Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > De vreo 4 luni ma tot lupt cu o balanita... (Garconxxl )

De vreo 4 luni ma tot lupt cu o balanita... (Garconxxl )

Trebuie in mod obligator facuta o lama cu examen bacteriologic direct si o cultura din secretia pe care o aveti. Imi vorbiti de prietenul dumneavoastra si in acelasi timp imi spuneti ca dumneavoastra aveti o balanita .Inseamna ca aveti relatii homosexuale. In acest caz gradul de risc este mai mare. Trebuie sa folositi prezervativ si la orice scurgere sau rana sa consultati dermatologul. Pina cind faceti aceste analize, spalati-va cu BETADINE sapun lichid si dati-va cu PIMAFUCORT crema de doua ori pe zi 7 zile. Cu consideratie, profesor dr.Anca Zbranca www.roderma.ro
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  01.06.2011 16:12 
balanita
am capatat o balanita micotica in urma unui act sexual d vreo 5 luni!am fost l dermatolog si mi-a dat crema triderm niste pastilet exifine care se i-a una p zi si mi s-a mai spus sa fac spalaturi cu bicarbonat!am niste usturimi d nici nu pot sa ma spal!rezultatul este acelasi!nu mi-a trecut!va rog ajutati-ma!ms anticipat
  10.05.2011 18:49 
balanitacandidozica
se pare ca am balanita cadidozica, caci asa scrie pe reteta la diagnostic iar la tratament pimafucin crema de 2 ori pe zi si cicalfate crema o data, vdrl si tpha negativ, in continuare cele doua bubite dintr o parte si cele doua de pe cealalata parte a capului penisului de langa axa de simetrie(:D) sunt tot acolo dupa 5 zile de tratament, e normal? se vindeca mai greu, tratamentul nu este eficient? atibioticul e bun daca il folosesc? recomandati alt tratament, e ceva ce nu stiu si ar trebui sa stiu?multumesc anticipat!
  17.03.2011 12:43 
daca femeia are candida(ea se trateaza)..si partenerul nu are nici un simptom de mancarime..usturime..trebuie sa urmeze totusi vreun tratament?
  03.03.2011 17:58 
tratament
Am avut timp de peste 20 ani o infectie fungica la o unghie, care nu a cedat nici la tratamentul cu extirparea unghiei.Plus o micoza intre degetele picioarelor. Acum 6 luni am reusit sa scap de onicomicoza si micoza la degete cu ajutorul otetului.Banuind si o micoza la penis, am facut spalaturi cu otet pe penis .In urma tratamentului au aparut pe penis doua zone cu puroi, destul de profunde-am banuit ca era tesut afectat de micoza si care a murit odata cu ciuperca. Dupa vindecare am continuat spalaturile cu otet de mere si ma simt foarte bine.In general, otetul este foarte bun contra fungilor, astept o parere medicala
  03.03.2011 14:37 
balanita
este oare un tratament pt. balamita???? acum 1 an jumate m-am ales cu o balamita de toata frumusetea. am fost la medici de mam saturat. am urmat o gramada de tratamente. am acasa colectie de creme si unguente. am facut 3 luni si tratament cu neotigason, un medicament foarte tare care iti usuca si ochii in cap,vai de ficatul meu, dar pana la urma toate tratamentele o fost inzadar. nu adat nimic rezultat. simt ca tampesc de tot si nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc. am facut ceva analize complicate la cluj dar tot degeaba. imi este frica sa nu imi afecteze potenta atatea crema si tratamente. exista oare un tratament pentru boala asta????
  28.01.2011 20:07 
Nu folositi Nidoflor pentru balanita ca nu va ajuta cu nimic,dimpotriva inmulteste bubitele
  09.01.2011 21:29 
Am 29 de ani si in urma cu 1-2 ani mi-au aparut simptomele herpesului genital ( la inceput nu am stiut ce este si am folosit canesten si terbisil, apoi dupa cateva luni am inceput sa caut pe net si mi-am dat seama ca este herpes genital ). M-am tratat cu aciclovir la fiecare eruptie si cam atat... recent am resimtit dureri in timpul actului sexual, si ulterior am constatat ca am o zona alba in varful penisului, care se continua oarecum pe banda constrictoare si de jur imprejurul preputului, facand dificila decalotarea penisului. Cercetand pe internet, cred ca am urmatoarea problema: balantitis xerotica obliterans (BXO). Ca si tratament non-chirurgical am gasit cremele cu steroizi, dar in contraindicatiile acestora apare herpesul genital. Ce tratament ma sfatuiti sa urmez? Multumesc anticipat!
  23.11.2010 12:13 
balanita
In urma cu 3 saptamani mi-a aparut mai intai niste bubite rosii pe preput,iar apoi niste usturimi puternice la contactul sexual.am urmat tratament 5 zile cu crema canesten,nu mi-a trecut, iar apoi am fost la medic care mi-a spus ca am balanita si mi-a dat nizoral si o crema cu nidoflor. Am urmat si acest tratament si nu mi-a trecur deloc, chiar mai mult am usturimi chiar f.mari! ce pot sa iau ca scap de aceasta boala?
  23.11.2010 08:27 
rugaminte
Daca doresti sa ajuti mai multi barbati,nu da retete evazive.Te rugam sa ne dai reteta completa.Eu am balanita de vreo 3 ani si nu reusesc sa scap.
  11.11.2010 20:42 
model de tratament
in urma cu ceva timp am fost diagnosticat cu balanita de catre un medic specialist.simtomele au fost bubite mici si mancarimi.am mers la medic care a luat o "proba" de pe gland cu o agrafa,apoi a pus ceea c s-a luat p agrafa(nu se vedea nimic) pe un geam mic care la randul sau l-a expus deasupra unei flacari.raspunsul a fost:balanita.tratamentul a fost urmatorul:timp de 10 zile sa folosesc dimineata PIMAFUCORT unguent,iar seara un amestec facut in farmacie(nu stiu sigur ce contine deoarece nu inteleg c scrie pe reteta dar este un alb ca varul).mod de aplicare a celor 2 produse:se decaloteaza penisul apoi se ia o bucata de tifon care se imbiba cu unguent(dimineata)si cu substanta alba la fel(seara)si apoi se infasoara peste gland.apoi se trage preputul la loc si cam asta e.pe langa cele 2 produse am mai avut si pastile FLUCOVIM(1 la 3 zile).inainte de fiecare aplicare de unguent sau amestec penisul va fi spalat cu sapun protex si apa calduta.pe toata perioada tratamentului abstinenta totala.am terminat tratamentul si vad ca da rezultate.eu am capatat-o de la sotie care a fost diagnosticata cu candidoza dar inainte am avut contact sexual.pt a fi sigur ca scapati de acesta afectiune este bine ca si partenerul sa urmeze un tratament prescris de un specialist kiar daca initial nu se manifesta.acesta este doar un model de tratament care pt mine a mers.nu recomand urmarea acestuia fara a consulta in prealabil un specialist deoarece se poate diagnostica gresit afectiunea siu tratamentul sa fie ineficient.va salut!
  01.10.2010 22:34 
Enache
Acum un an am fost diagnosticat cu balanita candidozica la care mi s-a prescris travocort si nu a trecut, apoi mc miror cu metronidazol si la fel nu a trecut, dupa care am luat difulcan si triderm si iar nu a trecut, ma dispera balanita asta cred ca doctorita de fapt face experimente pe mine nu stiu ce sa mai cred, ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
  30.01.2010 17:20 
balanita candidozica
asta a fost diacnosticu medicului la inceput am avut mincarimi apoi usturimi si pe urma nici cu ma m-ai mincat nici nu ma m-ai usturat e doar pielea incretita si niste bubite mici rosii ,c-am de vreo doua luni jumate ma lupt cu ea si nimic nici un rezultat am facut analize la singe si urina analize care au rezultat a fi bune am luat doua tratamente pina acuma fara nici un rezultat ,m-am saturat pina peste cap de aceasta balamita se pare ca sunt un cobai pt experimente pt medic , nu mai stiu ce sa fac ajutatima va rog cu un tratament care da rezultate
  29.11.2009 15:23 
BALANITA
AM FOST DIAGNOSTIFICAT ACUM 3 ANI CU BALANITA AM FOST LA MEDIC AM LUAT TRATAMENT SI MI A TRCUT , DAR DUPA UN AN MI A REAPARUT SI DE DATA ACEASTA A FOST MAI RAU AM AUT RANA SI PE PREPUT SI PE CAPUL PENISULUI.AM LUAT SI DE ACEAST DATA TRATAMENT ANTIBIOTICE FLUCOVIM SI CREMA FUGIDIN SI TRAVOGEN. A TRECUT SI DE DATA ACEASTA. INSA AM PROBLEME ORI DE CATE ORI FAC SEX MA IRIT IN ZONA ACEEA IN CARE MI AU RAMAS CICATRICILE.CINEVA MI A ZIS CA E PIELEA E MAI SENSIBILA ACUM IN LOCUL RESPECTIVSI DE ACEEA MA IRIT PE PREPUT MI AU RAMAS NISTE CICATRICI CA NISTE VERGETURI. CE ZICETI ESTE NORMAL SAU ASTA INSEAMNA CA BOALA NU E VINDECATA SUTA LA SUTA ? CE AR TREBUI SA FAC VA ROG SA MA AJUTATI!
  16.11.2009 22:09 
balanita
Tratamentul prescris de medic pentru mine a fost urmatorul.Antibiotic Enhancin 625 si Nistatina 500000 U.I. ,spalarea preputului cu decot de musetel dimineata la prima ora si in timpul zilei de 3 ori, pina ce roseata si iritarea se retrage decotul de musetel trebuie sa fie caldut , se va unge preputul cu Travocort crema de doua ori pe zi dimineata si seara se aplica un strat subtire de crama atentie la acest detaliu ,daca uitati sa va dati cu crema seara sau dimineata nu puneti mai mult,decalotati preputul si acoperiti cu pansament capul organului ,crema de Travocort irita orificiul glandului si produce mancarimi se continua acest tratament 10 zile ,atentie la igena personala schimbati chiloti zilnic(folositi produse din bumbac care pot fi fierte sau spalate la o temperatura cat mai mare). In aceasta perioada nu aveti voie sa faceti sex ,masturbare .Atentie la alimentatie nu aveti voie sa consumati alcool (tarie), alimente foarte grase sau foarte condimentate. Balanita mea se datoreste unei candidoze pe care sotia mea a primito in maternitate si care a afectat atat pe ea cat si pe mine. Ca sa scapam de probleme am facut tratament amandoi si de atunci nu mai avem probleme. Se fac 6 luni de atunci. SFATUL MEU E SA MERGETI LA MEDIC PRIMUL PAS E MAI GREU ASA A FOST SI LA MINE BAFTA.....
  15.01.2009 13:07 
balanita
balanita reprezinta infectarea glandului (capului penisului) deci termenul de balanita nu cred ca poate fi folosit la femei! La femeie i se spune altfel de exemplu (barbat=balanita candidozica si la femeie=candidoza).. .daca am gresit cu ceva corectati-ma ;) !
  22.12.2008 10:50 
Uretrita micotica
Buna ziua, In urma unor analize(secretia uretrala)am fost diagnosticat cu uretrica micotica provocata de candida albicans. Am luat un tratament cu flucovim 150 mg/zi timp de 7 zile si tot nu mi-a trecut uretrita...din ce cauza? exista un tratament mai bun? sunt dintr-un oras mic si nu mai gasesc nici un medic pana dupa sarbatori... am mare nevoie de un sfat in privinta unui tratament ca sa nu stau asa pana in ianuarie. Va multumesc anticipat!
  08.07.2008 16:13 
tratament
eu va sfatuiesc pe toti care suferiti de aceasta boala sa incercati ca si tratament: Rp/ claritine cpr ds.intern 1 cpr.seara(deoarece da somnolenta si este interzis codusul) flucovim 150mg sau diflucam 150mg ds.intern 1cpr(cutia are un singur comprimat) dexamed 2 fiole injectabil una la 24 ore lomexin crema ds.extern dupa igiena intima timp de 5 zile mult succes.
  16.04.2008 13:22 
Balanita
Marii prof. univ. ar trebui sa ia in serios aceasta problema, nu doar sa prescrie o crema si sa te trimita acasa... cum sunt eu in cauza
  21.02.2008 12:05 
Biotics?
Si eu ma lupt si am dat cu tot felul de unguente prescrise de diversi doctori, dispare dar nu de tot, sau reapare. Biotics din cate stiu eu este pentru refacerea florei stomacale... ce legatura are cu balanita?
  13.01.2008 23:15 
Nu exista remediu sigur
Eu ma lupt de 3 ani cu o asemenea balanita. Am mers la multi doctori, fiecare a dat tratamentul lui, nimic nu o face sa dispara. Am ajuns sa cred ca niciun doctor nu are interesul sa te vindece. Acum o sa incerc biotics, nu stiu prea multe decat ca la cate chimicale am bagat in mine acest medicament nu are contraindicatii.
  27.12.2007 11:32 
Eu am folosit nidoflor si atata timp cat am aplicat acest produs parca sunt vindecat dar nu pot intretine relatii sexuale pentru ca incepe sa ma doara.
  26.09.2006 17:31 
Recomandare
De capatat o poti capata foarte usor, si anume, datorta unor contacte sexuale prelungite, in care se produce ranirea, iritarea, etc a "interiorului" preputului, si datorita faptului ca bacteria sau ce drac o fi candida albicans traieste atat in mucoasa vaginala cat si in mucoasa bucala (la omul sanatos!!!), cum da de piele iritata, udata in mediu propice, lasa sa se prinda si sa se inmulteasca miceliile de candida. inflamarea preputului in halul in care se face, datorita acestei cauze, se numeste balanita candidozica. De regula asa se capata. Femeia nu e neaparat de vina, oricum, toate femeile au candida, depinde procentul si locul:)). Sfatul cel mai simplu e sistarea pana la vindecare a c ontactelor sexuale, spalarea deasa la locul impricinat, tratament cu nidoflor sau nizoral unguent, igiena stricta dupa orice contact sexual si mai ales, scurtarea atat ca numar cat si ca durata a contactelor sexuale.
  04.07.2006 19:51 
intrebare!!!
am o intrebare...balanita poate aparea si la femei?
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie