Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "Am mal la bila" (misha_stefi)

"Am mal la bila" (misha_stefi)

Va sfatuiesc sa incepeti ziua cu un ceai de sunatoare si sa stati apoi 10-15 minute pe partea dreapta. Sa nu sariti niciodata micul dejun, care ajuta la drenarea bilei chiar la inceputul zilei. Cel putin de 3 ori/saptamana sa serviti la micul dejun un ou fiert. Verificati ecografic, periodic starea colecistului si a cailor biliare.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  27.04.2010 16:39 
mal
recent,am fost la medic si am fost diagnosticata cu colecistita cronica;mi s-a recomandat fiobilin de 2 ori pe zi si ibutin 1 data pe zi.Ma simt deja mai bine.Precizez ca nu manac grasimi....ma scap cucate o ciocolata dar sper sa rezolv aceasta problema.Succes tuturor.
  19.08.2007 23:43 
despre bila
si eu am ceva probleme cu bila si doctorul mi-a recomandat rowacol iar dimineata pe stomacul gol 250mlulei de masline,250mlzeama de lamaie si 250mlmiere de albine.succes
  24.09.2006 21:18 
despre bila si mal
Si eu, recent, am probleme cu bila. La eco medicul mi-a gasit "mal". Mi-a zis sa iau No-spa si Rowachol. Am luat si a trecut. Dar au reaparut acele stari groaznice (voma, greata, dureri in partea dreapta, langa ficat)... Este o boala cronica? Este buna terapia cu ulei de masline si zeama de lamaie dimineata pe stomacul gol? Multumesc.
  12.04.2006 13:11 
afectiuni si boli
doamna doctor dar ce spuneti in privinta la bolile mele eu o sa ma mai fac bine.SA STI VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNSURI.O ZI BUNA VA DORESC.
  12.04.2006 12:40 
afectiuni si boli
am si eu o intrebare eu sufar de bolile;POLIATRITA REUMATOIDA,COXATROZA am pusa proteza la picirul drept la sold.MAI MEREU SPUN CA NUMAI ARE NICI UN ROST SA MAI TRAIESC.VA ROG DA-TIMI SI MIE UN SFAT.VA MULTUMESC
  12.04.2006 12:34 
AFECTIUNI SI BOLI
E FOARTE BUN PENTRU TOTI CARE STIU SA APRECIEZE IN PRIMUL RAND CEI CARE SUNT IN SUFERINTA
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie