Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea pielii
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea pielii > Porumbul - arma secreta a frumusetii tale

Porumbul - arma secreta a frumusetii tale

Iata cateva metode grozave pentru obtinerea unui aspect mai tanar al pielii printr-o exfoliere delicata, prin folosirea unei masti foarte hranitoare pentru tenul tau si pentru dezodorizarea mainilor, toate acestea cu ajutorul porumbului.
Exfoliere delicata

Fa o pasta din malai cu putina apa si aplica-o pe fata sau corp, apoi clateste bine cu apa. Este o metoda foarte simpla pentru a obtine maini si picioare mai fine sau chiar un ten mai catifelat.


Exfoliant pentru piele sensibila sau uscata

Combina cate doua linguri de malai, faina de ovaz si germeni de grau. Apoi amesteca pur si simplu cu cateva linguri de apa pana ce se transforma intr-o pasta. Aplica pe fata masand usor, iar apoi clateste-te cu multa apa. Aceasta mixtura poate fi pastrata intr-o cutie inchisa ermetic pentru ceva timp.


Masca faciala hranitoare

Amesteca malai, iaurt si miere pentru a face o pasta cremoasa. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute, iar apoi se curata cu apa calduta.


Dezodorizant pentru maini

Pentru aceasta procedura ai nevoie de o felie proapata de lamaie pe care o treci prin malai si iti freci mainile cu ea. Se clatesc mainile cu apa, si gata!


Fa-ti singura sapun pentru exfoliere

Este foarte usor de facut si este foarte util pentru curatarea pana si celor mai murdare maini:

- o jumatate de cana de malai
- o jumatate de cana de sapun dat prin razatoare
- o lingura si jumatate de ulei pentru gatit
- o lingura de apa
- una, doua picaturi de ulei esential, daca doresti

Amesteca malaiul si sapunul razuit intr-un mixer pana cand acestea se granuleaza. Scoate mixtura din aparat, pune-o intr-un vas, adauga apa si framanta cu mana, formand apoi un cocolos. Lasa-l sa se intareasca cel putin doua ore.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  12.07.2006 22:29 
REFERITOR LA DIANE
si eu iau din toamna lui 2005 si am scapat de nesuferitele cosuri de pe spate!!!ca anticonceptional nu mai vorbesc...insa am o dilema:inca nu m-am informat asupra efectului lor dupa incetarea tratamentului...posibilitatea de a face copii...dupa cat timp...in fine..in problema acneei e excelent,mi l-a recomandat medicul de familie...si nu m-am ingrasat!problema mea e ca sunt ff pofticioasa din fire si se mai depune pe ici,pe colo,dar sigur e de vina pofta mea nestapanita...e bun diane.altceva n-am folosit,recunosc,dar important e ca nu mai am nici un cos pe nicaieri!!!ocazional,cand mi-e prea lene sa-mi curat tenul,se mai inflameaza cate un por...
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie