Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Sexul si sanatatea
Home > Stil de viata > Sanatate sexuala > Sexul si sanatatea > 14 idei pentru un orgasm reusit

14 idei pentru un orgasm reusit

Comunicare, relaxare, pasiune... cateva dintre cuvintele cheie in obtinerea unui orgasm reusit. O stare destinsa este foarte importanta in atingerea punctului culminant. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti mari placerea sexuala!

Sanatate sexuala

TopSanatate iti recomanda
·Cum sa scapi de leucoree?
Femeia prezinta o scurgere vaginala fiziologica (adica normala), cu origine dubla, vaginala si cervicala. Cresterea cantitativa a acesteia sau modificarea ei calitativa definesc leucoreea.
Aluzii psihologice

1. Anticipeaza momentul - majoritatea femeilor considera ca fanteziile sexuale starnesc imaginatia, excitand atat fizic, cat si emotional. De asemenea, este foarte usor sa descoperi ceea ce te excita (povestile romantice sau erotice, baladele de dragoste, videoclipurile) si sa te folosesti de aceasta descoperire la momentul oportun.

2. Relaxeaza-te - cele mai multe femei au nevoie de o perioada de relaxare pentru a fi receptive la placerea sexuala; asta din cauza tensiunilor negative care se intersecteaza cu raspunsul sexual. Asadar incearca sa asculti muzica pe care o consideri relaxanta, rasfata-te cu o baie fierbinte, citeste o carte sau recurge la orice alta optiune care iti ofera o clipa de destindere. O stare destinsa este foarte folositoare in atingerea punctului culminant.

3. Elimina factorii care-ti distrag atentia - de obicei, mintea unei femei este "zapacita" de tot felul de ganduri, griji in ce priveste intimitatea, lumina din camera, zgomotul... Identificarea acestor factori care consideri ca ti-ar putea distrage atentia si eliminarea lor te va ajuta sa te concentrezi asupra corpului si a senzatiilor, lucru care este foarte folositor in calea obtinerii orgasmului.

4. Elimina starea de nervozitate - starea de nervi nu face decat sa indeparteze doi oameni. Trebuie sa incerci sa controlezi aceste stari pentru a simti acea legatura intima cu partenerul tau.

5. Renunta la complexele legate de corpul tau - invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul cu toate imperfectiunile lui pentru a te simti in largul tau. Obsesia prvind defectele corpului tau - modul in care este proportionat, mirosul, gustul - poate sabota implinirea sexuala. Este foarte important sa tii minte ca unii barbati sunt mai degraba excitati de o persoana interesanta in ansamblul ei, decat doar de un corp perfect.

6. Concentreaza-te asupra actului in sine - acest lucru presupune sa-ti "setezi" mintea intr-o stare erotica pentru a mari atractia sexuala. Poti face acest lucru imaginandu-ti ce ai vrea sa-ti faca partenerul tau, dezvoltand in minte un adevarat scenariu erotico-romantic.

7. Concentreaza-te asupra ta - pe masura ce excitatia creste, cele mai multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra propriilor senzatii (in special acelea simtite in zona organelor genitale) pentru a le intensifica.

8. Fii deschisa si inventiva - multe persoane gresesc considerand "calea obisnuita" catre orgasm numai actul sexual in sine si nu iau in considerare alte modalitati de obtinere a orgasmului, cum ar fi stimularea clitorisului (manuala sau orala). Aceasta falsa perceptie cauzeaza multe tensiuni si frustrari in randul multor femei care se ingrijoreaza ca nu pot obtine orgasmul "pe calea obisnuita". Tine minte: majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului sau a vaginului (urmata apoi de stimularea clitorisului)! Obsesia legata de obtinerea orgasmului "pe calea obisnuita" poate constitui "o capcana" de frustrari in legatura cu performantele sexuale, lucru care ar inhiba orgasmul.

9. Fa-ti timp pentru jocuri erotice - de obicei, actul sexual este "programat" pentru orele tarzii, atunci cand organismul are nevoie doar de somn. Daca ai pune mai mult accent pe jocurile de dinainte de actul sexual propriu-zis, profitand de timpul liber pe care-l ai vei avea o partida de sex cu mult mai reusita. Odihna joaca un rol important, deoarece este mai usor sa ajungi la orgasm cand te simti energica, nicidecum obosita si lipsita de vlaga.


Aluzii fizice

1. Cunoaste-ti corpul - cunoasterea propriului corp, precum si a raspunsurilor generate de fiecare zona a lui este un lucru esential pentru o femeie preocupata de obtinerea placerii sexuale. Ideea este sa detii tu controlul asupra corpului tau si sa-i arati partenerului ceea ce te infioara.

2. Comunica deschis - o buna comunicare este esentiala pentru obtinerea satisfactiei sexuale, deoarece trebuie sa tii minte ca nimeni nu-ti citeste gandurile. Asadar, exprima-te liber!

3. Autocontrolul muschilor vaginali - contractarea lor pulseaza sangele in zona genitala, marind excitatia.

4. Controleaza-ti respiratia - controlarea respiratiei este esentiala.

5. Practica orgasmul - executarea acestui lucru in particular, inclusiv cu zgomotele si "fetele" de rigoare, mareste confortul si reduce anxietatea legata de obtinerea orgasmului.

de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  11.01.2012 22:56 
UUnWIZKXtRfptvGVbfU
If your articles are awlays this helpful, "I'll be back."
  14.12.2011 19:37 
CAM SEC
toate astea sunt cam seci ...pt ca nu te face sa-ti doresti mai mult de la viata sexuala.... e doar ca o teorie
  15.09.2010 19:58 
SE PUTEA SI MAI BINE...
  28.08.2009 22:25 
wow
cum te masturbezi?
  20.08.2009 10:47 
Despre mine
Ma masturbez singura si am placere s-a fac cît mai des, e normal asa ceva
  27.06.2009 00:37 
foarte interesant
ceea ce scrie in acest articol dezbate problema mea legata de sex..nu pot avea orgasm..si sunt descurajata deja..cred k ar putea fi de mare ajutor sfaturile d-voastra...dar am o intrebare.....cred k prosteasca,dar sunt nevoita sa v-o adresez k ma streseaza de mult timp:lipsa orgasmului la mine ar putea fi cauza primului partener si primelor relatii sexuale,care erau cam...fara nici o senzatie...?si in plus primul partener a ajuns sa ma complexeze k nu ma misc indeajuns in timpul actului sexual!..kiar am nevoie de raspunsul d-voastra..multumesc
  19.06.2009 15:20 
cine te pune sa stingi lumina?
am intrat in ceata buna...nu inteleg o chestie...daca 2 oameni se iubesc asa cum spun amabii de ce fac dragoste pe intuneric?...cat despre acest articol e OK...la obiect asa cum trebuie... cine nu crede nu are decat sa practice si va vedea...numai bine...
  19.06.2009 15:18 
te svatuesc singer sa te cunosti pe tine insuti
1.11.2007 08:51 nu stiu ca sa fak sunt casatorita de 7 ani am un copil dar nu ma simt bine cu sotul meu el vrea tot timpul sex oral si eu nu vreau ce si apoi facem sex normal dar eu nu ma simt bine deloc va rog sa imi spuneti ce sa fak va multumesc
  03.06.2009 21:32 
LOLZ
Mah eu nu inteleg ce sunt toate discutiile astea??
  08.02.2009 17:59 
SEX
SUPER TARE AM INVATAT CUM SA FAC SEX MAI BINE : PANA ACUM FACEAM SEX DOAR ASA CA SA AVEM COPII SI NU PENTRU PLACERILE MELE :DE ACUM INAINTE IN FIECARE ZI O SA FAC SEX ORAL CU SOTIA 2 ORE
  19.10.2008 17:28 
...
Si eu am patit la fel... ma durea de fiecar data... si m-a durut mult timp de atunci inainte dar tot raul spre bine... o sa vezi;)
  21.08.2008 20:50 
voi avea orgasm??
am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o saptamana.S-a intamplat de 5 ori pana acum, m-a durut fff rau la inceput, dar si pe parcurs. Chiar si ultima data (a 5 a oara) m-a durut si nu am simtit nici o placere. sa fie oare de vina faptul ca e inca la inceput si tr sa ast sa nu ma mai doara si deabea apoi sa simt si eu placere? Il iubesc f mult pe iubitul meu si el ma iubeste pe mine. suntem de 2 ani si 3 luni impreuna si sper sa ajungem avem o viata sexuala reusita. spuneti-mi dak e normal sa ma doara asa si cat timp o sa ma mai doara.voi avea dupa aceea orgasm???
  06.08.2008 22:25 
Problema...
De cand sunt maritata mi-am dorit sa am orgasm... cum sa fac?
  22.07.2008 15:48 
Mutumesc pt articol este foarte bun dar si de invatatura. Felicitari
  26.06.2008 10:03 
Oralul
Si nu uitati de oralul clitoridian de dinaintea actului sexual. Eu nu trec peste acest mic joc erotic niciodata. E o placere intensa pentru ambii parteneri in momentul cind ii gusti clitorisul. Detalii la zglobiut@yahoo.com
  17.06.2008 14:25 
ceao
da trebuie sa fii relaxata, nebunatica, sa nu ai nervi si sa dai frau liber imaginatiei:)
  15.06.2008 20:17 
Relaxati-va!
Totul porneste de la creier!... trebuie sa fiti relexate, sa va cunoaste-ti corpul si zonele erogene si veti reusi! Bafta
  10.06.2008 05:10 
f bun
ESTE F BN K S-A CREAT Acest cont, ne ajuta pe cei mai putin documentati
  16.04.2008 12:06 
Tot ce scrie aici este foarte adevarat cum poti spune ca e minciuna ?
  27.01.2008 18:36 
Minciuna
Exista, existi, exist. Nu-i asa B?
  22.11.2007 04:35 
despre sotul care se masturbeaza..
numai un specialist poate spune daca sotul tau este sau nu bolnav psihic, dar parerea mea este ca masturbarea nu este o manifestare a unei astfel de boli. Poate pur si simplu asta e placerea lui. Imi dau seama ca e frustrant pentru tine sa te trezesti langa sotul tau care "se iubeste de unul singur". Intrebarea este: Te excluzi singura din acest "joc"? Ce-ar fi daca ai sta de vorba cu el si v-ati impartasi gandurile. Poate iti spune ce fantezi are el in timpul masturbarii si poate amaindoi veti avea de castigat din asta. Sunt atatea de spus..dar solutia nu o gasesti aici. Singurul lucru care cred ca te-ar putea ajuta, si nu numai pe tine, este sa consideri sexul ca pe un lucru normal..asa cum e a bea un pahar cu apa. Un sexolog v-ar putea ajuta. Fiecare caz are particularitatile lui. succes
  21.11.2007 08:58 
sunt disperata va rog sa ma ajutati
sunt cu sotul meu de 5 ani si in loc sa facem dragoste... el prefera sa faka "altceva" stiind ca eu dorm ...oare sotul meu este bonlav mintal?
  21.11.2007 08:51 
nu stiu ca sa fak
sunt casatorita de 7 ani am un copil dar nu ma simt bine cu sotul meu el vrea tot timpul sex oral si eu nu vreau ce si apoi facem sex normal dar eu nu ma simt bine deloc va rog sa imi spuneti ce sa fak va multumesc
  12.11.2007 08:28 
nu ai avut orgasm?
eu iti recomand sa ti gasesti alt sot...sau cel putin unul care sa te poata aduce pe ''culmile placerii''..
  31.10.2007 14:06 
intrebare
sunt disperata sunt cu sotu meu de 5 ani avem si un copil dar nu am avut niciodata orgasm nu stiu macar cum e va rog sa ma ajutati un sfat ceva va multumesc
  23.10.2007 10:14 
dedaca sun virgina si vreau sa tin pe persoana iubita linga mine ce trebue sa fac?
parerea mea e de acord cu a dumneavoasttra
  15.10.2007 21:25 
RABDARE
Dragele meie.Luati cartea lui Bebe Mihaiescu,A face dragoste aproape perfect.Sa va iubiti. <
  30.09.2007 12:18 
nu stiu ce se intimpla..
sunt cu prietenul meu de 3 ani,dar mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni-cind am implinit 18 ani.Il iubesc dar nu simt nimic in timpul actului,citeodata e kiar dureros.Incerc mereu sa inventez vreo scuza pt ca sa amin totul.Credeam ca sexul ne va uni dar din contra suntem tot mai reci unul cu altul.Nu stiu ce sa fac..Astept sfaturile voastre
  26.09.2007 13:13 
foarte dese
sunt cu iubitu meu de 1 an si jumatate.Am o relatie sexuala f buna...am avut chiar si 3 orgasme in 10 min?oare este bine?.
  14.09.2007 23:06 
nu reusesc
sunt cu prietenul meu d 2 ani.ma simt f bn cu el,dar nu reusesc s ajung l orgasm,nu imi e rusine d el,ne protejam,totul pare k.c e cu mn?
  08.09.2007 02:24 
ma ud dar nu simt placere maxima!
mi-am inceput viata sexuala de 2 ani si pana akum nu am ajuns sa spun:'woww" ma ud dar nu stiu dc nu am orgasm pls da-ti un rasp multumesc
  30.08.2007 18:54 
sexul
PENTRU MINE A FOST SUFICIENT CA PARTENERUL MEU SA MA PRIVEASCA SI SA MA SARUTE SI TOTUL A VENIT DE LA SINE DAR DIN PACATE NU IL MAI AM MA PAZESTE DE UNDEVA DE UNDE VOM MERGE CU TOTI
  07.08.2007 02:05 
oare?
eu mi-am inceput viata sexuala de 3 ani, dar abia de 5 luni am inceput sa am orgasm, de cand mi-am schimbat partenerul. nu stiam cum e, pana ce el nu mi'a zis. ultima oara mi-a zis ca mi-am dat drumul de vreo 60 de ori. dar pe dinautru. mie mi se pare cam exagerat. e orgasm ce simt?
  31.07.2007 15:34 
sarcina
de ce nu se vb si despre o sarcina? ce ar trebui sa faca o femeie sa ramana insarcinata in caz ca isi doreste un copil?
  24.04.2007 03:36 
sunt sfaturi foarte utile.
  26.03.2007 17:48 
pai sunt cam de 15 luni impreuna cu prietenul meu si nu stiu daca am avut orgasm , ma simt bine cu el dar trebuie neaparat sa strig sa vada ca ma satisface. imi place cu el dar n u stiu daca am ajuns la orgasm sa fiu cu el ii un lucru frumos si nu as vrea sa ma despart de el is prea nervoasa si asta ma face sa fiu nesigura pe mine si sunt plinuta si mi-e rusine de corpul meu dar am sa incerc metodele propuse par foarte bune si sper sa mearga.
  22.03.2007 20:54 
incepatoare
orgasmul este o senzatie placuta,dar,eu de exemplu,am nevoie de foarte mult timp si relaxare totala pentru a ajunge la el! why?
  24.02.2007 19:53 
incepatoare
orgassmul e ceva ce se intimpla pur si simplu nu trebuie numic fortat si simtit de ambii parteneri
  03.02.2007 16:25 
parere
sunt absolut de acord in ce priveste complexele legate de corpul tau, deoarece ele te fac sa te inhibezi, sa nu poti sa te relaxsezi asa cum iti doresti si sa simti ceaea ce ai putea simti cu persoana iubita. Totul depinde de modul cum gindesti despre tine, care-i atitudinea fata de propriea persoana. Daca te vei aprecia tu insuti, fii sigura ca vei fi apreciata si de altii.p.s. DEBARASEAZATE DE COMPLEXE
  26.01.2007 13:39 
parere
am citit toate mesajele si vreau sa zic ca mi-am inceput viata sexuala acum un an si nici decum nu reuseam sa ajung la orgasm cu primul meu prieten desi faceam un sex nebun,practicam cam toate pozitiile si totusi nu reuseam.ma mira faptul pentru ca credeam ca penisul lui e perfect pentru mine.Dar...m-am inselat!acum am un nou prieten pe care-l iubesc si ma iubeste.La inceput credeam ca nu e potrivitul si nici nu credeam ca-mi va place penisul lui,mi se parea prea mic.Dar si de data asta m-am inselat!sexul cu el s-a dovedit a fi super!in sfirsit am ajuns la orgasm!cred ca totul tine de creier,de dragoste si de atitudinea LUI fata de tine.Daca te simti cu adevarat iubita,la sigur ca nu vei avea nicicind inhibitii!Eu am 62kg la 1.66 m si ma simt perfecta pentru ca de fiecare data cind sunt goala iubitul ma saruta pe tot corpul si-mi zice ca-s frumoasa.Pupici!
  23.01.2007 00:05 
pt ana
te inteleg perfect.si mie mi se intampla la fel.am avut o relatie de 6 ani, si am reusit sa am orgasm de foarte putine ori, atunci cand faceam dragoste, in schimb,la sex oral sau masturbare reuseam foarte rapid.nu stiu nici eu de ce, mai ales ca iubeam persoana.acum, sunt cu altcineva si mi se intampla exact la fel.as vrea sa stiu, din ce cauza?
  10.01.2007 22:33 
orgasmul
m-am certat cu fetele recent pe acest subiect....cate orgasme poti sa ai pe seara?...si cum definiti orgasmul?
  10.12.2006 21:06 
vibrator
eu sunt casatorita de9 ani am o viata sexuala foarte buna dar de 8 luni sunt plecata din tara singura am mers acasa la 3 luni totul a fost ok acum nu mai pot pleca in tara si simnt lipsa sexului, sotul meu ma sfatuit sa imi iau un vibrator ca sa trec mai usor de aceasta problema,eu mi-am cumparat dar nu simt simnt mai nimic,cred ca mia disparut pofta de a face sex eu imi iubesc sotul si nu vreau sa il insel cu toate ca el este de acord daca am ocazia, sa o fac dar nu pot,si de asta am decurs la acesta posibilitate.
  12.11.2006 13:25 
of!sunt constienta de faptul ca trebuie sa fii super relaxata pan sa incepi actul sexual dar nu prea-mi iese deloc in ultima perioada...am un prieten de 1 an si ceva...cu el am inceput viata sexuala...la inceput a fost ffff durers(nu doar prima data)apoi a fost o perioada buna cred ca am si ajuns la orgasm de cateva ori dar acum nu pot nici sa ma relaxez!nu stiu ce sa fac!
  10.11.2006 13:21 
nu pot sa ma accept
articolul e super...insa eu am o problema...nu imi place corpul meu,sanii,...si deaceea nu ma simt in largul meu cand fac dragoste cu cineva.fac sex de 4 ani si nu am avut orgasm vaginal nici o data,ce pot sa fac? inbracata chear ma consider sexi,dar cand ajung sa ma dezbrac nu pot sa o fac doar cu lumina stinsa...are vreo leegatura in ceea ce priveste orgasmul? mi-ar place f mult sa primesc rasp la intrebarile mele
  05.11.2006 00:43 
secretul orgasmului
trebuie stimulat clitorisul
  02.11.2006 10:02 
Bolnava lume
Credeam ca e o chestie naturala... dar cred ca m-am inshelat...
  31.10.2006 17:37 
fara frica si retineri!
sexul este un lucru minunat mai ales daca il faci cu persoana iubita.nu mai asculta de lumea invidioasa si daruieste-te cu toata increderea persoanei iubite si vei vedea ca totul va fii mai frumos si vei descoperii multe lucruri noi despre el, lucruri pe care nu le vei putea afla niciodata daca nu vei incerca.nu-ti fie teama si savureaza momentul!ai incredere!
  31.10.2006 17:04 
buna
draga domnisoara,la 17 ani cred ca ai facut destul....
  30.10.2006 18:27 
orgasm
intr-adevar este f important intr-o relatie sexuala sa existe orgasmul.Nu am avut probleme din punctul acesta de vedere niciodata,doar ca uneori lipsea apetitul sexual din partea mea ,desigur.Acest lucru a influentat foarte mult evolutia casniciei mele,momentan suntem pe punctul de a divorta.Este, cred eu si acest lucru unul dintre motivele importante care au dus la esec,desi am consultat si medici,si am purtat si discutii cu sotul meu pe aceasta tema.Se pare ca nu prea ma credea de lipsa libidoului si desigur nici nu a facut ceva in privinta asta desi eu asteptam sa i-a masuri.E foarte importanta educatia sexuala dar si sa stii sa-ti mentii acea relatie pe care o ai.
  27.10.2006 15:21 
Mesaj pt domnisoara care tine cont mai mult de teoriile profului de religie decat de prppria ei fericire..
Draga mea,uite cum stau lucrurile..Cred in D-zeu,cred cu toata taria si sunt sigura ca el de acolo de sus ne guverneaza vietile si ne da fiecaruia un destin..Dar sa crezi ca ai tai copii vor plati pentru ca faci dragoste cu prietenul tau?...Asta mi se pare mai mult decat deplasat!!Sa faci dragoste e cel mai minunat lucru de pe lumea asta,crede-ma.Sa faci dragoste cu o persoana pe care o iubesti si care te iubeste un aceeasi masura.Am avut si eu milioane de retineri,unele dintre ele si de natura religioasa,dar toate dispar atunci cand doresti pe cineva cu toata fiinta ta.Eu zic sa lasi ideile astea si sa treci la stadiul urmator,pentru ca de iubit,te iubeste iubitul tau,daca a asteptat 2 ani sa i te daruiesti,dar chiar crezi ca te va astepta la infinit?Si in plus...nu vreau sa te dezamagesc,dar sa nu crezi nici ca el a fost sfant in toata aceasta perioada si nu a cautat in alta parte ce nu gaseste la tine.Chiar daca a fost doar sex,nu cred ca iti convine sa stii ca iubitul tau e din cand in cand in bratele uneia sau alteia.A face dragoste e un lucru perfect normal si nu e un pacat dac iubesti.Asculta-ma si trezeste-te inainte de afi prea tarziu.Nu e un pacat ...e cel mai frumos lucru din lume sa simti cum sufletele si trupurile voastre se contopesc..sa devii femeie...sa te faca femeia lui.Vei vedea,nu o sa regreti.Astept sa mai scrii.
  27.10.2006 12:24 
Sunt o persoana norocoasa
Sunt cu prietenul meu de 1 an si ne intelegem perfect.parca de fiecare data cand facem dragoste este tot mai placut,de orgasm nu stiu ce sa spun ca nu am stat sa le numar.E minunat!!il iubesc!
  26.10.2006 23:31 
mishto da eu tot nu pot face nimic in sensul asta
am un prieten de 2 ani si ne iubim enorm dar...ai mei mi-au dat o educatie sexuala pe care probabil multi si-ar dori-o insa eu sunt mai invechita ca ei ...merg pe urmele ideilor profului de religie d l sc care mereu ne aminteste'pacatul parintilor pedeapsa copiilor' si asta ma ingrozeste pt ca nu as vrea ca din cauza mea copiii mei sa aiba de suferit doar pt ca as vrea sa am si eu o viata sexuala normala.noi ne dorim si de fiecare data cand incercam ne oprim exact la limita din cauza mea.m-am gandit sa merg la un psiholog sa incerce sa ma 'scuture'putin de ideile astea dar nu am nici timp pt asta.el incearca sa ma inteleaga dar nu stiu cat o va mai face...desi imi spune ca atat cat va fi nevoie.nu stiu ce sa mai cred cand vad atatea persoane in jurul meu care se iubesc si pt care sexul e cel mai normal lucru de pe pamant si ma gandesc mereuDE CE NU POT GANDI SI EU CA EI?
  24.10.2006 22:32 
ok
ce pot sa spun ca doar e putin dar este suficient
  24.10.2006 20:40 
E foarte interesant. Tinerii de azi au noroc cu internetul. Pot sa afle multe lucruri interesante si utile.
  18.10.2006 12:22 
bine spus
este un articol bun.
  13.10.2006 23:54 
e ok , chiar super as spune.
  10.10.2006 12:14 
as vrea sa il impresionez mai mult`
Eu am 17 ani jumate si mi`am inceput viatza sexuala cu iubitul meu de vreo 1 an si jumatate`...de fiecare data can avem un contact sexual incerc sa il inpresionez mai mult...dar nu cred ca reusesc...spunetzim va rog ce ar tyrebiu sa fac ca sa reusesc...???i`am facut si sex oral,l`am lasat si sa se termine la mine in guritza`...am facut`o si anal...si normal...ce ar mai trebui facut ca sa il imprsionez mai mult...???
  02.10.2006 20:35 
buna
am 17 ani si ink nu miam inceput viatza sexuala dar imi este frik,imi este rusine........de corul meu ,pt ca sunt cam grasutza(61kg)iar pe fund am niste vergeturi.....si asta ma preocupa...ma intreb dak nu o sai placa corpul meu prietenului?? imi fac griji...astept un rasp te rog pe adresa printzesa_lu_lupu
  26.09.2006 17:45 
INTREBARE
ESTE NOEMAL SA AM DOARA IN TIMPUL ACTULUI SEXUL,AVAND IN VEDERE CA SUNT SI INSARCINATA?
  23.09.2006 10:37 
-interesant-
cunosc majoritatea lucrurilor p care le -am citit...ceva mai nou dak se poate:)
  22.09.2006 12:05 
super
Consider ca aceste sfaturi sunt foarte utile ptr incepatori cat si ptr cei care au experienta
  30.08.2006 17:53 
e super
park suntin al 9 lea cer cand ma gandesc c va urma,iar in timpu actului sexual simt cum plutesc.park stie cu 3 secunde inainte unde sa ma atinga,c sa mi spuna si cum sa ma sarute(sau unde...).il iubesc la nebunie si va doresc sa puteti trai si voi o astfel d iubire.va pupic
  24.08.2006 02:12 
sal
am si eu o intrebare fac sex de 1 an si nu am orgasm il iubesc dar nu am orgasm ,nu el e probleme,ci eu dar nu stiu ce sa fac!
  15.08.2006 15:03 
sunt impreuna de aproape 3 luni cu un barbat care mi-ar putea fii tata si ne intelegem binisor referitor lapartea sexuala probema mea e ca totul pare automatic ca si cum e scris stiu cum incepe si cum se tremina. ce sfat imi dati sa-l pot schimba
  05.08.2006 16:54 
am 22 de ani ma intilnensc de un an cu barbatul cu care am facut prima data dragoste il iubesc foarte mult si sfaturile dumneavoastra ma ajuta foarte mult.
  05.08.2006 11:25 
un mic ajuror pt doamna cu probleme
in pat nu iubirea face totul important este sa te lasi purtata de val fara inhibitii sau ganduri despre ce voi face maine sau (vai ce mam ingrasat)in pat totul trebuie sa vina de la sine iar tu trebuie sati conduci partenerul sai sugerezi ceti place sau ce nu el nu poate ghici!simtete bine asta trebuie sa faci in pat fii cu gandul la ce faci atunci>nu poti avea orgasm dak nu reusesti sa te exciti si cel mai important sfat nu mima vreodata orgasmul asta agraveaza situatia!succes!
  04.08.2006 16:40 
ai incredere in tine
Trebuie sa comunici cu el si sa-i spui ceea ce simti...Daca intelege atunci el e perechea ta...
  03.08.2006 14:12 
nu stiu ce sa fac
Am 31 de ani ,sant casatorita de 10 ani si viata sexuala este un dezastru .Cand fac dragoste sant inhibata si nu ma simt bine .Imi iubesc sotu foarte mult ,dar cad ajungem sa facem dragoste nu ma simnt bine .
  14.07.2006 18:56 
buna!
prima data pentru mine a fost ceva nemaipomenit! a fost exact asa cum ma asteptam! bineinteles ca nu am avut cum sa ajung de prima data la orgasm pt ca ma durea foarte tare! dar a patra oara cu aceeasi persoana am crezut ca lesin langa el de placere desi eram foarte rusinoasa la inceput. Cred ca sfaturile voastre sunt foarte utile si din propria experienta va spun ca aveti dreptate din toate punctele de vedere. asa ca orice idee este bine venita!!
  08.07.2006 10:11 
este binevenit
Cind mi-am inceput viata sexuala,relativ tirziu, nu stiam prea bine ce trebuie sa fac ca sa ma simt bine.Am avut un partener foarte grijuliu ,dar nici el nu a reusit sa ma faca sa ajung acolo unde isi doresc toate femeile.Am perseverat si acum dupa multi ani reusesc sa ajung la orgasm de cele mai multe ori cind fac dragoste.Nu mi-am schimbat partenerul ci am incercat mereu ceva nou pina cind am gasit cheia,ca sa spun asa. Daca erau si atunci atitea articole,atitea idei,sigur reuseam sa ajungem la orgasm fara sa trec prin atitea frustrari.In concluzie este binevenit orice articol care indruma si-ti da idei!
  03.07.2006 17:40 
sex
sunteti comuni toti/ ceva nou nu aveti? dar sigur?
  29.06.2006 02:22 
fain
ce sa zic interesant ce scrie aici,mai ales ca aflu si povestile altora si am ce invata din ele!!!dau atentie la tot ce inseamna viata sexuala!!
  24.06.2006 10:15 
imposibil
imposibil sa respecti cele 14idei.traim intro viata prea trista sa ne putem bucura de cele 14 idei......
  22.06.2006 12:14 
14 idei pt.un orgasm reusit
este normal ca intr-un act sexual partenerul trb.sa-mi stimuleze permanent clitorisul?
  13.06.2006 17:04 
eu am descoperit orgasmul vaginal la 30 de ani si nu se compara cu cel clitoridian.
  12.06.2006 14:06 
masculin
Consider ca orgasmul unei femei depinde in totalitate de actiunile barbatului. Declar cu mana pe inima ca nu am lasat nici o femeie fara orgasm, chiar de a trebuit sa "muncesc" doua ore. Si fiti siguri ca nu sunt eu "bicul comunal", dar am folosit toate trucurile posibile. Cand am simtit ca partenera nu a avut orgasm, la urmatorul contact am inceput cu mana si am penetrat cand ea tremura si (sau)urla de placere. Cred ca lipsa prejudecatilor si observarea atenta a partenerei sunt cheia unui orgasm care te lasa "fara aer".
  07.06.2006 18:14 
nu prea cred
nu sunt de acord ... cred ca e total invers .... baiatul la inceput e cointeresat sa-shi faka iubita sa simta cei ala orgasm iar dupa asta uita
  06.06.2006 19:12 
sex
fetele stiu de la inceput cum sa-si faca iubitul sa auba un orgasm reusit dar in unele situatii nu vor ca prietenul sa se simta la fel de bine ca noi
  22.05.2006 10:58 
am ceva nasol de dat
bai "DECI"-CEL MAI IDIOT CUVANT parerea mea este k eu dak tin o fata de mnutza ma ia cu nasoale vine pe traseu micul orgasm :P:P:P
  26.04.2006 22:22 
Articolul este bine scris, la obiect si felicitari ca se discuta pe forum aceste probleme care, acum 20 ani nici sa visam nu puteam - darmite sa le mai si analizam si sa schimbam impresii. Cel putin tinerii si tinerele de acum sa beneficieze de sfaturi si ajutor sa le fie bine!- Dar nici odata nu-i tarziu ... "iubirii sa-i intinzi o mana" si sa inveti cum e bine sa faci dragoste ca sa fie bine pentru amandoi partenerii.... nimeni nu stie totul...si dupa 30 ani de casnicie, va confirm ca, intr-adevar, daca nu intervine si psihicul, actul sexual ramane ceea ce spun copiii de azi, doar "fucking" si nu are nici sens si nu aduce nici placere. Invatati, aplicati si sa va fie bine tuturor!
  25.04.2006 17:22 
cere ce vrei
in timpul actului sexual femeia ar trebui sa ceara sau sa isi exprime dorinta pentru cea ce vrea, barbatii isi satisfac dorintele fara sa ceara parerea nimanui.
  23.04.2006 20:41 
ha ha ha ha ha sa rad pe tot spatiul?
  17.04.2006 10:50 
e super
totul este adevarat
  07.04.2006 22:20 
fffffffffffff adevarat
este adevarat desi am o varsta frageda mi se pare ca aveti intr-u totul dreptate cel mai important lucru intr0o relatie este atractia si dak tu te simti atrasa cu ceva sfaturi de pe aceasta adresa si vei reusi cu siguranta sa ai cel mai tare orgasm si o sa ai o relatie ideala
  30.03.2006 11:47 
E OK
90% E ADEVARAT DIN CE SE SPUNE.TREB SA TE SIMTI IN PRIMUL RAND BINE IN CORPUL TAU SA NU TE SIMTI COMPLEXATA.BRAVO!
  30.03.2006 09:43 
very true!
nothing more true than this! congratulations!
  28.03.2006 13:21 
e varza
e varza foarte varza. hai pa
  27.03.2006 22:25 
cel mai important organ sexual
Stiti cum e cand conduci o masina pe un drum si apare o groapa in asfalt? Iti spui ca trebuie sa o acolesti... si dai direct in ea. Asta pentru ca ii spui creierului sa fie atent la groapa,(adica te intrebi de prea multe ori: daca nu reusesc sa o ocolesc, daca nu reusesc... iar el, creierul, tocmai asta face - nu o ocoleste, pentru ca acesta e mesajul pe care i-l transmiti. Ganditi-va ca intrebandu-va de prea multe ori "daca nu am orgasm?", sau "daca ma termin (ejaculez) prea repede?" tocmai asta se intampla. Are dreptate cel care a scris "dreptul la fericire", creierul este cel mai important organ sexula al omului. Folositi-l, si veti avea ce nici nu visati. Orgasm continuu, sau ejaculare la comanda. Va pup!
  26.03.2006 23:34 
nu este imposibil
trebuie sa-ti si placa de felul cum arata partenerul ca altfel nu se poate.tr sa te implici cu totul si cel mai important este sa-ti cunosti corpul asa ca putina autosatisfacere nu strica, asa de amorul artei, nu fiti pudice
  04.03.2006 20:36 
dreptul la fericire
Mai fetelor, voi stiti care este cel mai important organ sexual al omului?Creierul.Asa ca nu fiti pudice, complexate si scoateti-va prostiile din cap. Baietilor le place sa-si vada iubita in extaz, noua ne place sa fim acolo.si-atunci, de ce va blocati? Invatati sa va cunoasteti corpul. Antrenati-va simtul tactil. Faceti toate nebuniile care va trec prin cap. O sa vedeti ca si lui o sa-i placa. iar daca dati de un dobitoc care gindeste in unghiuri drete, parasiti-l urgent. O viata sexuala neimplinita nu aduce nimic bun. Aveti dreptul sa fiti fericite in pat.
  01.03.2006 00:39 
Da sunt de acord...dar singura nu poti obtine o partida de neuitata..asa ca curioitatea mea ar fi...cum ajunge o femeie la orgasm vaginal daca partenerul sufera de ejaculare precoce????
  24.02.2006 15:17 
Da! Sunt de aceeasi parere,numai ca rar reusesti sa-ti faci timp sa rezolvi toate aceste ,aspecte,si mai ales sa le imbini ca un LANT,in acelasi TIMP.Din fericire noi femeile (mame) suntem altruiste si ne multumim si cu FANTEZII. VA SALUT!
  23.02.2006 20:45 
topsanatate
sunt de acord cu ce s-a scris pana acum
  23.02.2006 11:16 
orgasm
sunt in totalitate de acord cu toate cele 14 idei despre acest lucru
  23.02.2006 10:30 
ORGASM NEBUN
F INTERESANT CHIAR MI-AR PLACEA SA AFLU MAI MULTE
  23.02.2006 09:38 
sa ne bucuram de viata
ma bucur ca apar astfel de articole educative, nu ostentative.trebuie sa ne descoperim pe noi insene si sa ne lasam in voia placerii pt a uita de grijile cotidiene. am fost crescuta in spiritul pudorii comuniste, luptand cu conceptiile vechi si inchistate in creierele parintilor mei care, si acum cd am trecut de 25 de ani, se asteapta de la mine sa fiu virgina...nu sugerez sa ne aruncam in bratele primului venit pt a cauta placerea dar nici sa ne ascundem dupa deget ca nu ne dorim aceasta placere de la iubitii nostri.carpe diem pt mine inseamna sa traiesc din plin orice moment si cu intelepciune sa folosesc orice momement al vietii spre binele meu. momentele de fericire in viata trebuie savurate iar momentele de nefericire tb sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. bucurati-va fratilor ca de asta traim!!!
  23.02.2006 09:16 
am intrat in ceata
buna...nu inteleg o chestie...daca 2 oameni se iubesc asa cum spun amabii de ce fac dragoste pe intuneric?...cat despre acest articol e OK...la obiect asa cum trebuie... cine nu crede nu are decat sa practice si va vedea...numai bine...
  23.02.2006 02:27 
o situatie disperata
am si eu o relatie de 1 an si ceva cu un baiat si nu reusesc sa ajung la orgasm,nu stiu ce sa mai fac.am incercat si exercitiile pt muschi,dar nimik.il iubesc foarte mult,ma excita foarte repede am impresia ca vine dar nu reusesc sa ajung la placerea aceea.as dori si eu un sfat.va rog.ceea ce am citit mai sus este foarte interesant.o sa incerc sa fac acest lucru.sper sa mearga
  22.02.2006 11:18 
tot ceea ce putem citi trebuie citit.mereu exista ceva nou oricat de multe am stii.iar acel ceva poate fii o cale spre o viata noua
  22.02.2006 11:17 
cu cine?asta conteaza
in realitate placerea care se resimte in urma unui act sexual tine de canalul:auditiv,vizual,olfactiv,tactil si cel mai important psihologic.in fapt prea multa concentrare pe orgasm in timpul actului sexual duce pana la urma la un esec atat in atringerea orgasmului cat si in simplu fapt de a simti placere.cred si nu afirm ca este ceva general acceptat si confirmat ca tot ce conteaza este relaxarea,destinderea si naturaletea ca doar in final asta si inseamna actul sexual mie mi s-a confiramat ca persoana cu care impartasesti experienta este cel mai important factor!
  21.02.2006 13:53 
povestea mea
stiam totul despre aceasta arta pt ca o practic des
  21.02.2006 10:34 
mai detaliat,sunt lucruri generale...
  21.02.2006 08:51 
parere
fiecare cuvint din acest articol este adevarat.daca stiam asta in tinerete ,eram mult mai implinita ....dar si scum imi foloseste
  20.02.2006 14:29 
bine .se poate si mai bine
Este bine scris, dar este mult teoretic , daca s-ar putea sa ne cunoastem fete cu baieti asa simplu fara obligatii ( astea cand vom fi cuplu)netul este ceva fantastic si ne putem intalni ,,persoane cu problemutze de tot felul sentimentale ,fizice sau de cuplu , sa existe deadevaratelea acel Cupidon , la revedere vicentiu bebebos@yahoo.com
  20.02.2006 11:32 
parere
asta e realitatea cine se ascunde minte
  19.02.2006 02:04 
orgasm
povesti de dumineca bine tinuta in cpci si orgasmul este gata
  19.02.2006 00:42 
este un sait foarte educativ dar daca sar putea mult mai detailat.masturbarea clitorisului este normala in timpul actului sexual?va rog sa-mi raspundeti.
  18.02.2006 20:17 
avem o gramada de invatat,noi in general femeile ne credem tare destepte dar in final nu ne cunoastem nici pe noi dar asteptam ca partenerul sa descopere lucruri pe care nici noi nu leam descoperit.De ce oare?ce sa descoperim placerea mai bine o lasam sa treaca pe linga noi....viatai scurta trebuie traita intens...
  17.02.2006 12:38 
SEX
ESTE IMPORTANT INTR-O RELATIE
  17.02.2006 10:32 
nu e prea bun putea fi mai exact si mai concis
  16.02.2006 18:01 
realitatea abandonata
sunt chesti cu care ne luptam zi de zi noi si alti, chesti care nu sunt luate in seama, stiti de ce?........ pentru ca nu se pot plati./ tineti cont de ele ca sunt chiar actu in sine al placeri absolute
  16.02.2006 13:54 
sex
cand esti obosit te poti linisti facand...........
  16.02.2006 12:43 
Ce este orgasmul?
Multi cred ca stiu aceste lucruri dar.... lasa de dorit
  15.02.2006 23:29 
ceva bun per ansamblu
putin cam scurt ar trebui dezbatuta mai miult aceasta problema daca o pot numi asa
  15.02.2006 22:07 
dragostea???
am doar 20 de ani...s ar spune ca la aceasta varsta,nu stiu prea multe.am avut o relatie de 3 ani si nu am facut dragoste cu prietenul meu decat dupa 2 ani.da,am avut norocul sa am un prieten care m a inteles,a avut rabdare cu mine.dupa 3 ani ne am despartit...eu am luat aceasta hotarare.totul a fost bine pana cand mi am inceput viata sexuala.amandoi am fost virgini...am avut destule contacte sexuale cu el,dar niciodata nu am avut orgasm.poate ca si asta m a indemnat sa ma despart de el...acum,am o relatie cu un alt baiat,relatie care dureaza de 4 luni.ei bine,m am culcat cu el din a doua seara,nu am mai asteptat atata timp ca data trecuta.am facut o din curiozitate si pentru ca simteam ca nu o sa regret.pana acum,nu am nici un motiv sa regret si sper ca nu va fi cazul.acum un an,cand mi am inceput viata sexuala,credeam ca nu reusesc sa am orgasm din cauza mea,dar acum sunt sigura de asta...nici cu actualul nu am orgasm.ajung in punctul de excitatie maxima,dar mai mult nu...poate ca e si din cauza ca sunt putin complexata,ma consider putin plinuta,desi la inaltimea mea de 1,73 am 60 de kg.multa lume imi spune ca arat bine,dar eu nu simt asta...nu stiu din ce cauza nu am orgasm,dar pe zi ce trece sunt tot mai abatuta.prietenul meu stie ca eu nu am orgasm si da vina pe el,dar eu stiu ca nu este asta.eu sunt de vina.ma iubeste si il iubesc,ma simt in siguranta cu el,dar uneori ma feresc de el,facem dragoste doar pe intuneric sau pe semiintuneric.la inceput nu il iubeam,dar acum il iubesc si asta nu ar fi un impediment in calea atingerii orgasmului.nu stiu ce sa fac,imi place sa fac dragoste cu el,il doresc,dar ajung la limita,simt ca o sa am orgasm,dar totul se opreste acolo.nu reusesc sa am orgasm vaginal,ci doar clitoridian,si asta cand ma masturbez eu,nu cand o face el.sper sa mi rezolv aceasta problema si le sfatuiesc pe fetele care sunt in situatia mea sa nu astepte asa de mult ca mine,sa si rezolve problemele sexuale. cu simpatie,Ana.
  15.02.2006 16:44 
intrebare
E interesant tot ce citesc aici, de aceea vin cu intrebarea: pe cand o tema despre conceptie, creatie, reusita de a ramane insarcinata, de a avea un copil? Va multumesc
  15.02.2006 13:40 
De bun simt
nimic mai adevarat decat ce s-a scris aici!
  14.02.2006 11:25 
chestii simple dar de multi ignorate
felicitari pentru articol-e foarte bun si educativ!!!!mai tipariti si altele!!!
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie