Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > un abonament fitness free

Castiga saptamanal
un abonament fitness free
oferit de Saria Club
Va propunem o varianta de a va imbunatatii conditia fizica, o metoda excelenta de a scapa de kilogramele in plus, si de ce nu un stil de viata.

Intr-o ambianta placuta si relaxanta , gandita special pentru a va scapa de stresul si rutina zilnica, va oferim posibilitatea de a va mentine corpul si mintea intr-o forma excelenta printr- o multitudine de servicii : aerobic, tae-bo, streching, fitness, sauna, solar, masaj, cosmetica, remodelare corporala, tenis de masa, sac de box, bar sportiv si imbracaminte sport si casual marca BODY ACTION.

Pentru toti clientii clubului nostru SAUNA este GRATUITA !
Pentru iubitorii de fitness, pe langa abonamnetele obisnuite exista varianta de "Fitness Personal" care include program de exercitii in functie de cerintele clientului, sfaturi privind dieta alimentara si suplimente nutritive.

Daca ai ceva kilograme in plus si celulita te ajutam sa "scapi" de aceasta corvoada ; poti alege intre diverse tipuri de impachetari (parafango, alge, fango, creme termosudatie), electrostimulare, masaj anticelulitic, sfaturi privind dieta si ce creme anticelulitice poti folosi acasa si programe de slabit personalizate.

Iti recomandam sa incerci Tratamentul Silhouette & Anti-celulita Bleu & Marine care nu este doar o simpla impachetare ci include : Preludiu de hidratare + Gomaj + Drenaj reductor + Tratament anti-celulita concentrat in cafeina + Impachetare. Castigi in plus GRATUIT un abonament la Fitness sau Aerobic, un gel anticelulitic si sfaturi privind nutritia.

In fiecare luna, avem diverse promotii : vino in cursul lunii aprilie si vei beneficia de mari discounturi la articolele de imbracaminte sport.

NOUTATI !!! Incepand cu 29.04.2008 incep cursurile de dans (grupa incepatori) adresate tuturor (varsta minima 16 ani). Ti-am pregatit o SUPER PROMOTIE pentru tine si partenerul tau. Stiluri de dans ce se vor preda : salsa, bachata, merengue, vals lent si vienez, tango clasic si argentinian, street dance.

Saria Club Fitness & Beauty Bd.Ferdinand nr. 92 (vis-a-vis de Media Sat), sector 2, Bucuresti Tel : 253.20.43/ 0746.86.00.75 Program : L-Vi : 9.00-22.00 S-D : 9.00-15.00 Pentru mai multe detalii rugam vizitati : www.sariaclub.ro; www.bodyaction.ro


Pe ce bulevard se afla Saria Club?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga un abonament fitness free oferit de Saria Club! 2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Daca vei castiga ne va fi foarte usor sa te contactam. Pentru a nu exista probleme, te rugam sa ne furnizezi si o adresa de e-mail alternativa. 3.Concursul se va desfasura in perioada 23-30 mai 2008. Se vor acorda saptamanal, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului in ziua de vineri a fiecarei saptamani, un abonament cu aerobic si masaj, cate 4 sedinte fiecare oferit de Saria Club.Pot participa la concurs numai persoanele care locuiesc in Bucuresti ! 4.Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului. 5.Daca in termen de 14 zile calendaristice de la afisarea listei de castigatori pe site nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi trageri la sorti. Mult succes! Echipa TopSanatate.ro

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie