Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > un pachet produse cosmetice

Castiga
un pachet produse cosmetice
oferite de Moraz
Te-ai intrebat vreodata cat este de important pentru sanatatea ta sa folosesti produse cat mai naturale?
Brand–ul Moraz inseamna, dincolo de toate, traditie, respect pentru natura si pentru tratamentele stravechi de vindecare.

In ebraica, Moraz inseamna” secretul plantelor medicinale”.

Secretul produselor Moraz consta in descoperirea proprietatilor “plantei uimitoare” Polygonum, ale carei extracte au capacitati  foarte mari de  vindecare: acidul salicic( cu rol important in dezvoltarea si hranirea tesutului), taninul (efect antifungic, antiinflamator, antihemorgic), flavononide (antioxidant, opreste hemoragiile, favorizeaza absorbtia vitaminei C) ,leucoanthocyanidin (antiinflamator) si vitamina C.

Gama de produse Moraz contine: crema pentru ingrijirea mainilor ,  a  picioarelor , crema cu efect reparator asupra pielii, crema antiacneica, decongestionant nazal (recomandat in special bebelusilor).


1.DRY HANDS
Crema pentru ingrijirea mainilor

Crema bogata in extract de Polygonum, cu un efect intensiv de protectie si tratament a mainilor. Hidrateaza intens epiderma, protejand astfel impotriva aparitiei crapaturilor si uscarii excesive a pielii, chiar si in conditii grele de munca sau in conditii extreme de temperatura (ger). Astfel,  ajuta la mentinerea unor maini sanatoase si catifelate. Recomandata in tratarea pielii uscate si aspre de pe maini, coate, degete, precum si a altor zone ale corpului.
Aplicati generos pe piele de 2 ori pe zi, sau dupa nevoie. Se absoarbe rapid.

75 % EXTRACT DE POLYGONUM


2.SKIN Ointment
Unguent reparator

Formula unica cu extracte naturale de Polygonum, salvie, mirt si pelin pentru tratarea leziunilor pielii. Ingredientele active au rol protector, de refacere a pielii, cu efect antiinflamator si antiseptic, redandu-i acesteia aspectul sanatos, neted si catifelat. Recomandat in cazul leziunilor pielii cum ar fi taieturi, rani usoare, inflamate, muscaturi si intepaturi, arsuri de pana la gradul II, dermatite atopice sau iritatii grave ale pielii bebelusilor provocate de scutece.
Se aplica usor pe leziune, de 1-3 ori pe zi.
99 % EXTRACT DE POLYGONUM

3.LIPS
Balsam reparator pentru buze

Protector natural pentru buze cu 99% extract de Polygonum si salvie. Previne eficient si trateaza rapid buzele crapate si uscate. Solutia naturala, testata, in tratarea Herpes Simplex. Se aplica pe buze inainte de expunerea la soare, frig si vant, sau ori de cate ori este necesar.

99 % EXTRACT DE PLANTE






Ce inseamna in ebraica Moraz?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga o data la doua saptamani, unul din cele 5 seturi de produse Moraz .

2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Raspunde la intrebarea concursului si verifica lista de castigatori .

3.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa,precum si o copie dupa cartea de identitate la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului.

Succes!

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie