Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Sunt foarte timida si atunci cand sunt intr-o situatie de stres ma panichez foarte tare (alina79)

Sunt foarte timida si atunci cand sunt intr-o situatie de stres ma panichez foarte tare (alina79)

Petele rosii pe gat pot fi semnul unui eritem pudic. Nu le dati importanta, pentru ca le accentuati. Cu cat sunteti mai relaxata, cu atat vor fi mai putin vizibile. Ca atare, chiar in conditii de stress, respirati normal si induceti-va o stare de echilibru.


Ganditi pozitiv ; acum va programati catre esec, gandind mereu  "O sa gresesc iar", "iar o sa ma rosesc",  "sunt zapacita" etc. Incetati acest proces de devalorizare si gasiti lucruri bune pe care sa vi le spuneti, cum ar fi : "Ma descurc din ce in ce mai bine".


Nu va ganditi mereu la simptomele fizice care insotesc stare psihica, pentru ca le accentuati (Ex : daca va ganditi in acest moment la faptul ca salivati, o sa incepeti sa salivati si mai mult). Nu incercati sa va controlati corpul. El stie mai bine ce are de facut. Lasati inconstientului procese care tin de inconstient si ocupati-va constientul cu sarcinile pe care le aveti de indeplinit.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  05.12.2007 11:09 
Stres
In anumite momente de oboseala intensa, am mari dificultati in respiratie. Incerc sa respir adanc, dar nu pot, iar senzatiile care urmeaza pot duce si la atacuri de panica. Mi-am facut un examen medical dar a iesit ok. Poate fi pe sistem nervos? Ce medicament imi recomandati?
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie