Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Am un fibrom de 8,5 cm, intramural si as dori sa stiu daca se poate trata homeopat (ramona1969)

Am un fibrom de 8,5 cm, intramural si as dori sa stiu daca se poate trata homeopat (ramona1969)

Homeopatic se poate trata, in principiu, orice patologie. Problema este ca rezultatele sunt adesea lente si sunt legate strans de reactivitatea organismului pacientului iar pacientii, cum e normal, sunt nerabdatori, mai ales in patologia cronica. Legat de fibroamele uterine, acestea pot involua catre varsta menopauzei si trebue urmarita la specialist evolutia lor. Din acest motiv, daca persoana are o serie de acuze suparatoare, pierderi de sange, dureri, etc. iar acestea nu raspund la tratamentul homeopatic in mod convingator, nu excludem interventia chirurgicala radicala care se impune. In Cluj puteti afla la Directia de sanatate a judetului unde functioneaza cabinete private de homeopatie, eu neputand prefera un medic sau altul dintre cei pe care ii cunosc.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  06.05.2011 17:32 
fibrom uterin intramural si ovare polichistice
Buna ziua, am un fibrom uterin intramural si ovare polichistice, de vreo 3 luni am niste dureri ca la travaliu insa de durata mica 5 min si nimeni nu gaseste explicatia. as mentiona ca inainte am luat AC yasmine si a trebuit sa le las ca au aprut aceste dureri si dureri de sani. de atunci in fiecare luna am acelesi dureri exceptand cateva zile dupa menstruatie apoi ma apuca iar. vreau sa spun ca perioada de menstruatie este de 3 zile, ceea ce ma mira ca daca era de la fibrom trebuia sa am hemoragii cred... Sunt disperata si as vrea o parere a unui medic sau a vreunei doamne care a patit la fel. Multumesc!
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie