Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Afectiuni
Home > Afectiuni si boli > Ginecologie > Afectiuni > Reconstructia vaginului

Reconstructia vaginului

Dupa o nastere sau pur si simplu cand partenerii nu sunt satisfacuti sexual, medicul chirurg poate efectua o operatie, nu foarte dificila, pentru stramtarea si marirea elasticitatii vaginului.


Vaginul "face riduri" in timp

La fel ca pielea corpului, vaginul imbatraneste, pierzandu-si fermitatea, puterea de contractie si control a muschilor. Nu exista procedee de ingrijire zilnica insa interventia chirurgicala remodeleaza zona, intinerind-o.

Unele femei au diametrul vaginal prea mare, indiferent daca e ereditar, (de)format in timp sau de o nastere.

Pentru ele, refacerea vaginului poate insemna revigorare sexuala fiindca placerea femeii depinde in mare masura, spun medicii, de fortele de frecare generate in timpul actului sexual.

Acestea se pot mari in urma intaririi plafonului perineal si micsorarea diametrului interior si exterior al vaginului, "manevre" practicate in timpul operatiei de reconstructie vaginala. 

Continenta urinara - bonus

Persoanele care pierd urina involuntar in timpul actului sexual sau in alte situatii - cand stranuta sau tusesc - nu vor mai avea aceasta problema dupa operatie. Muschii perineali intariti vor fi capabili sa pastreze urina inauntru.


Labiile - oglinda vaginului

Aspectul exterior al vaginului este uneori foarte neplacut. Pentru aceasta problema, chirurgia aduce solutii estetice pentru labiile majore, minore, muntele pubian si clitoris.
Prin lifting, rezectie sau indepartand grasimea suplimentara din zona, orice femeie poate ajunge la aspectul pe care si-l doreste. In SUA doritoarele ii arata medicului revista in care au gasit forma pe care o viseaza, la fel ca la coafor. Dupa abilitatea chirurgului si materialul clientului rezultatul operatiei va fi identic sau cel putin multumitor. Asa ne promit chirurgii...

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  31.01.2012 01:46 
ziama de lamie
imi spune si mie ku se face cu zeama de lamie? va rog
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie