Puterea benefica a antioxidantilor
Noiembrie 09, 2007
Potrivit Institutului National de Cancer, antioxidantii sunt substante care protejeaza celulele de afectiunile cauzate de moleculele instabile, cunoscute drept radicali liberi.
De ce sa mancam usturoi?
Noiembrie 08, 2007
Usturoiul a devenit unul dintre alimentele de care ne ferim in cursul zilei, iar multi dintre noi il consuma numai cand cred ca este momentul si locul potrivit. Din cauza mirosului usturoiul pierde
teren cand trebuie consumat. Afla ce pierzi cand refuzi adaugarea usturoiului la mancare.
Medicamentele din bucataria ta
Octombrie 31, 2007
Este surprinzator sa descoperi ce efecte miraculoase au alimentele care se afla de obicei in bucataria noastra. Iata cateva dintre acestea.
Levantica - 10 utilizari
Octombrie 24, 2007
Planta cu flori albastre, frumos mirositoare si foarte folositoare. Cam asta ar fi una dintre definitiile acestei plante.
Remedii naturiste miraculoase
Octombrie 03, 2007
Din categoria plantelor si legumelor care fac minuni pentru sanatatea noasta si care nici nu sunt greu de achizitionat fac parte si: cartoful, spanzul sau florile de salcam.
Cele 8 binefaceri ale usturoiului
Septembrie 14, 2007
Modest condiment pentru unii, descoperire miraculoasa pentru altii, usturoiul nu este folosit de azi, de ieri.
Top 6 alimente care ne feresc de boli
August 31, 2007
E greu sa alegi care dintre legume sau fructe sunt mai bune pentru sanatatea noastra, deoarece toate sunt sanatoase si fiecare lupta impotriva bolilor. Dar, alimentele care contin cele mai multe vitamine si care nu ar trebuie sa lipseasca de pe masa noastra sunt in numar de 6.
|
 |