Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea pielii
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea pielii > Descopera beneficiile mierii de albine

Descopera beneficiile mierii de albine

Nu exista solutie mai simpla si "dulce" de a reda stralucire pielii si parului tau, decat cu ajutorul acestei minuni aurii - mierea de albine.
Mierea de albine este unul dintre cele mai vechi trucuri folosite pentru frumusetea pielii si a parului. Descopera cateva secrete care-ti vor folosi.

1. Masaj cu miere de albina - este o modalitate eficienta de a-ti revigora, hidrata si catifela pielea. Si mai este si distractiv daca folosesti acele tuburi de miere de albina sub forma de ursuleti. Toarna miere de albina si maseaza-ti pielea cu ea. Pe masura ce masezi, mierea va deveni lipicioasa si pielea ta va fi din ce in ce mai catifelata. Acest masaj este extrem de eficient pentru circulatia sangelui. Indeparteaza mierea cand consideri ca pielea ta este bine hidratata.

2. Baia cu miere de albina - este foarte practica si rapida in cazul in care nu ai timp si chef sa te masezi cu miere de albina. Adauga 1/4 cana de miere de albina in cada plina cu apa. Rezultatul: o piele dulce, matasoasa si ademenitoare.

3. Masca pentru stralucirea parului - amesteca 1 lingura de miere de albina, zeama unei lamai si 1 lingura de apa calduta.

4. Masca pentru hidratarea parului - amesteca 2 linguri de miere de albina cu 2 linguri de lapte sau smantana si lasa compozitia sa actioneze timp de 10 minute. Clateste parul cu apa calduta.

5. Masca tonifianta pentru ten (cu mere si miere de albine)  - amesteca intr-un blender un mar descojit cu o lingura de miere de albine pana devine o pasta. Aplica mixtura pe fata si lasa sa actioneze 15 minute, dupa care o poti indeparta cu apa calduta.

6. Masca pentru curatare intensa - amesteca 1 lingura de miere de albine, 1 lingura de migdale macinate, 2 linguri de faina de ovaz si zeama de lamaie pentru a fi o pasta. Maseaza fata cu aceasta pasta si indeparteaz-o apoi cu apa calduta.

7. Balsam natural pentru par - aceasta formula imbina cu succes virtutile mierii de albine cu cele ale uleiului de masline pentru un par sanatos de la radacina. Amesteca 1/2 cana de miere de albine cu 2 linguri sau 1/4 cana de ulei de masline (in functie de cat este parul de degradat si uscat). Aplica amestecul pe par, acopera capul cu un prosop si lasa sa actioneze 30 de minute inainte de samponarea efectiva.
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  11.11.2010 17:06 
miraculoasa
eu fac o masca pentru ten dintr`o lingurita de miere si 2 de scortisoara si o aplic pe ten..stau cu ea cat pot . iar rezultatele sunt bune :X:X
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie