Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Cat costa o sedinta de epilare definitiva zona fetei la Roderma si de cate sedinte ar fi nevoie? (clauss)

Cat costa o sedinta de epilare definitiva zona fetei la Roderma si de cate sedinte ar fi nevoie? (clauss)

Trebuie sa veniti la o consultatie ca sa masuram ce zina vreti sa epilati, e o mare deosebire de pret intre mustata simpla , barba sau toata fata.E deasemeni important sa vi se explice numarul si timpul sedintelor. .In plus sunt contraindicatii si explicatii pe care le puteti primi numai intr-o consultatie.Trebuie sa va programati cu macar 2-3 saptamini inainte la 0232 218234

Prof.dr.Anca Zbranca www.roderma.ro
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  29.11.2011 22:18 
Vrajeala
Este imp.sa mergi la o consultatie sa te convinga sa le dai bani pe degeaba o perioada mai lunga de timp. In primul rand ti se spune ca ai nevoie de peste 5 sedinte sa vezi ceva rezultate. In al doilea rand, iti interzic alte metode de epilare in afara de bic, ca nu cumva (daca metoda lor functioneaza) sa incetezi sa le mai fii client. In al treila rand, pe la a 8-a sedinta, una din asistente (ca doar n-ai norocul sa te vada goala doar o singura persoana) iti spune ca daca tot nu vezi rezultate, mai bine renunti, ca n-are rost sa dai bani degeaba. Cu alte cuvinte, afli dupa 8 sedinte, ca aceasta metoda nu functioneaza tot timpul ci sunt si persoane la care pur si simplu nu merge. E frustrant sa afli asta cand ai un dosar medical impecabil, cand ai pielea alba si parul negru si cand te prezinti cu regularitate la acele sedinte costisitoare. Cu alte cuvinte, chiar daca indeplinesti toate conditiile cerute de ei se intampla sa nu ai rezultate nici dupa 10 sedinte. In \cazul acesta intervine sedinta numita “control”. Atunci se pun ei pe investigat background-ul tau medical ca sa-ti mai ia niste bani iar la sfarsit iti pun diagnosticul “hirsutism ideopatic” si-ti recomanda sa continui sedintele, poate pe la sedinta 20 ajungi sa observi ca 3 fire de par n-au mai crescut.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie