Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Capcanele dietei
Home > Stil de viata > Slabeste sanatos > Capcanele dietei > Prietenii: un pericol pentru planul tau de dieta?

Prietenii: un pericol pentru planul tau de dieta?

Pe langa vointa ta de a reusi sa scapi de kilogramele care te deranjeaza vei avea nevoie si de sustinerea grupului de prieteni. Care dintre acestia sunt de incredere si nu incearca sa te ispiteasca cu alimente interzise in planul tau de dieta?

Slabeste sanatos

Vrei sa stii cum poti slabi sanatos? Afla care sunt nutrientii de baza.
Top Sanatate iti recomanda
·Toamna "ingrasa"
Tot mai multe studii statistice au ajuns la concluzia ca dintre toate anotimpurile, toamna este sezonul care favorizeaza cel mai mult cresterea in greutate.
Ar fi foarte amuzant ca odata cu tine sa inceapa si prietenii tai sa tina cura de slabire. Bineinteles ca asta ti-ar usura foarte mult treaba si ispita nu ar mai exista chiar la fiecare "colt". Deoarece stim cu totii ca acest lucru este practic imposibil, trebuie sa stii care dintre ei reprezinta un pericol pentru dieta ta.

Viata sociala ne aduce mereu in centru "mancarea si bautura" si iti doresti ca macar acasa sa nu apara aceste obstacole. Ce te faci daca familia sau colegul/a de apartament se ospateaza dintr-o pizza sau un bol mare, plin cu cartofi prajiti/chipsuri, in timp ce tu te chinui cu un orez sec? Salivezi si treci peste: ori parasesti acea incapere (daca simti ca nu mai rezisti in fata tentatiei) ori te tii ferma pe pozitii.

Expertii sustin ca este foarte important cu cine iti petreci timpul liber cand esti la cura de slabire. Daca vei sta in preajma unor persoane care nu sunt complexate de aspectul fizic, vei avea de inghitit in sec de fiecare data cand vine vorba despre bautura si mancare. Asadar, ar fi de preferat sa alegi acele persoane care nu iti pot compromite planul de dieta si iti vor respecta noul stil de viata.

Pana la finalul planului de dieta iti vei face ordine si printre prieteni. Poti sa consideri aceasta perioada ca un test continuu pentru cei din jur, ajutandu-te sa-i imparti in: prieteni adevarati si "asa zisii" prieteni, cei care iti respecta stilul de viata si cei care incearca sa te determine sa il schimbi.
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  11.01.2012 19:39 
ntrGMMpMhsmSnaPfS
Thuohgt it wouldn't to give it a shot. I was right.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie