apar diferentele...chiar si cele mici,te fac sa suferi...sa-ti doresti altceva...sa nu mai stii pe care cale sa o apuci...e greu sa stai cu o persoana 1-2 si pe urma sa nu mai stii dc acea persoana este potrivita pt tine...la prima vedere era ok dar pe urma cand intervin diferntele fac ca iuibirea sa se piarda...sa dispara k si fumul de tigara...iubirea...cand o ai nu e bine...cand nu o ai ti-o doresti
  19.01.2006 17:48 
iubire...diferente
si cand zic diferente...stiu ca te poti candi la mai multe aspecte... dar eu vreu sa subliniez,diferenta dintre doi oameni.. crede-ti-ma!nu este suficient!ca sa mearga,sa traiasca...si sanatoasa o reletie,trebuie mai mult decat iubire!trebuie respect,trebuie comunicare,trebuie intelegere.prin intelegere,ma refer,sa incerci sa-i vezi si partile pozitive si negative ale partenerului,sa incerci sa le intelegi,si abia apoi,va pot spune ca veti putea sa le acceptati!am inteles abia acum...dupa un an de prietenie...cat de diferiti pot fi oamenii...si ce probleme poate cauza acest fapt!sa existe iubire,dar sa fie diferentele atat de mari incat sa nu se poata continua o iubire...o relatie... greu de spus.. acum cand scriu sunt in acest impas...sa continui..sau nu o relatie..care are o problema..mai mare.diferentele de conceptii intre doi parteneri! nu stiu.cand o sa am raspunsul,o sa revin cu un mic articol,exprimandu-mi parearea..despre iubire! care...ma repet,nu este suficienta,ca o relatie sa supravietuiasca.Din pacate,asta este cruntul adevar.
  19.01.2006 17:48 
pt un pasager
draga pasager,iubirea e mai mult o stare de dependenta, o obisnuinta, o iluzie poate...dar ar trebui sa fii fericit iubind, pe cand tu zici ai devenit catelus..te identifici cu statutul asta?din cate ai spus pare ca nu...aminteste-ti cum erai inainte de a fi..catelus..ianinte de a o iubi.Esti suficient de puternic sa spui stop sau pa, depinde doar de tine, doar ai supravietuit si inainte de a fi ea, nu?acum doar te-ai obisnuit cu prezenta ei, cu ceea ce ea inseamna sau ar putea insemna pt viata ta..in fapt totul e o iluzie..daca se joaca cu tine..de tine depinde sa opresti totul si..sa redevii barbat. succes! la multi ani!
  19.01.2006 17:48 
iubirea???
iubirea!!! pentru asta traim! asta ne dorim, de cand suntem copii vrem sa ne iubeasca toata lumea:mami, tati,bunica, bunicu, surioara, fratziorul,vecina, vecinu, doamna invatatoare, si asa mai departe pana ajungem in punctul in care vrem sa ne iubeasca partenerul de sex opus pe care il cautam si ne dorim sa fim iubiti de el, si sa il iubim si noi la randu nostru!dar ce se intampla cand iubirea pe care o cautam nu o gasim? oare nu meritam si noi sa fim iubiti? oare daca noi iubim prea mult sufocam pe cel de la care asteptam iubirea? sincer vorbesc aiureli sau nu stiu exact ce spun, dar eu stiu ca o iubesc pe vali si ea nu ma iubeste... si mi-as dori sa ma iubeasca insa simt ca profita de sentimentele mele...dintru-un barbat am devenit un catelus datorita faptului ca o iubesc si ea stie lucrul asta. merita sa iubesti. un pasager prin lume
  19.01.2006 17:48 
merita uneori
uneori merita sa te daruiesti trup si suflet unei relatii dar,dar mai tarziu trebuie sa se intample ceva sa strice buna intelegere dintre cei doi.trebuie sa te mai gandesti ca acestea sunt riscurile unei relatii.uneori merita sa traiesty pentru iubire,sa plangi pentru iubire,sa razi pentru iubire dar sa si omori pentru iubire.iubirea este totul pe Pamant cu avantaja si dezavantaje.
  19.01.2006 17:48 
toleranta!
personal cred cu convingere in compatibilitatile astrale dintre parteneri, mai cred in energiile care ne pot apropia intr-un anumit context...,dar cel mai tare cred in aportul reciproc de toleranta adus neconditionat intr-un cuplu si nu numai.daca aceasta toleranta ar putea fi cultivata si manifestata cu adevarat la orice nivel,(individual,relatii,social:politic,economic s.a.)eu cred ca lumea in care traim(din interior spre exterior)ar fi un loc mai bun,mai frumos sub Soare(toleranta-evolutie-progres...).
  19.01.2006 17:48 
exista IUBIRE!
Sunt in zodia berbec,am o relatie cu balanta, este foarte dificila, este adevarat,dar,daca nu ar fi iubire,nu as rezista.Cel mai important este sa stii sa iubesti, sa intelegi,sa tolerezi si sa treci peste toate.Numai cand iubesti treci peste orice.Exista suferinta,dar,daca nu ar fi suferinta nu am sti ce e iubirea.Deci,din pc meu de vedere,nu conteaza zodia, important este sa stii sa iubesti!
  19.01.2006 17:48 
Iubire Daruiesti Dar Oare Si Primesti ?!...
iubirea un lucru fara de care treaiesti degeaba ,nu esti uman,esti ca o floare care nu simte atingera soarelui.. Dar ok iubesti dar daca la randul tau nu primesti iubire ci numai suferinta ?
  19.01.2006 17:48 
dragostea exista daca daruiesti
iubirea este cel mai frumos sentiment pe care l-am dobandit de mici,dar acest sentiment trebuie dezvoltat odata cu trecerea anilor.Cine nu crede in iubire nu este om.va plangetzi atata ca nu exista acest sentiment,dar voi la randu vostru daruitzi asa ceva?haidetzi sa invatzam sa iubim fara sa ne fie teama de nimic,haidetzi sa profitam de ziua de azi cine stie poate maine va fii mai rau s-au poate mai bine.succes
  19.01.2006 17:48 
te contrazic
[QUOTE=Nadea]eu cred ca conteaza daca esti compatibil exista zodii care,credetima,nu se inteleg.Traiesc aceasta...Daca esti Balanta nu te incurca cu un Berbec[/QUOTE] sunt balanta si am fost casatorita cu un berbec (a murit), pot spune ca am avut o relatie excelenta ne-am inteles si ne-am iubit, poate prea mult, daca a trebuit sa se termine
  19.01.2006 17:48 
dragostea e o minciuna
dragostea nu exista este doar o iluzie. Barbatii temint pana ce tu le daruiesti sufletul si barbatii isi bat joc de sentimentele fetelor ,si noi fetele plangem dupa ei si pe ei nici nu ii ating la suflet suferinta noastra.asadar fetelor nu mai credeti in tot ce va spun baietii ca ei sunt niste mincinosi!
  19.01.2006 17:48 
dragostea
Ne nastem cu acest "simbure"dar uitam sa il cultivam,sau cel mai rau caz e atunci cind nu stim ce sa facem cu el.Este fara indoiala "hrana" noastra zilnica.
  19.01.2006 17:48 
dragostea?
Dragostea este in in noi, in fiecare, o respiram in fiecare zi, dar pacat ca nu stim sa o daruim si celorlalti.Ce poate fi mai inaltator decat dragostea? Fara nici o exceptie, este nevoia noastra de zi cu zi.
  19.01.2006 17:48 
iubire......
Este foarte important sa fii iubit si sa iubesti,trebuie atit de multa daruire, intelegere,comunicare.....
  19.01.2006 17:48 
iubire?
inclin tot mai mult sa cred ca iubirea e doar autosugestie
  19.01.2006 17:48 
fericirea........
fericirea este un cuvint de dictionar.......
  19.01.2006 17:48 
daca dragoste nu e...
nu exista fericire fara dragoste...nu exista durere fara dragoste...nu exista viata fara dragoste! asa ca, hai sa iubim!
  19.01.2006 17:48 
offffff
Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu fi iubit vreodata....dar de ce sa pierzi?
  19.01.2006 17:48 
dragostea...
Sincer,eu sunt de parere ca dragostea apare atunci cand nici nu te astepti!parerea mea este ca exista dragoste adevarata,dar f rar intalnesti acest sentiment...Nu realizezi pana nu ajungi sa versi lacrimi pt persoana respectiva si te doare ca nu este langa tine atunci cand ai atata nevoie...
  19.01.2006 17:48 
Dragostea-ceva Inmposibil?
dragostea e ceva placut la inceput,dar dureros cand se termina si asta datorita persoanelor care nu stiu sa traiasca cu adevarat acest sentiment
  19.01.2006 17:48 
dragostea doare
e frumos cand esti iubit si iubesti,dar cand persoana de langa tine se schimba simti ca nu mai vrei sa mai traiesti si ti se rupe inima dupa ce ai pus atata suflet trebuie sa ai grija pe cine iubesti altfel vei fi ranit si greu iti mai revi.
  19.01.2006 17:48 
dragostea e frumoasa dar si periculoasa
Si eu am iubit o fata si inca o iubesc...insa ea nu stiu ce are.Imi spunea ca ma iubeste si chiar facea lucruri prin care imi demostra(nu ma refer la sex) dar deodata totul sa destramat...mi-a spus ca vrea sa fie o perioada singura ca sa se gandeasca, nu stie ce mia simte pt mine.Acum este plecat in Spania si a spus ca imi va da un raspuns dar eu nu cred ca ne vom impaca si sufar foarte mult...dar voi merge mai departe asta este
  19.01.2006 17:48 
nu prea exista...
in primul rand daca iubesti inplicit respecti si ii oferi persoanei respective tot ce poti din toata inima.dar binenteles ca foarte rar se intampla lucrul acesta.dragostea difera de la om la om.fiecare persoana isi exprima diferit sentimentele. si din pacate sunt persoane care nu stiu sa arate ce simt.oricum in concluzie foarte greu gasesti(sau nu o gasesti deloc) ceea ce se numeste dragoste adevarata.
  19.01.2006 17:48 
k.hfsf
nu stiu ce sa mai cred
  19.01.2006 17:48 
exista iubirea...
eu am iubit mult, am fost ranita si dezamagita si acum iubesc intr-un alt mod,mai mult cu mintea decat cu inima, dar pe el...nu il voi uita niciodata...
  19.01.2006 17:48 
nu stiu ce sa cred...
Am iubit fft mult si acum e un amestec de ura si iubire:( Imi pare nespus de rau ca cel caruia i-am oferit tot ce am mai frumos ma dezamagit...si stiu ca am si eu partea mea de vina...da nu inteleg cum e posibil sa renunti la dragoste atat de usor si sa zici ca te-ai saturat????aceasta nu e o explicatie...daka iubesti cu toata-ti fiinta, asa cum eu am iubit...esti dispus sa faci absolut orice...ca sa nu pierzi persoana la care tii....si eu am plans mult, am fost de nenumarate ori jignita....acesta imi era pretul....si din pacate...nimanui nu ia pasat.....................cred ca dragostea exista si stiu ca undeva acolo exista persoana ce candva va fi capabila sa-mi raspunda cu aceeasi...
  19.01.2006 17:48 
este adevarat,si totusi......
oricare 2 persoane chiar daca se intilnesc si se iubesc si vor sa fie impreuna nu reusesc in totdeauna.iubim pentru ca asa este firea noastra a oamenilor asa am fost lasati.si vom iubi mereu.niciodata sa nu disperam atunci cind dam de greu,EU CRED CA CREDINTA IN DUMNEZEU SI INCREDEREA IN TINE INSUTI ITI POATE ADUCE FOARTE MULTE SATISFACTII.si eu am trait deceptii si totusi cu dagostea celor din jur am reusit sa trec peste toate.va doresc tuturor acelasi lucru
  19.01.2006 17:48 
Comunicarea
Unde nu exista comunicare nu exista nimic....spre exemplu..eu am renuntat sa mai vorbesc si sa mai spun ce am pe suflet pentru ca vorbeam ca un televizor si nimeni nu se uita la el....am obosit sa vorbesc de una singura....mai dureros este ca eu am ganduri de duca si el crede ca totul e roz....ma simt ca un sclav si nu mai pot sa port lantul asta....
  19.01.2006 17:48 
dorinta
Imi doresc foarte tare sa-mi gasesc perechea potrivitaq. Cum sa fac
  19.01.2006 17:48 
e ciudat
e ciudat cum dai peste un om si nu esti multumita de el si apoi dai de un om care seamana cu tine cea din trecut si nu e multumit el de tine..sa fie vorba de expresia roata se intoarce..eu nu am vrut sa sufere din cauza mea..el crede ca mi-am batut joc de el dar nu e adevarat
  19.01.2006 17:48 
l-am inselat
L-am inselat...dar nu cu un altul, ci cu gandul, cu sufletul... N-am facut inca "pasul" dar cred ca e mult mai periculos ceea ce se intampla acum cu mine. M-am indragostit si e mult mai grav sa-l insel astfel...
  19.01.2006 17:48 
cum sa uiti o persoana care tii mult la el ?
dupa parerea mea cred caci ar trebui sa-mi raspundeti
  19.01.2006 17:48 
Suferinta
Nici o persoana nu merita Suferinta ,oricat de rea ar fi;pt ca despartirea de persoana iubita duce la disperare si la distrugere!
  19.01.2006 17:48 
iertarea
m-a inselat.l-am iertat pentru ca il iubesc prea mult si nu as suporta gandul de a-l pierde.acum ma gandesc daca am facut bine,ma intreb daca merita sa-l iubesc sau nu.
  19.01.2006 17:48 
neincrederea
nu a avut incredere in mine,a crezut vorbele altora si ne-am despartit.Si acum ii pare rau si vrea sa ne impacam dar este prea tarziu, pentru ca a aflat adevarul si s-a convins singur cum a fost ca nu l-am mintit.
  19.01.2006 17:48 
lupta
pentru femei relatia cu un barbat este o continua lupta
  19.01.2006 17:48 
[QUOTE=Urban Edmond]am inselat-o pe nevastamea am ranit-o si acum nu stiu cum s-o recastig o iubesc prea tare si nu miam dat seama de asta inainte ce pot sa mai fac
  19.01.2006 17:48 
dezamagire
am inselat-o pe nevastamea am ranit-o si acum nu stiu cum s-o recastig o iubesc prea tare si nu miam dat seama de asta inainte ce pot sa mai fac ax_xe@yahoo.com
  19.01.2006 17:48 
nu mai intaleg nimic
faza e ca am stat alaturi de un baiat timp de 8 ani acum el a gasit alta iar eu sufar mult,am fost ca 2 copii ne-am educat unul pe celalalt le-am ajutat i-am fost alaturi la bine si la rau dar acum el e schimbat a cunoscut aceasta fata care e si una care isi cam traieste viata.urat e ca noi traim inca sub acelasi acoperis precum separati cea ce sufera sunt eu .el spune ca o iubeste pe asta dar din casa nu vrea sa plece,de ce ,ce sa fac e urat de tot sa traiesti asa cu unul ce nu-si da seama ca-ti face rau
  19.01.2006 17:48 
pt.NICUSOR
Invata sa iubesti neconditionat si vei simtii cu adevarat ca daruiesti.
  19.01.2006 17:48 
Re pt. Nicusor, Leyla si Ramona
Nicusor, tu spui ca ai oferit, dar nu ai oferit dragostea neconditionat ci cu scopul de a o primi inapoi; eu nu am spus ca am o relatie asemanatoare cu un contract financiar, ci ca nu oferim nimic fara a cere ceva in schimb, chiar si dragostea e un schimb, ceva de genul ''te iubesc ca sa ma iubesti, ai gresit, ai iesit din viata mea'';nu sunt termenii asemanatori cu un contract financiar? Cineva spunea ca cine isi poate explica de ce e indragostit nu e indragostit...Slava Domnului, in viata mea e o pers. pe care nu inteleg de ce o iubesc, deci contractul financiar inca nu a aparut.
  19.01.2006 17:48 
pt Sinziana
as vrea sa stiu draga Sinziana daca tu ai avut vre-o data sau ai o relatie asa asemanatoare ca un contrant financiar, esti fericita? si banii reprezinta ceva important in viata noastra dar crede-ma eu am avut o experenta aproape la fel si as fi dat toti banii sa pot sa cunosc macar pt o clipa iubirea adevarata...
  19.01.2006 17:48 
Re pt. Sinziana
DA!!! uite ca eu cred cu tarie in asa ceva dar din pacate am reusit numai sa ofer si sa primesc in schimb...nu mai zic pentru ca nu-mi place sa vorbesc urat...
  19.01.2006 17:48 
Re for Sinziana
Sinziana, poate sunt eu mai idealista, dar eu cred sincer in dragostea sincera si dezinteresata. Poate pt ca sunt convinsa ca asta ofer si tot asta si primesc...
  19.01.2006 17:48 
sinceritate!!!
Acum cand relatiile seamana din ce in ce mai mult cu niste contracte financiare, mai crede cineva in dragostea sincera si neconditionata? Daca da, as vrea sa-l cunosc si eu!!!
  19.01.2006 17:48 
intimitate
fa mereu ceea ce simti tu nu ce spun mereu altii in legatura cu prietenul[prietena]ta
  19.01.2006 17:48 
rezumat
totusi cele mai multe relatii se bazeaza mai mult pe sex decat pe dragostea adevarata si pasionala.
  19.01.2006 17:48 
de la vis la realitate doar un pas
eu, zik k trebuie s o cauti mult cu toate k kteodata se afla kiar sub nasul tau........si e frumos abia dupa c o gasesti...inainte e un cosmar.........
  19.01.2006 17:48 
dorinta si pasiune
daca femeia este indeajuns de sexi si independenta poate obtine ce vrea.
  19.01.2006 17:48 
iubire adevarata
atunci cand exista dragoste este pacat sa lasam monotonia sa intervina.NU \CREDETY?
  19.01.2006 17:48 
pastreaza iubirea
iubirea este in fiecare din noi si nu trebuie sa asteptam sa ni se ofere, ci trebuie sa oferim pentru a primi.Daca imbratisezi,mangai,saruti cu sufletul la fel ti se va raspunde mai devreme sau mai tarziu.
  19.01.2006 17:48 
totul trece
Eu sunt de parere ca dupa o perioada mai mare sau mai mica de timp(asta depinde de relatiile dintre cei 2)toata dragostea se transforma in obisnuinta si intervine monotonia.De aceea majoritatea femeilor pentru a iesi din aceasta stare cauta ceva nou in alta parte,nascandu-se relatiile extraconjugale.Barbatul are datoria sa aduca cate ceva nou in caminul conjugal,sa faca in asa ffel incat zilele sa nu semene intre ele.
  19.01.2006 17:48 
iubire sau obisnuinta?
eu cred ca dupa un timp sexul sau dragostea nu mai sunt la fel.cel putin asa cred eu raman doar dorinta de a face sex nu pt ca il doresti pe cel de langa tine.dc nu este asa imi spune si mie cineva cum sa pastrezi acele sentimente cand esti cu partenerul sa fie totul ca la inceput nu monotonie.
  19.01.2006 17:48 
iubire
cred ca iubirea este cea mai frumoasa daca sti s-o pretuiesti.dragostea-pasiunea semnifica o atractie reciproca din partea indragostitilor
  19.01.2006 17:48 
tot iubire
zice bine mishuku.... eu una sunt dependenta de iubire, si mi se pare interesanta o dragoste-pasiune combinata cu prietenia
  19.01.2006 17:48 
unicitate
atunci cand faci sex ai un sentiment de multumire,iar atunci cand se combina sexul cu dragostea este un sentiment unic de nedescris,pe care il ssimti ca si cum te-ar reintregi.de preferat este dragostea pt ca aatunci te simti om.
  19.01.2006 17:48 
love
eu sunt de parere k trebuie sa iubesti,nu sa faci sex.sexul se prctica din pasiune,dar a face dragoste e cu totul diferit,te simti implinit.asa cred eu!:-)
  19.01.2006 17:48 
Iubire
Eu Cred Ca Iubirea Este Lucrul Cel Mai De Pret Al Unei Persoane!nu Toti Au Aceasta Capacitate Sau Sansa De A Iubi!si De Aceea Cei Ce Iubim Trebuie Sa Ne Bucuram De Ea!nu Vad Sexul Ca Pe Un Lucru Extrem De Important Dar Este Un Lucru Placut Pe Nu Il Decat Intr-un Cuplu,bazat Pe Sentimente!
  19.01.2006 17:48 
Iubire
Iubirea Si Cu Sexul Se Combina Foarte Bine Impreuna, A Face Sex Fara Sa Iubesti E Doar O Placere De Moment Insa Atunci Cind Iubirea Isi Face Aparitia Sunt Niste Sentimente Care Dureaza Mai Mult Sunt Mai Placute Si Pot Fi Uitate Mai Greu, Iubirea Este Pe Primul Loc, Daca Ea Lipseste Atunci Nimic Nu E...
  19.01.2006 17:48 
futaie
nu trebuie sa crezi in dragoste,sa te futyi e o placere...
  19.01.2006 17:48 
fara teama
pt a incepe o relatie sexuala cu cineva,trebuie sa iubesti acea persoana,si viceversa.si nu trebuie sa uitam k trebuie sa ne protejam......IUBITI_VA MULT.
  19.01.2006 17:48 
fara frik
ATunci cand ai incredere totala in prietenul tau si stii k te iubeste cu adevarat nimic nu mai sta in calea ta.IUbirea este cel mai frumos sentimen t dat de la dumnezeu.
  19.01.2006 17:48 
Cura
Vreau Sa Slabesc
  19.01.2006 17:48 
Frica
De fapt toate ne temem de primul pas, de prima relatie sexuala. Pt a depasi acest moment trebuie sa ai incredere totala in prietenul tau. Pt ca dragostea nu e un joc ci e ceva sfint. Si daca prietenul te-a lasat pt ca nu esti pregatita inca inseamna ca el doar asta si-a dorit de la tine minik mai mult. Mai bine mai astepti decit sa i te daruiesti primului venit.
  19.01.2006 17:48 
sunt mereu singura de ce?
sa incep cu inceputul:buna!am avut numeroase relatii dar au durat unele putin iar altele au durat aproximativ 4luni dar toti prietenii mei au vrut acelasi lucru dar nu au putut obtine pt k mia fost teama si am crezut k sunt prea mica pt asa ceva si am decis sa mai ast dar acest lucru a dus la despartire de ce
  19.01.2006 17:48 
sunt mereu singura de ce?
acest titlu e ales de mine si de aceea la-am si ales sunt toto timpul singura as vrea sa stiu si eu de ce
  19.01.2006 17:48 
ce a fost nu va mai fi?
E trist dar tind sa cred din ce in ce mai mult acest lucru.iubirea de la inceputul unei relatii si focul pasiunii acelui moment se pierd treptat.unele dintre noi ramanem doar cu amintirea acelor momente frumoase in timp ce altele reusesc sa reanvie pasiunea.care o fi oare secretul:sa fim mai pozitive,mai vesele si macar o data pe luna sa-l surprindem cu ceva nou si inventiv?
  19.01.2006 17:48 
am probleme de cuplu..
buna, de o vreme nu ma mai inteleg cu partenerul meu, simt ca nu mai primesc aceeiasi atentie pe care o veam inainte, cum sa-mi dau seama deca acesta ma respinge,poate fi din cauza temperamentului? eu sunt colerica iar el flegmatic, cum sa fac sa primesc atentia lui?astept sfaturi...Va multumesc anticipat
  19.01.2006 17:48 
Sufocarea............??????????????
Nu stiu daca sufoci persoana iubita,poate da,poate mai tirziu,cu timpul se prea poate...........
  19.01.2006 17:48 
hmm.. dragostea...
dragostea dispare intr-un cuplu (casatorit sau nu) in maxim 5 ani... trist!! asa ca... sfatul meu ar fi sa judecati putin inainte de a va asculta inima!! si ea mai poate gresi uneori.. :(
  19.01.2006 17:48 
"cu capul in nori"
Cand iubesti cu disperare,nu mai mananci,nu mai dormi,nu te mai poti concentra la realitatea inconjuratoare...pur si simplu esti pierduta in dorinta de a fi langa el,uiti de responsabilitatile pe care le ai si faci tot posibilul sa fii mereu acolo,buze-n buze.E straniu, dar frumos...pana cand dintr-o data,daca e prea sigur de iubirea ta "o da in bara "si din visul cel frumos te trezesti intr-un cosmar.
  19.01.2006 17:48 
nu-l sufoca
nu_i acorda prea multa atentie ca si-o i-a in cap.Va spune k esti moarta dupa el si nu e deloc bine te va dispretui.nu uita niciodata asta.ok
  19.01.2006 17:48 
dragostea
dragostea este un sentiment ciudat ai impresia ca toata lumea este a ta`dar nuu intodeauna sentimentul este reciproc
  19.01.2006 17:48 
iubirea
sa iubesti,sa fii iubit sunt cele mai frumoase sentimente pe care le poate simti cineva.Dragostea nu tine cont de nationalitate sex varsta.Traiti fiecare clipa!Merita!Nu irositi timpul si ani!
  19.01.2006 17:48 
iubeste
Dragostea-i devoratoare .Merita s-o traiesti si sa risti penteu ea totul daca este nevoie.Nu te cauta de prea multe ori in viata .Deschide-i usa cand vine.
  19.01.2006 17:48 
exista iubire?
iubirea e un sentiment profund pe care nu il poti compara cu nimik altceva
  19.01.2006 17:48 
oare ce sa cred?
Nu stiu ce sa mai cred!De multe ori am crezut in horoscop,dar nu mi sa intamplat ceea ce mi sa spus.
  19.01.2006 17:48 
Cred ca gelozia ajuta putin si strica mult daca partenerul tau e putin gelos are mai multa grija de persoana iubita
  19.01.2006 17:48 
suna ok
imi doresc sa daruiesc mai mult,dar nu am cui.imi doresc sa iubesc,dar nu am pe cine.imi doresc sa visez,dar sperantele mi sa-u pierdut undeva pe drum....deci iubirea e doar un vis pe kre il astept de mult....cine e intelept e intelept pt k iubeste,si cine e nebun e nebun deoarece crede k poate intelege iubirea.........
  19.01.2006 17:48 
este bine
cum sa fac sa daruiesc mai mult, atunci cand n-o fa
  19.01.2006 17:48 
gelozia
cred ca gelozia intr-o relatia,casnicie strica totul..si totusi nu ne putem abtine? cel putin eu nu pot sa nu fiu geloasa..cum scap de acest defect? pt ca simt uneori ca innebunesc.....
  19.01.2006 17:48 
am pula mare
va rog ajutati-ma am pula prea mare ce sa fac?
  19.01.2006 17:48 
vin copiii
ajutor ne spala picii
  19.01.2006 17:48 
Deci ce sa zic nici nu am citit da atat vreau sa zic priviti realitatea nu mai traiti o poveste ma puteti gasi pe adresa singurul19@yahoo.com
  19.01.2006 17:48 
bravo
sa scrieti tot timpul chestii de astea pt cei ce nu au cunostinte in acest domeniu
  19.01.2006 17:48 
pula
dute-n pula mea
  19.01.2006 17:48 
porcarie
sunteti prosti cu toti.bleaaaaaaaaaaaaaaaaaah,prosty prosty
  19.01.2006 17:48 
greseala fatala
cineva odata mi-a zis un lucru inteligent "inima ti-o ia tocmai cel ce nu are nevoie de ea".aveti grija cui va daruiti inima!
  19.01.2006 17:48 
atentie
atentie la neatentie te poate costa scump
  19.01.2006 17:48 
nu fugi de iubire
Buna!am tinut o singura data la o persoana si am facut o gresala imensa:nu am crezut crezut ceea ce spunea si l-am tratat cu indiferenta.fapt ce la indepartat de mine si ne-am
  19.01.2006 17:48 
pa
sunteti nashpa hckugckgckjgckgckgckcgcjgckjgc gc kgkgc gckjgcugck ckjgc piyfp8tyff tl7ut;uyfgfv iyfljf khfghufl ky liugfguygf; f l
  19.01.2006 17:48 
Daca Vreti Sa Va Pastrati Iubitul/a Langa Voi...demonstratii Sentimentele Voastre Ed Fiecare Data Cand E Cazul
Buna dimineata la toata lumea....!Vroiam sa scriu cateva randuri care au legatura cu titlul...sa-i demonstrati persoanei de langa voi iubirea care o aveti pentru ea sau pur si simpla afectiune care va leaga;dar, nu va comportati ca si cand nu ar fi langa voi,aratat-i ca e importanta pentru voi;numai asa se va simti sigura pe sine;ajutati-o de fiecare data cand are nevoie.Acelasi lucru fac si eu cu logodnicul meu,viitorul meu sot.Nu va inselati daca atunci cand cititi va ganditi ca as putea avea o varsta inaintata,am doar 23 de anisori.Sper ca a-ti inteles mesajul pe care doream sa vi-l transmit... La revedere
  19.01.2006 17:48 
dragostea e cea mai frumoasa floare
Iubirea este ceva sfant..eu am intalnit-o sunt cu el de 5 luni...la inceput a fost o joaca...dar ma invatat sal iubesc sa am incredere in el si sunt sigura ca il voi iubi toata viatza este iubirea vietii mele..ne iubim mult ca doi nebuni...
  19.01.2006 17:48 
Eu inainte
eram altfel .... nu stiu cum sa spun toate fetele cu care am fost erau diferite.. stateam cu o fata o perioada de timp iar eu in aceasta perioada de timp nu puteam sa iubesc persoana asta decat poate ma atasam mult de ea dar nu o iubeam.. Dar ma intelegeam altfel cu ele. Veneau la mine acasa fara nici cea mai mica problema stateam la mine vorbeam ieseam afara mergeam undeva ( o relatie normala )in schimb cu prietena mea actuala este altfel. Suntem impreuna de 5 luni de zile ea nu a fost odata la mine, ne intelegem altfel este o altfel de fata dar pe ea o iubesc. Eu sunt obijnuit altfel cu o relatie vedeam altfel o relatie acum nu este decat sentimentul de iubire atat. Nu stiu ce sa fac in situatia asta eu as vrea sa discut mai multe cu ea sa fim un pic mai apropiati...E aspune ca nu vine la mine ca sta toata ziua in casa si se plictiseste si vrea afara.. dar nu este asa.. Probabil ii este frica sa zic asa sa nu ii fac ceva sau nu stiu ... datimi voi idei ce sa fac :(( Pupici
  19.01.2006 17:48 
Alina ... ma regasesc atat de mult in ce ai scris tu mai sus ...
  19.01.2006 17:48 
Iubirea Adevarata
Iubirea Este Cel Mai Pur Si Inaltator Sentiment.atunci Cand Iubim Cu Adevarat Iubim Cu Sufletul Si Nu Cu Mintea.iubirea Poate Fi Definita Ca Fiind Un Inger Ce Tine Soarele Inimii Noastre Aprins,incalzindu-ne Sufletul.adevarata Experienta A Dragostei Nu Poate Fi Traita Decat Cu Implicarea Profunda A Celui Mai Inalt Aspect Al Constiintei Umane:sufletul Nemuritor.
  19.01.2006 17:48 
iubire
eu cred ca iubire exista pt ca shi eu la randul meu am iubit o persoana foarte mult dar din pacate persoana asta a fost cea care m-a facut sa sufar cel mai mult din viatza mea...shi pot sa spun ca shi acum in sufletul meu mai exista o cicatrice care daca o atigi putzin descoperi o adevarata rana.In fine...fara iubire nu putem trai,dar e imposibil ca atunci cand iubesti cu adevarat sa nu suferi.Shi in plus ar fi shi mai tragic daca persoana pe care o iubesti sa nu-ti impartaseasca sentimentele,ci doar sa profite de iubirea pe care i-o portzi.
  19.01.2006 17:48 
Sexul adevarat
Sint la a doua virsta si la a doua dragoste , cu siguranta spun ca prima dragoste a fost oarba , nu stiam si nu intelegeam ce este dragostea,cum poate fi facuta dragostea , ce este frumos , ce este mai important si care este definitia cuvintului ...Dragoste... Intradevar a face dragoste este o mare arata , dar... depinde si cu cine faci dragoste , accesti parteneri trebuie sa contribuie , sa fie pe acceiasi linie de plutire , sa existe intre ei accel semn de egalitate , sa vina din inima si suflet , sa fie ambi activi , sa se inteleaga si sa stie reciproc ceia ce vor atunci cind fac dragoste , ea vine de la sine , nu trebuie fortat nimic , lasate condus de ea , inima conduce dragostea si creierul conduce sexlu .Multi dintre noi confunda dragostea cu relatia sexuala , sint doua lucruri mari diferite , dragostea e dragoste , si , sexul e sex , ele sint legate unul de celalalt dar, au definitii separate. Pentru ca sexul sa dea adevaratele rezultate este nevoie mai intai de dragostea si atunci vei vedea cu adevarat rezultatul . Majoritatea se multumesc cu sexul,orgasmul care este doar o descarcare corporala (placuta pe moment), inchid ochiii si fac sex , gresit, nu este necesar doar atit , este nevoie si de multumire sufleteasca si atunci starea ta psihica primeste cu adevarat substanta necesara organismului tau , devi alta fiinta,alta persoana , alt om , iar viata ta reala in cuplu isi preia un altfel de rol . Firele argintii din parul meu mi-au dat ocazia si evelimenul dupa anii si anii de zile sa pot face legatura intre aceste cuvinte stralucitoare...dragoste si sex...una dintre cele mai frumoase combinatii neavand inlocuire . Curaj ! combinarea cuvintelor v va da cele mai mari ...Artificiii...Succes tuturor .
  19.01.2006 17:48 
pt Andrei
cu siguranta te iubeste! Ar trebui sa citesti "Cele cinci limbaje ale iubirii" si o vei intelege. :)
  19.01.2006 17:48 
am descoperit iubirea
nu am crezut ca exista iubire,am descoperit acel fior in suflet,iubesc cu adevarat o persoana deosebita,care merita multa iubire dar din nefericire va ramane o comoara ascunsa in inima mea.
  19.01.2006 17:48 
Eu nu inteleg...
Eu o iubesc mult, ea ma iubesce mult dar daca ea ma iubeste atat de mult cum zice ea dc s-ar impotrivi cand as incerca sa o ating in anumite locuri. Nu ma intereseaza chestia asta dar pur si simplu mai ai scapari ca baiat si mi se pare normal si pt mine este absolut absurd ce se intampla...nu stiu eu cred ca nu ma iubeste atat de mult precum zice... Dupa 5 luni sa faci asa mi se pare absurd
  19.01.2006 17:48 
Compatibilitatea
eu cred ca conteaza daca esti compatibil exista zodii care,credetima,nu se inteleg.Traiesc aceasta...Daca esti Balanta nu te incurca cu un Berbec
  19.01.2006 17:48 
dragostea
eu cred ca daca iubesti sti sa si ierti.e un sentiment nedefinit,pentru ca nu-ti poti imagina cat de frumoasa este si cand se poate sfarsi.daca iubesti cu adevarat atunci poate iti dai seama ce frumoasa e dragostea.si un sentiment ,un fior iti patrunde pana in suflet si te face sa simti iubirea.dar asta ti se va intampla numai cand iubesti.altfel nu vei descoperi comoara ascunsa in inima ta.
  19.01.2006 17:48 
dargostea reala
Pentru dragostea adevarata nu se poate da o definitie clara, este asa cum o simti, poti sa treci prin "bune" sau "rele" perioade, si daca simti ca nu te poate indeparta nimic de la sentimentul de dragoste ci chiar te apropie si mai mult, inseamna ca-i o dargoste adevarata, daca nu nici nu a existat !
  19.01.2006 17:48 
dargostea
eu cred ca ar trebui sa faci ce crezi u k trebuie facut . iar cea a spus andrei este adevarat daca te intalnesti cu ea nu poti sa stai mai mult ce cateva ore ,,,,,,,,dar poate e timida si de asta
  19.01.2006 17:48 
speranta
eu cred ca o dragoste adevarata inseamna sa nu te gindesti la contrariul ei.intotdeauna trebuie sa-ti urmezi inima.chiar daca te respinge nu trebuie sa te lasi batut.intotdeauna exista o posibilitate
  19.01.2006 17:48 
"SPERIND, ACTIONIND:FERICIRE"
Sunt La Rascruci... Cindva Afirmam Ca Nu Conteaza Nimic Mai Mult Decit Sa Actionezi Pentru Tine...,acum Sunt Convinsa Ca O Fericire Poate Fi Dubla Atunci Cind Ai Pe Cineva Alaturi,cind Cineva Te Sustine,cind Impreuna Mergeti Spre ~eden~...
  19.01.2006 17:48 
pai... inteleg
dar problema este ca eu am incercat sa discut cu ea despre asta. Nu stiu ce fel de relatie este asta ca ea nici nu vine la ea eu nu merg la ea... sa nu mai vb de o atingere mai exagerata ca deja...
  19.01.2006 17:48 
viata e numai una
E mai bine sa profiti cat iti este dat daca nu mai poti schimbi.Totul e sa ai incredere in tine si sa te tina capul Alex la toata lumea
  19.01.2006 17:48 
pt ce sa astepti?
nu astepta mai bine profita cat esti tanar
  19.01.2006 17:48 
asteptare fara discutii deschise?!
E bine sa astepti si sa intelegi retinerile partenerei...dar fara sa vorbiti deschis veti ajunge sa nu mai comunicati. Vorbeste cu ea si spune-i ce gandesti. Vei vedea ca va deveni si ea mai receptiva.
  19.01.2006 17:48 
asteapta
daca iubesti cu adevarat pe cine ai alaturi vei reusi sa o intelegi si vei astepta pana cand ea va fi pregatita sa faca acest pas.uneori o asteptare lunga are efecte foarte bune si te asigur ca nu vei regreta.tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare.
  19.01.2006 17:48 
Nu E Bine
Eu Zic Ca Mai Trebuie Sa Astepti Mai Ales Cand Inca Nu Ti-ai Inceput Viata Sexuala.desi Uneori Partenerul De Viata Nu Te Intelege.
  19.01.2006 17:48 
vreau sa fac dragoste cu iubita mea
Suntem imreuna de 5 luni si nu am facut dragoste. ne iubim mult. in celelalte relatii se intampla mai rapid lucrul asta dar cu ea e altfel nu stiu ce sa fac.. imi este si rusine sa deshid subiectul.
  19.01.2006 17:48 
Cool
Super misto,mi-a placut la nebunie
  19.01.2006 17:48 
nu ma satisface sexual
santem impreuna de 10 ani si nu pot sa ma termin niciodata nu ma satisface niciodata ce pot sa fac//
  19.01.2006 17:48 
cum sa slabesc
vreau sa slabesc dar nu prea am vointa.ce trebuie sa fac? va rog ajutatima
  19.01.2006 17:48 
e tare site-ul
imi place ceea ce se gaseste pe acest site.tineti-o tot asa.bafta
  19.01.2006 17:48 
ccum sa il fac sa ma iubeasca
am 16 ani si am vorbit cu un baiat 7 luni de zile.am avut reletii intime dar nu stiu daca e ma iubeste.cum sa aflu sau cum sa il fac sa ma iubeasca
  19.01.2006 17:48 
si eu vreau unul
sunt singura si vreau o noua relatie
  19.01.2006 17:48 
:*
sunt frumos,atragator,serios.....si am nevoie de cinmeva sa ma iubeasca suna-ma sau da-mi un beep:0746027218
  19.01.2006 17:48 
:*
m-am certat cu prietenul,vreau altul,contactati-ma.
  19.01.2006 17:48 
sezxxxxxxx
prietenul meu vlad nu stie sa ma satisfaca
  19.01.2006 17:48 
sezxxxxxx
am un prieten care ma cam neglijeaza. cum sa-l atrag
  19.01.2006 17:48 
Parere
Am Avut O Parere Foarte ,dar Foarte Proasta Despre Ce Ati Scris Acolo
  19.01.2006 17:48 
de unde stiu dak ma iubeste?
  19.01.2006 17:48 
sex
la ce varsta trebuie sa face sex?
  19.01.2006 17:48 
combinatii
dragoste cu sila nu se poate
  19.01.2006 17:48 
lipeli...alea alea
credetzi in dragoste la prima vedere...sau tre' sa mai trec odata? :)
  19.01.2006 17:48 
consumatzi lamie
Dragoste cu sila...nu se poate
  19.01.2006 17:48 
nu rade la "din dragoste"
Glumeste in iubire dar...NU IUBI IN GLUMA!!!
  19.01.2006 17:48 
dragostea trece prin stomac
degeaba iubesti daca iti caraie matzele
  19.01.2006 17:48 
dragostea este un sentiment relativ
timpul erodeaza ca si apa..ce nu are structura solida se transforma..dragostea trebuie sustinuta permanent .
  19.01.2006 17:48 
respectul
mai mult ca toate, in dragoste e nevoie de respect.conteaza mult sa fii respectat.degeaba iti spune ca te iubeste, daca ti se arata altceva,... si comunicarea este la fel de importanta
  19.01.2006 17:48 
comunicarea
Comunicarea empatica ..,.are loc intre orice fel de pareteneri,
  19.01.2006 17:48 
dragostea...
dragostea inseamna comunicare si pasiune,astea ajung.
  19.01.2006 17:48 
O legatura -intima- bazata pe camaraderie, prietenie este doar o parte a existentei zilnice, comune, de utilitate si consum, un aspect necesar al vietii, asemeni hranei, sigurantei fizice, confortului intelectual sau psihologic. O relatie in care daca celalalt te face sa-ti doresti sa o continui, sa te implici si pretuiesti tot ce tine de aceasta implicare este tot ce-mi doresc sa insemne pentru mine dragostea.
  19.01.2006 17:48 
Consider ca in viata de cuplu sunt foarte importante respectul , prietenia si gradul de comunicare dintre cei doi parteneri . Varsta cred ca are si ea importanta , aspectul fizic placut , naturaletea etc .
  19.01.2006 17:48 
...
intotdeauna am cautat p-ersoana care sa ma inteleaga sa fie alaturi de mine,nu conteaza varsta si nici frumusetea fizica,totul se bazeaza pe iubire,incredere si respect
  19.01.2006 17:48 
..
parerea mea este ..ca mai bine te simti cu un barbat mai mare decat cu un copil de 18-19 anii..eu zis ca altfel gandeste`te si stie cum sa vb si sa se comporte..nicodata nu conteaza,,FRUMUSETZEA,, pt ca ea e trecatoare ..si ,,VARSTA,, la fel ..iubire si incredere..e cel mai important..asta e parerea mea la 16 anii ..si cred ca e una ok.. kiss u ..
  19.01.2006 17:48 
Din totdeauna mi-am dorit sa am alaturi un barbat matur.Iubitul meu e mai mare cu 14 ani decat mine si ne intelem super. Suntem impreuna de aproape un an, avem planuri de viitor impreuna si nu as renunta la el pentru nimic in lume.
  19.01.2006 17:48 
Si eu ies cu un barbat cu 10 ani mai mare decat mine . suntem impreuna de o luna si ne intelegem f f f bine. Nu conteaza varsta atata timp cat te face fericita !! :P
  19.01.2006 17:48 
excelent!
uneori, barbatii mai in varsta( mai in varsta cu peste 20 de ani)stiu sa faca o femeie sa se simta "regina universului". o fi poate datorita experientei.nu se tem sa-i astearna iubitei lumea la picioare. o astfel de relatie poate duce o femeie pe culmile cele mai inalte ale senzualitatii si ale implinirii afective.asadar, keep going!
  19.01.2006 17:48 
am iesit si eu cu un barbat cu 20 de ani mai mare ca mine..si nu as putea spune niciodata ca varsta ar fi un impediment. conteaza ceea ce simti tu si cum se poarta el..daca tu te simti implinita cu un barbat mai matur e ok, lasa ce cred altii
  19.01.2006 17:48 
am 24 si ies cu un domn de 49.il iubesc din toata inima. nu cnteaza varsta, conteaza sa iubesti cu adevarat si sa ti se raspunda la fel
  19.01.2006 17:48 
despre relatii intime
verau si eu sa-mi rarpundeti la asa o intrebare. Cum vedeti o relatie intre o domnisoara de 20 ani si un barbat de 42 ani, e normal?
  19.01.2006 17:48 
nici nu realizati cat adevar este in acest articol , cu respect pt toate articolele minunate
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie