Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea parului
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea parului > De ce iti cade parul?

De ce iti cade parul?

90% din parul tau ar trebui sa fie in crestere in orice moment. Cel putin parul capilar. Ar trebui sa fie in acest stadiu timp de 2 pana la 5 ani in care sa creasca cu aproximativ 1 cm pe luna. Dupa perioada de crestere urmeaza o stagnare pentru 2-3 luni si, fatalmente, caderea. Dar nu mai mult de 100 de fire pe zi.

De ce iti cade parul?

Poate treci printr-o perioada stresanta sau deprimanta, poate este consecinta unei operatii pe care ai facut-o de curand, sau a unei boli epuizante prin care ai trecut in ultimul timp. Parul poate sa-ti cada chiar dupa 4 luni de la evenimentul stresant dar se va reface dupa ce revii la o stare mai buna.

La 3 luni dupa nasterea unui copil e normal sa-ti cada parul din cauza hormonilor care au prlungit in timpul sarcinii ritmul obisnuit al cresterii parului.

Daca nu ai trecut prin una din situatiile de mai sus e bine sa consulti medicul endocrinolog cand observi ca iti cade foarte mult par. O disfunctie a tiroidei sau o tulburare in producerea hormonilor estrogeni si androgeni pot incepe chiar prin acest simptom.
Deasemenea poate fi primul semn al lupusului sau o manifestare diabetica.

Iti cade parul si in acelasi timp ai matreata? Incearca sa folosesti sampoane si tratamente care indeparteaza matreata. Cateodata cele doua merg mana in mana.

Anticonceptionalele, suplimentele de vitamina A luate in exces, medicatia anticoagulanta si unele medicamente folosite pentru tratarea gutei pot provoca un dezastru estetic prin cantitatea de par pierduta.

O cauza simpla?

Porti mereu parul strans in coada sau codite? Iti faci permanent sau te vopsesti foarte des? Daca raspunsul e afirmativ, stii ce sa schimbi ca sa ai din nou un par frumos. Specialistii spun ca agresiunea provocata de cozile prea stranse poate cauza pierderea definitiva a parului denumita alopecie de tractiune.
Acelasi efect nociv il pot avea diversele masti si uleiuri speciale pentru ingrijirea parului daca sunt de proasta calitate. Nu persista in utilizarea tratamentelor cosmetice daca e evident ca nu iti fac bine.

 

 

Cand e ereditar

L-ai mostenit pe tatal tau atunci cand parul ti se rareste in partile laterale ale fruntii si in varful capului. Este caracteristic pentru ereditatea de tip masculin.

Daca parul ti se rareste pe toata suprafata capului, fara sa cuprinda o zona anume, s-ar putea sa o fi mostenit pe mama ta. Asa arata modelul feminim de alopecie.


Ti se poate intampla...


... Sa te trezesti dimineata si sa observi ca-ti lipseste parul de pe o portiune mare din scalp, pur si simplu! E socant dar cel mai probabil trecator! Nu se stie de ce organismul isi ataca uneori propriul par si medicina nu a gasit inca un tratament pentru aceasta afectiune. Nu este o tragedie, se stie cu siguranta ca parul va creste la loc!


Un tratament?

Pe langa multitudinea de leacuri din batrani, o solutie foarte eficienta o constituie minoxidilul, o substanta comercializata de mai multe firme in sprayuri speciale - Rogaine, Hairgrow. Se poate cumpara fara prescriptie medicala din farmacii la preturi intre 50 si 200 de lei. Se aplica zilnic pe scalp, nu ingrasa parul si nu lasa un miros neplacut. In una sau doua luni e foarte probabil sa observi fire scurte de par crescand pe locul celui cazut.

Daca minoxidilul nu te ajuta, un medic iti poate prescrie produse mai puternice, concepute special pentru femei sau pentru barbati, pe care nu le poti achizitiona fara reteta.


Nu mai functioneaza nimic?


Pentru cazuri disperate, exista solutii extreme: transplantul de par sau terapia cu lumina. Pana la urma de ce nu? Se fac si la noi in tara.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  02.02.2012 16:27 
9146
unde pot gasi si eu anacaps pentru caderea parului?
  02.02.2012 16:17 
anacaps
unde pot gasi si eu anacaps pentru caderea parului?
  28.01.2012 17:37 
Caderea parului si pelada
Am avut pelada si caderi masive de par.Am fost la medic si mi-a recomandat: anastim fiole ,viaderm si samponul anaphose.Tratamentul a costat in jur de 260 RON.
  21.01.2012 22:58 
Ar trebui sa scrieti:parerea ta dar sa fie cmn cat un roman. Merci, cu stima
  05.01.2012 13:49 
imi cade foarte mult par,oare dc se intampla asta?
  27.12.2011 18:06 
petrol
PETROLUL aplicat la radacina parului este extrem de eficient parul creste vazand cu ochii. am cunostinte care folosesc petrol si au un par superb:x
  15.12.2011 12:35 
rezultate pe termen lung
din ce am incercat pana acum doar rogaine a avut efect si continui tratamentul.produsul l-am cumparat de pe rogaine-spuma.com ptr ca era un pret bun si livrarea a fost rapida.
  25.11.2011 10:04 
caderea parului
cade din cauza ingrijirii e nevoie sal spalam mai des si mai mult sampunca sa se ingrase si nu va cade
  24.11.2011 18:02 
incercati si produse romanesti
si mie imi cade parul destul de rau.pur si simplu raman cu el in mana.am incercat zeci de tratamente si masti mult laudate,am incetat sa-l mai vopsesc, sa-l mai indrept si degeaba.la mine problema e pe fond nervos, fara a avea un motiv anume.doar ca ma stresez f tare atunci cand am probleme.si singurul tratament care mi-a tinut in frau caderea parului (acum nu mai imi pica mai mult de 50-100 de fire de par pe zi) a fost de la gerovital tratamentul cu petrol pe care l-am facut 3 luni si nu e scump deloc (in jur de 10 lei) si samponul anticadere tot de la gerovital.si cel mai important tratament este alimentatia!fructele si legumele fac bine si la par nu doar la ten
  07.11.2011 21:15 
caderea parului
Daca ma tund cat de cat scurt si folosesc sampon recomandat dedoctor rezolv problema caderii parului ?
  07.11.2011 12:44 
rezultate cu rogaine
Parerea mea dupa aproape un an de tratament cu Rogaine foam este ca e singurul care poate da rezultate.Dar nu dupa o luna sau 2 ci dupa minim 6 luni de tratament.Eu am luat rogaine de pe www.rogaine-spuma.com la cel mai bun pret si am sa continui tratamentul pentru ca sunt multumit de rezultate.
  06.11.2011 18:00 
caderea parului
imi cade parul ff rau,nu stiu ce sa ma mai fac.mi e frica sa nu raman fara par.ce sa fac?
  06.11.2011 17:56 
caderea parului
ce sa fac sa nu mai imi pice parul?mi e frica ca o sa raman fara par
  26.10.2011 16:34 
rogaine este cel mai bun
si eu am avut probleme cu caderea parului dar de cand am inceput sa folosesc rogaine caderea s-a stabilizat si chiar am obsservat ca a inceput sa se regenereze.tratamentul cu rogaine foam l-am cumparat de pe site-ul www.rogaine-spuma.com si am fost multumit si de pret si de calitate.sper ca pe viitor sa pot tine sub control problema.
  26.10.2011 16:33 
rogaine este cel mai bun
si eu am avut probleme cu caderea parului dar de cand am inceput sa folosesc rogaine caderea s-a stabilizat si chiar am obsservat ca a inceput sa se regenereze.tratamentul cu rogaine foam l-am cumparat de pe site-ul www.rogaine-spuma.com si am fost multumit si de pret si de calitate.sper ca pe viitor sa pot tine sub control problema.
  23.10.2011 12:07 
Caderea parului
In 2 zile m-am vopsit de 2 ori...prima data la coafor am cerut o noanta deschisa(eram aproape alba) bine`nteles k nu mi`a placut si m`am vopsit urmatoarea zii cu o vopsea inchisa un saten..nu mi-a prins nimic..acum astept sa vina mama cu alta vopsea tot asa inchisa..mi-e foarte frica sa nu raman fara par..ce-as putea sa fac ?
  06.10.2011 21:20 
de ce imi cade?
deci fetelor....mie de vreo o luna doua imi pica paru f mult si nu il am lung:( anu asta doar o data ma-m vopsit akm caut pe net tot felu de retete..am auzit k e f bun samponu rivalid si vreau sa immi cumpar...vreau sa imi dati un sfat chiar am nevoie de el. Va multumesc mult
  03.10.2011 21:58 
caderea parului
am avut recent o problema pe baza hormonala mi-a cazut f mult par, as vrea sa stiu daca imi va mai creste inapoi. daca stie cineva raspunsul va rog sa il postati
  12.08.2011 19:47 
caderea parului
Ulei de masline, galbenus de ou, vit E, ulei de ricin,lamaie - se amesteca bine si se maseaza scalpul, se tine 1 ora sau mai putin; se adauga - dupa o ora- sampon de la plafar CHELSTOP si se maseaza bine si se clateste parul. Si revalid capsule. Tratament indelungat - masca se pune o data sau de doua ori pe saptamana. Si mai terminati cu tratamentele alea costisitoare de 45 euro; unde va treziti. Nici strainilor nu le convin asemenea tratamente costisitoare. Si eu am incercat tampeniile alea de tratamente chimice scumpe si nu a mers; cel mai bun tratament este cel de la natura. CHELSTOP sampon si solutie dupa samponare plus masca despre care vorbeam. Nu mai luati in consideratie toate reclamele stupide si facute sa fie vandute anumite produse de kko!! Nu sunt bune de nimic! Ba va mai treziti cu cine stie ce alergii din cauza lor. Daca vreti sa va vopsiti, puneti mai intai masca de mai sus pe par, apoi vopseaua[ ar fi bine sa fie una fara amoniac] apoi putin balsam bun ca sa puteti amesteca vopseaua in parul imbibat de masca si veti reusi. Nu raspanditi vopseaua pana la varfurile firelor de par ci doar la baza acestuia mai intai; abia apoi imprastiati si pe restul firului. Tineti mai intai masca pe par si abia apoi faceti cum v-am spus. Sunt pe aceasta pagina indivizi pusi pe jecmanit, doar-doar vor vinde niste produse scumpe si proaste. Nu mai dati bani pe ele; apelati la natura!!
  08.07.2011 23:49 
Mancare
Ok, stim ca exista n tratamente, poate la altii au reusita la altii nu. Dar ce este recomandat sa mancam? Ceva pe cale orala plus un tratament nu are o reusita mai mare? Si daca da, ce alimente sa mancam si ce nu. Multumesc
  04.07.2011 09:33 
tratament rogaine
  21.06.2011 18:13 
niste informatii interesante
Bine, m-am linistit. Nu imi cad decat cateva fire pe zi, mai multe la spalare dar as vrea totusi sa ma tund cred ca m-ar ajuta si ar fi o schimbare binevenita ... ca sa zic asa de "look"
  21.06.2011 15:27 
remedi
fa de douo ori pa saptamana cu ulei da recin si vitamina a amestecale si dati an cat stai vreo 4 ore si spalate faci o luna acest tratament si ie foarte bun
  13.06.2011 02:38 
paru
ami cade peru se pot face?
  13.06.2011 02:36 
paru
de ami cade paru si am o caura an par ce pot avea?
  18.05.2011 01:00 
caderea parului si matreata
am inteles ca atunci cind iti cade parul si ai si matreata in aceelasi timp ar putea fi cauze ale incarcari ficatului si trebuie tinuta o cura pentru detoxifiere stie cineva ce anume plante ceaiuri ori pasyile va multumesc
  13.05.2011 14:07 
fel de fel de prostii
Eu am incercat tot ce e posibil de la plafar, farmacie, leacuri babesti si nu mi-au rezolvat nimic. poate putin pe moment. Mai bine te duci la doctor, la varsta ta nu e recomandabil sa incerci tot ce auzi. pe viitor totusi, iti recomanda Spectral.RS
  09.05.2011 15:51 
cade parulll
Si mie imi cade parul am 13 ani si am in partea stanga a capului o gaura foarte mare ??? de ce cade de la ce cade ce sa iau ????!!!??!
  05.05.2011 20:47 
imi cade parul rau de tooot...:((:((
am 14 ani si de vreo ceva timp imi cade parul foarte tare nush ce se intampla cu mn k si inainte imi cadea parul dar nu asa k acum. pur si simplu e prea mult peste tooot gasesc numai par, pa haine, pe jos pe podea ogramada de par. si atunci knd ma spal pe cap in cada ramane o groaza de par si dupa knd ma pieptan pe perie imi raman aproape firele kre de obicei imi cadeau la 2-3 pieptanari si nu la una singura. de knd am problema asta mie groaza sa ma spal pe cap si sa ma pieptan k sa nu raman fara par pe cap. tata spune k trebuie sa ma tund 0 si sa ma dau cu usturoi pe cap dar pe mn ma ingrozeste ideea asta nici nu vreau sa aud....!!!!1 ajutatima va roooooooog, va implor k nush ce sa fac la medic nu am fost ink dar va roooog sa imi sp ce as putea avea, ce sar putea intampla cu mn??? dak am vreo boala sa cv??? va roooooog dak vreti sa ma ajutati ma gasiti pe id asta llove.bbaby@yahoo.com
  16.04.2011 18:38 
solutia
rogaineautentic.com
  14.04.2011 16:33 
Tratament Minoxidil 5% impotriva caderii parului KIRKLAND produs SUA
Prezentare Minoxidil Extra Strength For MenProdusul comercializat de noi se numeste MINOXIDIL EXTRA STRENGTH FOR MEN si este produs de compania farmaceutica Pfizer, sub marca Kirkland Signature.Ingredientul activ al acestui medicament este minoxidil de 5%.Produsul vine sigilat din fabrica. Tratamentul pentru 3 luni Minoxidil EXTRA STRENGTH FOR MEN contine 3 sticlute de 60 de ml de solutie minoxidil 5% (o sticluta de 60 ml ajunge pentru fix 30 de zile),iar cel pt 6 luni , 6 sticlute si o pipeta aplicatoare cu gradatie la 1ml si instructiunile de utilizare.Minoxidil Extra Strength For Men de la Kirkland Signature poate fi achizitionat intr-o cantitate care sa asigure tratamentul pentru cel putin 3 luni iar primele rezultate vizibile apar dupa minim 2 luni de utilizere. Instructiuni de utilizare: Se aplica pe pielea capului de doua ori pe zi cate 1 ml, cu ajutorul pipetei aplicatoare, pe aria de scalp care este afectata de caderea parului. Pentru a fi eficace tratamentul trebuie urmat fara intreruperi. Caderea parului inseamna pentru multi barbati un proces foarte traumatizant ce le distruge increderea in sine, afectandu-le in mod nefast viata sociala. Conform unor studii epidemiologice efectuate in SUA, circa 85% dintre americani vor suferi intr-o oarecare masura din cauza caderii parului pana la varsta de 50 de ani, iar pentru un sfert dintre acestia durerosul proces va incepe inainte de 21 de ani. Responsabila de pana la 95% din cazurile de cadere a parului la barbati este o boala numita alopecie androgenica. Mod de manifestare Barbatii care sufera de alopecie androgenica au de obicei o distributie specifica a zonelor de scalp fara par.Debutul bolii este gradual.Pacientii pot observa pierderea firelor de par in zonele laterale ale fruntii, modificandu-se astfel linia frontala de insertie a parului.Alteori procesul de pierdere a parului poate debuta la nivelul vertexului (in varful capului) sau cele doua procese se pot desfasura concomitent.Tratament La ora actuala, in Romania,SUA si UK, pentru tratarea persoanelor ce sufera de alopecie androgenica, este aprobat un singur medicament pentru uz extern: minoxidilul. In Romania se gaseste pe piata doar minoxidil 2%, care nu este destul de puternic pt a avea efect asupra barbatilor, ci doar la femei.Acesta este singurul medicament care si-a dovedit eficacitatea si siguranta folosirii in studiile clinice efectuate de catre medicii cercetatori http://www.okazii.ro/catalog/53576357/tratament-minoxidil-5-impotriva-caderii-parului-kirkland-produs-sua.html Pret : 30roni 1 bucata(tratament 1 luna) 90 roni 3 bucati(tratament minim recomandabil - 3 luni) 170 roni 6 bucati(tratament - 6 luni) Pentru mai multe bucati negociem. Pretul produselor noastre este cel mai mic de pe piata,nu le veti mai gasi in Romania la acest pret sau mai mic.Acest lucru se datoreaza distribuitorului nostru direct din SUA, fara alti intermediari si faptului ca suntem noi pe piata si putem oferi produsul la cel mai scazut pret. Va asteptam cu comanda d-voastra pe vandminoxidil@yahoo.com
  18.03.2011 01:45 
caderea parului
Am si eu o problema am 18 ani si imi cade fff mult par nu am cuvinte sa spun cat imi cade am aproape o luna de cand ma bat cu gandul ca am sa raman fara par in cap ce pot sa fac sa nu imi mai cada paru imi este frica sa imi mai fac dus la cap ca sa nu raman fara par.Va rog mult spunetimi si mie ce pot sa fac sa imi iau gandul ca o sa raman far par va rog datimi un sfat:
  17.03.2011 22:55 
adriana
sincer....eu am incercat de toate produsele scumpe...ultima oara nanogen...nimic nu este bun...nu ma multumeste...sunt tare curioasa sa incerc rogaine...vad ca multa lume zice ca e bun...il incerc si pasta...daca nici asta nu e bun...sincer, va zic
  21.02.2011 14:40 
Restabilirea culorii parului carunt
Restabilirea culorii parului carunt - se usuca frunze si radacini de patlagina, se pun 50 g la 0,5 l otet si 0,5 l apa si se fierb 30 de minute. Se raceste lichidul si se strecoara. Se frictioneaza pielea capului in fiecare seara, timp de cateva zile.
  18.01.2011 16:00 
buna fetelor asi vrea si eu o parere sau un tratament ptr despicarea varfurilor
  15.01.2011 23:55 
TRATAREA PARULUI ALB
STIE CINEVA CUM SE POATE TRATA,SAU EXISTA VREUN TRATAMENT PENTRU CA PARUL ALB SA-SI REVINA LA CULOAREA NATURALA? MENTIONEZ CA AM ALBIT DE LA VARSTA DE 22 DE ANI,ACUM AM 42 ANI. MULTUMESC ANTICIPAT!
  19.12.2010 23:07 
reclama exagerata
Sa-l scoata cineva pe asta cu Rogaine!
  19.12.2010 10:02 
cel mai eficace tratament
cel mai bun Bioscalin tablete se gaseste in italia + plus samponu witalcare in 2 saptamani vezi parul ca nu mai cade si vezi si fire noi care cresc acestea efecte apar dupa 2 sapt dupa o luna te uiuti in oglinda si chiar observi parul mai des :)multa bafta cine vrea sa incerce bioscalin e 45 euro cutia
  12.12.2010 14:41 
spunetimi va rog, preparatul in cauza il gasesc in farmacie?
  01.12.2010 19:28 
vand Rogaine pentru femei
vand Rogaine pentru femei. Rogaine este singurul produs aprobat de FDA SUA pentru regenerarea parului pierdut din cauze ereditare care are efect la peste 85% din utilizatori. Nu este uleios, nu incarca parul, efect foarte rapid in primele saptamani de tratament. Minoxidilul produs de laboratoarele Rogaine este cel mai eficace dintre cele comercializate la ora actuala datorita metodei de penetrare a pielii scalpului care ii creste eficacitatea. Este cel mai folosit produs la scara mondiala impotriva caderii parului si regenerarea acestuia datorita calitatii superioare oricarui alt produs. 0743.468.507
  25.11.2010 22:15 
tratament caderea parului
de ani de zile ma confrunt cu caderea parului,nu este vreun handicap sau ceva dar este o problema care se rezolva printr-un set de analize serios.nu va puneti in cap toate prostiile nu stiti cum reactioneaza corpul vostru la ele.in cel mai fericit caz da rezultate,dar ce va faceti daca agravati problema? va recomand la toate si la toti sa puneti sanatatea la propriu pe primul loc nu doar sa pune-ti intrebari. eu mi-am pus in cap toate cremele care le-am gasit si am incercat da la revalid pana la te miri ce complex de medicamente.pana nu mi-am facut un set intreg de analize si mi-au gasit adevarata nu am avut rezultatele dorite. dragii mei tratamentul cel mai potrivit este in functie de ceea ce organismul vostru nu are,nu ce crema noua a scos vreo firma pe piata;nu fiti naivi sau naive.sanatatea este pe primul loc,face-ti un consult de specialitate si implicit anaize de sange.bafta multa
  13.11.2010 12:20 
caerea parului o problema
mie mia recomandat medicul dermatolog phytophanere si alopexy .ancercati sunt scumpe dar da rezultate
  03.11.2010 13:15 
loredanat
ami cade paru iau un tratament cu topamax cred ca de la el o sa ancerc si tratamentele de sus mentionate
  31.10.2010 21:14 
cadere parului
dativa cu gaz,sa vedeti rezultate.
  29.10.2010 15:55 
Recomandari
De o lunga perioada de timp deja am avut probleme cu caderea parului,caderi masive de altfel. Pentru uz intern am folosit Oenobiol anti-chute,cu rezultate vizibile,in cazul meu,inca din prima sapt,iar pt uz extern am folosit fiolele CRESCINA pe care le gasiti in farmaciile sensiblu,help net si centrofarm. Le recomand cu toata increderea,atat pastilele cat si fiolele (desi ce-i drept fiolele sunt cam scumpe,in jur de 650 ron) Sper sa va fie de ajutor !
  20.10.2010 21:48 
caderea parului
sotului meu ii cade parul (rotunduri).foloseste alopexy si antioxidant (ulei de crevete) dar ii cade in continoare.cred ca nu foloseste un tratament adecvat
  19.10.2010 14:42 
la mine a functionat tratamentul cu minoxidil,incercati si voi
  16.10.2010 19:58 
caderea parului
eu sunt chiar pe dos as dori sa imi cada parul ca am inceput de chelie si decsat sa ieu tratamente sa mi sew regenereze as dori sa iau tratamente sa imi cada ce pot sa iau?
  15.10.2010 13:20 
rezultate garatate
si eu am avut probleme cu caderea parului si am folosit kirkland minoxidil si a avut rezultate remarcabile dupa 2-3 luni de utlizare efectele fiind vizibile mai multe detalii despre acest produs www.kirkland-minoxidil.webs.com
  14.10.2010 15:38 
caderea parului
si mie imi cade parul de mult timp si nu stiu ce sa folosesc,acum cateva zile m-am tuns pt ca a fost tare lung si cineva mia spus ca nu are suficiente vitaine sa se hraneasca din cauza faptului ca e prea lung.acum am tuns si tot cade.produse nu prea folosesc doar un sampon si un balsam pt descurcarea parului.sa fie balsamul de vina.................nu stiu poate imi recomanda cineva un sampon sau un balsam.va multumesc
  10.10.2010 22:47 
caderea parului
Ma poate ajuta cineva,cu o solutie pentru cresterea parului?
  10.10.2010 14:15 
www.tratamentchelie.aaz.ro
Eu am avut o perioada cand mi-a cazut parul foarte tare - aveam probleme la serviciu, propria-mi nunta de organizat, probleme cu banii...etc. La inceput nu am bagat in seama, dar pe parcurs, vazand ca-l adun cu pumnul de pe jos si dorind sa am la nunta un par frumos, nicidecum o freza basesciana, am inceput sa ma interesez pe net si pe la prieteni de un tratament eficient. N-aveam nici bani si nici timp sa ma apuc sa testez toate tratamentele de care auzeam. O prietena de-a mea care avusese aceeasi problema cu parul ca mine, mi-a recomandat sa incerc tratamentul de pe site-ul http://www.tratamentchelie.aaz.ro - am sunat, am discutat cu o doamna tare draguta care mi-a explicat cum se aplica tratamentul, am facut comanda si l-am folosit. Parul a incetat sa-mi mai cada dupa doar 2 saptamani de aplicare ( ma dadeam cu el de 2 sau 3 ori/saptamana...nu mai stiu exact )
  09.10.2010 17:01 
paru
pare interesant sa vedem daca da rezultate multumim pentru sfaturi
  19.09.2010 13:08 
...ce pot face ?
am 14 ani si imi cade parul foarte rau de aproape 1 an ,nu am apelat la vreun doctor ,imi puteti da vreun sfat va rog ? Multumesc !
  30.08.2010 21:24 
imi cade fff tare parul....
Am o mare problema.....:( daca ma poate ajutra cineva c un sfat.....imi cade f tare parul....de m mult timp...am fost la un doctor si fara sa se uite macar la par mi-a prescris un spray Hair Grow 5% si Zinkit + un sampon si atat.......si de cand am inceput sa fac tratamentul cu acest spray a inceput sa imi cada parul f tare.....:(.....fffff tare.........mi-e frica ca o sa raman fara par......nu stiu ce sa fac...daca treb sa intrerup tratamentul......sunt vre o 16 zile de cand il fac......multumesc anticipat.
  25.08.2010 20:39 
pentru femeile carora le-a cazut parul masiv dupa nastere
Nu v-a zis niciun doctor ca asa se intampla? pe timpul sarcinii ti se indeseste parul, ti se maresc sanii si asa mai departe. Dupa nastere, toate revin la normal, asa cum erau inainte de sarcina. Va cade parul pe care l-ati dobandit pe timpul sarcinii si atat si va intoarceti la parul dinainte de sarcina. Deci nu va cade parul vostru implicit.
  13.08.2010 17:25 
pauchii la copii
AM LUAT PADUCHII DE LA BAIATUL MEU IN VARSTA DE 3 ANI ..., AM UN PAAR F F LUNG SI DES CE SOLUTI AVETI ...MULTUMESC
  11.06.2010 16:48 
solutie garantata
Am citit in Formula As o solutie pe care am incercat-o si personal si pe cineva care a ramas chel. Aceeasi cantitate de ulei de ricin+petrol+coniac sau alcool sanitar ,eu am folosit alcool dar era de mai buna calitate , ca cel de azi.Se pun toate ingredientele intr-un flacon si se agita bine pina se face smantanos, se freaca pilea capului cu ea , se sta de la 10-60 de min apoi se spala bine. se foloseste 1-2 sau de 2 ori pe sapt , apoi 1 data pe luna pt intretinere.Cine cauta gaz lampant , poate face rost (cu pile ) de benzina de la avion=curata
  07.06.2010 15:10 
Eu RECOMAND VEMMA
Parerea mea e lipsa de vitamine din organism . Incercati vemma!! www.evafarcas.vemmaeurope.com Cititi despre acest produs este foarte bun !
  15.05.2010 16:04 
petrol
hey eu vreau sa imi cumpar perol lqmnt dar nemodificat genetic,de unde gasesc?
  12.03.2010 12:33 
recomand rogaine
este singurul tratament recunoscut in lume ptr stoparea caderii si regenerarea parului.eu am folosit si stiu ce vorbesc.gasiti pe internet si in romania.eu am luat de la www.rogaine.go.ro este cel mai bun pret.mult succes si nu va pierdeti speranta.
  04.03.2010 15:32 
super
Si eu am folosit Rogaine si am scapat de problema caderii parului intr-un timp relativ scurt..recomand tuturor. Cel mai mic pret l-am fasut pe http://www.rogaine-romania.com
  24.02.2010 00:03 
imi cade parul
unde se gasesterogane pt par ,,,se gaseste in farmaci
  14.02.2010 14:23 
vreu sa fac transplant
a facut cineva transplant ?si daca da sami zica si mie unde si cum ? matei_qeeq@yahoo.com va rog
  14.02.2010 14:21 
vreu sa fac transplant
a facut cineva transplant ?si daca da sami zica si mie unde si cum ? matei_qeeq@yahoo.com va rog
  04.02.2010 11:29 
caut petrol
la ce firma din dobrogea ai gasit petrol lampant?
  29.01.2010 20:59 
caderea parului
Am si eu aceeiasi prob.cade parul ceva de speriat...Am luat pastile Revalid 3/zi dau cu crema de la vivanatura 30 min,si ma spal in loc de sampon cu un galbenus cu 2 lingurite de tonic capilar si 3 lingurite de ceai /apa.Fac o masca si o folosesc ca sampon. Clatesc cu ceai de urzica.Am abia 3 sapt dar inca nu am rezultate,cica abia dupa 1 luna-2
  26.01.2010 16:19 
imi care parul si imi ies cosuri pe fata in acelasi timp
imi care parul si imi ies cosuri pe fata in acelasi timp...o perioada nu am nimic,dupa care cadul incepe sa-mi cada excesiv iar cosurile sa apara din ce in ce mai multe.ce ar putea sa fie?ce as putea sa fac?
  06.12.2009 17:53 
Petrol lampant traditional
Pana la 10 ani bunica mea ma dadea dupa fiecare spalare pe par cu petrol lampant, aveam un par ca in povesti.De cand nu mai e ea...am renuntat la obicei, adica de vreo 10 ani.Acum am 20 de ani si de cateva luni a inceput sa imi cada parul...la spalare, la pieptanare...Petrolul lampant traditional este cea mai buna solutia, miroase urat ce e drept si trebuie sa ai grija sa nu iei foc...e inflamabil, sa nu stati langa foc sau asa ceva.Pe mine tin minte ca ma dadea bunica in fiecare zi, dimineata.Acum caut petrol si nu gasesc decat modificat genetic sa spus asa...cu tot felul de adaosuri chimice, ala nu e bun.Am gasit pe internet ceva de unde vreau sa imi cumpar.Eu sunt din Arad si firma din Dobrogea fiind nu a vrut sa imi trimita doar o sticla, ci doar de la un bax in sus...asa ca in cele din urma cred ca am sa iau un bax...oricum daca e sa se gandim ca pe viitor probabil nu vom mai gasi asa ceva decat foarte rar, merita.Nu va asteptati la minuni din prima, dar faceti obicei din a-l folosi, ca si spalatul pe dinti si in mod sigur parul isi va reveni, niciun produs cosmetic nu se compara cu petrolul.
  15.11.2009 23:31 
am patit si eu acelasi lucru
Salut, iti recomand Rogaine. Mie mi-a facut mult bine si il recomand la toata lumea care are probleme. A fost greu sa gasesc in romania dar pana la urma am gasit online la cel mai mic pret pe www.rogaine-romania.com
  07.11.2009 22:36 
si eu trec prin asa ceva
acum cateva saptamani ,am observat k in cateva locuri am ramas fara par ,m-am speriat foarte tare am fost la doctor si mi-au spus ca am PELADA adik mi-a cazut paru din cauza la stres...mi-a recomandat hairgrow si elocom si ca sampon foltene...deja au inceput sa imi creasca fire pe portiuni dar in continuare imi cade parul si deja mi-au aparut altele(goluri)..mi sa spus ca poate sa fi si de la tiroida,am fost la un control si mi-a gasit o tiroida usoara....acum fac tratament....sfatul meu nu va dati ku orice in cap pana nu va duceti la un dermatolog
  30.09.2009 09:48 
ajutati-ma
BUNA.AM SI EU O MARE RUGAMINTE LA VOI DE APROXIMATIV UN AN DE ZILE MA TOT CONFRUNT CU CADEREA PARULUI VA SPUN SINCER CHIAR IMI CADE MI SA RARAIT DESTUL CAT SA MA INGRIJOREZE ACEST LUCRU SPUNETI-MI SI MIE DACA CUNOASTETI VREUN MEDIC ENDOCRINOLOG IN PITESTI SAU VREUN CABINET.ASTEPT RASPUNS PE WWW.flory.alina89@yahoo.com
  25.09.2009 15:05 
Dontu
Nu des port parul strins numai cind sint la serviciu dar parul mil vopsesc odata in luna.Doar de solutiea pe care ati reclamat-o nu am auzit niciodata
  25.09.2009 14:57 
Dontu
nU SINT SIGURA CA L-AM MOSTENIT DE LA PARINTI.SINT TIMPURI CADE APOI SE OPRESTE APOI IARAS CADE
  25.09.2009 14:53 
Dontu
Eu as vrea sa stiu ce vitamine imi trebue pentru-ca sa nu cada parul
  02.09.2009 14:41 
cadere a parului
buna imi poate da si mi-e cineva o reteta impotriva caderii parului eu i-au niste vitamine de la farmacie dar ma tin o perioada cat le i-au dupa care im pica din nou astept o salutie pe adresa de email caius_andrita@yahoo.com MUltumesc
  10.08.2009 19:38 
pentru noi
trebuie sa gasim o solutie pana la urma in primul rand nu mai va stresati in al doilea rand cum am vazut mai sus caderea parului poate fi de la lipsa de calciu sau de la lipsa de vitamine umblati mai mult la alimentatie succes si sanatate ........apropo mai duceti-va si pe la biserica
  08.08.2009 13:10 
ajutor
am aceeiasi problema ca si voi imi cade parul cand pun mana in cap observ cum imi cade dar vreau sa mentionez ca am anemie lipsa de fier credeti ca asta este cauza
  19.07.2009 15:03 
Recomand ROGAINE cu minoxidil
Atat eu cat si prietena mea ne confruntam cu o cadere masiva a parului, cel putin la mine ajunsesem in partea din fata la chelie...se vedea pielea..dupa care mi-a recomandat un prieten din USA...ROGAINE si asta dupa ce am incercat diverse tratamente minune, rezultatele au inceput sa apara in urmtoarele saptamani de folosire atat la mine cat si la prietena.
  02.05.2009 16:07 
De ce cade parul
Din cauza clorului si a calcarului din apa de la robinet. Folositi in apa de clatit bicarbonat de sodiu, sau zeama de lamaie.
  25.04.2009 08:50 
multumesc
mi-au prins bine unele sfatiri din acest articol
  23.03.2009 19:38 
par degradat(decolorare)
ce tratament natural pot sa fac pentru a-mi regenera firul de par .este foarte distrus din cauza decolorarii...imi dai un sfat?
  16.03.2009 14:54 
si mie imi cade parul
SI MIE IMI CADE PARUL FOARTE RAU.DE 4 LUNI MA CONFRUNT CU ACEASTA PROBLEMA,REVALID,VIADERM,HAIR GROW FARA NICI UN REZULTAT.ACUM FOLOSESC ALOPEXY ASTEPT REZULTATELE.AM INTELES CA SI MASCA CU GAZ DE LA VIVA NATURA FACE MINUNI.AM GAURI CARE SE MARESC PE ZI CE TRECE!!!VOI CE SOLUTII MAI AVETI?
  14.02.2009 03:45 
un par sanatos
cred k trebuie de mai multe ori sa avem mai multa grija de parul nostru in special femeile,nu doar atunci cand observam k incepem sa ramanem fara el....! parerea mea
  09.02.2009 18:05 
eu va recomand
crema de par cu extracte naturale si petrol Vivanatura credeti-ma eu o folosesc iar parul nu imi mai cade si creste foarte repede
  23.12.2008 15:46 
Gaz (Petrol) Lampant de vanzare
Cine e interesata,gaz lampant se gaseste in Expo Market Dorali (Voluntari-Afumati) In pavilionul P3. Sau dupa Dorali mai e ceva de genul unui en-gross care se cheama Mircea Comandor si acolo se gaseste costa cam 6.00 un Litru
  16.12.2008 09:43 
Ofer ROGAIN
Ofer Rogaine (minoxidil 5%). Setul contine tratamentul adecvat pentru 6 luni. Rogaine e recomandat in cazul caderii parului (alopecie, chelie). 0744.314.749
  11.12.2008 21:30 
Stresss
Mie imi cade parul sunt stresata pe chiestia asta de fiecare data cand fac baie sau trc mana prin el a mai cazut dar nicidata ca acum aveti vre-o solutie? Oare sunt bolnava asa rau??
  11.12.2008 21:23 
Mie imi cade parul de fiecare data cand pun mana in cap mai mult de 200 de fire pe zii sunt stresata si in acelas timp speriata ca efectiv nu stiu ce am ok
  04.12.2008 14:27 
Imi pik rau de tot paru...simtk inebunesc...am nevoie de nisthe sfaturi....va rog...
de vreo cateva saptamanii bune imi pik paru...am incercat cu chelstop da sincer sa fiu nu vad nicio diferentza...sunt disperat. Va rog ajutati-ma....sh in plus nu stiu cum sa scap de matrata ... ma manank capul ingrozitor....ast solutii.....
  31.10.2008 15:14 
Solutii
Am citit o gramada de soluti dar nimeni nu scrie cum actioneaza de fapt acele substante; solutia este diferita pentru fiecare in parte in functie de problemele pe care le avem va recomand site-urile in limba engleza din sua pt cei care stiu citi engleza www.aafp.org siteul medicilor de familie din america acolo puteti afla tot, ce si cum.
  28.10.2008 13:48 
Gaz lampant
Va rog mult de tot spuneti-mi de unde as putea procura gaz lampant in Bucuresti. Am vazut un post conform caruia se gaseste la plafar - e unul anume si in Bucuresti pentru ca eu am colindat pana acum la toate plafarele care mi-au iesit in cale si nu am avut noroc? Stiu ca cel mai usor se poate gasi la statii peco insa am inteles ca acela are si componente toxice si nu as vrea sa risc si sa imi cada si restul de par pe care-l mai am. V-as fi vesnic recunoscatoare daca mi-ati oferi o solutie.
  26.10.2008 13:36 
Cadera parului
ULEI DE MASLINE + GALBENUS DE OU + ULEI RICIN
  20.10.2008 20:52 
Parul meu
E super bun chelstop la mine a mers folositil:D:P ;)
  19.10.2008 15:41 
Caderea parului
Eu sunt copil, am 13 ani... dar de ce imi cade parul? Nu m-am vopsit, nu am folosit balsamuri... oare de ce imi cade parul. Deci nu e din cauza vopselelor si a tot felul de balsamuri!
  30.09.2008 13:24 
Ce recomandati?
Stiti ce va intreb nu? Sunt persoana de sex masculin si am 20 de ani, n-am incercat niciun tratament pana acum si as dori sa incerc, ce recomandati? Am citit pe net si aici si vad tot felul de pareri diferite, tratamente diferite. Nu poate sa fie un tratament bun pentru toti? Stiu pe cineva care a folosit revalid si chiar a avut efect, ia crescut la loc.
  18.09.2008 16:11 
Si mie mi se intampla
Si mie imi cade parul... am luat Revalid si in loc sa-mi creasca parul de pe cap, am fost socata sa constat ca au inceput sa-mi apara fire de par pe fata (pe obraji), asa ca NU luati pastile! Sfatul meu este sa folositi produsele naturiste. In prezent eu folosesc galbenus de ou, ulei de ricin si vitamina A uleioasa si vad ca a inceput sa dea rezultate... nu spectaculoase, dar am rabdare...
  27.08.2008 10:22 
Factorii pe care i-ai enumerat pot conduc la caderea parului. Stresul pot spune ca este cel mai puternic factor care poate cauza caderea parului... din aceasta cauza trebuie sa iti reiei viata normala, sa te linistesti. De asemenea, te sfatuiesc sa adopti o alimentatie bogata in vitamine si minerale pentru a ajuta la regenerarea si intarirea firului de par. Poti lua si suplimente de multivitamine... stai linistita ca nu te vor ingrasa. Cat despre produsele cosmetice nu iti pot spune decat ca trebuie sa le alegi cu mare atentie... si ca nu trebuie sa le folosesti in exces deoarece se invata parul cu ele, iar cand nu le vei mai folosi parul va cadea, se va deteriora, se va ingrasa etc. Numai bine!
  27.08.2008 10:04 
Imi cade mult par
Buna. Cam de o luna de zile imi cade parul si destul de mult. Oare de la ce?... Sa fie din cauza ca am avut un deces in familie? Sau pentru ca am fost stresati cu mutarea?... 6 saptamani am tinut parul prins in coada plus ca folosesc o gramada de creme de par si masti... sa fie toate acestea motivul pentru care imi cade parul? Va rog ajutati-ma cu un raspuns... Va multumesc.
  29.04.2008 15:43 
Am incercat si eu
Am incercat cu Zeama de urzici dupa spalare cu un sampon fortifiant. Inainte de astea galbenus de ou, ulei de ricin si masline, gaz lampant foarte putin,masca se tine 30 minute. Ar fi fost bun si usturoi adaugat dar miroase rau si cum merg la servici e destul de jenant. Ceva rezultate dar nimic spectaculos. Tratamentul trebuie sa se faca din interior... degeaba dam pe piele si par ca nu prea au efect. Devitaminizarea, stressul, alimentatia, hormonii, periajul insuficient uneori.
  17.04.2008 02:22 
Caderea parului
Am 21 de ani sunt de sex masculin si imi cade parul in regiunea frontala si la tample. Genetic nu se poate toti din familia mea au par cat cuprinde niciunul nici urma de chelie... poate tatae meo il are mai rar dar are 77 ani. Am facut dht (dyhydrotestosteron-ul) si e NORMAL... am insa candida pe pielea capului. Am fost la 3 dermatologi si toti mi-au dat diferit... unul revalid- iau de 3 luni si nimic, altul alopexy... cam ciudat si multe efecte adverse... si altul dercos aminexyl insa acesta imi ingrasa parul si mai rau cade! Am folosit sampon ducray sabal si nimic, acum am luat nizoral pentru candida si gaz + ulei ricin + rom! O fi bun? Voi ce ziceti? Ca vad ca toti aveti alte idei! Da nush cat gaz sa dau. Daca as da doar cu gaz ar fi mai bine? Dar cum si cat? E groaznic... nu vreau sa am chelie de la varsta asta, dar deja a inceput SI NU E EREDITAR! Radiatiile ar putea fi de vina? Poluarea?
  01.04.2008 22:14 
Scalpul
Nu stiu cui sa ma adresez, dar daca aveti vreo legatura cu firmele de sampon care isi fac reclama la televizor, faceti ceva sa nu mai auzim stalcita limba romana si in domeniul dvs. In toate dictionarele cuvantul "scalp"se defineste ca fiind: "Piele a capului uman impreuna cu parul, smulsa de pe craniu in urma unui accident sau desprinsa cu un instrument ascutit." Nu e posibil sa ni se inoculeze zi de zi ideea ca scalp ar insemna "pielea capului". Auzim despre "un scalp sanatos", "un scalp sensibil","excesul de sebum al scalpului" si alte minuni din acestea. Nici Ceausescu, in 25 de ani, nu a reusit sa ne invete sa spunem "tutulor" in loc de tuturor, deci incercarea de a schimba limba romana are sanse foarte mici de reusita. In plus, ne abate atentia de la obiectul reclamei. Eu personal, schimb postul cand aud una din expresiile de mai sus, pentru ca imi face rau.
  17.03.2008 11:15 
O adresa, un nr de telefon a unui doctor care se ocupa cu asa ceva,ajutat-ma va rog
Ce am folosit pana acum nu a dat niciun rezultat, ce sa fac? Sunt disperata. Imi creste dar nu se indeasa se observa ca e foarte rar, ce sa fac? Ajutati-ma va rog! Dati-mi nr de telefon al unui doctor care se ocupa cu asa ceva. Nr. meu de telefon este: 0748124736
  29.02.2008 10:20 
Ce ma fac?
Am impresia ca imi cade mult par... dar nu este asa de mult dar pentru ca eu deja il am rar :(:(:( Imi e frica :( sa nu cada prea mult:D
  13.01.2008 17:33 
Sa nu mai cada
Foloseste minoxidil, propecia ...dar mergi la doctor mai intai !!!
  11.01.2008 16:49 
Caderea parului
Imi cade parul foarte mult de aceea am citit parerile voastre am inceput un tratament cu nizoral si o solutie de la emiplant forte fac masaje si cu usturoi si gaz lampant sper sa dea rezultate. Multumesc.
  11.01.2008 16:42 
Cadere de par masive
Ce sa zic? Imi cade foarte mult par. Acum fac tratament cu solutie forte de la emiplant, usturoi si nizoral, despre care am auzit ca e foarte bun. Incerc ca nici bani nu am asa multi.
  07.01.2008 22:20 
cadeeeee
am folosit 3 luni foltene si..degeaba.cade in continuare.ce sa fac am 23 ani.:(((
  08.12.2007 18:56 
Par
Ulei de ricin dat direct pe pielea capului, lasat sa actioneze 30 min. face minuni.
  27.11.2007 13:14 
Solutie
Sapun moale vegetal + chelstop se cumpara din farmacie. Pentru mine a mers.
  10.11.2007 21:42 
cadera parului
eu cred ca aceste soluti m or ajuta
  09.11.2007 02:21 
sanatate
buna seara.am 27 de ani,acum doua luni am facut caderi de calciu repetate si am ramas fara par in zone diferite a capului...si inca mai cade.la ce trebuie sa ma astept?
  08.11.2007 16:30 
caderea parului
kertyrol sampaon de 2 ori pe saptamana alopexy de 2/zi vitam A 1/dimineata eurovita par si unghii 1/zi
  17.10.2007 15:47 
vreau ca parul meu sa fie sanatos
ma abtin.noi femeile folosim tot felul de balsamuri,de masti si vopsele.uitam sa folosim si o masca naturala si ne trezim ca ne pica parul,sau ca e deteriorat,sau ca e lipsit de stralucire.daca folosim toate tampeniile de ce ne mai plangem?
  19.08.2007 12:07 
caderea parului
am avut si eu probleme, m-am trezit ca lipseste parul pe o portiune destul de mare si am facut tratament cu alopexy si sampoane alpecin , plus pastile revalid si un tratament pentru par numit ,, ducray,, si acum parul a inceput sa creasca pe aproape toata zona si nici nu mai cade la spalare sau pieptanat. Incercati, aveti rabdare si perseverati.Succes!
  27.07.2007 16:53 
caderea parului
si eu am prob. cu ,caderea parului.am incercat mai multe variante dar nu m-a ajutat.daca e ereditar,clar ca nu mai se regenereaza.singura solutie e peruca,ce ziceti?sant f. distrusa din aceasta cauza.poate aveti totusi o solutie sau sfaturi de la cititori.multumesc.
  05.02.2007 07:39 
caderea parului
am probleme foarte mari cu caderea parului am ajuns sa fiu disperata nu stiu ce sa mai fac.folosesc acum o solutie si sper sa dea rezultate.
  07.10.2006 06:38 
pentru caderea parului
minoxidilul ajuta mult la cresterea parului. De asemenea ROGAINA,este buna.
  01.10.2006 11:28 
de 2 zile imi cade parul f rau
gasescpar p haine...peaste tot...imi ramane pe palme...e ingrozitor..cred ca stresul alimentatia necorespunzatoare...programul d somn..toate duc la caderea parului...dar eu ma stradui...si el to t cade..e si normal tre sa mai si cada nu numiai sa creasca
  30.09.2006 20:20 
si mie... : (
Nu am avut niciodata o podoaba capilara de invidiat dar...totusi era! Dupa nastere, la 2-3 luni a inceput sa-mi cada parul masiv! Am folosit diverse tratamente dar nu au reusit decat sa incetineasca aceasta cadere a parului. Acum imi spal parul cu un sampon ce are in compozitie petrol; de asemenea, folosesc o lotiune in fiecare zi (tot pe baza de petrol); nu mai cade asa tare dar...nu vad peri noi aparand la orizont!!! Vreau ceva regenerant! Stie cineva vreo solutie minune? PLSSSS!!!
  29.09.2006 17:01 
uitati de caderea parului in exces!
daca nu te tine buzunarul sa-ti achizitionezi cele mai scumpe tratamente impotriva caderii parului poti sa-ti cumperi de la plafar o lotiune forte contra caderii parului..... este foarte usor de utilizat si nu ingrasa parul.incercati
  28.09.2006 15:18 
solutie
alopexy 1 ml in fiecare seara pe scalp, 2 revalid pe zi 1 de vit e 1 de zinc+seleniu 1 mar si ulei de masline+ulei de ricin sau masca kalos....asta e solutia mea.
  28.09.2006 14:17 
caderea parului
Am avut si eu probleme cu caderea parului. Medicul mi-a prescris PHYTOPHANERE si ALOPEXY (picaturi). Tratamentul trebuie urmat trei, patru luni si ajunge la 1.800.000 lei pe luna. Este cam scump dar sunt multumita de rezultat.
  27.09.2006 16:40 
da imi cade parul
am incercat de la medicamente la leacuri naturiste dar degeaba... pt solutii externe nu ma tine buzunarul
  27.09.2006 11:06 
caderea parului
buna, poate fi si vopsitul parului un factor de influenta,daca da, in ce masura?
  26.09.2006 13:43 
caderea parului
Salut...dak ma tund chel mai imi pica parul? Si mi se regenereaza?
  19.09.2006 10:59 
caderea parului
cred ca ma confrunt si eu cu aceasta problema cu caderea parului dar eu folosesc un sompon numit klorane cu quinina si vitamina b si da rezultate cu toate ca eu am pierdut par pe o portiune destul de mare a capului.multumesc mult ca mi-ati dat ocazia sa-mi spun parerea.
  30.08.2006 17:38 
caderea parului
am folosit acelasi sampon mai mult timp cum am trecut la altceva a inceput teribila problema IMI CADE PARUL!NU STIU CE SA FAC!AJUTATI-MA!
  22.08.2006 11:07 
Caderea parului
Am folosit multe preparate. 1. Foltenul este excelent. L-am folosit 6 luni. In urma masajului cad firele de par mai sensibile care oricum urmau sa cada in viitorul apropiat. Rezultatele tratamentului cu Folten se vad abia dupa cel putin 6 luni. Mie mi-au cazut fire de par dar mi-au crescut altele noi, mai multe. 2. Revalidul l-am perceput mai mult ca un imunizant dar nu cu efecte spectaculoase in caderea parului. 3. Gazul dupa vremea bunicii se gaseste la Plafar si este foarte eficient. Dupa spalarea parului este indicat a sta 5-10 minute cu usor masaj intr-o fiertura de: a. Decoct de coji de nuca b. Ceai de urzica 4. Prima masa - grau incoltit
  21.08.2006 10:13 
sunt disperata
folosesc de 3 luni Foltene impotriva caderii parului si nu a aparut nici o schimbare, ba din contra, imi cade si mai mult.o sa mai incerc si alte leacuri dar nu sunt optimista deloc in privinta rezultatelor.
  19.08.2006 16:40 
o reteta
o lingura gaz lampant un galbenus de ou o lingura ulei de riicin o lingura tuica se amesteca toate ca o maioneza te frictionezi apoila radacina parului si staia sa macar 30 minute apoi te speli normal ca de obicei faci saptaminal lucrul asta ca m 3 luni succes
  12.08.2006 21:51 
cazuri disperate
da dar pt.aceste solutii extreme iti trebuie bani!
  12.08.2006 21:08 
Imi poate explica cineva la ce se refera terapia cu lumina ?
 
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie