Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > un cos de picnic pentru escapade relaxante!

Castiga
un cos de picnic pentru escapade relaxante!
oferit de Petrom
Petrom organizeaza cea de a treia editie a crosului cu nume omonim. Competitia va avea loc duminica, 21 septembrie, si se va desfasura sub deviza: "Pentru fiecare alergator la Cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete!"

Startul Crosului se va da la ora 11:00, pe Bd-ul Aviatorilor din Bucuresti, iar concurentii se pot inscrie in ziua competitiei, in Piata Charles de Gaulle, incepand cu ora 8:30. Traseul este de 3,7 km si se desfasoara pe ruta: Bd-ul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd-ul Kiseleff, Bd-ul Constantin Prezan, Bd-ul Aviatorilor. Participantii sunt asteptati cu numeroase premii si cu o tombola pentru toti cei ce s-au inscris la Cros.

Distractia va fi asigurata printr-un spectacol de stand-up comedy, un concert si intalniri cu multe personalitati din lumea sportiva.

Aici puteti experimenta virtual stresul mersului cu bicicleta prin traficul aglomerat din Bucuresti. Joculetul este menit sa convinga de necesitatea construirii mai multor piste de bicilete.


Pe ce data va avea loc Crosul Petrom?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga, un cos de picnic ce contine: vesela, prosop, tirbuson, geanta este frigorifica oferite de Petrom 2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Daca vei castiga ne va fi foarte usor sa te contactam. Pentru a nu exista probleme, te rugam sa ne furnizezi si o adresa de e-mail alternativa. 3.Concursul se va desfasura in perioada 10 septembrie-18 septembrie 2008. Castigatoarea se va extrage in data de 18 septembrie, dimineata. 4.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului. Mult succes! Echipa TopSanatate.ro

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie