Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "La noi in casa e un foc de artificii..."

"La noi in casa e un foc de artificii..."

Acesta nu este un mod de a trai si credinta dumneavoastra cum ca asa sunt barbatii in Romania nu prea face lucrurile mai usoare. Aratandu-i mereu o latura total dependenta de el, el a ajuns sa va dispretuiasca si sa uite care este rostul unei familii.

Ganditi-va in primul rand la copilul dumneavoastra, care este traumatizat intr-un mediu familial bolnav si nu are nici o vina pentru ce se intampla in jurul lui. Incercati sa va amintiti impreuna ce v-a adus pe amandoi in aceasta casnicie, daca e existat iubire, respect, comunicare. Incercati sa intelegeti amandoi unde si de ce s-au rupt lucrurile.

Insa sa stiti, acest lucru se poate face doar daca ambii vor sa se mai schimbe ceva. Luati in considerare alternativele pe care le aveti inafara familiei si luati chiar varianta unui divort. Este o modalitate prin care el poate constientiza faptul ca aveti si dumneavoastra un cuvant de spus. Important este insa sa nu rostiti cuvinte aiurea. Daca ii dati un termen sau promiteti ca veti face ceva daca el nu se schimba, sa va tineti de cuvant.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie