Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > In cazul pancreatitei acute si pietrei la fiere,ce trebuie sa mananc (Predoiu Catalin Cristian)

In cazul pancreatitei acute si pietrei la fiere,ce trebuie sa mananc (Predoiu Catalin Cristian)

Cand ati avut pancreatita acuta ? Este f important. Aveti si diabet, v-ati efectuat glicemia, trebuie periodic sa va dozati glicemia, caci f des se asociaza diabetul la cel doua afectiuni. Cati ani aveti, este f important. In pancreatita acuta pacientii sunt internati si se perfuzeaza, alimentatia este strict supravegheata. Daca ati avut mai demult pancreatita acuta si acum aveti scaune multe si moi, cu depozit de lipide trebuie sa va vada, alaturi de medicul internist sau gastroenterolog si un medic nutritionist, care vor conduce f atent tratamentul si regimul alimentar. Ce va pot spune acum, fara sa stiu aceste date, este ca trebuiesc reduse grasimile la maxim si crescute proteinele, daca nu sunt contraindicatii. Daca aveti diabet, atunci trebuiesc restranse glucidele.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  04.01.2012 13:00 
pancreatita
prietenul meu a avut pancreatita acuta anul trecut si de atuncia nu a mai baut nu a mai mancat gras a incercat sa manance cat mai sanatos dar anul acesta de sarbatori a mancat cate putin din toate si a facut din nou o criza de pancreas.as vrea sa stiu ce are voie si ce nu are voie sa manace.de diabet n u iau spus medicii nimic nu credem ca ar avea diabet.daca miati putea da un sfat va multumesc
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie