Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > unul din cele doua premii

Castiga saptamanal
unul din cele doua premii
oferite de Extreme Vit!
Somnul diurn este inamicul tau zi de zi. Ia-l prin surprindere si invinge-l cu ajutorul complexului de vitamine Extrem Vit!
 
    Cu siguranta vrei sa ai viata si dupa munca. Te-ai gandit mereu ca viata inseamna mai mult decat mersul la birou si venitul acasa. Si cu toate acestea nu ai facut nimic sa schimbi situatia. Nu este prea tarziu sa actionezi si sa faci toate acele lucruri pe care de mult ti le doreai: sa faci sport dupa serviciu, sa mergi in parc cu familia, sa mergi la film, intr-un cuvant sa te distrezi ... Sa simti ca traiesti!

    Daca  ai ajuns asa incat somnul si munca sa puna stapanire pe tine, e cazul sa actionezi. Cea mai buna metoda de aparare este atacul. Ataca somnul din timpul zilei cu o pilula simpatica si eficienta de Extrem Vit.
    Te-ai gandit vreodata cate vitamine incap intr-o singura pilula? Pana sa ai aceasta problema cu somnul si oboseala ... poate ca nu. Ei bine, un prieten de incredere iti este Extrem Vit, o pastila mica, dar atat de eficienta.
    Extrem Vit are toate componentele de care organsmul tau are nevoie in lupta cu somnul si oboseala: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi si extracte naturale, toate cu rolul de a te revigora, energiza si totodata de a creste rezistenta organismului.  www.viata-dupa-munca.ro

    Participa la concurs! Poti castiga un premiu in valoare de 70 ron ce consta intr-o cutie de vitamine  comprimate Extrem Vit, o cutie de vitamine efervescente Extrem Vit si o coarda digitala daca raspunzi corect !



Ce contine complexul de vitamine Extrem Vit?

Regulament

1.Participa la concurs si poti castiga saptamanal, unul din cele 2 seturi oferite de Extrem Vit! .
2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Raspunde la intrebarea concursului si verifica lista de castigatori in fiecare saptamana.
3.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa,precum si o copie dupa cartea de identitate la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului.
4.Premiul se poate revendica in maxim 10 zile lucratoare.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie