Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Am mari probleme cu memoria si concentrarea. (Alesya)

Am mari probleme cu memoria si concentrarea. (Alesya)

Porniti de la o regula gresita : orice metoda as folosi, tot degeaba, nu reusesc sa retin. In acest fel, va programati catre esec. Incepeti prin a schimba regula si a va acorda putin credit : pana una alta, sunt multe lucruri pe care le retineti, ceea ce dovedeste cu prisosinta ca va descurcati bine si nu aveti probleme reale.

Avand disponibilitate si incredere in dvs, o sa reusiti sa va si "deblocati", pe de o parte, si sa va si concentrati la lucrurile pe care le aveti de retinut (acum, parte din energie e concentrata pe demonstrarea incapacitatii mai mult decat pe procesul de memorare).

In ceea ce priveste anxietatea, ea vine in parte si de la o imagine de sine scazuta. Va poate ajuta sa consultati un psihoterapeut pentru a intelege mai bine sistemul de invalidare pe care vi l-ati creat, in urma caruia ati devenit atat de descurajata. In plus, expuneti-va situatiilor care de obicei va produc emotii. Chiar daca va rositi, spuneti ce aveti de spus. Asta o a va ajute sa scapati in timp de "nodul in gat".
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  24.05.2008 00:49 
Solutie naturala pentru concentrare si memorie
Tonifiantul creierului, ajuta sistemul nervos sa se regenereze prin Micelliumul in concentrat foarte mare si prin Oxigenul ce-l aduce din ...Ganoderma Lucidum.
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie