Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Nu-mi mai suport sotul...ne certam din orice (monicalumi)

Nu-mi mai suport sotul...ne certam din orice (monicalumi)

Important e sa faceti ceva. Oricat de mult v-ati consuma, atata timp cat ramaneti in aceasta situatie, lucrurile nu pot sa devina din ce in ce mai greu de acceptat. Aveti o motivatie in plus, pentru ca va doriti binele copilului, si mediul in care el traieste acum nu este unul benefic.
Folositi energia pe care o aveti in visele dvs pentru a face schimbarile de care aveti nevoie in viata reala.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  06.12.2011 19:59 
111B
TE CRED,EU NU AM COPII DAR SUNT IN SITUATIA TA.NUMAI POT REZISTA.
  18.08.2011 11:11 
Sfarsit de casnicie
Nici eu nu imi mai suport sotul ! Sunt casatorita de 4 ani am 2 copii si sunt la mii de km de tara mea! Am ramas in aceasta tara pt ca am fost f indragostita desi respect aceasta tara pt tot ce are si pt ce progrese face zi de zi, nu mi- a placut niciodata sa locuiesc aici, pt o vizita de turist e ok dar numai mult , iar eu cu toate astea am ramas din iubire doar ca acum a trecut tot ce a insemnat iubire si a ramas aceasta realitate cruda in care ma gasesc! Eu nu lucrez stau cu copii acasa sotul meu are o firma din care scoate bani buni doar ca eu am o mica parte din acest salariul pe luna cu care trebuie sa cumpar mancare si tot ce apartine de casa! Daca vreau ceva pt mibe trebuie sa ii spun sotului sa mergem impreuna pt a cumpara! El tine toti banii! Eu nu am aici absolut nimic! Am iceput sa ne certam de cand am ramas gravida prima data iar acum deja numai suport certurile si situatia asta! As vrea sa divortez dar el nu vrea imi spune mereu ca ma gandesc doar la mine nu ma gandesc la copii! E foarte sigur ca daca divortam va lua el copii ca eu nu am nimic! Nu stiu ce sa fac ma gandesc ca numai am pt ce trai dar nu as putea sa imi las nici copii!! Nustiu in ce parte sa apuc ,nu se poate repara nimic din ce a fost nu a ramas nici cea mai mica speranta! Nustiu ce sa fac
  20.02.2011 22:31 
familia
buna!sunt casatorita de 4 ani si deja nu-mi mai suport sotul!am un copil de 3 ani,e acasa cu soacra mea,noi suntem in italia.eu lucrez la fix,stau cu o baba,el nu are un loc stabil,munceste pe unde prinde.cand suntem impreuna abia il suport,ne certam de la orice.ma bate un gand sa divortez sa-mi fac viata de una singura dar unde sa ma duc??se merita sa traim asa?dati un sfat va implor!!petronel_pet@yahoo.com
  18.02.2010 22:36 
raspuns
Eu sunt casatorita de 9 ani de la varsta de 21ani.Acum totul e schimbat mi-as dori sa mai fiu singura.Poate mai tarziu voi divorta si nu as mai vrea sa aud de alte reletii.La inceput e miere si apoi...
  14.02.2008 11:37 
...
La fel se intampla si la mine. De cateva saptamani ne certam mereu din orice, nu comunicam si ce este mai rau e ca nu lasa nici unul de la el... Suntem casatoriti de 5 luni si ceva, copii nu avem din pacate pentru ca el isi doreste enorm de mult un copil dar eu nu pot ramane insarcinata :( nu stiu ce sa mai fac. Amandoi suntem incapatanati, nu comunicam unul cu altul, ne vedem foarte rar pentru ca suntem la serviciu... nu stiu ce sa mai fac... am incercat toate posibilitatile, am lasat eu de la mine, l-am luat cu binisorul, i-am facut cadouri, dar nimic... parca din ce in ce este mai rau! Eu il iubesc enorm dar la nervi mai spun si eu cuvinte jignitoare ca orice om. Imi recunosc vina, dar el crede ca numai eu vreau cearta si numai eu vreau sa ne despartim... si nimic din ce spune el nu este adevarat :(
  24.01.2008 09:14 
24 01 2008
O relatie ca sa mearga, depinde de mai multi factori: de comunicare, de caracter, de autoeducatie, etc. daca ai incercat totul si simti ca nu se mai poate, atunci pentru binele copilului si al tau, pune punct!
  22.01.2008 13:14 
21.01.2008
Sunt de acord ca cea mai buna solutie este divortul, cu toate ca o mama se gandeste ca copilul ei ar trebui sa creasca intr-o familie, dar nu cred ca e bine sa vada toate certurile si scandalurile caci pana la urma tot el va avea de suferit si pe viitor in viata ii va fi greu fiindca permanent va avea aceasta impresie despre o familie nefericita si ca a sa va fi tot la fel.
  16.01.2008 21:46 
...
cred ca ar trebui sa divortezi... daca nu il suporti asa, maine nu cred ca va fi mai bine. Doar cu multa vointa din partea voastra ati putea sa fiti impreuna, sa treci peste tot cea fost si sa ma in cercati... dar daca nici el nu se schimba, singura solutie e divortul. Imagineaza-ti ca vei suferi toata viata daca nu vei lua o decizie. Mult noroc.
  05.01.2008 16:15 
Monicalumi
Cauta pe altcineva in paralel cu sotul tau si va fi ok.
  21.12.2007 15:22 
Parca am fi surori, in aceeasi situatie sunt si eu. Nici eu nu stiu ce sa fac.
  16.12.2007 19:08 
Divorteaza
Am suferit 30 ani de la un dobitoc care numai barbat nu se poate numi, m-a distrus pe mine si copii, dar copii s-au facut mari s-au dus la casele lor si eu am ramas tot cu dobitocul care imi distruge sanatatea in continuare, imi doresc sa mor. Nu ne potrivim de nici un fel. Dar asa am fost educata sa ai tata la copii.
  13.11.2007 01:44 
13.11.2007 1;40
daca insuportabilitatea dureaza de mult timp,atunci procesul devine cronic si consecinta este;divortul.
  09.11.2007 20:29 
si eu am aceasi probleme incerc sa gasesc solutii dar nu se poate cel mai bine ar fi o pauza sau un concediu singura
  04.11.2007 21:14 
raspuns
cred ca ati uitat ceea ce va atras unul la celalat, atunci cand va-ti casatorit. e timpul sa va reamintiti impreuna. pe de alta part4e, pana cand unul din voi nu lasa armele jos, nu se va schimba nimic. Daca maine s-ar intampla ceva cu celalalt?
  03.11.2007 21:12 
stimata doamna,
avind in vedere avalansa de probleme aparute in ultimii ani, este inerent sa nu mai putem comunica intre noi. Deci, in final este bine sa apelezi la un psihiatru si la un psiholog. Este diferit. In plus faceti si un tratament si impreuna sigur va iesi ceva. Va spun din proprie experienta. Salutari Nela Craiu
  24.10.2007 14:21 
raspuns
sincer nu ma mira, cu aceeasi problema ma confrunt si eu.... a-si vrea sa mai dicutam
  06.10.2007 17:24 
raspuns
parca spuneati ca nu va ajung banii ...nu acesta este motivul? stiati ca rugaciunea impreuna cu credinta poate face miracole..incercati..
  28.09.2007 10:13 
ne certam.
suntem in varsta, eu 68 si ea 65. de ce oare ne certam; ce ne trebuie, suntem pesionari , si nu ne ajung bani, eu sufar de diabet ... ea e cu inima.
  07.09.2007 11:06 
raspuns
trebuie sa discutati impreuna si sa gasiti o solutie
  08.05.2007 13:18 
raspuns
eu cred ca in primul rind ar trebui sa analizezi din ce cauza s-a ajuns aici, si dupa aceea sa te gindesti la o solutie.
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie