Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > Unul din cele 5 vouchere in valoare de 60 ron

Castiga Saptamanal
Unul din cele 5 vouchere in valoare de 60 ron
Dakima Body Center
- Vrei sa slabesti rapid si nu stii cum? Infometarea nu e o solutie! Programul de slabire ultrarapida este ceea ce ai nevoie.

- Vrei sa scapi de urmele inestetice de pe corpul tau? Te poti bucura de tratamente corporale  contra celulitei si vergeturilor, iar urmele sarcinii nu se vor mai resimti pe abdomenul tau!

- Ai vrea sa iti recapeti tonusul muscular? Programele speciale de aici iti vor tonifia si remodela musculatura, dar si starea de spirit! O sedinta de electrostimulare la Bodycenter Dakima te va face sa te simti mai bine!

- Ai vrea sa lucrezi putin la nivelul sanilor? Nu e nevoie sa te programezi la operatii costisitoare este suficient sa faci sedinte de electrostimulare a muschilor pectorali si sanii tai vor fi mult mai fermi.
-Vrei sa scapi de celulita intr-un mod foarte placut? Sedintele de masaj anticelulitic professional te vor ajuta sa ai fese fara celulita, abdomenul mai plat, coapse mai suptiri.

1] TRATAMENTE PENTRU TONIFIERE-SLABIRE-ANTICELULITICE: electrostimulare, electrostimulare cu benzi termice, termo-electrostimulare.
Electrostimularea este o procedura simpla si sigura care pe langa faptul ca ne ajuta sa pierdem din centimetrii in plus, creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei lucrate, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei. Efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar si dupa prima sedinta-in cazul personelor cu un surplus mai mare de kg (45 de min de electrostimulare echivaland cu 6-8 ore de gimnastica intensiva). Aparatul pe care noi il folosim este printre putinele care ofera doua tipuri de tratamente intr-unul singur...electrostimularea este combinata cu termoterapia.
Este un aparat ce are un numar foarte mare de electrozi, mai exact 12 perechi, lucru ce permite tratarea unui numar mare de zone concomitent.

2] TRATAMENTE CORPORALE ANTICELULITICE-ANTIVERGETURI-DE SLABIRE: Talazoterapie, SPA LIPO SAUNA [parargil, parafango] - tratamente extraforte de slabit, produc o transpiratie abundenta, ajuta la eliminarea apei retinute in organism, a toxinelor acumulate, pielea recapatandu-si elasticitatea si fermitatea.

3] MASAJ DE SLABIRE-ANTICELULITIC-RELAXARE:
MASAJ DE SLABIRE: sa va folosi o crema termica care provoaca o hipermie intensiva, activand circulatia sangelui si totodata procesul de lipoliza.
MASAJ ANTICELULITIC: se foloseste crema profesionala, imbogatita cu particule de alge, iedera, ulei volativ de menta care ajuta la diminuarea celulitei si la
revitalizarea pielii.
MASAJ DE RELAXARE: se foloseste ulei relaxant ce contine camfor si ulei volativ din Canela (scortisoara)

4] PEELING CORPORAL: presupune indepartarea celulelor moarte din stratul superior keratinic al epidermei, este un procedeu important in cosmetologie, caruia de multe ori nu-i acordam importanta cuvenita.



Unde se afla situat Dakima Body Center?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga saptamanl, unul din cele 5 vouchere in valoare de 60 Ron .
2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Raspunde la intrebarea concursului si verifica lista de castigatori in fiecare zi de luni.
3. Pentru acest concurs se vor inscrie participantii care sunt din Bucuresti sau care pot veni in Bucuresti pentru a-si cheltui voucherul.
4.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa,precum si o copie dupa cartea de identitate la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului.
5. Premiul poate fi revendicat in maxim 10 zile lucratoare. Daca acest termen este deposit se vor efectua noi extrageri.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie