Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Nu se mai poate vorbi cu nepotelul de 12 ani

Nu se mai poate vorbi cu nepotelul de 12 ani

Ati inteles foarte bine care este cauza comportamentului dezechilibrat al nepotului dumneavoastra: el nu se mai simte iubit si in siguranta. In ceea ce priveste modul in care il puteti ajuta, e important sa tineti cont de mama lui. Incercand sa treceti peste ea, va veti face un dusman si prima ei reactie va fi sa va arate cine are mai multe drepturi asupra copilului.

Cautati lucruri care o sensibilizeaza la copil si scoateti-le in evidenta. Scoateti-i in evidenta calitatile sale materne, laudati-o pentru lucruri mici pe care le-a facut asa cum trebuie si aratati-i intelegere pentru faptul ca este o mama care si-a crescut copilul in conditii deosebite.

Chiar daca va este greu, aceasta este calea cea mai usoara pentru a o ajuta si pe ea, si mai ales pe copilul sau. Daca ii atingeti o latura sensibila, ea insasi va simti nevoia de a se valoriza ca mama si in loc sa fie geloasa pe dumneavoastra pentru ca atentati la afectiunea fiului ei, se va apropia de dumneavoastra ca de o prietena si va avea incredere atat sa va urmeze sfaturile, cat si sa va lase sa va refaceti legatura cu nepotul dumneavoastra.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie