Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "Sotul meu este tot timpul nemultumit de mine" (geta27)

"Sotul meu este tot timpul nemultumit de mine" (geta27)

Asa cum spuneam si cu alta ocazie, consilierea nu se face online si este si riscanta tinand cont de informatiile minime care se ofera. Era foarte important sa cunosc de cati ani sunteti impreuna, daca a fost dintotdeauna asa sau cand si cu ce ocazie au debutat manifestarile lui etc.
Mare lucru nu am ce sa va spun in lipsa de informatii; ma intreb daca nu ati abordat cu el acest subiect, ce v-a raspuns.

In cazul in care nu a fost dintotdeauna asa (si banuiesc ca nu), ceva s-a intamplat ori cu el, ori chiar cu dumneavoastra. Daca nu sunteti dumneavoastra problema (si doar un psiholog va poate spune), este clar ca CEVA (de exemplu probleme serioase la serviciu) sau CINEVA a intervenit intr-un fel sau altul in viata dumneavoastra si dumneavoastra nu sunteti decat un motiv sau pur si simplu se descarca pe dvs. Eu v-as recomanda sa discutati cu el in primul rand si sa vedeti daca doreste sa se schimbe ceva in casnicie.

Daca nu doreste, este clar si sa nu va mire daca-si va dori sa provoace o cearta pentru a va comunica ca "nu se mai poate continua asa"; unii barbati nu pot comunica clar ca vrea sa divortati de exemeplu si cauta tot felul de motive, ca vina sa fie clara si unanima a partenerului (inconstient ei se simt vinovati si vor sa se convinga singuri ca nu este asa). Iar in privinta comportamentului, daca dumneavoastra nu-i spuneti nimic si totusi se ia de dvs din orice, nu vad ce ati mai putea face, decat sa infruntati situatia si sa o discutati calm si fara cearta. O alta informatie necesara era daca este consumator de alcool. Posibilitatea de a avea un asemenea comportament in acest caz, este foarte mare.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie