Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Pentru extirparea unui chist mamar sa apelez la un chirurg oncolog sau la un chirurg plastic?(monalng)

Pentru extirparea unui chist mamar sa apelez la un chirurg oncolog sau la un chirurg plastic?(monalng)

In pricipiu puteti sa va adresati la serviciile amandurora, cu o singura precizare: este drept ca aparitia unei formatiuni tumorale mamare va alarmeaza, indemnandu-va sa apelati la un serviciu de specialitate chirurgicala, dar nu este lipsita de importanta nici necesitatea unor consultatii de ginecologie si de endocrinologie pentru a stabili natura si cauza posibila a aparitiei formatiunii tumorale in glanda mamara. Rezolvarea chirurgicala ramane ultima varianta de rezolvare a problemei. Daca se banuieste a fi vorba de o formatiune asociata cu afectarea sistemului limfoganglionar axilar vi se va recomanda un serviciu de chirurgie oncologica sau un chirurg plastician. Chirurgul plastician priveste afectiunea dvs prin prisma exciziei formatiunii , cat mai completa, cu refacerea cat mai estetica a formei anatomice a glandei mamare.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  01.02.2012 17:08 
gabytzuk_skumpyk@yahoo.com
AM 22 DE ANI SI AM FACUT O ECOGRAFIE LA SANUL STANG SI MI SA GASIT NISTE CHISTURI MICI SI LICHID MI SA DAT UN TRATAMENT:FERMICUR,GYNIE L,ENDOLEX.DUPA CAT TIMP DISPARE?E BUN TRATAMENTU?MULTUMESC
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie