Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Exita anumite teste psihologice care odata facute si bine corelate si interpretate pot ajuta la stabilirea afinitatilor profesionale (in cazul persoanelor complet dezorientate in acest sens). Te rog, spune-mi unde se pot efectua aceste teste. (tyanas )

Exita anumite teste psihologice care odata facute si bine corelate si interpretate pot ajuta la stabilirea afinitatilor profesionale (in cazul persoanelor complet dezorientate in acest sens). Te rog, spune-mi unde se pot efectua aceste teste. (tyanas )

In general aceste teste se pot face in orice cabinet psihologic. La unele cabinete testele se platesc separate, la altele este vorba pur si simplu de plata consultatiei. Termenul e foarte bun, consilier vocational. El te poate ajuta sa iti identifici mai bine directia in care vrei sa mergi. Preturile variaza foarte mult, dar, in general, sunt putin mai mici decat pentru psihoterapie. Limita minima este undeva la 10-15 euro pe sedinta, conform Asociatiei Psihologilor din Romania, dar pot fi si preturi mai mari. Depinde de cabinetul pe care vrei sa il alegi.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie