Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Diete de vedete
Home > Stil de viata > Slabeste sanatos > Diete de vedete > Mame celebre si metode de slabit

Mame celebre si metode de slabit

Stii cum reusesc vedetele tale preferate sa-si recapete greutatea dupa nastere? Iata cum vedete ca Heidi Klum reusesc sa scape de kilogramele in plus aduse de sarcina.
Mama model

Cand Heidi Klum, care "castigase" 21 de kilograme in timpul sarcinii, a revenit pe podium dupa doar 7 saptamani de la nasterea fiului acesteia, Henry, aceasta a aratat un corp svelt, rezultatul unui antrenament intensiv. De asemenea, Heidi a urmat un plan similar cu "3 - Hour Diet", care consta in mese mici la fiecare 3 ore.


"M-am simtit cat un autobuz"

Frumoasa Kate Winslet a declarat ca s-a simtit de marimea unui autobuz, dupa ce s-a ingrasat cu 25 de kilograme in timpul sarcinii. Pentru a scapa de kilogramele "aduse" de fiica acesteia, Mia, actrita a apelat la o populara dieta care se bazeaza pe culoarea si trasaturile fetei in prescrierea programului alimentar.


Denise Richards si "The Zone Diet"

Actrita Denise Richards recunoaste ca in timpul primei sarcini a poftit la French toast si grepfrut, iar in a doua la cereale. In ambele situatii, aceasta nu a exagerat in alimentatie, a mancat echilibrat si s-a ingrasat doar cu 13 kilograme. Dupa nasterea primului copil, Sam, actrita a inceput sa urmeze "The Zone Diet" plus un program de exercitii cu greutati si cardio. Rezultatele s-au vazut dupa cateva luni in revista "Playboy". Un program asemanator l-a folosit si pentru a scapa de kilogramele in plus dupa sosirea celui de-al doilea copil, Lola.


Unde's doi puterea creste

Pe durata sarcinii, Kate Hudson, care se ingrasase cu 27 de kilograme, a declarat ca a poftit foarte mult la untul de arahide, dar si la alimente acre, ca varza murata. Ce secret a folosit Kate? Dupa nasterea fiului sau Ryder, aceasta a angajat nu unul, ci doi antrenori, care lucrau cu ea 3 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Dieta alimentara urmata este una asemanatoare cu "Atkins Diet", formata din mese mici si dese, bogate in proteine si sarace in carbohidrati.


Pofte si iar pofte...

Cele mai mari ispite pentru Jada Pinkett Smith din timpul primei sarcini au constat in "Frosted Flakes" si "Pringles". Vedeta s-a ingrasat cu 22 de kilograme, dar la a doua sarcina aceasta a fost mai atenta. Dupa nastere, actrita a scapat de kilograme cu antrenamente zilnice ce contineau exercitii pentru cresterea masei musculare si cardio. Dieta s-a bazat pe alimente bogate in proteine precum peste sau pui la gratar si mere cu unt de alune.


Reese Witherspoon si Kundalini yoga

Reese Witherspoon a declarat ca nu a poftit la ceva special pe timpul sarcinii, asa ca actrita a incercat sa aiba o dieta alimentara sanatoasa si kilogramele castigate s-au incadrat in greutatea recomandata, de 11 - 15 kilograme. Dar nu numai dieta a ajutat-o sa scape de kilograme. Reese a practicat si Kundalini yoga, metoda rapida de eliminare a kilogramelor.
de Alina Popescu
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  18.06.2007 11:23 
diete?
in ce constau aceste diete? ma asteptam sa gasesc dieta completa(pe zile si alimente).
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie