Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stiri
Home > Stiri > Invata de la profesionisti cum sa comunici nonviolent

Invata de la profesionisti cum sa comunici nonviolent

Miercuri, 9 Noiembrie 2005
Eva Rambala, reputat trainer autorizat al Centrului pentru Comunicare Nonviolenta (CNV) si coordonator al proiectelor CNV pentru Europa Centrala si de Est, va sustine in Bucuresti Seminarul de Comunicare Nonviolenta, organizat de elena francisc publishing. Acesta va avea loc sambata (25 noiembrie) si duminica (26 noiembrie), iar in cadrul sau vor fi prezentate notiuni de baza privind metoda CNV, un proces conceput si dezvoltat de Marshall B. Rosenberg.
Temele principale ale seminarului vizeaza prezentarea principiilor de baza ale Comunicarii Nonviolente (descrierea celor patru pasi principali ai procesului), Comunicarea Nonviolenta in domeniul profesional (imbunatatirea relatiilor dintre colegii de birou, dintre management si angajati, rezolvarea conflictelor in beneficiul tuturor partilor implicate) si vor fi supuse discutiei in ziua de sambata, intre orele 10:00 si 18:00. Iar duminica intre orele 09:00 si 12:00 se va discuta despre Comunicarea Nonviolenta in viata de cuplu (gestionarea furiei, importanta empatiei, armonia cu sine si cu partenerul de cuplu).
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  19.09.2007 23:05 
Nu este imposibil, decat daca noi vrem sa fie asa!
Eu am incercat sa aplic acest tip de comunicare chiar in timp ce citeam cartea lui Marshall Rosenberg, si atat cat m-am priceput chiar am reusit! Totul tine de noi, de cat de mult ne dorim sa fim intelesi si sa intelegem!
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie