Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Mi-a intarziat menstruatia 3 luni (sw33ty)

Mi-a intarziat menstruatia 3 luni (sw33ty)

Tineti legatura in continuare cu medicul ginecolog si endocrinolog
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  09.11.2011 10:05 
hi
mi-a mia intarziat aproape 4 luni
  23.09.2010 23:27 
mi-a intarziat CM 2 sapt
am 17 ani si de obicei am ciclul neregulat, dar in ultimele 2 luni mi-a venit exagerat de regulat...si acum numa nu mai imi vine...nush ce sa ma fac...am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu de la ultima menstruatie dar el ma asigura k este imposibil sa fi ramas insarcinata...ma sperie gandul unui avort...ma ajuta-ti va rog???:D
  08.08.2010 00:09 
am 2 luni sh ceva decand mia intarziat menstruatia
eu am o problema sh va rog sa ma ajutati.acum 2 luni sh 2 saptamani mam dezvirginat ..actul sexual a fost protejat..pana sh eu lam pus sa verifice daca prezervativul na fost spart sh nu fost...menstruatia mia intarziat de atunci...am facut sh test care a iesit negativ..nuhs ce sa mai fac..is dispertaa dar in acelasi timp ma gandesc sh ca nare cums a fiu insarcinata sau asa.datimi un sfat!!!!!!!!
  21.01.2010 23:29 
buna
si mie nu mi-a venit tot de 2 luni si nu sunt insarcinata ce sa fac ajutai ma multumesc
  24.07.2009 18:05 
buna
offfff si mie tot 2 luni mi-a intarziat....si ink nu mi-a venit ..dar nu am fost niciodata la ginecolog.oricum nu prezint simtome de sarcina dar din cate am inteles se poate sa ai un bebe si fara simtome si dak iti arata testul k nu esti gravida...si dak nu ai burta:(..nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac
  15.07.2009 13:27 
Buna!
Si mie mi-a intarziat menstruatia 2 luni.am dureri k sa qm as avea menstruatie,dar nimic.am facut testul de 2 ori si nu sunt insarcinata.care ar fi cauza?
  22.06.2009 12:03 
si mie imi intarzie menstruatia mai mult
Nu stiu ce sa iti zic! si mie mi-a intarziat menstruatia mai mult de 3 luni,am avut chisturi pe ovarul drept,am facut tratament si o perioada a fost bine,dar acum din nou nu am avut menstruatie de vreo 4 luni ,se exclude sarcina....nici eu nu stiu ce sa fac,,am si probleme cu candida,fac tratamente si tot regenereaza!!!!chiar is disperata ca de ani buni ma chinui cu aceste probleme!!!
  25.11.2008 20:53 
Mi-a intarziat menstruatia 3 luni si 7 zile
Mi-a intarziat menstruatia 3 luni si o saptamana, nu stiu ce sa ma mai fac... am merg la ginecolog si mi-a dat sa iau utrogestant 5 zile si mi-a zis ca o sa vina dupa astea 5 zile... si nimic. Acum am inceput tratament cu diane35... sunt disperata, niciodata nu mi-a venit regulat... numai asa la 2,3 sau 4 luni. Ajutati-ma cumva, am si chist ovarian si sunt stresata tot timpul oare asta or fi cauzele????
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie