Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "Mi se inroseste ingrozitor tenul, simtind caldura si mare disconfort in fata celorlalti" (pentru George)

"Mi se inroseste ingrozitor tenul, simtind caldura si mare disconfort in fata celorlalti" (pentru George)

Ar trebui sa veniti la o consultatie - ar putea fi vorba de acnee rozacee si s-ar putea sa aveti nevoie si de alte investigatii suplimentare.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  08.12.2011 21:44 
Rosirea feţei
Şi eu am 18 ani,iar aku vreo 3 ani in urma tot aveam probl asta..eram mik ,inocenta,emotiva,nu puteam vb cu cineva necun k roşeam toata,.dar..am incercat eu singura sa imi capat increderea in mine,sa fiu mai sociabila k toţi si aku pot zice k nu mai am probl..chiar de lok nu mai rosesc aproape...e ok..multumesc lui Dumnezeu!
  08.09.2011 22:52 
ma fac ca racu la fata
ajutorrr ma fac ca draq la fata cand vorbesc cu ori ce fata deasata pna la varsta de 19 ani nam avut nici o prietena sun disperat
  18.02.2011 22:49 
inrosirea fetei
si eu patesc la fel ca voi. ma inrosesc puternic la fata, gat si urechi.
  17.01.2011 13:38 
ma bucur sa stiu ca nu sunt singura ciudata
eu ma numesc gabriela si ma consider o fata destul de draguta,dar totul se termina cand ma inrosesc la fata din orice prostie,m-am saturat nu stiu ce sa fac ca sa nu mai fiu asaam luat pastile ,dar degeaba ma rog la d-zeu ca sa trec peste asta odata va multumesc . gabi(26)
  22.08.2010 21:50 
ajutor
va rog am nevoie de ajutor exista creme sau solutii pt asa ceva?
  12.06.2010 16:01 
stres colorat
cred ca tarea de stres generaza inrosirea tenului sau pur si simplu pe temperatura ambientala probabil mai mult decat accepta sistemul neurovegetativ cred ; cred ca difera de la individ la indivit. Si eu ma confrunt cu inrosirea tenului si simt ca-mi explodeaza fata.Am constatat acest lucru numai la temperaturi de peste 28 grade in atmosfera
  20.11.2009 13:18 
salut
Salut , ce chestie :| ! asta patesc si eu ... si totul a inceput dintr-o data ... fara sa fac nimic , fara sa se intample ceva .. pur si simplu a inceput :| si nu am idee de la ce e .... ^^^^^^^
  18.08.2009 23:42 
ma inrosesc la fata
ma inrosesc la fata aproape din orice ( cand fac o gluma cu cinveva cand vorbesc cu o fata si mai e cineva in preajma etc ,totul de vreo 1 an jumate pana atunci nu aveam nici un fel de problema nu`mi amintesc vreo situatie care sa ma fi simtit stanjenit nu ma inroseam deloc la fata din nici un motiv nici cand eram cu prietena si alti prieteni eram mult mai increzator in mine pana cand odata la liceu m-am inrosit ca faceau glume pe seama mea si de atunci ma inrosesc din orice motiv chiar si cand vorbesc cu seful (si stiu ca nu am gresit cu nimic ) va rog frumos sa ma anunti daca as putea sa fac ceva nu ma simt deloc bine , am inceput sa ies tot mai rar cu prietenii tocmai din acest motiv (mentionez ca am 18 ani ) MULTUMESC ANTICIPAT !
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie