Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Tutunul
Home > Stil de viata > Sistemul imunitar > Tutunul > Cum sa te lasi de fumat?

Cum sa te lasi de fumat?

Nicotina reprezinta o adictie ce trebuie luata in serios. Daca ai incercat sa te lasi de fumat si nu ai reusit, stii cat este de greu sa te lupti cu aceasta dependenta. Numai gandul renuntarii la tigara ii determina pe multi fumatori sa devina subit morocanosi si irascibili. Se spune ca adictia nocotinei la nivel psihologic este mai greu de combatut decat dependentele date de cocaina sau de heroina. Daca te afli in postura de a vrea sa scapi de tigari o data penru totdeauna, dar nu reusesti, sunt sigura ca vei fi de acord cu ceea ce urmeaza.
Renuntarea la fumat iti este accesibila inclusiv tie. Nu uita ca in fiecare an sunt mii de fumatori care se lasa de acest viciu.

Poate ca te intrebi cum de reusesc altii, in timp ce tie ti se pare imposibil. Daca te bazezi pe faptul ca trebuie sa te simti pregatit pentru a te lasa de fumat, risti sa nu ajungi sa te lasi niciodata. Inclusiv oamenii care se simt pregatiti in momentul in care decid ca a venit timpul sa renunte la nicotina, se reintorc la fumat inainte sa treaca un an.

Statisticile sustin ca aproximativ 7% dintre cei care se lasa fara sprijin fumeaza pana la sfarsitul primului an in care renunta la fumat. Cu autoeducatie si o sursa solida de suport, rata succesului creste foarte mult.

Pentru a-ti creste dorinta si motivatia pentru a reusi, trebuie sa inveti ce implica renuntarea la tigara. Descopera ce poti face pentru a te pregati si ce anume au facut sau fac altii pentru a reusi.


Sistarea fumatului nu se intampla accidental

Se spune ca puterea este reprezentata de cunoastere si, cu siguranta, exista un mare adevar in spatele acestor cuvinte. In privinta fumatului, cu cat inveti mai multe despre tigara, cu atat devii mai puternic. Aceasta putere te ajuta sa te autocontrolezi in momentul in care au trecut 10 zile de cand te-ai lasat de fumat si esti in stare sa faci orice pentru o tigara.


Cum sa incepi?

  • Stabileste-ti motivatiile!
  • Aduna cat mai multe informatii legate de renuntarea la fumat. Invata din experienta celor care s-au lasat!
  • Vei fi rasplatit cu o motivatie si o dorinta in calea carora nu va rezista nici un obstacol.
  • Nu mai sta pe ganduri! Cu fiecare secunda amanata, plamanii tai si intregul tau organism au de suferit!

Aminteste-ti ca poti face acest lucru foarte bine. Aceia care s-au lasat deja nu au recurs la nici un fel de scamatorie pe care tu n-o cunosti!

Uita-te peste motivele care te-ar putea determina sa te lasi de fumat

  • vei trai mai mult, iar calitatea vietii va fi sporita;
  • diminuezi riscurile dezvoltarii unei afectiuni cardiovasculare, unui cancer sau atac vascular cerebral;
  • ii vei ajuta pe cei dragi din jurul tau, prin faptul ca nu mai vei polua aerul pe care ei il respira;
  • vei avea mai multa energie si pofta de viata;
  • vei avea mai multi bani pe care ii poti cheltui intr-un mod mai util decat aruncarea lor pe tigari;


Apuca-te de scris!

Un jurnal al renuntarii la tigara este un instrument de nepretuit. Dorinta de a te lasa poate prinde mai multa greutate si putere, in momentul in care notezi in jurnal motivele ce te-au determinat sa faci acest mare pas. Foloseste-l si pentru a-ti raspune la mai multe intrebari:

  • Daca te-ai fi lasat mai devreme de fumat, ce s-ar fi schimbat in viata ta din prezent?
  • Ce imbunatatiri si schimbari poti face?
  • Care va fi momentul de care te temi cel mai tare si cum planuiesti sa-i faci fata?
  • Ce poti face pentru a schimba mediul de la serviciu/acasa unde se fumeaza excesiv?
  • Ce-ti place la fumat?
  • Ce detesti la adictia ta?
  • Pe cine poti conta ca te va sprijini pe noua cale aleasa?
  • Care sunt beneficiile pe care le intrezaresti la orizont?


Stabileste-ti data in care te lasi de fumat

  • Fixeaza-ti data cat mai aproape. Daca intarzii cu stabilirea unei zile clare in care nu vei mai pune tigara in gura, risti sa-ti pierzi entuziasmul!
  • Alege o perioada in care poti sti ca nu vei avea de facut fata multor factori stresori!
  • Fixeaza-ti un program bine pus la punct in primele zile. Acestea sunt cele mai grele si, daca nu ai de indeplinit multe responsabilitati, ar fi bine sa-ti alegi fie cateva zile libere, fie zile mai incarcate in care sa stii ca datorita programului nu vei avea timp sa te gandesti la tigara.


In primele zile, unele persoane prefera sa fie supraincarcate si sa faca absolut in fiecare minut cate ceva. Altele prefera sa doarma. Este o decizie care apartine fiecaruia, dar fii pregatit sa faci orice ai nevoie pentru a te simti cat mai confortabil. Daca acest lucru se rezuma la "a zacea" cateva zile in pat, nu mai oscila! Simptomele adictiei, resimtite in primele zile, sunt intense, dar de scurta durata. Nu lasa procesul revenirii la o viata normala sa te sperie! Renuntatul la fumat se poate face, iar tu vei iubi persoana care vei deveni fara lanturile adictiei imprejurul tau!


Ce-ar mai fi de facut?

  • anunta-ti prietenii si familia ca intentionezi sa te lasi de fumat si roaga-i sa te ajute;
  • scrie o lista cu motivele care te-au determinat sa ajungi la aceasta decizie; oricand te simti tentat sa-ti aprinzi o tigara, cauta lista si citeste-o cu mare atentie;
  • arunca toate tigarile, brichetele si scrumierele din casa si din masina; daca partenerul tau fumeaza roaga-l sa-si aprinda tigara departe de casa, de masina si de tine;
  • pentru a nu te ingrasa, mananca fructe, legume si cereale integrale; nu uita nici de sport;
  • organismul tau va absorbi mai multa cafeina decat de obicei in primele saptamani in care te lasi; este bine sa renunti la cafea in prima luna sau procedeaza astfel incat sa previi anxietatea si lipsa somnului - stari generate de o mare cantitate de cafeina;
  • recompenseaza-te cu banii pe care ii economisesti; orice efort merita rasplatit;
  • daca fumezi o tigara pentru ca nu mai rezisti nu inseamna ca nu te poti lasa in continuare; ai pierdut o batalie, nu intreg razboiul.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.02.2012 14:37 
fumu
sportul te poate scapa de fumat,iti simti plaminii cum nu mai au aer si ajungi la concluzia nu mai fuma....
  06.02.2012 10:39 
stop tabac !!!
intreruperea fumatului este benefica organismului adevarat ,lasandu-te de fumat o sa fi si mai fericit !!!
  02.02.2012 21:46 
FUMATUL DAUNEAZA
CA SA TE LASI DE FUMAT TREBUIE SA ITI IEI PLASTURE DE LASAT FUMATUL SAU SA TE DUCI LA MEDICUL DE FAMILIE.
  27.01.2012 15:12 
Azi e a treia mea zi fara tigari... fumez de 10 ani, imi e foarte greu, mai ales ca am descoperit de atunci multe efecte pozitive ale nicotinei:) Imi puteti da mai multe sfaturi va rog? Mi-e foarte teama ca nu voi reusi, pt ca nu am un motiv anume pentru care ma las... Renunt la tigari doar datorita presiunilor celorlalti asupra mea. Va multumesc!
  27.01.2012 09:45 
fumat
eu mas lasa de fumat
  23.01.2012 21:50 
Tutun-TopSanatate
este foarte buna dar eu nu am prea multa ambitie va rog sa ma ajutati mai mult.
  21.01.2012 21:37 
Pur si simplu nu pot ..
Am 14 ani si fumez de la varsta de 12 ani datorita lipsei parintilor mei...si a anturajului..acest articol este foarte interesant..am incercat in toate felurile sa renunt la acest viciu dar totul a fost in zadar...cred ca nu am destula vointa...
  17.01.2012 22:41 
cum sa te lasi de fumat?
usor de zis sau de dat sfaturi eu fumez de 32 ani si dupa ce am citit comentariile voastre am simtit nevoia de a fuma o tigara si eu imi doresc sa ma las ha ha
  14.01.2012 22:45 
Ieu fumez pe balcon an timp cr vorbesc la telefon.
  11.01.2012 17:56 
tigarile inbatraneste tenu
femeile doin lumea astaganditiva ca fumatu nu numai ca inbatraneste tenul dar duce si la ipotenta valabil si ptr barbati cand yte gandesti ca dai bani doar ca sa arzi o hartie este foarte greu dar sperata moare ultima alegeti ori mirositi a parfum ori a fum de tigara parere ma decizia conteaza
  08.01.2012 22:33 
fumat
Cine a murit de fumat ?? Nimeni mori de o anumita boala ca e cauzata de tutun alta poveste. Daca sunt nefumator si da o masina peste mine nu mor ?? Oricum mai devreme sau mai tarziu toti se duc... Si ce motiv ai avea sa te lasi de fumat doar bani . Atata !!!
  31.12.2011 04:51 
hai laso
mda ce aiureala . da ce viata voastra... e viata mea
  14.12.2011 21:54 
Cred ca amreusit:D
am 4 zile de cand m-am lasat de fumat, la inceput simteam nevoie sa trag o tigare, as fi facuta orice pentru una, dar am reusit sa ma abtin, acuma parca as vrea sa fumez una, dar nu e acceasi tentatie ca la inceput ...doar cand ma ga ndesc ca daca as trage o tigare, m-as reacupa din nou, ma face sa ma abtin...inceputul e cel mai greu....mentionez ca am fumat 2 ani....eu sunt sigur ca o sa reuses, succes si voua
  10.12.2011 19:24 
merita sa incerci
chiar ma pus pe ganduri in lergatura cu ingrasatul si deaceea nu vreau sa renut la tigari ce sa fac?
  09.12.2011 19:17 
Foarte tare
Foarte tare , multumesc mult , de pe 10/12/2011 nu mai fumez , sper sa nu cel putin , dar o sa trec peste ,deja costa prea multii banii si imi distruge corpul.
  05.12.2011 19:26 
IQS
Sora mea a renuntat la fumat cu o metoda noua,IQS,metoda foarte rapida,nedureroasa,fara nici o precautie.Merita incercat pentru o viata mai buna si sanatoasa.Succes tuturor care care vor sa renunte! www.iqstransilvania.com/ro
  10.11.2011 00:42 
te poti lasa pe dreacu
DUPA 17 ANI DE FUMAT NU TE POTI LASA DE FUMAT IN ACEST MOD
  09.11.2011 21:01 
tigarari
io acum incerc sa ma las si sper sa pot,fumez de un an dar nu am mai incercat asta pana acum,ft ajutatoare textele
  26.10.2011 21:22 
viata fara tutun
azi 26/10/2011 imi promit mie si numai mie ca va fi ultima zi in care o sa mai fumez
  24.10.2011 21:07 
www.etigara-electronica.ro
sau poti fuma tigara electronica www.etigara-electronica.ro
  20.10.2011 10:37 
o raceala
eu m-am lasat de fumat acum vre-o 3 zile din cauza unei raceli care pur si simplu nu ma lasa sa pun tigara in gura, dar acuma parca m-as apuca din nou, nu sfatuiesc pe nimeni sa se lase de fumat brusc, ci treptat , doar sa rareasca tigarile pana ajunge la 1 pe zi...abia atunci iti va fi f usor sa te lasi complet. oricum o tigara la cate o petrecere sau la o iesire din cand in cand nu e mare chestie, se spune k esti fumator dak fumezi cate 10 tigari pe zi.
  17.10.2011 14:04 
vreau sa ma las de fumat
as dori si eu sa ma las de fumat dar am impresia ca va fi foarte dificil.nu am vointa si as avea nevoie de ajutor.
  10.10.2011 19:10 
vreau sa ma las de fumat
tigarile nu sunt bune de nimic,vreau sa scap odata de ele
  01.10.2011 12:43 
cred ca pot
eu am 4 zile de cand ma chinui sa ma las de fumat, este greu dar cand ma apuca dracii tare de o tigare trag dintr/o electronica in speranta ca ma mai lasa pofta.Ma mai lasa putin nimic de zis dar tot as fuma in fiecare secunda, nu stiu ce sa zic sper sa reusesc, sunt sceptica este greu de tot, mai ales ca si prietenii mei cam toti fumeaza. Motivul principal pentru care vreau sa ma las...BANIIIII Zilnic cand imi cumpar tigari nu simt, insa eu lucrez afara si imi cumpar tigari din tara cand plec, momentul acela cand dau banii la gramada este tragic.Cred si faza cu sanatatea, dar eu nu am avut probleme, fumatul imi place la nebunie si daca e sa mori tot mori nu trebuie neaparat sa fii fumator,dar banii frate...acolo e buba mare.Deci fumatorilor care vreti sa va lasati asta este adevarata motivatie,putem face atceva cu acei bani.Eu am pus de/o parte toti banii pe care trebuiam in mod normal sa ii dau pe tigari, am strans deja 48 de lei...hmmm oare la ce suma voi ajunge??? Bafata
  01.10.2011 11:50 
ofof tigara
cand vrei sa ti aprinzi tigara intai gandeste te cum arata plamanii tai (imagineaza-ti) plini de fum si nu mai zic bronhiile tale luptand impotriva .. si apoi intraba-te daca chiar mai vrei o tigara.. eu nu...
  25.09.2011 21:22 
ha ha
cel care a scris asta nu a fumat niciodata...ce usor e sa vorbesti
  09.09.2011 15:39 
Acum ma simt si eu o domnisoara simpla
Fumez de 4 ani si miam luat inima in dinti voi incerka sal las pentru Prieten si Pentru Mamika mea nu e greu de lasat cind doriti dar e mai usor sal lesi cind te gindesti la cei mai scumpi.
  06.09.2011 02:15 
Ias fuma creeri la ala care a pus nicotina in tigara !
Fumez mult si cu cat fumez mai mult cu atat as fuma mai mult , cred ca intro zi , o ramane numai fumul de mine ! Bun motive sunt .... dar cand te lasi , defapt incerci sa te lasi , creerul meu cauta scuze singur pt a nu ma lasa de fumat , asa ca hai la razboi .
  23.08.2011 18:33 
fumat
nu cred ca pot sant foarte nervoasa nu am sprijin moral
  23.08.2011 14:39 
avere cu 6 lei
Castigi bani cu 6 lei..descriere: cum sa faci bani multi repede, usor si legal cea mai noua metoda de a face bani pentru romani! bani rapid si sigur pe internet. testat! eu am facut 3000.00 de lei in 3 saptamani!!! e randul tau!functioneaza!!!! singurul care functioneaza cu adevarat!!! nu risti nu cistigi. nu este nici o gluma,crede-ma! depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine \\”poti face bani usor si repede\\\\” crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale).aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. merge! e testat! tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. eram sceptic, totusi… in urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. imediat m-am gandit \\\”chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie\\\”. dar, curios fiind, am continuat sa citesc. articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc, la urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! deci am facut infima investitie de 6.00 lei. surpriza!…ghiciti ce s-a petrecut !!! .. intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. eram uluit! m-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! in prima saptamana am primit 37.00 de lei ,la sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei , in a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! si banii continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. in primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. cum? pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : \\\\\”m-am adaugat la lista ta\\\\\\\\\”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese):;1. samoila doina str magura nr 6,bloc p6a,sc2,ap34,cod postal 800266,galati,jud galati;2. curticean monica str.clujului nr.47 arad jud.arad cod 310047;3. petre alexandra elena ,str. Victoriei nr.16 bl 32 sc.a ap.16 cod postal 105600 Campina-Prahova; 4. posa maria, str. Dobarca nr. 6, bl 14, ap.22, cod 550149, Sibiu – jud Sibiu;5.chitoiu iuliana, str. aleea cocorilor, nr.6, e1, ap.325, jud. braila, cod postal 810291.5.ardelean costa marina,jud.bihor,com.astileu,sat pestere,nr48,cod postal:417023.pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie.trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. pentru a intari increderea in joc, acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza), 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol ,salvezi fisierul cu extensia .txt. acum cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. gata! felicitari… nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! tine minte : mai multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani! tot ce trebuie este un minim de 200! calcule…vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. de ce? din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic), deci am castigat 5.00 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei.eu primesc astfel 5*5*5 lei = 25.00 de lei. continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125.00 de lei(vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625.00 de lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125.00 de lei pe pozitia a 2-a si … da! 15625.00 de lei cu numele meu pe pozitia intai. uimitor! daca fiecare participant publica articolul de minim 200 de ori! si totul cu o investitie initiala de 6.00 lei si 6 timbre, cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a acum publici articolul din nou de minim 200 de ori. va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole asa cum citesti tu acum !! asa ca iti poti permite 6.00 lei sa vezi daca merge cu adevarat? cred ca da… unii au spus \\\\\\\\\\\”dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?\\\\\\\\\\\” ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20- 50.000 de useri noi la internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. in fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! veti avea numai de castigat!!! jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. cred ca marile magazine se imbogatesc pt. ca tu ai cumparat o sticla de vin. nu… se cumpara industrial .. deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe site-ri si vrei primi cu muuult mai multi bani! bafta! !!!!!!!! p.s. foarte important: o sa inalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. acestia se multumesc doar sa injure (mai mult nu pot). trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca… va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc… bafta!!! • incercati si nu aveti nimic de pierdut doar de castigat. Răspunde
  15.08.2011 16:41 
o sa muriti
dar nu inaintea mea ..sa va lasati cand moì lasa eu :))
  13.08.2011 18:30 
Lasa-te de fumat!!! Asculta aceasta carte pina la urma!
http://depositfiles.com/files/99mt7lk2a
  07.08.2011 15:44 
cameluta
nu fumez de 10 zile iubita mea a avut un rol important,ce mai datorita ei nu mai fumez si sunt mandru de asta,am reusit dupa 22 de ani ,are puteri mari iubita mea
  07.08.2011 15:36 
gurita
eu am 10 zile de cand m-am lasat de tigari,nu e usor dar cu ajutorul iubitei mele am reusit ,sper sa o tin tot asa.marcel
  28.07.2011 05:26 
Tutunul Iarba Rea
Sant un fumator,inrait fumez de cand eram copil,,pufaiam de pe la 6-7 ani.La 10 ani am inceput sa fumez normal(sa trag in mine)nu e o lauda,consecintele le simt acum la 43 de ani,suspect de ceva la plamani,fratilor lasati tigarile,nu sant bune, e doar un viciu de cara am putea trece,pur si simplu ne distruge
  23.07.2011 21:05 
lasa tigara
am deja 1 an si 5 luni de cand m-am lasat de fumat.am fumat 21 ani,si daca vrei sa te lasi o faci.eu m-am lasat fara niciun ajutor.nu am mai fumat
  22.07.2011 02:08 
Sper sa reusesc:P:P:P
mias dori foarte mult sa reuses acest lucru. doarece ma gandesc mere k as putea economisi multi bani:D. de foarte multe ori miam pus intrebarea. ce gasi noi in fumul tras inpiept??????? dar nu pot sami raspund la aceasta intrebara. de multe ori ma gandesc k tigarile numi fac nici un bine ci in potriva foarte mult rau. s nu inteleg dece fumam. pt k tin de cald, nici de frig, nici de foame. nici de sete. nici nu s unt dulci s nuidecat un fum tras in piept s dupa aia aruncat in vant:)) sper defapt imi doresc ca cu ajutorul vostu o sa reusescsa le las pt k miatiluminat mintea mult mai mult decatera:P cu siguranta o sa va las parerea mea dcua ce osa reusesc sa ma las de el. cu siguranta voi reusi:). bafta s voua:-*:-*
  17.07.2011 00:58 
fumatoare
vreau sa ma las de fumat dar nu reusesc As dori ceva mai mult decat niste sfaturi. Oricum de cate ori imi pun in gand sa las tigarile, ma gandesc la lucruri mult mai frumoase pe care le-as face daca nu as fuma. Ironia este ca, in momentul in care simt nevoia sa fumez din nou, uit de toate gandurile frumoase. Parca as fi drogata. Parca viata mea ar depinde numai si numai de tigari.
  16.07.2011 17:10 
COSTEL
Fumez de un an de zile sh vreau sa ma las sh nu pot....ce sfaturi i-mi dati ?
  29.06.2011 15:04 
antifumat
pai parerea mea..eu incerc sa ma las de fumat dar este ft greu....pt k majoritatea prietenilor mei fumeaza..iar eu kand ies undeva ku iei ii vad ku tigari..sh normal ka ma tenteaza sh pe mn...dar din aceasta zi mi-am propus sa nu mai fumez..sh sa stau departe de gasca mea..sh mai ales de cei care fumeaza....mam gandit ca la cei 14 ani ai mei nu este ceva sanatos...sunt ft hotarata sa las tigariile!!!succes sh voua!!!va pwp:*
  29.06.2011 05:09 
Fara tigari- Pofta de viata
Eu de azi incep sa ma las de tigari :) bafta mie :) :) :)
  29.06.2011 00:07 
am 16 ani si fumez de 2 ani si since sa fiu as vrea sa le pt lasa dar nu pot... ma poate ajuta cineva?
  28.06.2011 19:59 
dddddd
eu fumez de la 7 ani si am 18
  18.06.2011 13:30 
nefumator
va doresc succes la toti care vreti sa va lasati de fumat
  17.06.2011 17:39 
fumatoare
Vreau sa ma las de fumat ca sa ii fiu placuta lui Dumnezeu cand ii adresez o rugaminte ! Nu mi-L pot imagina pe ISUS cu tigara in gura cand ii adresa TATALUI o rugaciune!!!!
  17.06.2011 14:19 
fumator
lasativ-a de fumat am 13 ani si nu mai pot sa ma las
  15.06.2011 17:05 
Good Job!
Am facut tot ce scrie in acest articol si a mers , nu mai am fumat de peste 3 saptamani si inca nu mai fumez. Ps: am 20 de ani
  14.06.2011 13:50 
cum ma pot lasa de fumat?
eu fumez de vreo 4 ani,acum am fost la doctor la un control amanuntit si am aflat ca am gastrita si si o infectie in stomac si vindecarea acestori boli depind de lasarea de fumat ,dar nu pot depasii aceasta situatie dak nu ma las de fumat si nu ma pot lasa .in primul rand partenerul meu de viata fumeaza si cand il vad pe el ca fumeaza as aprinde si eu una si asta fac ,este f f greu sa te lasi de fumat cu o persoana care fumeaza tot timpul in preajma ta .ce sa fac? dak nu ma las de fumat o sa ajung pe masa de operatie si nici gandul acesta de a ma opera nu pot sa ma las de fumat ,cheltui f f multi bani zilnic pe tigari fumez 2 pachete jumatate pe zii aproape 15 euro pe zii doar pe tigari ....!ajutatima va rog!!!!am incercat cu plasturi dar nici un rezultat.astept raspunsuri
  12.06.2011 13:50 
fumatul
cum sa ma las e foarte greu ajutatima am ajuns sa urasc tigara dar tot o pun in gure
  03.06.2011 12:35 
am fumat un an
eo zic ke mai bine fara tigari dimineata knd fumam mama imi platea 2 tigari la magazin knd m duceam la scoala acum ii zic sami plateasca 2 pakete de biscuiti eu zic k e mai bine asa
  01.06.2011 22:36 
imi doresc sa ma las de fumat
cu adevarat imi doresc.am incercat de doua ori si nu am reusit .imi vine sa plig si nu inteleg de ce nu pot nu am crezut niciodata ca poy fi atit de dependenta de ceva ce ma omoara.
  19.05.2011 20:36 
nefumator
ar fi ok daca am renunta toti la tigari,cel putin eu mi-o doresc si sunt sigur ca voi reusi,bafta si voua.
  19.05.2011 20:34 
nefumator
ar fi ok daca am renunta toti la tigari,cel putin eu mi-o doresc si sunt sigur ca voi reusi,bafta si voua.
  18.05.2011 19:51 
te las sa ma bati pe mine
daca te ajuta te las sa ma bati pe mine
  13.05.2011 18:20 
vreau o viata fara tigari
eu fumez de 4 ani , acum am 29 ani , am incercat sa ma mai las de fumat acum un an , nu am mai fumat 2 saptamani dupa care m-am apucat iar. intentionez sa incerc iar , sper sa reusesc .
  13.05.2011 17:05 
sper sa reusesc!
m-am apucat de fumat acum 2 ani...de 2 zile nu mai fumez.Cum ma simt? sunt deprimata, impulsiva, nervoasa, plangacioasa, as vrea sa bat pe cineva rau de tot! Asa nervoasa sunt incat daca in momentul asta as vedea o persoana fericita, calma, care sa-mi spuna "nu ai ambitie"..ahhhhhhh, i-as scoate inima cu lingura, sa sufere! Cum deja am inceput sa musc din tastatura, nu cred ca o sa reusesc. felicitari celor puternici, eu in viitorul apropiat o sa fumez tot ce apuc !
  07.05.2011 18:56 
m-amlasat de fumat
Dupa14 ani in care am fumat in medie un pachet de tigari pe zi am reusit sa ma las.ai nevoie doar de vointa si restul vine de la sine.acum ma duc la sala si ma simt excelent.renuntati si nu veti regreta.
  07.05.2011 18:56 
m-amlasat de fumat
Dupa14 ani in care am fumat in medie un pachet de tigari pe zi am reusit sa ma las.ai nevoie doar de vointa si restul vine de la sine.acum ma duc la sala si ma simt excelent.renuntati si nu veti regreta.
  07.05.2011 18:53 
m-amlasat de fumat
Dupa14 ani in care am fumat in medie un pachet de tigari pe zi am reusit sa ma las.ai nevoie doar de vointa si restul vine de la sine.acum ma duc la sala si ma simt excelent.renuntati si nu veti regreta.
  04.05.2011 09:54 
stop tigara
cred ca este o ideie super,nu se merita sa-ti strici sanatatea pentru tigara,credeti-ma ca nu se merita,cu totii avem o viata mai buna daca ne lasam de fumat!
  30.03.2011 00:23 
fumatul
as vrea sa ma las de fumat si cred ca este o ideie buna
  24.03.2011 11:01 
hotarare
cred sincer ca se poate
  23.03.2011 10:58 
nimic nu e imposibil
am mai incercat si in trecut sa ma las de fumat si nu am reusit dar acum vreau sa imi cumpar o tigara electronica sa vad cum e poate da mai multe rezultate.
  06.03.2011 22:32 
cum sa ma lassss
as vrea eu sa ma las!!!
  06.03.2011 00:37 
Sper sa pot
Nu stiu ce sa zic ... s`ar putea sa mearga incerc si eu ... fumez de vreo 9 ani ...
  23.02.2011 20:41 
na rog
eu fumez de la 8 ani,ce sanse mai am?eu cred k daca te apuci fumat nu mai scapi niciodata de sportul asta!!!...
  17.02.2011 17:39 
fumatul
ii sfatui pe toti cei care fumeaza sa-l lepede..............
  12.02.2011 17:41 
uite ce zic...
e foarte tare sa fumezi!!cine se lasa e prost!
  05.02.2011 20:28 
Am doi ani de cand nu mai fumez. Cand am facut socoteala la cati bani ard anual(40-50 tigari zilnic)am zis ca am o problema la cap,nu sunt sanatos.Si asa nu am mai cumparat,nu am mai fumat si nu ma deranjeaza nici fumatul in jurul meu.
  03.02.2011 19:03 
parerea mea!!
lume,daca nu vreti sa aveti probleme mai bine nu incercati sa fumati pentru ca mai apoi cu greu il puteti lasa.oricum nu are nici un fel de necesitate...are numai dezavantaje!!precum poluarea aerului,stricarea plaminilor si multe altele!chiar nu face sa fumati!!!n-are nici un rost,hai sa fim sinceri!este un viciu foarte urit si periculos!
  03.02.2011 17:17 
yo fumez de 2 ani si as vrea sa ma las pt parinty mei si pt sanatatea mea
  02.02.2011 08:42 
sdfg
eu fumez de 2 ani si jumatate si incerc si eu acum sa ma las
  31.01.2011 22:42 
SALUT
EU MAM APUCAT DE FUMAT ACUM UN AN AS VREA SA MA LA SFTURILE SUNT BUNE EU NU AM MAI FUMAT DE O LUNA SPER SA NU MAI FUMEZ
  27.01.2011 03:01 
salut
informatia e buna dar imi pare rau ca acum un an mam apucat de fumat acum e o problem LA MN IN FAMILIE MARE MA rog la dumnezeu sa ma ajute sa scap de viciul acesta murdar succese si voua eu am 8 ore de cind nu am fumat dar o sal las sunt sigur de asta
  23.01.2011 18:27 
stop fumatului
eu am cateva ore.astea sunt cele mai grele,e a doua oara si stiu ce ma asteapta,ideea este sa nu te gandesti deloc la ele,sa incerci sa le uiti chiar si dupa cateva zile
  21.01.2011 23:41 
e usor sa devi nefumator
dragi mei nu va mai chinuiti cu metodul bunei vointei..cititi cartea lui allen carr si nu o sa suferiti nici ingrasa!!eu am lasat tigarile dupa 8 anni si sotul dupa 20 fara sa suferim si sa ne ingrasam.A!UITAM...NU VORBESTE SI NICI TERORIZEAZA VORBIND DE BOLI!!CITI-O LINISTITI PT CA VETI DA SEAMA SINGURI CA TIGARA ESTE O ILUZIE!! voi cititi cartea si apoi decideti daca veti fuma sau nu incontinuare
  16.01.2011 12:58 
citeste asta si sigur te lasi
http://drag0slav.wordpress.com/2011/01/05/cum-sa-te-lasi-de-fumat-metoda-usoara/
  06.01.2011 21:31 
tigara'??????
e un inceput bine asa ca am sa incep cat mai repede,este pentu sanatatea mea si a celor din jur.
  06.01.2011 20:35 
tigara'??????
e un inceput bine asa ca am sa incep cat mai repede,este pentu sanatatea mea si a celor din jur.
  04.01.2011 21:52 
Ne place
Exista nu pot atunci cand vreau si o sa fumez pana o sa-mi fac plamanu scrum sa urle canceru in mine , sa inghete sangele in vene :) atunci o sa ma las cu siguranta . Succes pentru cei care vor sa se lase . oricum o sa se apuce de altceva
  03.01.2011 23:15 
mi-e greu
imi este foarte greu ...dar o sa reusesc,fac asta pentru sanatatea mea...nu exista nu pot...
  02.01.2011 20:17 
e f greuuu
e foarte greuu .... dar nu mai vreau ... jur ca imi vine si sa plang cand ma gandesc la ele ... :-ss sper sa reusesc
  22.12.2010 23:47 
Recomandare pt eu
Salut, iti recomand din inima cartea IN SFARSIT NEFUMATOR scrisa de Allen Carr...o gasesti moka pe google in format PDF. Pe mine si pe multi altii ne-a ajutat.Succes! Mandru ca sunt nefumator :D
  21.12.2010 18:34 
eu
fumez de 5 ani si am incercat toate metodele pt a ma lasa de acest viciu dar in zadar,mi-am pierdut orice speranta,desi imi doresc sa nu ma mai ating de ele numai pt sanatatea mea
  06.12.2010 21:23 
Frumoasa descriere
Deci sunt foarte multe coincidente in aceasta modalitate de a te lasa de fumat pe care le-am avut chiar si eu.Multumesc pt aceasta metoda.
  22.11.2010 22:08 
se poate f usor!
cu tigara electronica ( de calitate) uiti de otravurile alea fara probleme, testat de mine fumator inrait!!!!
  20.11.2010 19:41 
tigara
cum sa te lasi de ea
  19.11.2010 22:00 
Asa te lasi de fumat
Am fumat 7 ani de la varsta de 15 ani.Ca sa te lasi de tigari trebuie sa faci urmatoarele chestii:1.Inlocuiesti in primele 3 zile tigara cu apa,si bei apa intruna fiindca detoxifieaza corpul+poti mesteca niste guma;2.Deja cand ai trecut o zi fara sa fumezi,gandestete ca daca te apuci iar de fumat ti-ai batut joc de creierul si corpul tau deci nu merita(te-ai chinuit sa te abtii degeaba);3.Daca reusesti sa o tii fara sa fumezi 3 maxim 4 zile iti trece pofta in proportie de 60-65%.Bafta
  16.11.2010 17:16 
as vrea sa ma las de fumat
si eu sunt in prima zi si aceeasi durere de cap ma bazaie si pe mine:)
  16.11.2010 03:29 
am rezistat 2zile fara sa fumez...eram f recalcitranta si ma durea capul ingrozitor...
  15.11.2010 11:54 
si la mine si la sotul meu a trecut o zi.Ne incurajam amandoi dar si fam ne sustine.Trebuie sa fim tari si sa ne ocupam timpul.Dar ce e mai greu mi se pare dupa ce mancam.Mult curaj pt cei care vor sa se lase de tigari.Eu cred ca-i timpul,NE-AM FACUT SINGURI RAU PANA ACUM.CURAJ FRATILOR.Asta e cel mai frumos cadou acum de sarbatori pt familie si PENTRU NOI?CURAJ
  10.11.2010 21:54 
EU AM O ZI, TARE-S CURIOASA CAT MA TINE, IN SCHIMB MA DOARE CAPUL DE MOR.
  10.11.2010 20:12 
fumatul
este o idee foarte buna!
  04.11.2010 18:02 
eu am 5 zile de cand nu mai fumez si dorm toata ziua nici cafea nu mai pot sa beau ,noroc cu pepsi,SEMINTE,acadele,covrigei,alune.cred ca o sa ajung de 100kg in ritmul asta.
  03.11.2010 19:52 
FARA TIGARI
nu lasa tigarile sa-iti distruga vita eu stiu mai bine decat toti ce insemna nu intra intr-un anuraj care te poate duce la tutun iar daca ai intrat incercati sa va lasati toti.
  03.11.2010 00:59 
motivatzia
la gunoi cu ele
  02.11.2010 17:03 
tigara
m'am lasat o data cu amica mea de fumat,adica acum 2 zile..pe mine nu ma deranjeaza prea tare faptul ca nu mai fumez,in schimb ea este foarte agitata si isi doreste f mult sa fumeze.Sper sa reusesc sa ma las desi a trecut foarte putin timp de cand nu am mai pus tigara in gura.
  28.10.2010 12:09 
tigare
e a doua zi de cand nu mai fumez si-mi vine sa dorm tot timpul,dar imi fac singura curaj-nu-i o amarata de tigara mai tare decat mine!
  26.10.2010 13:30 
prima zi fara tigari
e prima mea zi sa aprind tigara e ffff greu dar imi doresc din tot sufletul sa renunt la ele,tineti -mi pumnii plsssss
  08.10.2010 12:24 
vreau sa ma las de fumat si nu pot
as renunta si in clipa asta la tigare dar sunt prea dependent de nicotina incerc dar nu cred ca reusesc
  04.10.2010 10:30 
se poate..
suna foarte interesant...o sa pun cat de curand in aplicaresi presimt ca o sa fie bine..va multumesc..
  27.09.2010 15:56 
se poate!!
plasturii chiar functioneaza,nu e vb numai de psihic.eu i-am folosit 2 luni si chiar am reusit.din pacate nu dupa f mult timp m-am apucat iar.si acuma vreau sa ma las iar de acest sport.mie imi place sa fumez si poate daca as avea bani nu m-as gandi nicio clipa sa ma las dar cand ma gandsc ca cheltui pe an suma de 4000 de lei num ai pe tigari ce sa mai zic?cred ca m-am facut inteles..Am un salar de 1000 pe luna,deci 4 luni lucrez pe an numai sa am ce fuma.
  22.09.2010 08:09 
de azi nu mai fumez
ma ajut cu acei plasturi faimosi, insa cred ,ca in proportie de 95% este vorba de psihic. trebuie sa fim tari.
  21.09.2010 17:46 
si eu
BUNA.SI EU M-AM GANDIT LA SF LUNII AUGUST K DUPA CE TERMIN CARTUSUL PE CARE IL AVEAM SA MA LAS.IN2SAPT L-AM TERMINAT SI AM ZIS GATA,NU MAI FUMEZ.SI ASA S-A INTAMPLAT.AM DEJA 1 SAPT SI NU POT SA SPUN K MI-A FOST USOR,DAR NICI GREU.IN PRIMELE ZILE AM DORMIT 20 DIN 24.SI K SA NU MINT AM TRAS 2 FUMURI SAMBATA SEARA CAND AM FOST LA DISCOTECA,DAR MI-A PARUT BINE K M-AM PUTUT OPRI.VA DORESC TUTUROR SUCCES.VA TIN PUMNII
  19.09.2010 19:30 
nu fumez de 5 zile
Mam lasat de fumat de 5 zile!!!! si deocamdata e bine,Nu va apucati de fumat sau lasativa nu va face nici un bine credetima.
  18.09.2010 11:19 
eu voi incerca sa cer ajutorul unor specialisti sau asa voi incerca sa ma gandesc poate reusesc sa ma las de fumat.
  18.09.2010 11:13 
si eu incerc sa ma las de fumat.nu imi este frica de faptul ca poate o sa ma ingras sau ca nu voi mai avea un aliat in fiecare zi.pur si simplu nu pot.asta inseamna dependenta.chiar imi doresc sa reusesc sa scap de aceste otravuri care in interiorul corpului fac doar rau iar cu timpul se va vedea si in exterior.sunt constienta de pericolul la care ma expun si recunosc ca am nevoie de ajutor pt a ma lasa de fumat
  17.09.2010 21:21 
vreau sa fiu in randul nefumatorilor
cum 5 ani m-am lasat de fumat cu tigarile in buzunar a functionat 3 luni si am inceput iar,acum vreau sa incerc iar dar de data asta sunt hotarata sa reusesc sa inving.Nu ma las, nu vreau sa invinga ele.Sotul meu a avut o vointa de fier a spus intro zi nu si nu este de 3 ani.sper sa reusesc.
  11.09.2010 09:56 
Degeaba!
Am incercat in fel si chip eN si eN de chestii nu pot renunta!....este ca si cum asi fi posedata...wow nu pot.... nu stiu ce sa fac
  03.09.2010 14:33 
Spune nu FUMATULUI
SALUT!sunt flory,sh vreau s va spun k priet meu are22ani sh fumeaza de15ani.incerc sa-l fac sa inteleaga k nu e bn sa mai cont asa dar se incap.sa refuze.ce pot face?sa-l conving sa se lese de acest viciu care poate dauna akm in viatza noasta sau mai tz?
  02.09.2010 10:05 
tutunul.........
De azi dimineata trag de mine sa nu ma mai gandesc la tigara.... Vreau sa ma las............ Daca rezist pana diseara, m-am lasat de el.......... Ph, pai cum sa nu rezist ? Ce-s porc ?-numai p-asta ca e cald ? VA SALUT SI M-AM LASAT DE FUMAT DUPA CIRCA 27-28 DE ANI !
  01.09.2010 23:47 
cum sa ma las de fumat
eu incerc de o luna de zile sa ma las de fumat,tot spun...maine ma las....maine ma las...dar nu pot....NU POT stiu k suna cidat dar chear nu pot imi da o stare de nervi nu fac alcv decat sa ma gandesc la ele,dak ati pute voi sa ma ajutati cu cv....vas fii recunoscatore
  21.08.2010 03:09 
cum sa ma las de fumat
AM 17ani si nu pot sa ma las de fumat regret ficare fum pe care lam tras in plamani
  06.08.2010 13:20 
cum sa ma las de fumat
am 17 ani si regret ca am pus tigara in gura petru ca acuma nu pot sa mai las
  02.08.2010 00:29 
chiar vreau sa ma las de fumat
sigur am sa ma las de tigari ca de bautura mam lasat de 8 ani nu am mai baut nici macar o bere fara alcol
  01.08.2010 07:43 
Un fost fumator
E greu ...dureros de greu...am 5 zile de cind nu fumez dupa o perioada de 20 ani de fumator .In ultimii ani 50 tigari pe zi minim.Prima zi a fost cel mai usor pentru mine...dupa a inceput infernul...adica rezist ok dar la un moment dat iti vine ca un tunet in cap:AS fuma o tigara...inlaturi gindul sti foarte bine ca e bine ca te-ai oprit de la sinucidere..dar tot revine...Offf..dar tot o sa reusesc...miine va fi a 6 zi ...si cindva va fi M-AM LASAT DE TIGARI ACUM ENSPEE MII DE ANI IN URMA...mi-a facut bine ca am scris aici:)
  31.07.2010 10:27 
Hipnoza
eu m-am lasat cu hipnoza si miºa fost f usor pur si simplu am uitat ca am fumat freodata
  27.07.2010 23:51 
un gand..
Lasativa de fumat ! Eu sunt fumatoare de 9 ani de zile si acum trebuie sa ma las pentru ca am probleme serioase cu stomacul ! "Nu imi este greu" Asta imi spun mereu cand simt nevoia sa imi aprind o tigara mai ales ca in casa se fumeaza ! Sper sa pot reusi sa nu mai fumez niciodata si asta le doresc si persoanelor care vor sa se lase de fumat !
  25.07.2010 02:49 
un sfat bun
Salut,nu va lasati de fumat ca tot cei posibil sa te ingrasi,dar mai am si alta parere ca si poti sa mori de la fumat asa ca alege ori grasa ori moarta...bafta
  21.07.2010 12:57 
fumez si eu de cand ma tin minte...insa in anul 2004, nu mai consumam alcool de ceva timp, care la randul sau a intrat intr-o deprindere. Deci m-am ganditca, daca nu consum alcool(nu eram si nu sunt dependent de el) ce ar fi sa nu consum si tigarete? Si ce credeti? aproape 2 ani nu am pus maina pe tigara, ca mai apoi la o sarbatoare cu prietenii am servit un paharel de vin si mai tarziu si o tigara. Dupa ce am fumat prima tigara, aveam senzatia ca nu l-am lasat in acesti 2 ani. Care este mesajul meu? Cine reuseste sa se lase de tigara, trebuie sa costientizeze de faptul ca se lasa de ea pina la prima tigara. A doua oara sa te lepezi este de 2 ori mai greu...Totusi nu pierd increderea in puterile mele ca foarte curind sa ma dezic de fumat pentru totdeauna...Succese la toata lumea.
  06.07.2010 01:36 
alex
fumezi putin inca... hai sa iti povestesc cum am facut eu . prima zi miam pus in cap ideea.. am rezistat 1 ora si 30 de minute fara sa fumez.. m-a pacalit... am luat din nou tigara... a2a zi dimineata primu lucru la care m-am gandit a fost tigara... in schimb de al dracu m-am dus si am facut un dus, si apoi am intrat pe messenger. au trecut 3 ore si am rezistat ... am cedat apoi. a3a zi la fel am deschis calculatorul prima data... si m-am gandit sa imi pun un elastic pe mana sicand ma gandesc la tigara... sa trag de elastic sa imi provoc durere.. crede-ma durerea iti ia cat de cat gandul de la tigara. si toate astea adunate + vointa macar 30% te ajuta si te lasi de fumat!
  01.07.2010 15:54 
cum sa ma las de fumat?
am 24 de ani, fumez dela 14 ani as vrea sa ma las dar nu stiu cum eu am si probleme de sanatate am astm bronsic si nu pot renunta la tigara. fumez 15 tigari pe zi
  25.06.2010 21:49 
nu reusesc sa ma las de fumat...
am 20 de ani,si nu reusesc sa ma las de fumat,vreau un sfoat cum sa scap de acest viciu,am incercat de nenumarate ori sa nu m-ai fumez,dar am esuat.Nu stiu cum sa fac si ce sa fac,niciodata nu imi iese.
  21.06.2010 13:38 
stof fumat
vreau sa ma las de fumat
  20.06.2010 19:28 
incercare:)
Am avut mai multe incercari, degeaba.Acum incerc iar mai hotarat mai determinat, sper sa reusesc.Singurul lucru de care mie teama este ca o sa ma plictisesc??ce o sa fac in timpul ala cat tine o tigar:-??totusi imi doresc enorm sa le las!!noroc:)
  17.06.2010 17:37 
....
dak pui in balanta tigara si sanatatea ..sanatatea castiga 100% deci nu amana sa te lashi de fumat...! eu am 3 zile decand nu mai fumez si incerc sa ma incurajez cu ideea.."m'am chinuit 3 zile sa rezist nicotinei nu are rost sa cedez acum"fumez de 12 ani...bafta si fitzi tari
  16.06.2010 11:33 
un oraganism sanatos
Da este foarte bine facut multumesc clasei mele ca mama lasat si pot sa stau linistit Familia mea parinti au fost aproape de mine :) multumesc
  09.06.2010 11:05 
sunt liber
am fumat timp de 20 de ani si nu credeam vreodata ca am sa ma las de fumat dupa ce,pur si simplu am citit cartea "cUM SA TE LASI DE FUMAT".Multumesc colegului meu Ciprian ca el mi-a trimis cartea pe ms
  21.05.2010 22:35 
o metodada care am last fumatul
fumez de la virsta de 18 ani si acuma am 22,imi era greu sal las si de cite ori am incercat nu am reusit,am un prieten medic care me_a dat un sfat si vil dau si voua,aprinzi o tigara o intoarciti cu partea de unde iai dat foc si tragi fumul pe nas incerci sa faci asta de cite ori. dupa 20 de tigari carea leai fumat nuti mai vine pofta de tigari...bafta
  19.05.2010 10:27 
Si eu pot!
Eu am reusit sa ma las de fumat intr-un mod mai diferit. Vezi http://marckusplace.blogspot.com/
  16.05.2010 17:44 
eceste saituri sunt de folos unor oameni dar dati si voi cestionare de conpectat
  29.04.2010 14:50 
ajutor
e foarte usor sa te lasi de fumat, mai greu este sa si rezisti. sunt fumatoare de peste 40 ani si de 26 zile nu mai fumez. Motivul - sunt cardiaca si imi face rau, desi nu simt.Stateam cu geamurile deschise, aeriseam, iar le deschideam - nu aveam aer si cel pe care-l aveam era imbicsit cu tutun.Acum nici nu mai deschid asa des gemurile, si am aer, nu mai cheltui bani pe tigari, desi tot la ele imi sta gindul, Mai nou umblu prin casa cu paie de suc din care trag ca dintr-o tigara si desi nu vine fum tot ma doare in piept.Miros de tutun simt in gura in permanenta.Sa dea Domnul sa pot trece de acest prag.Cu toata stima. Maria
  28.04.2010 21:59 
Eficienta
voi incerca.. dar sunt tare curios daca pot rezista.. desi simt ca dak vreau cu adevarat sa ma las.. o pot face.. dar de fiecare data gasesc kte un motiv/moment kre ma determina sa nu ma las sa spun .. hai k mai fumez kt mai pot..
  28.04.2010 14:37 
noni
buna ziua vreau sa va spun ca eu fumam de la 16 ani si m-am imbolnavit acum 7 ani de tbc dar de fumat tot nu m-am lasat iar acum au aparut ceva complcatii mai grave si asa am zis sa incerc noni,l-am luat de la o firma euronet si am facut 3 luni cu el,m-am lasat dupa 2 luni de fumat produsul m-a ajutat foarte mult la imunitate,memorie,circulatie,ma simt foarte bine de cand l-am luat
  27.04.2010 00:31 
M-am lasat
M-am lasat de 3 saptamani mi-am rupt toate tigarile ramase in pachet am aruncat bricheta(una foarte faina) mi-am lipit prin masina actibilde cu fumatul interzis mi-am anuntat toti prietenii sa ma inpuste daca ma vad cu tigara in gura.... In primele zile a fost foarte nasol(dimineata bagam 4 gume in gura) am trecut peste... acum e bine ... fumam 1 pachet jumate la zi sper sa nu mai bag tigara(tutunul) in gura in viata asta :)
  21.04.2010 13:50 
renuntare la fuamt
Eu m-am lasat de fumat cu toate ca la mine toata familia fumeaza inclusiv familia prieteni mele. M-am lasat pentru fara medicamente sau plasturi. doar din propria vointa. pot spune ca am peste un an de cand am lasat tigara si sincer, nu imi e dor de ea. In schimbsa nu te motiveze niciodata credinta ca vei putea pune deoparte banii dati pe tigari... eu unu nu am reusit... singurul dezavantaj, daca ii pot zice asa, este ca am luat cam 20 kg intr-un an... acum incep sa ma motivez sa slabesc... bafta tutror care incearca sa se lase... tineti minte ca motivatia vine de la voi nu de la persoanele de langa voi
  21.04.2010 12:28 
sunt de aceeasi parere
Eu am 17 ani , si fumez de 3 ani...la inceput totul era o joaca dar cu timpul ratia de tigari zilnice crestea...si am ajuns la un pachet pe zi...si nu stiam ce sa mai fac...simteam ca pur si simplu nu pot sa ma las...dar eu unul mi-am gasit o motivatie , o prietena buna..care m-a ajutat enorm de mult..si ii multumesc...de o luna jumatate nu am mai pus tigara in gura .bafta la toti si lasati-va ca e cea mai mare prostie >:P ! cheers
  18.04.2010 18:15 
tru
este un plan destul de bun!merita sa incerci sa il pui la incercare nu ai nimic de pierdut!cand ai tentatia sa fumezi dupa ce nu ai mai fumat punete sa mananci ceva joaca un joc pe calculator uitate la tv orice ocupatie!si nu uita de anturaj cu el te poti lasa mult mai usor!bafta
  12.04.2010 13:25 
eu m-am lasat de fumat
M-am lasat de fumat de 4 luni. Am fumat fix 10 ani, 1 pachet jumatate pe zi. Fumam numai tigari lungi. Credeam ca imi va fi foarte greu sa ma las de fumat, dar am incercat sa ma las si am observat ca nu a fost absolut deloc greu.Chiar a fost foarte simplu sa ma las de fumat. Incercati sa nu mai fumati si veti vedea ca nu e deloc greu!!!
  24.03.2010 11:59 
sall
foarte misto....dar eu nu ma pot lasa de fumat
  17.03.2010 20:10 
fumatul
eu mam apucat la o varsta foarte frageda de fumat si vreu sa ma las cat mai repede dar imi este forte greu sa ma las...dar am si niste sfaturi care milea spus un psiholog.....1 trebuie sa ai o acupatie cand simti nevoia sa fumezi ca de exemplu sa mananci seminte si multe altele ceva care tiar distrage atentia 2 un sport 3 pote chiar ar trebui incercate si chestile acelea de la farmacie pt sa te lasi de fumat dar in primul rand trebuie sa ai ambitia.....dar chestile astea nu vile spun eu pt ca asa imi ies din gura lea spus un expert care si el la randul lui a fumat 18 ani de zile si intrun timp foarte scurt a reusit sa se lase de fumat respectiv intro seara a zis ca nu mai vrea sa fumeze si de atunci nu a mai pus tigarea in gura.......dar si eu mam apucat de la varsta de 8 ani si acum am 16 ani,si simt ca trebuie sa ma las neaparat ca inima ma cam inteapa aproape in fiecare seara....deci sper sa ne lasam toti de fumat care vrem
  10.03.2010 15:45 
renuntare la tigari
fumati cat mai mult ca sasa e criza mai daca ne anputiam scapam de grije si nu va ganditi la tratamente ci la groapa de veci
  09.03.2010 12:26 
tare
foarte buna metoda sper sa ma ajute
  06.03.2010 23:28 
gata tigarile
da asta asa e daca ai ambitie te poti lasa si daca nu ai nu te poti .lasa. dar nu exista ca nu te poti LASA DE TIGARI asta este doar o parere eu am 16 ani si am fumat de 3 ani de zile si nu mai fumez aproximativ 2 luni jumate
  06.03.2010 22:33 
e greu
salut. acum mai mult ca niciodata sunt hotarata sa renunt la fumat. am avut ghinionul sa cunosc un om cu cancer pulmonar ba chiar metastaza. am vazut ochii acelui om care refuza sa creada ca viata lui e aproape sfarsita. isi facea planuri pt viitor. e cumplit. fumez de 10 ani dar nu vreau sa am asa sfarsit. mai bine sa mor nu stiu cum dar nu vreau sa stiu ca din cauza unui viciu... si ai face orice atunci numai sa mai poti traii....macar un pic
  25.02.2010 20:59 
si eu vreau
si eu incerc sa ma las de fumat! fumez de 5 ani dar imi e frica sa nu ma ingras
  24.02.2010 23:27 
De-ale mele
Fumez deci exist. Omul este o trestie fumatoare. Dau un regat pentru un fum. Tigarile au fost aruncate... Lipsa tutunului naste monstri.
  12.02.2010 11:52 
sssssssss
aaaaaaaaaaaavcdcsxzxsdsxzxxcrfgrfdcdcs
  11.02.2010 14:47 
sal
m-ati convins.chiar de acum o sa incerc sa nu mai fumez.m-au emotionat discutiile voastre.
  11.02.2010 13:01 
nu este imposibil
cred ca e a suta oara cand incerc sa ma las de fumat.am 25 de ani si fumez de vreo 7.de cateva saptamani sunt obsedata de ideea de a ma lasa.VREAU dar este super greu,mai ales ca de cate ori incepeam sa ma las ma enervam mereu,ma treceau toate transpiratiile si caldurile si pur si simplu nu mai puteam gandi limpede si nu ma puteam concentra la nimic,fara tigari eram ca o fantoma bantuid prin casa de colo colo.Acuma vreau sa incerc din nou,si cred ca cheia succesului atunci cand vrei sa te lasi este sa ai cat mai multa activitate,sa faci ce iti place mai mult,si sa ai niste motivatii puternice si sa gandesti optimist.Eu voi incerca si sper sa reusesc.ciao
  10.02.2010 18:13 
Hahaha
Si bineinteles, in acele 3 zile de petrecanie vei fuma si te vei reapuca :). Eu am 1 luna si 1 zi de cand nu mai fumez si mi-e frica ca ma voi apuca iar..Chiar ma gandesc, ce voi face eu pe la 20, 20 si ceva de ani(acum am 16) cand va fi viata mai plina pe petreceri, cluburi..cum ma voi simti la fel de bine fara tigari? :| am fumat 4 ani..de la 12 la 16..nu e mult dar indeajuns incat "cad in capcana lor" si am ajuns chiar sa simt nevoia zilnic de tigara, dupa masa mai ales..abea ma abtin..Nu vointa, nu tratamente, nu nimic! Trebuie doar sa vrei cu adevarat, sa ai un motiv pentru care sa te lasi :).
  07.02.2010 20:42 
imi place
imi place metoda,m-am mai lasat odata tot cam cu metoda asta dar nu am citit-o acu o vad si eu,apoi m-am apucat ca prostul iar si acum vreau sa ma las din nou dar simt k este foarte greu,stiu ca o sa reusesc chiar daca va fi nevoie sa infrut cateva saptamini sau poate luni acest viciu,deoarece imi trebuie neaparat bani si decat sa-i arunc pe tigari mai bine imi rezolv eu treburile,am ajuns sa dau 400 de RON pe luna pe tigari dak imi fac un card si banii astia ii pun in fiecare luna pe acel card peste 1 an poti face multe cu acesti bani...
  31.01.2010 00:09 
ii greu tare
ma gandesc de mult sa ma las de fumat. in seara asta am incercat sa caut pe internet vreo metoda, ceva. in prealabil am intrebat pe la farmacii dar mie frica sa incep cu vreun medicament. inainte m-am mai lasat un an, si m-am apucat din nou. fumez mult, cred peste 2 pakete zilnic. dar sunt convins ca voi reusi. oricum, daca cineva citeste randurile astea si nu fumeaza incas sa nu se apuce. va rog eu. iar daca voi reusi sa ma las va scriu si declar 3 zile de petrecanie. by
  22.01.2010 00:23 
renunti la o tigara
da este o metoda buna , insa trebuie sa fie foarte multa pace si sa nu apara in aceasta perioada nimic neprevazut ,cunosc persoane care s-au lasat de fumat si 6 luni ca apoi sa-i vad din nou cu tigara ,recunosc am fost foarte dezamagita.
  07.01.2010 14:47 
de mare ajutor pt ca am nevoie de sprijin. vreau sa renunt la fumat. va multumesc
  07.01.2010 11:02 
nu ma convins .de ce e asa greu
datim un motim care sa-m acapareze atentia ?nu reusesc de smetere di fumare
  07.01.2010 07:45 
cum sa te lasi de fumat?
nu cred ca am destula ambitie
  04.01.2010 18:54 
Salut
Foarte bun articolul ... :)
  21.12.2009 01:25 
MULTUMESC
multumesc mult chiar ma ajutat iar acum ma simt plin de viata va multumesc sarbatori fericite.
  09.12.2009 20:23 
ce trebuie sa faceti in primele zile
in primele zile nu stati in preajma fumatorilor pentru ca va vine pofta de fumat fiti ambitiosi si veti vedea ca in maxim o saptamana nu veti mai vrea sa fumati sau sa stati langa fumatori pentru a mirosi fumul lor economisiti bni si o sa fiti multumiti cde rezultate
  09.12.2009 15:59 
SUPER USOR !!!!!
De cateva luni a inceput campania Zyban Champix niste pastile gratuite (in farmacii 50 euro) cu care te lasi in maxim 1 saptamana de fumat cu un sevraj aproape null. Eu cu sotul impreuna cu mii de oameni am reusit :) sa ne lasam de acest viciu pagubos. Suna doctorul specialist din judetul tau. Numarul de telefon il poti gasi aici : http://www.stopfumat.eu/?s=efectele_fumatului
  08.12.2009 14:55 
:(
Fumez de 1 an...de 2 zile m-am hotarat sa gata...dar e greu..prea greu...nu ma asteptam sa mi lipseasca atat de tare mai ales ca eu nu ma credeam dependenta...acum recunosc ca da,eram...gand care nu e chiar placut...daca am rezistat aproape 2 zile...trebuie sa rezist in continuare...:)
  04.12.2009 12:23 
....
am 2 zile de cand n-am mai fumat.....simt ca inebunesc....sper sa reusesc sa ma las de fumat
  30.11.2009 23:31 
sklakd
ffff buna ji gata ma las d fumat
  25.11.2009 18:54 
vreau sa ma las de fumat dar cei din jurul meu fumeaza si nu pot sa stau si sa nu fumez
  24.11.2009 21:06 
e folositor dar de unde se dowlandeaza asta e tot e nasol de unde dowlandeaza?
  23.11.2009 00:39 
MEtoda prin care m-am lasat eu
Of , , , Nu ai idee cat poate fi de simplu. Da-mi add la silvian_08@yahoo.com si vorbim. Vreau sa ajut pe oricine pentru ca si eu am fost ajutat la radul meu realizez cat e de bine. Si cat poate fi de usor numai!
  16.11.2009 20:18 
De ce nu merita incercat,cu vointa si rabdare.
  16.11.2009 16:32 
Mesaj
foarte bune idicati tinetio tot asa . mai este putin si o sa reusiti sa cuceriti lumea sa se lase de fumat. bafta in continuare!
  04.11.2009 15:43 
fumatul
nu te ingrasi ca te lasi de fumat te ingrasi in timpul liber care il ai din timpul pierdut de tigari tu incepi sa mananci cat mai mult
  04.11.2009 15:41 
vreau sa ma las de fumat
parerea mea e ca nu pot sa ma las de fumat nu stiu dati-mi ceva spuneti-mi o metoda sa ma las de ele de tot
  03.11.2009 14:05 
o noua zi
si eu m-am hotarat sa ma las de tigara de acest viciu urat. am luat aceasta hotarire pt baietelul meu si n special pt sanatatea mea si pt persoanele dragi mie. nu exista NU POT. dak vrei cu adevarat poti dar trebuie sa ai mare VOINTA.
  03.11.2009 13:18 
Super
cred ca am sa reincerc si eu...azi nu am fumat toata ziua si simteam ca as culege si chistoace:)))
  01.11.2009 23:51 
1
super articolul...am cautat un astel de site ptr ca simteam nevoia sa fumez si am cautat motive ptr a nu o face citind....m-am lasat de 4 zile ..mi-este greu dar sunt ambitoasa si ma voi lasa..pot considera ca am facut-o deja..M-AM LASAT.trebuie ambitie este greu dar trebuie sa incercati si voi si sa va ganditi ca nu tigara va face pe voi si sa cautati tot timpul motive ptr a nu fuma...extraordinar articolul vostru ..va felicit si va multumesc si eu ca mi-ati mai dat curaj sa merg in continuare....
  28.10.2009 14:32 
vreau sa ma las de fumat
am mai incercat dar nimic , de azi28-10-09 sunt hotarata
  18.10.2009 14:33 
Am ramas fara cuvinte
Este exact ceea ce trebuie sa faca un fumator si eu fumez si dupa ce am citit sunt hotarat sa ma las de fumat,toti cei care citesc ar trebui sa va asculte sfatul.Va multumesc frumos sunteti de mare ajutor,respectele mele
  07.10.2009 22:17 
Metoda usoara
Cautati in google Allen Carr-In sfarsit nefumator. Nu mai cititi toate prostiile. Cartea aia va ajuta sa va lasati 90% de fumat. Si nu sunt aberatii. Eu fumam de 20 de ani...
  26.09.2009 13:25 
NU TIGARILOR
nu vreau sa mai fumez am 2 zile decind nam pus tigare in gura si nu mai pot dar ma abtin pentru ca chiar vreau sa ma lasa daca puteti sa ma ajutati cu un sfat pa pa
  26.09.2009 13:17 
buna si eu incerc sa ma las de fumat e foarte greu am deja 2 zile de cind nu mai fumez si sprer sa pot reusi toata treaba e sa ai vointa dar multa vointa degeaba iei o gramada medicamente tot nu te poti lasa daca nu iti pui ambitia
  18.09.2009 19:16 
tigari
M-am decis sa incerc tigara electronica - costul lunar este de doar 80 de lei fata de 220 cat ma costa inainte fumatul. Dupa mai multe nopti petrecute pe forumuri am aflat ca cel mai bun model de tigara electronica este DSE901. Si din acestea doar modelele facute de inventator (Sailebao Tehnology) sunt cele mai fiabile. Eu am cumparat DSE-901 de pe http://www.vapori.ro – si am reusit sa ma las instantaneu de fumat dupa 14 ani. Merita sa va documentati inainte de a da banii pe o prostie de calitate indoielnica. Recomand cu caldura!
  18.09.2009 19:16 
Tigara Electronica
M-am decis sa incerc tigara electronica - costul lunar este de doar 80 de lei fata de 220 cat ma costa inainte fumatul. Dupa mai multe nopti petrecute pe forumuri am aflat ca cel mai bun model de tigara electronica este DSE901. Si din acestea doar modelele facute de inventator (Sailebao Tehnology) sunt cele mai fiabile. Eu am cumparat DSE-901 de pe http://www.vapori.ro – si am reusit sa ma las instantaneu de fumat dupa 14 ani. Merita sa va documentati inainte de a da banii pe o prostie de calitate indoielnica. Recomand cu caldura!
  05.09.2009 12:50 
...daca esti fumator si doresti sa scapi de aceasta "placere" recoman si http://www.stopfumatul.ro/forum/index.php lumea de acolo te va sprijini,si de asemene vei gasi foarte multe lucruri care iti vor fi de ajutor sa te lasi de fumat
  04.09.2009 00:21 
super chiar am sa incerc
  25.08.2009 07:05 
greu
Usor de spus,greu de facut !
  24.08.2009 18:43 
tabaca
nu ma pot lasa sa mor
  13.08.2009 17:44 
Clar
Am citit acest articol si mi se pare destul de interesant . Motivul meu principal pentru care vreau sa ma las si cred ca este unul foarte puternic vine de la faptul ca la 23 de ani am 60 de kg si 1.87 inaltime. Fapt care ma dezamageste si ma impinge tot mai mult spre a nu mai consuma tigarile care nici macar pofta de mancat nu`mi mai dau . Ma gandesc ca la cati bani am ars puteam sa imi iau o toala ... un lucru pe mine sa fiu in frunte cu moda ... E perfect trebuie sa spun NU Tigarilor ! Cu Dumnezeu inainte si vointa mea mare !
  12.08.2009 19:12 
offffff....
fac acelasi lucru ca toti ceilalti,ma las pt cateva zile sau chiar saptamani si apoi ma apuc din nou.Am ajuns la concluzia ca nu sunt capabila,nu am orgoliu si personaliatate.cand voi reusi cred ca voi fi f oarte mandra de mine!
  11.08.2009 00:42 
fumatul..
si eu imi doresk foarte tare sa ma las de fumat..insa nu pot..mai ales daca sunt nervoasa..trebuie sa fumez..am reusit sa ma las de ele cateva zile..insa apoi am cedat iar..:-<..sper sa ma las de tot k mam saturat de ele..
  10.08.2009 12:23 
Multa bafta, Marian. Am citit comentariul tau si iti dorim multa vointa in lupta ta impotriva tigarilor. Cu multa vointa vei vedea ca ai sa reusesti! Scrie-ne in continuare cand simti nevoia pe adresa noastra de contact@topsanatate.ro
  10.08.2009 01:41 
e greu
sunt de parere ca este mai usor de zis si mai greu de facut,pun pariu ca autorul/autoarea acestei rubrici nu este sau nu a fost fumatoare,sunt o multime de factori care te fac sa continui sa fumezi,cum ar fi anturajul,intalnesti la tot pasul diferite motive care se joaca in mod repetat cu nervii tai si incerci in diferite moduri sa te linistesti,de cele mai multe ori fumatul,cel mai mult nu am fumat 2 luni si pot spune ca disperam cand simteam miros de fum de tigare,cu atat mai greu sa te lasi daca majoritatea prietenilor tai fumeaza...mi-am propus de mai multe ori sa ma las am incercat cu plasturi cu ceaiuri ,cu tot...o sa mai incerc,stiu ca este rau pentru sanatate si pentru buget dar e o nevoie incontrolabila...eu m-am apucat la 13 ani de fumat iar acum am 16,simt deja ca nu mai fac fata la sport...o sa incerc in continuare sa ma las...ms pentru acest articol dar consider ca este nevoie de mai mult pt a te lasa,de vointa.bafta !
  08.08.2009 19:39 
M-ati ajutat nult
Am citit acest articol si sunt gata sa ma las de fumat si azi mam certat cu parinti despre fumat si am cautat pe net si am gasit adresa voastra de azi am sa ma las si daca am reusit am sa va scriu in fiecare saptamina sa mai cer parerea voastra
  05.08.2009 23:27 
felicitari
fantastica rubrica. doar citind-o si ajungi sa crezi ca chiar nu ai nici un motiv pentru care sa nu te poti lasa de fumat. Imi pare rau ca am descoperit-o atat de tarziu, dar o sa incerc ...si chiar as dori sa va scriu peste un an...ca am reusit. V a multumesc pt suport
  02.08.2009 12:30 
vreau sa renunt la fumat
foarte buna parerea despre articol
  02.08.2009 00:08 
-
cea mai buna metoda e sa spui simplu si usor .... NU
  29.07.2009 22:34 
vreau sa ma las de fumat
am 24 ani si sunt fumatoare de vreo 10ani.am multe certuri cu prietenul meu din cauza tiagrilor mai ales ca noi vrem sa ne casatorim si sa avem si un copil.nu stiu ce s fc?vreau s ama las de fumat.ce sfaturi imi oferiti
  16.07.2009 09:28 
trebuie neaparat
am incercat sa ma las de fumat dar nu pot din cauza asta am avut si niste certuri cu prietenul meu ca o sa ne despartim din cauza tigarii,dar nu stiu ce sa mai fac ca eu totusi vreau sa fie bine pentru amandoi.daca iau ceva de la farmacie si organismul meu nu suporta si imi fac si mai rau?nu stiu cum sa procedez!pe zi ce trece eu tot zic ca ma las si ca e ultima tigara pe care o fumez si asa continui de ceva timp!e nasol nu siu
  13.07.2009 17:39 
vreau dar nu pot
e greu sa te lasi...mai ales knd fumezy de mult timp...eu vreau sa ma las dar nu pot ptr ca toty prietenii mei fumeaza si este prea mare tentatya.m-am saturat sa dau bani mereu pe tigari,sa vad k multy oameni mor din cauza tutunului...sper sa ma pot lasa de acest viciu prost
  09.07.2009 00:49 
super
aveti dreptate.:D:D:D:D:D:D:D:D:
  08.07.2009 13:05 
puff
am incercat am stat 3 zile fara sa fumezz dar simt ca inebunesc ma enervezz imi vine sa plec singur de acasa,ori ce vorba care se vorbeste imi face nervozire as vrea sa ma las dar nu pot eu cred ca ar fi o varianta sa stau la inchisoare vr luna sa nu am cum sa es si poate ami dispare aroma de tutun nicotina din corp si o sa ma las care ma poate ajuta pliss
  05.07.2009 22:35 
fumatul
am incercat toate aceste motive sa ma las de fumat dar tot nu reusesc parca ceva ma indeamna sa fumez si cand ma hotarasc sa ma las de fumat in aproximativ 2 ore de la decizie imi vine sa mananc foarte mult dar tot cu gandul la tigare ! ce ar mai fi de facut in aceasta situatie ! imi doresc sa renunt la tigari dar din pacate imi lipseste ambitia de care cu siguranta am foarte mare nevoie ! va multumesc si astept daca se poate un raspuns! si o sa incerc in continuare sa sper ca voi renunta in cele din urma la tigari!
  05.07.2009 02:27 
cum sa fac
sincer si eu incer sama las de fumat si este foarte greu mai ales cand sunt strsat aprind tygara si vreau sa ma las de fumat mai mult pentru prietena mea ea vrea sa ma las de fumat si eu imi doresc sa ma las de fumat numai pentru ea dar la nervi fumez si imi pare rau
  03.07.2009 14:53 
lasale panu te lasa viata
SA TE LASI DE FUMAT NU ESTE GREU DACA AI AMBITIE POTI DAR DACA NU VREI INSEAMNA K TU NU ESTI SIGUR DACA VREI SA ITI MAI TRAIESTI VIATA ASA CUYM O AVEAI INAINTE SA TE APUCI DE FUMAT....PAREREA MEA ESTE SA VA LASATI DE FUMAT SI O SA AVETI O VIATA FRUMOASA
  26.06.2009 19:55 
greu...dar nu imposibil!
depinde de la om la om kt de greu poate fi sa te lasi de fumat...dar adevarul e ca e greu dar nu imposibil...de fapt redevii liber si te bucuri mai mult de viatza...plus multe alte beneficii...sper sa devin si eu din nou libera...
  26.06.2009 17:19 
lasa-te!
nu mai styu ce sa fac, cum sa ma las !! dar asta e doar in mintea unui fumator care se gandeste la renuntarea viciului!! asa ca nu mai zice nu pot caci .... e greu ... dar... POTI!
  26.06.2009 14:42 
porostiea costa
numai un om cu anbitie poate sa se lase de tutun si acel om care nu are ambitie nu se numeste OM......id meu este vysul_meu_tu_esty@yahoo.com
  25.06.2009 15:08 
imi pare rau ca mam apucat de fumat
nu stiu ce sa spun eu fumez in ultima vreme 2 tigarii pe zii dar nu stiu mi se pare greu sa le spun parintiilor ca vreau sa ma las de fumat ptr ca am doar 14 ani
  20.06.2009 23:59 
imi pare rau ca am inceput sa fumez cum sa las?
ajutatsima kum sa las fumatul?
  13.06.2009 13:18 
e tru` !
parerea mea este ca tot ce scrie in acest articol este foarte adevarat si sunt de acord cu el ! oricine se poate lasa de fumat dk are vointa sh dak shtie ca are pe cine sa se bazeze...ca are cine sa il sprijine...o sa incerc si eu...sunt foarte incapatzanata sh shtiu ca o sa reushesc !
  09.06.2009 21:59 
e super si cred ca este foarte adevarat
  06.06.2009 23:36 
cum am reusit
am 49 si fumez de la 16 ani ,m-am lasat de doua ori in timpul celor doua sarcini , fara nici cel mai mic efort , pur si simplu pt ca am crezut ca trebuie sa ii dau copilului sansa sa aleaga singur ce doreste . De fiecare data m-a reapucat din pura si MARE PROSTIE!!m-am mai lasat de cateva ori , desi , retineti , fumam can 2 pachete pe zi . Apoi , nu demult , intr-o seara , am vorbit cu un prieten care e f credincios , despre parintele Arsenie Boca . Sunt ortodoxa dar strict daca e vreo ocazie gen nunta sau botez , calc pe la biserica . Ei , acest prieten mi-a povestit despre faptul ca parintele , desi decedat , are puterea de a infaptui minuni daca te rogi lui . Desi mi se parea deadreptul ridicol , in seara aceea , cu cuvinte normale , ca intr-o conversatie cu un om viu , am vorbit parintelui despre dorinta mea de a ma lasa . M-am culcat dar sincer , nu mi-am pus nici o speranta in ceea ce facusem . Poate influentata de vorbirea mea , poate , nu stiu , un mister mi s-a intamplat , am visat ca parintele mi-a spus atat : spune TATAL NOSTRU . M-am trezit si am realizat , de cate ori imi doream o tigara , sa spun rugaciunea . Va jur ca a functionat si e prima oara cand nu am avut sevraj , cand nu am mancat bomboane , seimnte , nu am cautat sa fac ceva cu mainile . E prima oara in care am realizat ca degeaba vreau sa ma las si degeaba ma las , daca nu sunt si tare pe pozitie . Adica sa-l las pe aghiuta sa se tavaleasca de ras in fotoliul lui in iad si sa se uite la mine cum incep ceva si nu am puterea sa ma declar vindecata??NICIODATA nu se va mai intampla , niciodata nu voi mai relua acest stupid obicei . Nu stiu cui sa multumesc mai mult , prietenului , parintelui sau Tatalui nostru??Si mai pot spune ceva : am doi baieti de 28 si 21 de ani dar nici unul nu fumeaza , nu pt ca i-as fi oprit , gasesc gestul caraghios si total nefolositor , o ardere de bani :-))Iar acum , spera amandoi ca in sfarsit am renuntat la acest obicei puturos si totodata m-au felicitat ca am invatat sa citesc:-))acesta e mesajul lor daca cineva ii intreaba cum de ei nu fumeaza??pentru ca au invatat sa citeasca:-)(referitor la mesajele de pe pachetele de tigari) Succes celor ce vor incerca si celor ce nu vor incerca , nu invidiez pe nimeni si nici nu sfatuiesc , fiecare va alege cand va veni timpul , daca acel timp va veni . \Bafta tuturor
  06.06.2009 01:31 
Tigara electronica
Tigarile electronice cela mai de calitate pe care le-am incercat sunt de la www.intellicig.ro
  01.06.2009 22:58 
vreau sa ma las de fumat
am 20 de ani si fumez de 5 ani.am mai incercat o data sa ma las si am rezistat 4 luni.usor am inceput sa le i au iar.sper ca de data asta sa fie definitiv.pentru incurajari,sfaturi,asta e adresa mea:dani3la_07@yahoo.com
  01.06.2009 21:23 
tata
tatal meu fumeaza eu am 9 ani si nu suport fumul de tigara
  01.06.2009 20:22 
aninim
fumez de 15 ani si nu am reusit sa ma las de fumat mai mult de o luna cum pot sa renunt la acest viciu va rog ajutatima
  01.06.2009 00:42 
help
eu am 17 si fumez de 7 ani sh am citit mai sus despre cum pot sa ma las de fumat....dar sincer sa va zic nu am reusit. Si au fost multe persoane langa mine cand au auzit ca vreau sa fac accest pas si mau ajutat cum au putut dar tot nu am reusit.....as vrea mai multe sfaturi daca se poate....va las adresa mea de mail poate puteti sa ma ajutati : adytza_ammo@yahoo.com
  30.05.2009 03:27 
In sfarsit nefumator
Recomand tuturor fumatorilor sa citeasca cartea 'In sfarsit nefumator' de allen carr.
  25.05.2009 23:50 
ajutor
am doar 14 ani ....mama apucat de tigari acm 2 ani .ptobabil plamani mei sun deja coptzi...vreu sa ma las de tigari ..va rog datzimi un sfat ...pe mailu meu mauritziu_94@yahoo.com
  15.05.2009 12:42 
vreau sa fiu ajutata
vreau sa ma las de fumat dar nu pot nu am o viata buna de familie si probali gasesc alinarea antro tigara stiu cami face rau dar nu pot sa ma las cum sa fac,
  12.05.2009 15:46 
CUM?
de fiecare data cand vreu sa ma las intervine ceva...un factor stresant...sau poate ca creierul meu gaseste orice fel de scuza ca sa mai aprind o tigara... oricat va fi de greu trebuie sa mai incerc...chiar daca sunt inconjurata numai de fumatori ma gandesc ca pot sa reusesc daca imi impun poate vor incerca sa faca si ei la fel...poate printr-o abtinere se vor abtine si altii macar asa de complezenta.poate tocmai exemplul meu va mobiliza lumea din jur si atunci imi va fi mai usor sa nu ma mai gandesc la tigara. DA AZI VOI INCERCA INCEPAND CU ACEST MOMENT
  29.04.2009 06:59 
Fii PUTERNIC!!!
1.Du-te la sala(CONTEAZA FOARTE MULT) 2.Scrie-ti un program si incearca sal respecti cat mai mult posibil 3.Gaseste-ti mereu o activitate 4.Incearca sa nu stai langa fumatori...si chiar dak nu ai incotro GANDESTE-TE ca tu nu esti un fumator GANDESTE-TE ca esti cineva mai presus decat ei CA AI REALIZAT un lucru f. imp. SA TE LASI DE FUMAT. 5.VEI FI MAI DESCHIS oricine...si nu regreta nimic din ce ai spus sau din ce ai facut....FII cat mai INDIFERENT!!!...altfel...vei mai aprinde o tigare... 6.LASA LUMEA SA SPUNA CE VREA...si vei vedea ca dupa un timp...VOR VISA LA TINE... 7.DAK devii f.nervos ,irascibil sau plin de energie...plimba-te chiar si singur dak nu ai cu cine...scapa de lumea in care traiesti. 8.FII ATENT CU VIATA TA 9.GANDESTE LA "TOATA LUMEA AR VREA SA FIE UN PIC MAI SUS , INSA PUTINI AJUNG UNDE SI-AU PROPUS..P.S(cine stie cunoaste) 10.SUCCES....eu asa m-am lasat
  25.04.2009 19:21 
Buna ziua! Am 22 de ani fumez de 8 ani .....De 2 ani de zile fumez aprox 30 de tigari/zi. Azi nu am fumat deloc si chiar mi as dori din tot sufletul sa pot scapa de acest viciu. Am mai avut o incercare insa ... dupa o luna de zile m am reapucat de fumat . .... Am si ceva probleme .. respir foarte foarte greu atunci cand fac sport si tusesc , iar undeori imi este imposibil sa duc progr de exercitii pana la sfarsit ! ... O zi buna va doresc !
  25.04.2009 13:28 
tigari
e important si stresul la care esti supus. nu merge ca te poti lasa de fumat daca esti stresat. iti trebuie ajutor de peste tot, si in primul rand multa vointa
  25.04.2009 13:05 
vreau sa ma las de fumat
salll am 18 ani si fumez din clasa a6 adik de la aproape 13 anisori in care organismul meu nici nu se dezvoltase normal.nu am avut nimik ku sanatatea da in schimb ku SOMNUL DAAAA.incepusem sa dorm kate 20 de ore niciodata nu eram odihnita.1 pachet p zi kam rar imi ajungea.akm am orgoliul sa nu mai pun tigara niciodata in gura.
  22.04.2009 20:10 
Buna tuturor
Buna ..am 25 de ani si fumez de aprox 10 ani.Din acesti 10 ani,doar 5 am fumat un paket la zi..inainte fumam mai rar,nu simteam nevoia.De 3 zile nu am mai fumat,ciudat pt ca in mare parte am facut cam ce scrie mai sus fara sa stiu.Ma simt mai bine,mai ales cand ma gandesc cat s-a scumpit un pachet de tigari.Cand m-am apucat de fumat,era doar 30 de mii de lei.Isi permitea oricine,dar inainte de toate mai ales de bani,ma gandesc la sanatate!
  11.04.2009 01:21 
nu stiu ce sa mai fac..
Sall am 18 ani fumez de la 6 ani si vreau sa ma las am probleme se pare cu plomani si cu inima respir greu ce sa fac pana nu e tarziu......daca e vreo parere sau ceva zicetimi ajutatima sunt prea tanar sa mor asa.....
  08.04.2009 14:37 
nu pot
eu fumez de 4 ani si dak nu fumez o ora intru in panica,devin prea energic si o iau razna...daca nu am tigari caut in toata casa tigari(uneori de 7-8 ori)simt ca inebunesc...vreau sa ma las dar imi este teama ca o sa o iau razna si o sa devin nervos(cand nu fumez devin violent si irascibil)
  03.04.2009 18:33 
e foarte greu
Pai...eu am 14 ani si fumez de jumatate de an...acum 3 saptamani am jurat ca nu mai fumez dar si acum simt o nevoie sa duc o tigara la gura...ce sa mai fac?nu mai stiu nimic care sa mearga...
  03.04.2009 09:38 
si eu pot ....
buna ! sunteti foarte tari ! tineti-o tot asa. pupici si multe succese
  03.04.2009 08:42 
si eu am reusit dar
si eu am reusit sa ma las de fumat ,dar am recidivat . Acum mi-am promis ca oricat de mare ar fi dorinta de a mai fuma nu voi mai cadea din nou in ghearele oribilului viciu .
  31.03.2009 21:15 
fi-ti puternici si luptati
FELICITARI pt acest articol,am 23 de ani si fumez de la virsta de 14 ani,deci.....10 ani de otrava.am incercat mai multe metode de a ma lasa de acest viciu 'zis'pastile,plasturi,siiiiiiiiiiii=nici un rezultat.aceiasi dorinta am_SA FUMEZ_.acum incerc sa le raresc si dupa cred ca cu putin sprijin moral cu exceptia acestui ARTICOL si a altor prieteni si familia sa reusesc sa trec peste aceasta etapa,apoi sa zic...NO SMOKING FOREVER.merci acelori oameni care creaza aceste pagini...MCM
  17.03.2009 18:34 
cum sa te lasi de fumat
am incercat dar nu pot,voi incerca si aceasta varianta
  17.03.2009 14:23 
am sa incerc...sper sa reusesc:)
  15.03.2009 19:33 
fumatul
Cred ca este o dovada de vointa si nmic mai mult.
  06.03.2009 20:50 
e foarte greu dar nu imposibil
am 68 zile de cand am renuntat la fumat cum sa fac sa renunt definitiv?
  03.03.2009 18:34 
Multumesc din tot sufletul persoanelor care au creat acest site. Datorita lor am 8 luni de cand nu fumez...la inceput credeam ca este imposibil acest pas...in schimb nu...NU NU NU!!!....nu e deloc usor dar o data facut acest pas nu exista regrete....povestea mea ar fi...ca am inceput sa fumez la 10 ani si akum am 19...la 17 ani am venit in italia si muncesc ca ajutor in bucataria unui restaurant(ajutor bucatar)dat ca eram minor castigam mult mai putin decat ceilalti 150e|sapt. vazand ca plamanii mei cereau din ce in ce mai multa nicotina,ajunsesem sa fumez "malboro rosu" 4.40£...sfarsit de luna 132£pe luna...bani cu care puteam face multe alte chestii...pe langa bani....akum sunt mult mai rapid nu mai obosesc daca urc 5 scari...si multe alte.....bv. bv. bv. creeatorilor acestui site...va multumesc!
  03.03.2009 09:04 
vreau sa ma las de fumat
de mult doresc sa ma las de fumat ,dar nu cred ca e imposibil.Daca vrei cu adevarat cred ca poti.e ok cand zici ca tutunul nu i-ti aduce nimic bun si ca dala te-ai lasa de acest viciu ai putea face o gramada de lucruri in primul rand cu banii pe care ii irosesti cumparand tigari,sa nu mai zic de sanatate.le urez tuturor care vor sa se lase de fumaat sa aiba o vointaa de fier ,si sa stie ca noi controlam situatia nu ele pe noi SUCCES
  01.03.2009 12:19 
e foarte greu dar vreau
incepand de azi vreau sa ma las de fumat dar mie grau cum pot sa fac sa imi fcie mai usoe .palstrui anti fumat sant buni?
  26.02.2009 19:45 
Nu reusesc :((
E foarte bun ce ati scris.Am 4 ani de cand fumez si cand nu fumez cateva ore sau cel mult 2 zile simt ca innebunesc,am o stare de nervozitate si nu ma pot controla.Ajutati-ma va rog
  20.02.2009 11:44 
Am reusit.
Am un an de cand nu am mai pus o tigara in gura, dupa mai mult de 30 de ani de fumat. Fumam 30 - 40 de tigari pe zi. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti sa nu mai fumezi si sa ai vointa. Reducerea numarului de tigari fumate pe zi nu vor duce niciodata la renuntarea totala la fumat. E bine sa se renunte si la cafea si alcool, care de regula acompaniaza fumatul. E mult mai bun un ceai,un pahar de vin natural la masa.
  20.02.2009 11:43 
Nicorette?
Ce-i drept am nevoie de 3 zile in care sa rezist fara nicotina, apoi starile de nervozitate vor disparea. Am stat o perioada fara sa fumez dar intr-o zi mi-am spus sa incerc o tigare sa vad cum mai e.. si asa m-am apucat iar. Am 20 de ani si fumez de jumatate de viata, ceea ce nu e deloc bine. Am gasit prin casa un plasture Nicorette. L-am lipit pe mine si am plecat la serviciu fara sa imi iau si tigarile. Intradevar, starile de nervozitate lipseau si stiu ca m-am simtit foarte bine in acea zi, insa nu am folosit plasturele pentru a ma lasa ci pentru a ii testa calitatea. Vreau sa renunt la acest viciu mizer. Articolul dumneavoastra m-a pus iar pe ganduri.. Aseara am vazut un documentar in care spunea ca tigarea aduce relaxare, limpezirea gandirii, calmare.. dar acestea sunt simtite de nefumatori tot timpul pe cand noi simtim starile astea doar atunci cand fumam o tigare.
  20.02.2009 11:23 
nu mai vreau tigari
sunt fumatoare de 4 ani,am inceput sa fumez dintr-o prostie(anturajul)la inceput imi ziceam(pot sa ma las cand vreau)am devenit dependenta de tigari,fumam un pachet pe zi. In urma cu 2 sapatamani mi-am propus sa ma las de fumat,dar trisez in fiecare zi cu cate o tigara ,vreau sa renunt si la aceea tigara,pentru a ma declara drept NEFUMATOARE
  18.02.2009 20:18 
si sotul meu a incercat acei plasturi , dar nu au dat randament
  18.02.2009 11:19 
m-am lasat de fumat
m-am lasat de fumat dupa 32 de ani cam 40 tigari pe zi .niciodat nu mi-am inchipuit ca voi putea reusi .am luat med CHAMPIX.ESTE EXTRAORDINAR SI AM REUSIT F USOR SI FARA SA MA INGRAS.INCEARCA CHAMPIX SI TE ASIGUR CA NU-TI TREBUIE TIGARA ELECTRONICA. BAFTA
  10.02.2009 16:47 
tigara electronica
A incercat cineva cu tigara electronica? Eu as cumpara una, insa as vrea sa stiu parerile celor care au mai incercat. Am gasit pe http://www.etigari.ro tigari electronice spun ei foarte bune, desi sunt putin scumpe. Alte pareri?
  10.02.2009 00:08 
incearca cu adevarat , vei reusi !
De cand incepusem sa fumez acu' 4 ani , tot ziceam : " e o chestie care daca vreau imediat o si las " . asa am zis pana au trecut 3 ani jumate, ajunsesem sa fiu dependent de ele. am reusit in final !!! fara tratamente sau alte chestii ... Autosugestie , si trebuie sa iti doresti asta , nu sa zici ca nu mai fumezi si peste 3 ore , iti arde gatul dupa o tigara :D si o iei de la capat . Se poate !!! bafta tuturor celora care vor sa se lase
  01.02.2009 19:53 
daca vrei poti!
Ce usor e sa spui daca vrei poti! Dar intr-adevar acest lucru este adevarat, am fumat timp de 12 ani de la virsta de 16 ani si cu multa ambitie am reusit sa trec peste ce a fost mai greu si am aproape 7 luni de cind nu mai fumez, sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca am reusit, dar cred din inima ca nu voi mai fuma niciodata, bafta la toti cei care vor sa se lase!
  01.02.2009 19:48 
am reusit
Am reusit, am 7 luni de cind nu mai fumez si ma simt foarte bine, dar trebuie sa recunosc ca inca mai am pofta de cite o tigara, e greu dar ma abtin, ce a fost mai greu a trecut.
  23.01.2009 13:49 
Cum sa te lasi de fumat
Intr-adevar ii foarte greu sa te lasi de fumat, primele zile (mai exact 3) is cele mai grele, eu am reusit relativ simplu sa fac asta. Eram in Anglia si stateam in casa cu vreo 4 prieteni si am pus pariu cu ei pe 1000 de lire ca ma las (eram fumator de 10 ani, 1pachet juma' pe zi) nimeni nu m-a crezut, doar vointa aia sa le iau banii m-au determinat sa ma las :) Recunosc ca in priele zile eram foarte irascibil si tot la 2 ore cu capu' in frigider dupa mancare. Mi-am facut un abonament la sala si am rezolvat si problema ingrasarii. Acuma( dupa 1 luna) ma simt foarte bine, ma trezesc foarte odihnit si increzator plus ca is un pic mai bogat:) toata smecheria ii sa ai un motiv si vei reusi. Succes!
  17.01.2009 13:55 
Tot ce-ti trebuie pentru a te lasa de fumat
Tot ceea ce-ti trebuie este o vointa de fier... Daca vrei cu adevarat sa te lasi de fumat, nu trebuie decat sa-ti implementezi acest lucru in cap shi scapi de orice grija ! Cand vezi o tigare, gandeshte-te ca te omoara, nimic mai mult... Am 3 zile de cand nu am pus tigarea in gura...am avut destule tentatii, multe dintre ele le shtiti absolut toti fumatorii... Dimineatza spre exemplu te roade cel mai tare sa-ti aprinzi o tigare, va sfatuiesc sa va luati ochii de la ele shi pur shi simplu va duceti sa mancati ceva dulce, e destul shi o bomboana... Sunt 100% sigur ca nu voi mai fuma, oricat de mare ar fi tentatia...
  12.01.2009 00:55 
ne trebuie motivatie
E un articol foarte bun insa in el se omite ceva. Noi fumatorii inraiti nu gandim: ba vreau sa ma las, dar nu azi, ci maine, noi ar trebuii sa ne gandim mai intai de ce ne-am apucat de acest lucru cu ce ma ajuta acest lucru? Eu sunt un fumator inrait, fumez un pachet si ceva pe zi sunt la liceu clasa a 10 si m-am apucat din prostie ca sa fiu ca ceilalti. Din cauza mea s-au apucat alti 4 colegi. Acum nu mai suport sa fumez, incerc sa le raresc. Pe zi ce trece ma gandesc ca din cauza lor o fata ma poate respinge. Fiecare dintre noi trebuie sa aiba o motivatie puternica. Eu am reusit timp de 1 zi sa nu mai pun tigara in gura asta pt k am avut tot timpul ocupat insa recunosc ca a doua zi am fumat 2 pachete. Sunt zile cand nu ma apuc sa fumez, ci numai cand ajung la scoala si ii vad pe cei din jurul meu atunci imi aprind si eu una. Singura noastra sansa de a ne lasa de fumat este: 1: sa avem vointza si motivatie, 2: sa stam intr-un mediu in care nu se fumeaza si 3: sa inlocuim acest viciu cu ceva mai benefic. Inainte faceam fotbal. Acum 4 ani ma jur ca nu suportam nici macar mirosul de tigara. Avem o viatza prea scurta sa ne-o scurtam si mai mult cu acest viciu, parerea mea.
  11.01.2009 17:58 
nu ma pot lasa! :|
Vreau sa ma las de fumat, insa in fiecare dimineata cand ma trezesc imi este gandul numai la tigara si cand merg la scoala, iar daca nu fumez deloc in ziua aceea ma simt neputincioasa, agitata si simt nevoia disperata de a fuma o tigara. Fumez de 4 ani si am incercat de nenumarate randuri sa ma las si asta doar prin vointa fara alte moduri si nu reusesc. Cred ca ar trebui sa ne lasam de fumat ptr sanatatea noastra si ptr a nu mai cheltui in fiecare zi bani!
  11.01.2009 16:53 
tutun
Vreau sa ma las de fumat, insa in fiecare dimineata cand ma trezesc imi este gandul numai la tigara si cand merg la scoala, iar daca nu fumez deloc in ziua aceea ma simt neputincioasa, agitata si simt nevoia disperata de a fuma o tigara Fumez de 4 ani si am incercat de nenumarate randuri sa ma las si asta doar prin vointa fara alte moduri si nu reusesc. Cred ca ar trebui sa ne lasam de fumat ptr sanatatea noastra si ptr a nu mai cheltui in fiecare zi bani!
  06.01.2009 15:21 
vreau sa ma las de fumat
de cateva zile imi propun ca ma las de fumat... motivul: vreau sa fac un copil. Am inceput sa raresc tigarile, sa nu mai fumez un pachet pe zi ci 10 tigari pe zi. Incerc sa-mi obisnuiesc mintea ca ma las de fumat... mai am 8 tigari in pachet... stiu sigur ca azi le voi fuma, insa vreau sa fie ultimele tigari... vreau ca dupa aceste tigari sa ma pot abtine, sa nu mai cumpar, sa nu mai fumez, sa pot sa respir sanatos fara vicii. Nu sunt fumatoare de mult timp, doar de 2 ani, a inceput totul preintr-o joaca in ultimul an de liceu, iar acuma a devenit ceva dependent... insa imi doresc sa fac un copil cu sotul meu si vreau ca acest copil sa fie sanatos, asta e singura mea motivatie si sper sa reusesc... defapt: VOI REUSI! Trebuie sa pot! Articolul este foarte bun, sper sa il citeasca toti cei care isi doresc sa se lase de fumat !
  05.01.2009 16:57 
Zi nu tutun
Incercarea de a te lasa de fumat este o chestie psihologica, cred ca daca te apuci sa faci un sport in tinpul liber te va ajuta foarte mult la inceput, vei face o pasiune din asta, vei cunoaste multi nefumatori, te vei integra in anturajul lor iar tot odata vei fi mult mai preocupat de sanatatea ta si de felul in care arati, vei scapa de mirosul urat de tutun care pana acum te urmarea ori unde erai, la un moment dat te vei trezi ca ai mai multi bani in buzunar, vei constata ca defapt esti alt om ca viata ta merita o sansa, tot ce trebuie sa faci este doar sa te consideri un pic nebun si nu ezita sa arunci tigarile pe care le ai in buzunar din clipa aia toti prieteni trebuie sa stie ca tu nu mai esti fumator si sa iti intiparesti bine in minte ca defapt tu chiar nu fumezi, este un joc al mintii atata tot, nu ezita si incearca sa-l joci.
  07.12.2008 23:02 
Tutunul
As dori sa ma las de fumat. Fumez de 5 ani ai am ajuns sa am 30 de kg nu mai am pofta de mancare medicul mi-a dat vitamine nu a dat niciun rezultat. Am intrebat prieteni mi-au dat un sfat ca ambitia e cea mai buna m-am lasat o saptamana si m-am reapucat deoarece eram prea stresata si doream sa fumez tigara ma calma dar acum imi numar zilele iar multa lume se uita ciudat la mine si imi spun nu mai esti cine ai fost te-ai schimbat total de la 55 de kg am ajuns la 30. As dori un sfat cum sa ma las de tutunul asta nenorocit care ne mananca viata.
  05.12.2008 21:53 
Si eu as vrea sa scap de acest viciu cat mai repede posibil. Ar fi mai bine pentru noi, oamenii, si pentru societate sa renuntam la acest viciu. Cred ca a ajuns sa fie pentru multa lume o necesitate si o placere. Chiar nu stiu care ar fi solutia care sa ne determine pe noi oamenii sa ne lasam de fumat. Cred ca ar trebui sa existe alte solutii inafara de: te vei imbolnavi de cancer pulmonar, vei pierde o sarcina, copilul tau se poate naste cu malformatii, ii vei imbolnavi si pe cei din jur datorita fumatului pasiv si alte vorbe reale, traditionale, pentru ca se pare ca nu sperie pe nimeni. In continuare in Romania exista fumatori si viitori fumatori.
  05.12.2008 10:46 
Am pierdut o sarcina!
AM pierdut o sarcina pe care mi-o doream foarte mult, atat eu cat si sotul. Sunt fumatoare de 17 ani si nu am crezut ca o tigara, doua pe zi vor afecta atat de mult embrionul. Acum vreau sa raman din nou insarcinata si m-am lasat de fumat. Cititi cartea lui Alen Carr despre cum sa te lasi usor de fumat. Chiar ajuta!
  28.11.2008 04:51 
E greu
Nu poti lasa tigarile cu una cu doua.trebuie o vointa de fier ca sa reusesti.eu sunt dependenta de ele si nu stiu dak le pot lasa. Fumez de 6 ani si am ajuns sa fumez doua pachete pe zi... stiu ca imi distrug sanatatea dar ceva e mai puternic decat vointa mea. Chiar nu stiu cum sa mai fac sa le pot lasa.
  28.11.2008 04:49 
E foarte greu sa te lasi de fumat?
Sunt fumatoare de app 5 ani si am incercat de multe ori sa le las insa nu am rezistat prea mult fara ele... devin foarte nervoasa si in lipsa tigarilor incep sa plang de nervi... nu ma simt prea bine din cauza lor si sper sa reusesc sa le las si sa am vointa insa e greu cand traiesti printe oameni care fumeaza pt ca asa te tenteaza mult mai mult sa le iei din nou. Acuma am sa incerc din nou si sper ca de data asta sa si reusesc.
  26.11.2008 09:35 
Trebuie sa renunt la anturaj?
Dupa parerea mea nu e atat de usor sa te lasi de fumat. Eu sunt la liceu si tot anturajul meu fumeaza... ce ar trebui sa fac... sa ma indepartez de ei doar din pricina tutunului?
  25.11.2008 21:49 
Anti fumat
Live Well Srl anunta lansarea celei mai mici tigari electronice din lume, in lungime de 84 mm si diametru de 8.5 mm, Cigatronic ! Fumatul electronic anuleaza riscurile de cancer si este lipsita de gudroane, tar si alte substante de risc, si nu este periculoasa pentru cei din jur. Live Well Srl ofera acest produs la pretul pretul special ptr sarbatori de numai 280 RON TVA inclus , pentru un set care contine doua atomizoare . (In special un atomizor de rezerva gratuit , practic doua tigari pentru pretul uneia !) Cutia contine 1. Dispozitivul de atomizare 2 buc. 2. Bateria tigaretei 2 buc 3. Incarcator 1 buc 4. Cartuse atomizoare 5 buc (diferite arome si continut de nicotina) 5. Instructiuni in lb romana 1 buc Cautam distribuitori in toata tara. Pentru informatii : http://www.cigatronic.ro http://www.smart-living.ro Mobil: 0727 774 736
  24.11.2008 13:10 
E mult mai profund
Mult mai puternica este dependenta psihica. Razboiul asta il duce fiecare singur cu el insusi.
  17.11.2008 00:03 
Peripetiile mele
Asa este tigarea este un viciu pe care nu poti sa te lasi usor de acest viciu dar daca ai vointa poti sa te lasi de ele chiar foarte usor totul este sa spui gata cu acest viciu asa am facut si eu. M-am pus sa dorm intro saera pe la 3 si ma durea capul de la tigari deja devenisem nervoasa cand m-am pus sa dorm imi spusem gata cu tigarile de dimineata cand m-am trezit am zis numai pun tigare in gura cat oi trai si asa am facut. Cu toate ca fumam de 4 ani m-am lasat foarte usor de ele.
  14.11.2008 23:44 
Help
In fiecare zi de luni, in fiecare zi de intai a lunii, in fiecare an... de vreo 4 ani ma tot las de fumat... si nu am reusit... buruiana (cum a spus cineva mai jos) imi lasa impresia ca pot s-o las oricand daca vreau. Eu vreau dar ea nu ma lasa. Parca imi sopteste de cate ori vreau sa ma las: inca una si gata! nu mai fumez! Dar acum m-am hotarat. Nu mai vreau sa fumez... ce e azi? ... vineri... aaa? M-am hotarat: de luni nu mai fumez!!!
  13.11.2008 01:25 
Nefumatoare de azi
Salut la toti... o sa va povestesc o mica intamplare:)). In vara asta am fost cu barca la mare... si ca toti prietenii mei ce faceau o baie linistita in mare m-am hotarat sa cobor si eu sa ma balacesc un pic... :)) dar cu colacul ca... de innot nici indoiala. Si relaxata fiind in colacul meu unul din prieteni face o gulma si imi arunca o mana de apa in fata pe nepregatite:)) am intrat in panica nu reuseam sa mai respir si asa am reusit sa ma innec in colac:))) mi-am revenit dupa vreo 2 ore din tremurat plans si palpitatii. DE 2 LUNI MERG IN PISCINA DE 3 ORI PE SAPTAMANA! IMI PLACE... SINGURUL LUCRU CARE MA DERANJA ENORM ERA RESPIRATIA, NU REUSEAM SA TIN CAPUL IN APA MAI MULT DE 5 SECUNDE! FUMATUL, INSTRUCTORUL MI-A RECOMANDAT SA NU MAI FUMEZ O ORA INAINTE SA MERG IN PISCINA SI O ORA DUPA CE IES. ASTAZI A FOST PRIMA ZI AJUTATA DE NISTE PLASTURI CE DEGAJA PE EPIDERMA UN MINIM DE NICOTINA... (TINAND CONT CA FUMEZ DE 12 ANI SI NU AM FACUT PAUZA NICI MACAR O ZI, ERAM CEA CARE ISI PUNEA CEASUL SA SUNE NOAPTEA SA MAI FUMEZ O TIGARA) AM REUSIT SA NU PUN O TIGARA PE BUZE SI AM SIMTIT PE PROPRIA PIELE IN PISCINA ASTAZI CAT DE MULTA VALOARE AVEAU VORBELE INSTRUCTORULUI MEU. O SA REVIN PESTE O SAPTAMANA... DAR CRED CA DE DATA ASTA IN 12 ANI DE FUMAT POT SPUNE CU INIMA SI PLAMANII DESCHISI:)) MA SIMT BINE!!! CU TOATE CA NU AS FI CREZUT CA VOI RENUNTA VREODATA.
  06.11.2008 16:11 
Hmmmmmm
De cand m-am lasat de fumat adic 5 zile ma trezesc mai odihnit, pot invata mai bine, am mai multi bani in buzunar pe care ii bag in lapte, si nu in ultimul rand am mai multa energie;) da Doamne sa pot renunta definitiv la tigara (dintr-un pachet de tigari doar 2 tigari daca imi picau bine restu' le sudam din prostie)... sa ne lasam toti
  27.10.2008 14:14 
Sper sa ma las de fumat
Nu pot sa ma las de FUMAT:((((
  24.10.2008 13:59 
Speram
Am 26 ani si fumez de 11 ani... ce prost am fost. Dar azi am hotarat sa ma las de fumat:) sper sa reusesc singur deoarece cei care vor acest lucru sunt foarte putin sprijiniti. DE CE? Simplu. Oare nu se poate inventa un medicament care sa stopeze brusc dependenta? Cred ca da dar nu se doreste pentru ca e mai avantajos sa obtii anumite beneficii din taxele si spagile percepute de la producatorii si procesatorii de tutun. Asa ca bafta la toata lumea care doreste sa se lase de fumat. Asta e, am fost pacaliti, neinformati iar acum abandonati.
  22.10.2008 12:47 
Vom vedea
Totul tine de vointa fiecaruia. Fumez de 6 ani si ieri m-am hotarat sa nu mai fumez pentru ca ma dispretuiesc in momemntul in care trag din tigara. Mirosul degetelor si a respiratiei mele dupa o tigara sunt 2 din motivele pentru care ma dispretuiam. Nu mai pomenesc de celelalte pentru ca acest comentariu va deveni un referat. Bafta celor care iau aceasta hotarare si sa stiti ca totul depinde doar de voi. P.S promit sa scriu peste vreo 2-3 luni ca sa va spun daca am reusit sau daca am cedat :)
  22.10.2008 12:12 
"Se spune ca adictia nocotinei la nivel psihologic este mai greu de combatut decat dependentele date de cocaina sau de heroina". Se spun tampenii. Heroina e drum fara intoarcere.
  20.10.2008 15:59 
Eu am reusit!
Citind acest articol, cu vointa si cu ajutorul lui Dumnezeu, m-am lasat! Urasc ziua in care am pus primul chistoc in gura... atunci eram prin cls a 2-a si mai tarziu, i-am dat de gust... da acum gata, nu mai fumez
  13.10.2008 20:17 
NU REUSESC
Credeti-ma nu reusesc. Fumez de la 15 ani si am 30. De atatea ori am zis GATA dar degeaba... sunt o persoana sensibila ma consum din orice.
  10.10.2008 16:31 
Am ales fericirea
Am cinci motive, sa ma las de fumat. Starea de sanatate, cei dragi, practicarea unui sport, bani mai multi, in buget, relatii bune.
  08.10.2008 13:11 
Tigari
INAINTE NU IMI AJUNGEA UN PACHET MAI MULT DE DOUA ZILE, ACUM AM UN PACHET DE O SAPTAMANA. VREAU SA FAC CEVA SA MA POT LASA, SA NU MAI AM POFTA AIA DE O TIGARA (MAI ALES CAND NU AM CE FACE). MA GANDESC SA MA DUC LA FARMACIE SA IMI IAU CEVA. DACA CREDETI CA AR PUTEA FUNCTIONA CU PLASTURI SAU CEVA. LASATI UN MSG PLS
  08.10.2008 10:39 
Asta e...
Dar de ce sa te gandesti ca de maine nu mai fumezi... pur si simplu gandeste-te ca ai fumat acum 5 minute si ca nu renteaza sa-ti mai aprinzi inca o tigare. Din cate incerc eu sa observ chestia cu fumatul e mai mult psihologica, din cate am observat pana acum organismul nu prea are nevoie de nicotina... ci doar creierul... ideea in sine ca acum ar trebui sa-ti aprinzi o tigara. Foarte bun articolul... sper sa ajute cat mai multi fumatori.
  06.10.2008 18:09 
Fumatul poate ucide
ARTICOLUL E BUN, INSA NUMAI LA GANDUL CA MAINE NU MAI FUMEZ...IMI VINE SA FUMEZ AZI DUBLU :(
  27.09.2008 01:38 
Sa fumezi mai mult
Cred ca ori ce om are ambitzia lui si se poate ;)
  24.09.2008 15:23 
OK
ESTE ADEVARATPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  22.09.2008 20:48 
Nu este imposibil
Nu am incercat pana acum sa ma las de fumat, mi-am pus in minte de cateva ori dorinta de a ma lasa insa nu am tinut cont de aceasta... insa acum sunt croit de a ma lasa, am sa tin cont de ce a-ti spus mai sus... am incredere ca o sa reusesc... va multumumesc, bafta tututor care doresc sa se lase.
  20.09.2008 02:44 
E greu dar nu imposibil
Si eu am incercat de cateva ori dar am revenit si nu pentru ca nu pot sta fara sa fumez ci pentru ca e tristul obicei de a fuma cand nu am nimic de facut. sunt hotarata sa le las acum pentru totdeauna. Doamne-ajuta!
  19.09.2008 10:50 
Da, e cam greu!
Eu fumez de vreo 10 ani, stiu ca nu e bine. Am incercat sa ma las de cateva ori dar fara succes. Sper ca pana la urma sa reusesc sa renunt la acest viciu. Bafta tuturor!
  15.09.2008 17:36 
E cam greu.
Fumez de 4 ani si nu pot renunta la tigari! Am incercat cu tot felul de pastile si tampeniile de la televizor. Tot degeaba, simt nevoia sa fumez chiar daca incerc si nu vreau sa mai fac asta. Ce ziceti voi aici nu ne poate ajuta decat dupa ce ne lasam de fumat... dar pana atunci mai e. Sper sa ma las de fumat si sa va dau dreptate!
  12.09.2008 00:03 
In captivitate
Am facut o promisiune DOMNULUI sper sa nu-l dezamagesc ca mi-a ajutat.
  07.09.2008 21:54 
O intrebare
As vrea sa stiu cine e vinovatul, cel care a inventat fumatul si cei care sustin aceasta activitate.
  05.09.2008 02:33 
Nimic nu e mai usor
Nimic nu e mai usor decat lasatul de fumat! Eu stiu, m-am lasat de-atatea ori :)
  03.09.2008 22:05 
Sa vrei
Cel mai important este sa-ti doresti sa te lasi de fumat si sa realizezi ca poti sa te lasi. Tigarile iti iau toata energia. Din cauza lor devii nervos. Eu am crezut ca nu ma pot lasa, dar m-am inselat. Dupa un chef la care am fumat foarte mult, m-am simtit extrem de rau a doua zi. Am blestemat tigarile si mi-am promis ca n-am sa mai pun tigara in gura. Si asa a fost.
  30.08.2008 12:22 
Fara tigari
Vreu sa ma las de tigari. Ajuta-ma, cum sa o fac?
  25.08.2008 20:06 
Tigarile
Si eu ma gandesc sa ma las de fumat, dar tot mi-am zis ca ma las si n-am reusit, eu as vrea tare mult sa ma ingras si cred ca asta este un motiv destul de puternic pentru care trebuie sa renunt la tigari.
  25.08.2008 04:18 
Tigare
Cred ca nu trebuie sa te gandesti ca te lasi si nici ca renunti la ceva, trebuie sa nu mai vrei sa fumezi, nu trebuie sa te gandesti la tigare ca la ceva placut, pentru ca nu este (are gust urat, miroase urat, te sufoca) singurul lucru care ti se PARE placut este dependenta psihica si a organismului de nicotina.
  14.08.2008 14:59 
Viciul
Cel mai greu lucru e, cred ca faptul ca mai tot timpul avem impresia ca ne putem lasa oricand... primul pas spre vindecare e sa recunosti ca esti dependent... si abia de atunci incepe calvarul.
  13.08.2008 21:15 
BUNA
DE 8 ANI DE ZILE DE CAND FUMEZ TOT INCERC SA GASESC UN MOTIV DE CARE SA MA LEG PENTRU A MA LASA DE FUMAT... FARA NICIUN REZULTAT... FOARTE BUNA LISTA TA DE LUBRIFIANTI PSIHICI IN SCHIMB NU SUNT DEACORD CU ULTIMA FRAZA. AM INCERCAT SA MA LAS DE "N" ORI INSA DE FIECARE DATA TRAGEAM O TIGARA LA 2-3 ZILE SI PE LANGA EA SI ALTELE ETC. DE VREO 3 ZILE AM DEVENIT IAR O NEFUMATOARE DAR DE DATA ASTA AM PROMIS ORICAT MI-AR FI DE GREU NU MAI PUN NICI MACAR MANA PE TIGARA. M-AM HOTARAT PT CA AM PROBLEME VIZIBILE DE SANANTATE DIN CAUZA TUTUNULUI, OBOSEAM FOARTE USOR, AVEAM PALPITATII FREGVENTE, SIMTEAM O STARE DE OBOSEALA PERSISTENTA. A... UN LUCRU FOARTE IMPORTANT DIN ACEASTA LUPTA CU FUMATUL ESTE CAFEAUA, EU M-AM LASAT IN ACELASI TIMP DE AMANDOUA. CAFEAUA FARA TIGARA NU MERGE... SI NICI TIGARA FARA CAFEA NU MERGE. ASA CA... FUCK OFF BOATH. BAFTA IN CONTINUARE CELOR CARE INCEARCA SA SE LASE.
  13.08.2008 16:35 
:|
Baiatul de mai sus habar nu are... eu am 21 de ani asa gandeam si eu la varsta lui. Si acuma nu stiu ce sa ma mai fac sa ma las de fumat...
  12.08.2008 00:05 
M-am decis
Nu vreau sa ma las de fumat pentru ca este cel mai accesibil dorb care s-a creat vreodata si in plus imi place foarte mult eu am doar 17 ani dar nu m-as lasa nici daca ar trebui sa mor... FUMATOR PANA LA MOARTE.
  10.08.2008 08:58 
M-am decis sa ma las de fumat
Am reusit sa ma las, eu fumam pentru ca ma calma cand eram nervoasa sau suparata dar am vazut ca nu tutunul calmeaza omul ci niste sfaturi. Eu va sfatuiesc pe toti care vrea sa incerce sa se lase ganditi-va ca va face rau.
  06.08.2008 01:39 
M-am decis sa ma las de fumat
Fratele meu mai mare s-a decis sa se lase de fumat si a reusit... asa ca m-am decis si eu sa scap de acest viciu ce ma poate costa viata. Am incercat sa ma intreb ce bine imi face tigara si am ajuns la concluzia ca imi face doar rau... asa ca este timpul sa-mi pun iarasi stapanire pe viata mea si sa ma las de fumat... m-au ajutat mult aceste sfaturi din articol...
  05.08.2008 10:01 
M-am decis sa ma las de fumat
Am deja trei zile de cand m-am decis sa renunt la fumat... motivatia mea a fost o promisiune facuta unui prieten foarte bun... pentru mine a fost de ajuns un motiv suficient de puternic te poate readuce la viata....
  31.07.2008 11:45 
Sincer sper sa ma ajute sa ma las de fumat... totusi. Va multumesc pentru tot si ii sfatuiesc si pe ceilalti fumatori sa se lese pentru ca eu stiu, da si voi stiti ca nu e sanatos... dar nu vreti sa intelegeti pana intr-o zi. Toti aveti de suferit din asta! Sfatul meu... lasati dracului tigara aia! O fi placut sa fumezi, dar mai tarziu toti o sa aveti de suferit din asta!
  21.07.2008 21:00 
Vreau sa ma las de fumat
Nu ma prea incurajeaza sa ma las altceva mai bun?
  21.07.2008 06:26 
Vreau si eu sa ma las de fumat
Vreau si eu sa ma las de fumat! Am 21 de ani si fumez enorm demult, chiar si noaptea ma trezesc si fumez! Va rog ajutati-ma, nu stiu de unde sa incep:(
  14.07.2008 15:08 
fumat
am o parere foarte buna acuma ca am citit am mai multa putere sa ma las de fumat pt ca nu imi face bn la dantura ca am probleme cu dantura de foate mult timp Va Multumesc
  11.07.2008 18:20 
fumat
cum poti sa te lasi de fumat eu am incercat si nu pot
  08.07.2008 23:48 
faceti misto de noi
faceti misto de noi ? voi/tu/el/ea ... faceti misto de noi ? alo ...gara... pun pariu pe ce vrei tu ca nici macar 5% din cei care citesc ce ai scris tu aici nu or sa incerce (pt ca nu i-ai convins) sa se lase de fumat; ii inveti sa porneasca prost in primul rand, ii indobitocesti. Bai oameni buni, va spun clar, sa te lasi de fumat este foarte usor... e greu ?? ma faci sa rad, ceea ce tie ti se pare greu este cel mai usor lucru pe care il vei face vreo data in comparatie de gravitatea si repercursiunile lui (mai greu e sa urci o galeata de 10kg pana la etajul 9... crede-ma). Bun, nu ma crezi ca-i asa de usor, iti dau cateva motive care iti vor da de gandit. 1) intreaba un medic specialist dupa cate zile dispare dependeta de nicotina (3... daca nu stiai iti zic eu, exact, 3 zile... dupa 3 zile ceea ce simti.. pofta aia de tigare este doar in capul tau). 2) daca este o "durere" asa de mare... spune-mi te rog de ce nu te trezesti noaptea sa fumezi ... de ce aceasta durere nu te scoala din somn ?? te-ai intrebat ? ... setea te scoala, nevoia sa te duci la toaleta este noaptea.. la fel si cu invelitul daca iti este frig, ei bine daca durerea nu ar fi doar in capul tau... de ce nu te trezesti ? si mai dormi si ca busteanul 16 ore daca ai fost la un baieram. Tigara este cea mai mare capcana intinsa de natura si de societate, ati crescut cu faza ca "este greu daca te apuci" "daca te apuci ... fumator mori", va rog eu mult ... terminati cu fazele ca e greu, o sa mancati in mod normal, o sa beti apa la fel de bine, doar ca nu o sa mai fiti in acea inchisoare care e in capul vostru. App, corpul (plamanii, inima, ficatul, etc) se vindeca complet (doar daca nu aveti deja o boala de la fumat... ma refer ca se curata si incep sa functioneze la parametrii normali) in aproximativ 2 saptamani, asta o zice unu mai batran ca mine. nu trec ani, nu trec zeci de ani... da ... 2 sapt. Totusi sa nu va las in pom, va recomand cu caldura o carte (e ok... nu e scrisa de mine, nu caut vanzare, si nu... nu e nici de o ruda de-a mea) , e scrisa de unu care era un fumator inrait, daca imi aduc aminte ... 3 pachete pe zi; stati linistiti, nu va vorbeste despre moarte, despre ce se intampla... si va recomanda din toata inima sa fumati cat puteti pana la ultima pagina. Singura conditie este ... sa nu o lasati din mana pana ce nu ati terminat-o, dureaza aproximativ 5-6 ore, pana la ultima pagina. Allen Carter - In sfarsit nefumator (chiar nu am glumit la faza cu galeata cu apa:D )
  03.07.2008 03:03 
Daca ai tras o tigare...
Din propria experienta... cand te lasi de fumat... gandeste-te la cat timp ai reusit sa stai fara o tigara si ca daca fumezi una, toate acele zile vor fi in zadar!!! O tigara fumata dupa ce te lasi e fatala!!!
  12.06.2008 10:57 
Tigara Electronica - o solutie de a te lasa de fumat
Daca vreti mai multe informatii trimiteti mail la adresa kemenes[at]gmail.com
  11.06.2008 16:41 
vreau sa renunt la fumat
sunt si ceva pastile care te ajuta sa te lasi? nu reusesc din cauza serviciului sunt foarte multi care fumeaza in jurul meu.
  11.06.2008 14:39 
Tigara Electronica - o solutie de a te lasa de fumat
Nicotina si dependenta psihica a gesturilor cauzeaza dependenta. Tigara electronica nu arde, nu miroase si totusi imita 100% gestul, iese fum care de fapt e apa vaporizata. Se foloseste cu cartus de nicotina cu diferite intensitati: extra puternic, puternic, mediu, scazut. Poti fuma si in locurile in care nu este permis fumatul, asta ca un mic avantaj, de ex. cinema, avion, servici etc. Primul pas e sa inlocuiesti tigara cu tigara electronica, dupa care pornind de la cartusul extra puternic sa ajungi in cateva luni la renuntatul la fumat. Si financiar este mult mai suportabil decat tigarile.
  09.06.2008 20:16 
URASC TIGARILE........
DE FAPT EU NU FUMEZ. VREAU SA INCERC SA MI DETERMIN PRIETENU LA ACEST LUCRU, SUNTEM IMPREUNA DE 4 ANI SI NU AM REUSIT SA FAC ACEST LUCRU CU TOATE CA NE CERTAM DES DIN CAUZA TIGARILOR PENTRU CA EU NU SUPORT MIROSU. ORICUM AM INCREDERE IN MINE SI CU SIGURANTA VOI REUSI IN FINAL. URATI-MI SUCCES. DAK REUSESC VA ANUNT
  08.06.2008 02:27 
M-am apucat chiar acum sa scriu un jurnal cu motive etc. sper sa ma ajute. Cred ca problema cu lasatul de fumat vine de la vreau dar nu pot. Cel putin eu asa spun desi vreau sa ma las, cu cat vreau mai mult cu atat imi trebuie mai tare o tigara. urati-mi succes va anunt si pe voi ca incep! :D
  05.06.2008 03:04 
Replica
Ce ratat!!! Mai lasa mah vrajeala si apuca-te de alte lucruri ca vad ca aici esti depasit, ratatule!!!
  27.05.2008 04:14 
FUMEZ DE LA 12 ANI SI ACUM AM 28
AM MAI MULTI ANI TRAITI CA SI FUMATOR DECAT CA SI NEFUMATOR ESTE O BATALIE CONTINUA(PHSIHICA) DE A MA LASA DAR NU AM REUSIT PANA ACUM.AM FUMAT SI 4 PACHIETE PE ZI DAR NICIODATA MAI PUTIN DE 1 .TREBUIE SA REUSESC PT CA ASA STIU UNDE O SA MA INDREPT DAR TOTUSI ESTE ATAT DE GREU .OK VETI SPUNE CA TOTUL TINE DE MOTIVATIE ,,AM FOST ACOLO '' NIMIC NU MERGE AM INCERCAT CU TUTUN MESTECABIL NIMIC CU PASTILE NIMIC CU DORINTA DE NORMALITATE IAR NIMIC, SI SE MAI GASESC OLIGOFRENI CARE ACUZA DAR CHIAR UNII DINTRE EI LE PUN IN VANZARE PAI ....E FRUMOS .SUNTEM VICTIMELE UNUI REGIM COMUNIST CE NU A REUSIT IN CAMPANIA ASTA DE A PROMOVA VIATA NU CRETINITATEA UNUI COPIL DE 12 ANI ! ALCEVA....O SA INCERC IAR DE NU REUSESC SI MOR DE CANCER O SA AJUNG PROBABIL IN IAD SI O SA VA ASTEPT ACOLO OLIGOFRENILOR SI O SA MAI VEDEM NOI.......:)P.S NU UITATI CA AM VB SERIOS :)
  21.05.2008 09:27 
vreau sa ma las de fumat
kiar vreau sa ma las ji am vb q prieteni ji asta voi incerk aq voi spune mai tarziu dak mam lasat
  16.05.2008 11:44 
sfaturi
salut!ce facet?sa stiti ca eu nu fumez si stiu ca a fuma inseamna a-ti distruge viata.
  14.05.2008 18:57 
Ce sa fac?
Iubitul meu fumeaza de 5 ani si as vrea din tot sufletul sa il ajut sa renunte la acest viciu... va rog din suflet sa ma ajutati. Ce sa fac ca sa il conving sa renunte? Il iubesc foarte mult si m-as bucura enorm sa imi zica intr-o zi k nu mai vrea sa fumeze... dar din pacate nu cred k voi auzi asa ceva de la el... in rest e perfect dar faptul ca fumeaza ma distruge pe mine..:( va rog inca odata sa ma ajutati... cu orice sfat... mersi:*:*
  13.05.2008 09:27 
Nu e asa greu cum va inchipuiti
Este simplu sa renunti la fumat mai greu e sa nu revii la vechiul obicei ma simt mult mai bine si sunt mult mai frumoasa, pielea mea si-a revenit.
  10.05.2008 00:03 
mie mi se pare o idee super buna
  03.05.2008 22:59 
Se poate
Eu in 9 mai 2008 voi avea un an de cand nu mai fumez. Nu m-am ingrasat si nici nu am slabit. Se poate.
  01.05.2008 22:51 
Lasate de fumat
Deci am fost fumator f inrait fumam 2 pachete pe zi si acuma am ajuns sa fumez 2-3 tigari pe zi. Intentionez sa ma las de fumat si pe zi ce trece cred k sunt din ce in ce mai aproape. Va zic eu cum am facut. Nu am luat bani la mine plecam la scoala m-am dezobisnuit de a cumpara tigari... daca la scoala muream dupa o tigara ceream de la un coleg... ceream atuncia cand nu mai rezistam si incet incet renunti la ele cam in 1 luna de zile ai sa fumezi 2-3 tigari si atuncia dak vrei sa faci pasu cel mare sa-l faci intr-o zi cand nu esti stresat cand shtii k e o zi importanta sio sa-ti mearga bin ... eu am facut asa dar a 2 a zi se intamplase ceva si am reluat tigarile.
  30.04.2008 00:08 
Cum sa renunt?
Problema renuntarii la nicotina a devenit un subiect din ce in ce mai discutat... eu m-am apucat dintr-o prostie... iar acum problemea mea din cauza careia m-am apucat de fumat este stresul... sunt si studenta... daca se poate gasi un remediu ar fi exceptional... Va multumesc
  29.04.2008 11:50 
dorinta
Chiar acum cand scriu aceste randuri fumez o tigara,tare mult mi-as dori sa le las dar laamine e altceva.Acasa fumez maxim 1 tigara din respect pentru familie in schimb la munca duc 1 pachet lejer.Poate ca e din cauza anturajului,majoritatea colegilor fumeaza.Ce sa fac,sa ma las de munca?Nu as vrea.Dati-mi un sfat,va multumesc.
  28.04.2008 21:09 
Sigur
Nu e dependenta fizica cea care te omoara... la mine cel putin e chestia... acum stau, si o fac fara tigara, asta e cel mai ciudat, ca am mereu impresia ca lipseste ceva. Motivatia mea sa ma las de fumat... e pentru ca persoana cea mai apropiata mie nu suporta fumul meu de tigara, si are dreptate. De cateva luni tot incerc, o zi fumez, doua nu si tot asa... acum am trei zile de cand nu am fumat... ufff... bafta tuturor care vor sa se lase de fumat.
  24.04.2008 20:51 
Se poate?
Chiar vreau sa ma las de fumat, si citind articolul de mai sus, va dau dreptate in tot ceea ce spuneti, cred ca vointa este pe primul loc.
  24.04.2008 14:20 
Asa gandesc si eu
  23.04.2008 10:24 
Fumat vs socializare
Logodnicul meu s-a lasat de fumat de cateva zile... dar mai multe de dragul meu cred... eu sunt nefumatoare si mi-e foarte rau de la fumul de tigara, de la miros... Problema e ca acolo unde lucreaza toti fumeaza :( si mereu imi spune ca nu mai socializeaza cu colegii de serviciu din cauza asta. Sunt alaturi de el si vreau sa il ajut, dar nu stiu ce sa mai fac... am facut si o cutie "Bani, nu scrum!" in care adun banii pe care i-ar fi cheltuit el pe tigari... a ramas socat... stiu toate efectele nocive si i le reamintesc mereu, cumparam dropsuri si chestii de rontait, insa cand mi-a zis ieri ca ii lipseste socializarea am ramas pt cateva momente fara replica. I-am zis ca eu socializez, am o multime de prieteni si niciodata nu a trebuit sa fumez pt asta. Dar nu stiu ce sa ii mai spun si mi-e frica sa nu fie tentat sa se reapuce.
  20.04.2008 12:48 
Usor de zis greu de facut. Dar merita incercat!
  18.04.2008 14:06 
De ieri am hotarat ca ma las de fumat... acum citesc despre asta si mestec la bomboane:))... haios dar e mai placut decat gustul tutunului. Bafta multa si celorlalti.
  09.04.2008 17:23 
Salut
As vrea tare mult sa functioneze acest program... voi incerca sa-l respect cu tt dinadinsul desi sunt f dependent d tigari
  07.04.2008 10:55 
Cunosc multe persoane fumatoare, dar prea putini din ei se gandesc sa se lase de fumat. Din cat cunosc eu doar 5% au seusit sa se lase de fumat definitiv iar restul dupa 1 luna au inceput cu fumurile. Cred k se poate dar iti trebuie ambitie mare.
  01.04.2008 15:55 
E foarte greu sa te lashi de fumat mai ales daca ai vechime... shi cand toti din anturajul tau fumeaza...
  28.03.2008 11:45 
Cu ajutorul lui Dumnezeu va fii usor sa te lasi , roaga-te mult.
  28.03.2008 11:00 
Motiv
O motivatie, atat iti trebuie si asta o poti gasi in tine si numai in tine. Sper sa reusesc si eu.
  22.03.2008 18:30 
E chiar asa greu?
Eu fumez de 10 ani si am doar 25 de ani... din care vreo 10 i-am dormit... e prea de tot!?! Ar trebui sa ma las, dar nu cred k am ambitia necesara... HELP!!!
  20.03.2008 22:00 
VOI REUSI.....
Am 40 de ani si fumez de 26 de ani. Cred ca este suficient.
  20.03.2008 17:36 
As vrea dar nu pot
Am doar 15 ani si fumez de 7 luni... am primit mult curaj citind acest articol... va multumesc k ati pus acest articol... o sa incerc sa ma las... :D
  17.03.2008 21:42 
Incerc sa ma las de fumat
Dupa tot ce am citit in randurile de mai sus am prins inca un pic de curaj. Imi doresc din tot sufletul sa pot renunta la acest viciu. Partenerul meu fumeaza si fumeaza in casa. Ce sa ma fac? Cum ar trebui sa procedez?
  16.03.2008 22:55 
Renunt la fumat
Foarte interesante articolele.
  16.03.2008 09:53 
Vreau sa renunt la tigari
Vreau sa ma las de fumat pentru ca imi doresc un bebe, si as vrea sa fie sanatos, asta e cel mai bun motiv pentru o femeie!
  29.02.2008 09:58 
Vreau sa ma las de de fumat
Nu ma pot lasa sunt ceva medicamente sa ma ajute pe lang mica mea ambitie.
  24.02.2008 21:11 
Buna
Am citit tot ce trebuie sa fac sa ma las de fumat... felicitari site-ul este altfel decat altele in unele zic de medicamente si altele... dar asta e cea mai buna solutie care am vazut-o pana acum... doar trebuie si vointa... sper sa va scriu cand chiar am sa le las de tot:P... tigarile imi strica relatia cu iubitul si ma pus sa fac o alegere grea de mult timp in legatura cu fumatul si el si mi-a promis multe lucruri daca eu las tigarile si cred ca e cea mai buna solutie lista ... o sa scriu cand am sa le las de tot.
  16.02.2008 21:27 
NU TIGARILOR
Fumatul este cel mai urat viciu pe care poti sa-l asimilezi la varsta cat mai frageda. Fumatul esta acum din pacate acel prost obicei practicat de tineri si de care nu poti sa renunti asa usor.
  13.02.2008 21:35 
Vointa multa
Sunt in proces de a ma lasa de fumat, deja dupa 7 zile am zis ca mor fara sa fumez, am fumat pana la urma o tigare si a doua zi deja alte 3 tigari. Dar dupa cele 3 tigari deja nu-mi placea felul cum miroseam. Tutun... urat miros. Abia acum imi dau seama ce urat este pentru o femeie sa miroasa a tutun. Bafta si tarie de caracter, ori tu ori tigara.
  08.02.2008 20:29 
NU POT SI NU STIU DACA INTR-ADEVAR VREAU SA MA LAS
AS VREA SA MA LAS DE FUMAT DAR IMI ESTE FRICA CA O SA MA INGRAS!
  07.02.2008 18:53 
As vrea sa ma las de fumat!!!!!!!!!
Am incercat de foarte multe ori sa ma las de fumat dar nu reusesc, oricum pana la urma o sa ma las ca nu ma mai suport asa. Sincer, nu vad nici un avantaj sa fii fumator, mirosi urat, esti mai irascibil decat ceilalti, cheltui multi bani etc. Daca ai sta sa te gandesti cat ai pe pierdut ca fumator, in primul rand pierzi mult timp (ar trebui sa inmultesc 5 min. la cate tigari fumez pe zi si imi dau seama ca se duc peste 100 de min in 24 de ore cu tigarile). Eu cred ca ar trebui sa fiu mai puternic si sa ma autoeduc mai mult. Multa bafta toturor, sper sa fiti mai puternici decat mine si sa va lasati de fumat, asta nu inseamna ca eu nu am nicio sansa:)
  06.02.2008 23:44 
Vreau sa ma las de fumat
Parerea mea este ca o tigara este cea mai mare prostie inventata pe acest pamant... ne autodistrugem intre noi... niciodata sa nu crezi ca tigara te scapa de nervi si atunci cand esti stresat te va ajuta din contra. Vreau sa ma las de fumat pentru ca miros urat si pierd foarte multi bani... parca ar fi un foc in jurul meu si eu as arunca banii in el in loc sa ma distrez... pe saptamana cheltuiesc cam 200 - 250 de mii pe tigari si e foarte nasol .. daca poti sa te lasi de fumat nu ezita sa o faci... Bafta
  06.02.2008 08:40 
Cum sa ma las de fumat?
Vreau sa ma las de fumat si nu stiu cum pentru ca am multi pieteni care fumeaza si daca ma las si ii vad ca fumeaza imi vine si mie.
  29.01.2008 16:40 
Cum sa ma las de fumat
Cum sa ma las de fumat daca preteni mei fumeaza si nu pot sa ma abtin ?
  25.01.2008 21:00 
Aa vrea sa ma las de fumat
Am incercat de multe ori sa ma las de fumat dar nu am reusit. As vrea o adreasa de mail a unui experc care se ocupa cu asa ceva pentru ca as vrea sa ma las de fumat? Am citit si mi se pare foarte interesant, dar as vrea un ajutor din partea unui profesionist! Va multumesc! E-mailul meu este: BIENCUTZA_RBD43@YAHOO.COM. Este mailul fiincei mele unde ma puteti contacta sau sa imi lasati o adresa de mail pentru a va contacta.
  23.01.2008 20:19 
Plamanii mei sunt distrusi din vina fumatului. Se pot reface daca ma las acum ?
  18.01.2008 20:37 
O sa incerc sa ma las. Si eu am mai incercat de multe ori dar am esuat.
  18.01.2008 19:07 
stiu ca se poate
dar ducand o viata sub stres continuu uneori imi aprind o tigara fara sa-mi dau seama si ma trezesc ca fumez chiar daca am fumat cu o jumate de ora mai devreme!!!! ma-m lasat de doua ori mai de mult (sau am incecat mai bine zis) cam cate 2 saptamani de fiecare data dar am revenit !!!! dar promit ca voi incerca incontinuare si ii sfatuies pe toti sa faca la fel......
  17.01.2008 18:12 
Se poate
Parerea mea este ca se poate. Am stat fara tigari de mai multe ori o zi sau doua si iar le-am luat. Acum nu mai fumez din data de 03.01.2008, adica de doua saptamani. Tatal meu s-a lasat de 4 ani si mi-am zis ca asta e finalul, oricum, sa las de tot tigara. Am 35 de ani si am fumat aproape 18 ani. Le simteam deja.
  15.01.2008 20:58 
Fara tigari
As vrea sa ma las dar nu pot. Ce sa fac, cu ce sa incep?
  11.01.2008 16:57 
Nu am reusit dupa mii de incercari
Cred ca este bine sa te lasi de fumat dar nu dintr-o data... ci reduci treptat tigarile apoi totul vine de la sine...
  08.01.2008 12:47 
am renuntat la tutun dupa 18 ani
am reusit cu ajutorul plasturilor si a gumei cu nicotina
  28.12.2007 12:17 
Am lasat-o
Am incercat de foarte multe ori sa ma las de fumat dar niciodata nu am putut rezista mai mult de 3 luni. Acum incerc din nou si sper ca de data asta sa reusesc. Iti multumesc Carmen pentru acest articol.
  17.12.2007 13:39 
Mersi
Mersi pentru ajutprul tau.
  16.12.2007 22:04 
Fara tigari
Tatal meu tocmai a suferit un mic accident vascular cerebral...LASATI-VA DE TIGARI CAT MAI AVETI TIMP!!! doare.. :(
  30.11.2007 16:59 
Tutunul dauneaza grav sanatatii si buzunarului!!!
De 4 zile m-am lasat de fumat si imi este foarte greu, dar nu imposibil. Nu sunt de acord sa arunc tigarile, scrumierele si brichetele din casa. Eu am un pachet de tigari pe masa si inca unul in geanta, dar nu fumez pentru ca nu vreau. Cheltuiam impreuna cu sotul meu 500 RON pe luna pe tigari, abia astept peste o luna sa mergem un weekend la munte cu banii pe care ii cheltuiam pe tigari.
  27.11.2007 22:31 
Am aruncat pachetul de tigari..toate brichetele..motivatii am sute..vointa am..promit sa scriu in fiecare seara cate un rand..si sa vedetzi cum e sa te lasi de fumat..Motivatie am..SANATATEA..si am luat decizia asta..
  26.11.2007 21:41 
Eu vreau sa ma las de fumat dar nu pot, am incercat am vreo 3 zile de cand tot zic ca ma las dar nu reusesc poate nu am ambitia suficienta.
  24.11.2007 09:26 
Ambitie
Nu am incercat sa ma las de fumat dar acum mi-am pus toata ambitia si sper sa reusesc si o sa reusesc.
  19.11.2007 18:31 
ambitie
am incercat de multe ori dar nu am reusit sper ca intro buna zi sa prind curaj
  16.11.2007 09:56 
ambitie
Eu sunt foatre ambitioasa...si totusi nu reusesc...dar sper ca intr-o buna zi ....sa fiu mandra de mine...stiu ca nu exista imposibil
  15.11.2007 17:59 
POTI NUMAI DACA VREI CU ADEVARAT
si eu incerc am mestecat un tir de guma sper sa reusesc succes celor care incearca eu deja ma simt mult mai bine
  15.11.2007 08:51 
usor de zis greu de infaptuit
am 41 de ani si fumez de la i8 si sant convins ca te poti lasa numai prin propria vointa totul pleaca din constiinta poti sa bei toate felurile de ceai sau sa adopti fel si fel de metode daca nu vrei nu te lasi tre sa stii sa te autocontrolezi si ..repet sa vrei
  14.11.2007 00:26 
:(
si eu am 21 de ani si fumez de la 15......si mi as dori foarte mult sa numai fumez.....dar nu cred ca pot asta...la mine unul este vorba de persoanele din jurul si faptul ca aproape toate fumeaza..un sfat,o parere mi ar fi de foarte mare ajutor..:(
  10.11.2007 01:57 
Ce implica renuntarea
Fumez de 7 ani..pt unii nu pare mult dar este suficient! As vrea din tot sufletul sa ma las dar de la a vrea pana la a te lasa e ceva cale...cu ce sa incep...ma streseaza numai ideea ca trebuie sa fac chestia asta...de cate ori imi planific sa ma las la o anumita data fac un exces idiot chiar as putea spune pana la data respectiva(parca de frica,stiind ca nu am sa mai fumez)! Deci...sunt terifiat de gandul de a ma lasa inca dinainte de a face propriu-zis asta! Asa mi-am dat seama cat de puternica poate sa fie aceasta dependenta..nu imi vine sa cred! Am numai 22 de ani..destul de tanar pt o personalitate si un caracter bine conturate,definite si totusi consider ca sunt un om cu o vointa de fier..cu o incapatzanare prin care in 99% din cazuri mi-am atins scopul propus! Dependenta asta intra intr-o totala contradictie cu sistemul meu de gandire,de referinta,de principii si totusi "nu pot" sa ma las... Fumezi cand te plictisesti,fumezi cand te simti bine si esti bucuros,fumezi cand esti suparat..la naiba...fumez in timp ce scriu asta... Sunt o persoana hyper-activa..nu practic vreun sport dar sunt intr-o continua agitatie...ce naiba fac daca nu mai fumez ?? Dulciurile si excesul de mancare nu reprezinta o solutie cel putin d.p.d.v al sanatatii! Mai bine fumezi decat sa ti-o ia razna colesterolul in cativa ani! O alta chestie pe care o consider un mare impediment este nr mare de persoane care fumeaza! Din 10 persoane pe care le cunosc sau cu, care am de a face 8 fumeaza... Nu am reusit sa stau nici macar o zi nefumat si detest asta :( Comentariul meu nu e nici pro nici anti fumat...reliefeaza doar neputinta si lipsa de vointa pe care aceasta adictie o da! Voi ce parere aveti?
  09.11.2007 18:47 
eu tot fumam dar lam lasat si nu mam ingrasat
  06.11.2007 18:58 
Se poate!
Nu exista sa nu te poti lasa! Fumez de 15 ani si acum sunt in curs de renuntare la buruiana asta care are impresia ca ne poate conduce. SUCCES!!!
  03.11.2007 10:11 
cred ca pe langa ca avem vointa,ar trebui sa fie o companie care sa ne ajute si sa informeze. poate chiar unde se pot aduna oameni la o sedinta,sa gaseasca noi experimente. campanii ca si pentru dependenti de alcool.
  02.11.2007 18:05 
nu ma pot lasa de tigari
stiu ca nu este bine, dar nu le pot lasa.
  30.10.2007 13:32 
Multumesc
Sunt fumator. Foarte buna metoda, dar sa sti ca sunt si oameni care sunt foarte bine echilibrati psihic la care un rezultat bur ar fi automanipularea. Spre exemplu eu nu ma voi lasa de fumat, voi o face o pauza de 2 zile dupa care voi fuma din nou, DAR dupa 2 zile imi propun sa mai astept inca 3 zile....pana cand organismul nu va mai simti nevoia iar subconstientul va inlocui fumatul cu o ora de sport pe zi si un mic dejun bogat in fructe. MUltumesc si le doresc tuturor fumatorilor un ochi deschis in constient fata de toate lucrurile rele pe care le provoaca fumatul.
  29.10.2007 13:23 
vreau sa numa fumez
nu sunt bune tigarile dar cum pot sa le las de tot
  16.10.2007 08:36 
numai DUMNEZEU
numai dumnezeu atot puternic te poate ajuta in asta el este medicu medicilor care poate salva si vietii de la pierzare daca doriti mai multe informati va las id meu de messenger sa ma contactaty emanuel_emanuel44
  15.10.2007 23:21 
Vreau sa reusesc
increderea in mine insami ma va ajuta sa depasesc momentul.va fi greu dar cu ajutorul celor dragi voi reusi.SUCCES tuturor ce vor sa faca acest pas
  13.10.2007 17:20 
Voi reusii
Acelasi lucru il voi face si eu de maine si cred ca totul e posibil daca ai destula vointa!!!Eu stiu ca voi reusi !! V-am pupat si nu uitati aveti incredere in voi
  13.10.2007 16:02 
un mod de a te lasa de fumat
va intrebati cum am reusit sa ma las de fumat ... banuiesc ... luati o tigara obisnuita lasti o sa se imbibe in lapte , iar apoi lasatio la uscat 1 saptamana (7 zile) iar apoi fumati o ... o sa vedeti ce se intampla NU ESTE O PACALEALA ... chiar dak ar fi incerca ce ai de pierdut ...
  12.10.2007 14:52 
VOI INCERCA
MI-A PLACUT ARTICOLUL PENTRU CA M-A PUS PE GANDURI. CRED CA MA VOI LASA DE FUMAT SAU MACAR VOI INCERCA.SINCER, IMI ESTE FRICA DE FAPTUL CA MA VOI INGRASA.
  09.10.2007 22:49 
cred ca merge
mi-am gasit o motivatie f. puternica. Mi-am cumparat o masina straina, destul de scumpa, iar cu banii care-i recuperez de la tigari i-mi platesc jumatate de rata de la banca. Si vreau sa spun ca merge! Cand vreau sa aprind o tigara, ma gandesc la rate si...trece pofta!
  04.10.2007 11:37 
nu pot
mi-am spus mereu-de maine ma las de fumat-dar niciodata nu am facut asa.vreau sa ma las,sunt constienta ca tutunul poate ucide dar nu pot sa ma las.ce sa fac?
  29.09.2007 19:34 
vreau sa ma las de fumat,pentru ca vreau sa traiesc mult,vreau sa arat bine,dupa mine fumatul inbatrineste.nefumatorii,au fata si sufletul curat.de luni.am sa fac tot posibilul sa nu mai fumez.
  22.09.2007 09:55 
e greu...
e f greu...dar nu imposibil...
  22.09.2007 02:51 
si eu am incercat
fumez de 8 ani. in primavara m-am lasat 2 luni, si dintr-o prostie (am baut o bere si m-am ametit un pic) m-am reapucat. intentionez sa ma las din nou, cu toate ca stiu ca e greu. intr-adevar, trebuie sa stii sa-ti gasesti o ocupatie, eu incepusem sa mananc destul de mult. o sa incerc varianta cu sticla de apa de 0,5.mult succes tuturor celor care incearca sa renunte la acest viciu!
  21.09.2007 14:00 
la ce te ajuta fumatu
eu cred ca multi oameni cred ca fumatul ajutacand esti stresat.dar cu cat fumezi mai mult cu atata nu poti sa le lasisi. cine isi doreste cu adevarat poate cu ajutorul lui d-zeu.
  21.09.2007 09:11 
g
este greu!!!!!!!
  13.09.2007 19:51 
cum te lasi de fumat
si eu as vrea sa ma las dar cum? asa cand citesti articolul e f simplu dar in realitate.... de fapt totul depinde de VOINTA
  02.09.2007 08:32 
GREU SI IMPOSIBIL
AM INCERCAT DAR NU POT.SI SOTUL MEU FUMEAZA SI VREA SA SE LASE.NU PUTEM SI NU STIM CE SA FACEM? CINE S-A LASAT SA NE SPUNA SI NOUA CUM A FACUT! AU FOST 2 ZILE IN CARE, AM FUMAT 2 TIGARI,DAR PE URMA AM TURBAT! ASA CA MI SE PARE IMPOSIBIL!
  14.08.2007 23:26 
lupta
Este bine sa lupti pentru o schimbare pozitiva in viata ta.Altfel nu-ti raman decat visele si o realitate pe care o vei gasi intotdeauna dezgustatoare.
  10.07.2007 23:22 
NU MAI ARDETI BANII
GANDITI-VA CATE VA PUTEI LUA PE BANII CARE II DATI PE TIGARI,CA DACA LA SANATATE NU OBSERVI ,LA BUZUNAR SIMTI,ASA CA TRE FACUT CEVA,DE AIA EU MA LAS DE TIGARI CHIAR DE ASTAZI.!!!SUCCES
  10.07.2007 23:16 
de maine nu mai vreau sa fumez
ce sa fac sa nu mai fumez maine?cum sa fac sa nu ma tenteze sa mai fumez?spuneti-mi va rog ca am nevoie de un sfat!multumesc
  05.07.2007 01:02 
as vrea sa ma las de fumat dar nu pot.dc
as dori sa ma las de fumat dar tot am incercat si nu pot .as vrea tare mult dar nu stiu cum.as vrea sa ma ajutati.va rog.datimi un sfat ca sa ma pot lasa cu ce sa le inlocuiesc.e-mail meu este luc1one_2007@yahoo.it
  03.07.2007 17:19 
vreau sa nu mai fumez
i-mi doresc foarte mult sa scap de acest viciu
  24.06.2007 10:34 
azi e a treia zi :)
cica azi e a treia zi de cand nu mai fumez.. bine, a fost vorba de o raceala care inca mai persista, asa ca nu stiu ce se va intampla dupa ce ma voi vindeca. inca nu ma pot bucura nici de mirosul de par proaspat spalat, nici de mirosul din casa.. pt ca.. cum spuneam, sunt racita si nu simt nimika. ba dimpotriva, mai am si un gust nasol in gura, mult mai nasol decat atunci cand fumam :)) na ce am zis-o, de parca am fumat acu jdemii de ani :) curaj tuturor
  16.06.2007 23:07 
sper sa reusesc
fumez de 5 ani si ieri am spus gata !!!!stiu am pus un pariu cu mine insumi si sper sa castige viata si modul in care vrem sa o traim
  04.06.2007 13:40 
LASATI-LE
PAREREA MEA ESTE CA O TIGARE ESTE MAI PUTERNICA DECAT VOINTA NOASTRA HAI SA FACM ALTFEL INCHIPUITI-VA CA NU MASINA VA PLIMBA PE VOI CA VOI PLIMBATI O MASINA(PRIN IMPINS)SI ASA CUM AVETI FORTA SA IMPINGETI O MASINA ASA TREBUIE SA AVETI VOINTA SA INVINGETI TIGAREA. SUNT BANI ARSI EU NU VREAU SA MAI AUD DE ELE. SI CINE ZICE CA TE INGRASI SAU CA ESTI MAI STRESAT NU ZICE BINE , PENTRU CA NOI TREBUIE SA NE ECHILIBRAM METABOLISMUL SI ORGANISMUL.... ASA CA NU FUMATI. FITZE CARE FUMEAZA....... SUCCES CA SI EU SUNT IN TRATAMENT......... SI CRED CA O SA REUSESC SA-MI CHELTUI BANII ALTEFEL......
  06.05.2007 17:58 
fumator
eu m-am lasat de fumat de 2 ani, si am reusit doar cu un leac batranesc. bunicu mi-a dat ceai de bobonden. e scump, dar da rezultate. fumam 2 pac/zi.... succes
  26.04.2007 17:23 
Eu am reusit !!
A fost greu sa renunt dar am reusit !Multumita laptelui el taie placerea fumatului!
  20.04.2007 13:20 
fumatul
daca ai voinata se poate eu am incercat, poate in 3 luni am mai fumat 5 tigari incerca sa ma las de tot, Cu puterea lui d-zeu le lasi. Incearca
  05.04.2007 19:40 
imi doresc sa ma las de fumat
am avut foarte multe tentative de a ma lasa de fumat dar mereu a invins nicoitina...Mereu am caut sa gasesc motive bune dar orcat as incerca nu reusesc.Fumez de 3 ani si pur si simplu sunt dependenta de ele. va rog din suflet daca stiti sa imi dati si mie un sfat..Va multumesc
  19.03.2007 15:14 
Nu mai vreau sa fumez
Fumez de la 20 de ani si de 2 zile m-am lasat si vreau sa nu mai fumez niciodata,sper sa rezist ca acum 3 ani m-am mai lasat aproape o luna dar nu am rezistat.
  10.03.2007 17:46 
Nu prea am vointa
Am fumat cam 3 ani si mam hotarat ca sa ma las.Am reusit o perioada dar de fiecare data cand ma enervez sau sufar incep sa imi aprind o tigara si ma potolesc.
  10.03.2007 17:43 
Nu prea am vointa
Am fumat cam 3 ani si mam hotarat ca sa ma las.Am reusit o perioada dar de fiecare data cand ma enervez sau sufar incep sa imi aprind o tigara si ma potolesc.
  27.02.2007 17:01 
ispita tigarilor
as da orice sa ma pot lasa de funat va rog ajutatima
  07.02.2007 13:02 
fara tigari
si eu fumez...am incercat de mai multe ori sa ma las...recordul personal e de 40 zile...a fost super...ma simteam mult mai bine...chiar ma consideram nefumator...a fost suficienta o clipa de prostie...eram la mare si mi-am zis ca merge o tigara, doar una...n-a fost una, a fost un pachet...majoritatea prietenilor mei fumeaza, inclusiv prietena mea...dar ma gandesc ca daca toti isi pun aceeasi problema: mi-e greu sa ma las de fumat pentru ca cei din jurul meu fumeaza, e deja cerc vicios...fii tu prima care da startul pentru o viata fara tigeri...am sa incerc si eu la randul meu
  02.02.2007 15:48 
VREAU UN SFAT PT A RENUNTA LA TIGARI
eu sunt fumatoare de la varsta de 14 ani si nu pot sa ma las din cauza ca majoritatea prietenilor fumeaza.Am incercat deseori sa ma las dar nu pot, de aceea am nevoie de mai multe sfaturi.Cand sunt suparata, nervoasa simt nevoia sa fumez ce pot face pt a renunta la TIGARI?
  25.01.2007 01:39 
se poate
daca ai vointa se poate
  22.11.2006 19:25 
of tigarea
articolul este bun dar greu de pus in aplicare, am incercat de nenuarate ori sa ma las si nu pot...vreun medicament bun cunoasteti sa ma vindece de aceasta obisnuita si obsesie TIGAREA ?
  16.11.2006 11:11 
imposibil
am incercat de foarte multe ori.mi-a placut articolul si cred ca m-a convins indeajuns sa incerc din nou.sper ca de data asta sa reusesc si sa va scriu din nou... cu vesti bune
  15.11.2006 22:39 
am reusit sa ma las
am reusit pentru ca am fost putin mai hotarata decat celelalte dati.m-am lasat pt ca fiica mea de 4 ani mi-a cerut sa nu mai fumez.am 29 ani, ea 4, si e mai desteapta decat mine.ii multumesc.am facut-o pt a apuca sa-mi cresc nepotii, nu sa mor de cancer la 50 ani.
  10.11.2006 03:13 
pe unele pachete de tigari este mentionata cantitatea de nicotina si de gudron/tigara. Gudronul fiind una dintre cele mai nocive substante. de aceea, cel mai bine este sa fumati lights, one, etc. si apoi este ceva mai usor sa renuntati de tot. pentru mine cel mai greu mi se pare sa renunt la gest. dependenta psihica. dar azi nu am fumat nici o tigara. wow. si sper ca nici maine, si asa mai departe. mai exista pe piata niste tigari NTB fara nicotina, din plante, cu un miros oribil. se gasesc prin farmacii. poate va ajuta, nu sunt insa indicate pe o perioada indelungata. dar fiecare persoana isi gaseste propria motivare, sanatate, bani, etc. oricum bafta tuturor.
  08.11.2006 19:42 
Fumatu`
Eu ma-m lasat de fumat prin urmatoarea metoda intr-o zi am fumat 10 tigarii dupaceea 9/zii 8/zii 7/zii pana la 1/zi iar urmatoarea zi pur si simplu n-am mai fumat si nam mai simtit nevoia de ea fuma incercati!!!!!!! o SA MEARGA!!!!
  26.09.2006 17:27 
voi reusi
este greu sa te lasi de fumat ,am incercat de multe ori sa ma las ,dar n-m reusit.Sper sa reusesc,adica voi reusi.
  13.08.2006 13:59 
sper sa reusecc
ma chinui de 3 luni sa ma las si inca nu am reusit dar cand se intampla am sa va anunt bafta si sunt sigur ca se poate
  29.07.2006 21:44 
jugul
tigara e ca un jug la care tragi zi de zi si foarte,foarte greu poti scapa.trag nadejde ca va veni o zi in care aerul nu va mai fi poluat cu nicotina.
  28.07.2006 18:07 
pt baiatu' de 17 ani
Esti dus, fratzica. Lasa-te daca vrei sa mai faci sex vreodata
  12.06.2006 01:58 
sigur nu e imposibil?
am 17 ani, fumez de la 14 ani.. doar 3 ani de fumat.. shi nu pot sa ma las, mi`e imposibil ..o zi fara fumat inseamna o noapte nedormita.. nu ma pot concentra la absolut nimic.. devin nervos shi violent.. tot ce ma gadesc e la o tzigara.. shi tot ce ma enerveaza e faptul ca nu cred ca sunt dependent fizic de nicotina.. trebuie doar sa termin o tzigara din varf pan la filtru... dak prieteni imi dau sa trag.. sau daca imi lasa din tzigara.. e total inutil.. e ceva psihic parerea mea, shi nu resushesc nici cum orice ash face.
  30.05.2006 16:13 
e greu, dar nu imposibil
m-am lsat de 2 ori de fumat si am inceput din nou. Regret ca n-am avut puterea sa rezist mai mult de un an fara tigari. Metoda descrisa mai sus este buna, asa am reusit si eu.Intentionez sa ma las iar de fumat, sper ca definitiv de data asta.
  10.04.2006 15:28 
Nu tine!
Nu tine ceea ce ai scris
  08.04.2006 16:03 
cum sa te lasi de fumat ptr baieti
metoda verificata sa te lasi de fumat:iati o amanta nefumatoarte!!Cand o sa iti spuna ca mirosi urat si ca nu a reusit sa doarma din cauza tusei tale...iti dai seama nu?
  17.03.2006 19:02 
Tutunul
sunt fumatoare si vreau sa ma las de fumat am mai incercat dar m-am reapucat iar de fumat dupa 2-3 luni
  01.02.2006 16:52 
cred ca se poate ,trebuie sa vrem si sa scapam de frica ingrasatului
  19.01.2006 17:49 
parere
nu stiu daca e adevarat ca te ingrasi daca renunti la fumat dar ceea ce cred eu ca daca vrei sa te lasi de fumat nu conteaza nimic decat vointa specific ca eu fumez de 20 de ani si nu am vointa sau dorinta sa ma las!!!!!
  19.01.2006 17:49 
nu iti trebuie fumatul
..nu uita ca daca vrei,poti!asadar mingea este in terenul tau!
  19.01.2006 17:49 
cum sa ma las de fumat
asa dori si eu mai multe despre medicamentul ala sau ce este pe baza naturista
  19.01.2006 17:49 
vreau sa ma las de fumat
am citit aici despre medicamentul zyban,,unde poate fi gasit..,se gaseste la farmacie??,este un produs naturist??
  19.01.2006 17:49 
Nu mai fumez
Am reusit sa ma las de fumat cu ajutorul unui medicament, ZYBAN. Este intradevar o minune, in care sincera sa fiu nici eu nu am crezut. Dupa o saptamana de zyban pur si simplu nu mai aveam chef sa fumez. In legatura cu renuntarea treptat la tigari, sa stiti ca nu am auzit pana acum de nimeni care sa fi reusit sa se lase in acest mod.
  19.01.2006 17:49 
Atentie Va Mmultumesc Anticipat Ma Las De Funat.
este adevarat ca multe persoane fumatoare stiu ca fumatul produce afectiuni cardiace,accelereaza imbatranirea tenului,etc. cum si eu de altfel stiu toate aceste lucruri . Iar cel mai mare impuls pe care il intalneste un fumator este cand aparfacori negativi cum ar fi plictiseala,stresul,colectiv fumator care produc crestrea nr de tigari fumaate si mai mult dependenta de care multi dintre noi nu suntem constienti sau mai mult nu vrem sa credem ca suntem dependenti.FIIND O FUMATOARE SI DESI AM 21 ANI RECUNOSC CA SUNT DEPENDENTA DE NICOTINA.Mai mult am incercat dese ori sa las viciul asta dar de fiecare data ineficient.Statul roman nu face nimic ptr pers ca mine ptr ca ar insemna o chektuiala in plus iar guvernul nu isi permite nici sa plateasca salarii decente profesorilor,medicilor mai putin, deoarece sunt corupti.Probabil sunt inafara subiectului dar eu tratez o peoblema majora dupa care multi vor avea de castigat daca vor intelege ca banii arsi sunt munca noastra si lucrurile de la care ne privam ptr viciul de a fuma.Voi incerca sa renunt la viciul asta si chiar din acest moment.Daca vreti va voi informa la cateva zile daca voi reusi sa infrang gandurile si tensiunea produsa ptr tigari.MULTUMESC MULT PTR CA EXISTATI SI CA AJUTATI OAMENI CARE AU NEVOIE DE O VIATA MAI BUNA.ROXANA
  19.01.2006 17:49 
sunt de acord cu acest articol...si eu sunt o fumatore, nu inraita dar nu prea pot renunta la ele....desi nu am mai fumat mai bine de un an de zile m-am apuc din nou, insa acum dupa 5 ani de zile le-am redus de la un pachet jumate pe zi la cel mult 10 tigari....incetul cu incetul voi renunta la ele, sunt sigura insa tb sa am vointa....sper sa reusesc
  19.01.2006 17:49 
replica
Nu te obliga nimeni, Janel sa te lasi de fumat, trebuie sa vrei singur chestia asta. Si sa stii ca nu e deloc usor! Iti spun din proprie experienta. Am crezut ca nu sunt dependenta de cele 8-10 tigari zilnice si ca ma pot lasa usor, dar nu a fost deloc asa. E greu de tot, dar nu imposibil.
  19.01.2006 17:49 
ai 2 Janel
Deci pentru tine Janel nu e de ajuns o motivatie ca o sa traiesti mai mult , ca nu iti omori oamenii din jur , ca nu o sa lasi pe altii in urma sa sufere ca te-ai ambitionat sa continui fumatu si ai murit din cauza asta ? Daca fumatu face rau din toate punctele de vedere ce alta motivatie mai vrei ? Uite aici o motivatie : lasa-te de fumat ACUM ! daca nu vrei sa lasi in urma sotia , copiii , prietenii , parintii si toti oamenii care tin la tine sa te planga si sa sufere in fiecare zi dupa moartea ta ...
  19.01.2006 17:49 
10 pct`e janel
aici are dreptate :D
  19.01.2006 17:49 
hai sa fim seriosi
astea`s sfaturile voastre si in felul asta ne ajutatzi voi sa ne lasam de fumat??? voi inafara de ca e grav sanatatii si ca poluam aierul celor din jur nu mai stitzi nimik ??? m`atzi dezamagit !!! fratzilor cand o sa apara cineva undeva si sa zica da mai nebunilor lasatzi`va de fumat ca o merlitzi asa... asa cu asa si se intampla asa si care sa recunoasca partzile pozitive ale fumatului si in acelasi timp sa dea alternative acestora... M`AM SATURAT SA AUD SI SA CITESC RAHATURI ... CUM AVETZI MAI SUS ... DACA VRETZI SA FACETZI O TREABA DUCETI`O PANA LA CAPAT!!! NU O ARDETZI IN ABUREALA SI VRAJEALA ! din 100000 de oameni care citesc rahaturile voastre daca se lasa 1 ... si ala determinat de altele !!! daca nu avetzi treaba mai bine nu deschidetzi subiectul aiurea... doar ca sa umpletzi un site ... dao`n colo de treaba !!! janel!
  19.01.2006 17:49 
_-_-_
cand va lasatzi... sa ma anuntzatzi si pe mine !
  19.01.2006 17:49 
cunosc multe persoane care au reusit sa renunte.eu am incercat fara succes.sper ca la un moment dat sa reusesc ,voi considera asta una dintre cele mai mari realizari personale.fumez de aproximativ 20 ani.
  19.01.2006 17:49 
si eu fumez de aproximativ 2 ani.m-am apucat dintr-o prostie, eu care credeam ca niciodata nu voi deveni dependenta si nici nu suportam mirosul... nu stiu ce sa zic, tine de psihic..... dar nu e imposibil! sper sa ma pot lasa! si pe mine ma ingrijoreaaza faza cu ingrasatul si faza ca se cheltuie o gramada de bani pe aceste nenorocite chestii....
  19.01.2006 17:49 
As incerca dar imi este frica
As incerca dar imi este frica sa nu ma ingras. Toate persoanele din jurul meu care au renuntat la fumat s/au ingrasat. Nu sunt convinsa in totalitate ca ma voi ingrasa si eu,dar ... . Nu se poate face ceva in paralel sa nu ne ingrasam? Dar fara sala,nu am timp de ea.
  19.01.2006 17:49 
Se poate!
Tigara pt. mine a fost o placere si intotdeauna am spus ca ma voi lasa de fumat atunci cand doctorul imi va pretinde acest lucru. Inevitabilul s-a intamplat si din acel moment tutunul a fost istorie. Tot de atunci am inceput sa realizez cam cat de rau imi faceam si cam ce stare de disconfort ofeream nefumatorilor din jurul meu. Merita sa renunti la tigara!
  19.01.2006 17:49 
tigara un drog
desi mai putin innovensiva tigara este cel mai puternic drog pentru ca ne face rau si celor care fumeaza dar mai mult celor care inhaleaza fumul trebuie sa avem o tarie sa o lasam . flori
  19.01.2006 17:49 
Aiurea
M-am lasat de fumat de mai multe ori, dar dupa cate 3 luni ma apucam din nou ca ma ingrasam. Ultima data m-am lasat de fumat 1 an si jumatate (de la o raceala n-am mai putut fuma si nu am mai simtit nevoia) si m-am ingrasat 20 de kg. Eram deprimata, incercam fel si fel de cure de slabit, sport (poate nu deajuns), ceaiuri, pana am ajuns sa caut si medicamente cu disperare. Daca am vazut ca nu am dat jos nimic, cu toate eforturile, m-am reapucat fortat de fumat... si cu o cura de slabit am dat jos 15 kg in doua luni. Nu mai sunt deprimata... ma simt f. bine, imi face placere sa fumez si asta e. Va pup
  19.01.2006 17:49 
Eu nu pot
Eu nu pot sa ma las cred ca nu am suficienta tarie de caracter!sant o fraiera!
  19.01.2006 17:49 
Sunt Alt Om Acum.....
Nu Mai Fumez De 8 Luni. Am 21 De Ani Si Fumam De La 13 Ani,m-am Lasat De Fumat Pt. Ca Eram Slaba , Si Acest Lucru Ma Facut Sa Renunt La Tigari.acum M-am Mai Ingrasat Putin Si Arat Asa Cum Imi Doream......sper Ca Fiecare Dintre Voi Sa-si Gaseasca Adevaratul Motiv In Suflet Pt Ase Lasa De Tigari.
  19.01.2006 17:49 
Orice sfat este bun
Si eu m-am lasat de fumat si am mai scris despre asta. Nu mi-a fost greu pentru ca nici nu am prevazut sa nu mai fumez, dar organismul meu nu a mai cerut nicotina. Pot sa o consider o victorie personala, dar meritul meu a fost acela ca nu am cedat tentatiilor ulterioare. Va sfatuiesc sa faceti ORICE credeti ca va ajuta sa le lasati.Intr-adevar noi suntem mai puternici decat ele. SUCCES!
  19.01.2006 17:49 
Tu esti mai tare decit ele
Nu mai fumez de 2 ani si ma simt fericit.Am reusit s m las cu aceast gindire de invingtor.Acum cu banii pe care ai dadeam pe tigri ai dau la sala de fitness si sint mutumit de de decizia pe care am avut-o in urm cu doi ani.Dovediti-va vou insusi ca sinteti caractere puternice si nu o s v par ru.Pe deasupra veti fi respectat de toat lumea care a auzit c ati invins.
  19.01.2006 17:49 
Tot despre fumat
Continuare la ce am spus mai sus ,vreau sa precizez ca dupa ce m-am lasat de fumat,nu m-am ingrasat.Succes!!!!!!!!!
  19.01.2006 17:49 
Poti sa te lasi de fumat
Eu nu mai fumez de 8 ani, si sunt convinsa ca nu voi mai fuma niciodata.Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti sa nu mai fumezi,dar ai nevoie de vointa.Motivtia mea cea mai puternica a fost sanatatea mea si a copiilor mei.Se apropiau de virsta adolescentei ,virsta la care apare tentatia fumatului.Atunci mi-am spus ca cel mai bun exemplu pentru copil este mama lui ,asa ca , am hotarit sa ma las de fumat.Si am reusit ,nu fumeaza nici unul si au 21 respectiv 18 ani.Succes!!!!!!!!!
  19.01.2006 17:49 
O sticla de apa de 0,5 l e foarte utila
Cand te lasi de fumat nu te ingrasi pentru ca asa reactioneaza organismul ci pentru ca esti obisnuit sa duci mana la gura cu tigara. In momentul in care te lasi de fumat esti tentat sa duci mana la gura cu tot felul de dulciuri, floricele etc. Daca tii o sticla de 0,5 l de apa mereu prin preajma nu te ingrasi nici un gram ;) eu asa am facut si a functionat!
  19.01.2006 17:49 
nu este adevarat
cine spune ca dupa ce se lasa de fumat se ingrasa - minte. te ingrasi doar pentru ca nu ai ce face cu timpul in care fumai. nu mai fumez de mai bine de 6 luni - fumam mai mult de 20 de tigari pe zi- si nu am pus un kg pe mine. trebuie doar sa stii sa faci ceva cu timpul tau - sa citesti, sa scrii sau orice altceva te face sa fi ocupat in timpul in care fumai. daca ai o personalitate puternica si esti motivat de ceva anume reusesti sa te mentii si sanatos si slab (nu uscat) si cu ceva mai multi bani in buzunar. si cel mai bun lucru care se poate sa te motiveze este faptul ca nu mai mirosi a tutun esti mai sanatoasa si nici nu mai esti galbena pe maini. felicitari celor care se vor lasa de fumat si celor care au renunta la acest viciu.
  19.01.2006 17:49 
extraordinar
si eu incerc sa ma las si nu reusesc am inceput sa fumez de la 18 ani si am 21 dar mi-e foarte frica sa nu ma ingraas .Toate prietenele mele care s-au lasat au pus cel puti 10 kg foarte nasol voi ce parere aveti dc te lasi de fumat chiar te ingrasi??????????????
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie