Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > M-am suparat pe iubitul meu ca nu a vrut sa mai iasa cu mine in acea zi a zis ca ma suna pe seara si el a baut acasa si a adormit...pe mine m-a deranjat asta cam mult i-am dat telefoane disperata dar el nu raspundea ca era beat. (Andrutza)

M-am suparat pe iubitul meu ca nu a vrut sa mai iasa cu mine in acea zi a zis ca ma suna pe seara si el a baut acasa si a adormit...pe mine m-a deranjat asta cam mult i-am dat telefoane disperata dar el nu raspundea ca era beat. (Andrutza)

Orice relatie a momente bune si momente mai putin bune. Faptul ca aveti reactii atat de categorice nu va ajuta pentru a va construi o relatie stabila. Incepeti prin a va gandi ce vreti de la el si de la aceasta relatie, pentru a nu tranforma totul intr-un joc al orgoliilor: te vreau cand nu ma vrei si nu te mai vreau daca imi acorzi importanta.

In ceea ce priveste ce ii spuneti si ce nu ii spuneti, nu va ajuta in nici un fel sa intrati in conflict cu parintii lui, mai ales ca, din cate se pare, amandoi depindeti de parinti, deci nu aveti o varsta la care sa luati viata in piept si sa va asumati consecintele. Bucurati-va de ce aveti si construiti o relatie echilibrata, bazata pe incredere unul in celalalt si comunicare.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie