Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Parerea mea este ca metodele astea bioenergie, hipnoza si alte derivate nu miros a curat.(Ligia)

Parerea mea este ca metodele astea bioenergie, hipnoza si alte derivate nu miros a curat.(Ligia)

Hipnoza, asa cum a fost specificat in serialul ei despre istoic, practici, metode, a folosit si foloseste la terapii curative cu scop medical, nu scopuri demonstrative,  atunci cand este aplicata de medici psihiatri si de psihologi cu formari atestate. Articolul spunea ca a fost asimilata practicarea hipnozei cu magia, nu ca o reprezinta. Ar fi bine sa verificati ce fel de "doctor" aplica metodele si sa nu induceti confuzii pacientilor care pot beneficia de pe urma acestei terapii. In bioenergeticieni, nici eu nu cred. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie, profitand de naivitatea oamenilor. Vinovati sunt cei care ii cauta.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  25.07.2011 13:52 
bioenergia
Bioenergia este un mod de vindecare alternativ care într-adevăr există şi sunt persoane care pot vindeca prin acest mod alternativ. Legat de bioenergie mai sunt şi anumite aparate de care putem avea nevoie. Pentru a afla mai multe informaţii de acest mod de terapie celor care sunt interesaţi le recomand un site: http://egelywheel.net/ro
  15.11.2009 17:10 
atentie
Daca crezi in asa ceva o faci pe riscul tau pe sanatatea ta !!!eu personal nu cred ca un om poate vindeca zilnic xsci de oameni.
  11.02.2007 00:13 
Eu am fost 2 ani in urma la un bioterapeut,mi-a diagnosticat probleme cu tiroida,chist pe ovarul drept.Am facut dupa aceea controale specialiste in spital,acest medic avea dreptate,ii multumesc pt ca la vremea aia nu aveam nici un simptom.Sunt cadru medical,si am facut consultatia la bioenergician tocmai pt.a verifica daca spun adevarul sau duc in confuzie pacientii.E adevarat ca proabil nu toti sunt adevarati bioterapeuti.
  24.07.2006 14:49 
terapii
Ca medic specialist nu aveti dreptul sa contestati anumite metode de medicina complementara doar pentru ca nu va pricepeti.Atunci hipnoza este parte a medicinii clasice? Iertati-ma , nu probati a fi medic cu viziune cuprinzatoare.
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie