Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Diete de vedete
Home > Stil de viata > Slabeste sanatos > Diete de vedete > Dietele secrete ale vedetelor - Adevar sau fictiune?

Dietele secrete ale vedetelor - Adevar sau fictiune?

Oare vedetele tin secrete cele mai bune diete si ponturi pentru slabit? De ce ne intereseaza atat de mult vedetele si dietele acestora?
Unul dintre motivele pentru care suntem atat de interesati de vedete este ca ele par sa aiba abilitati "magice" in a pierde din greutate fara efort. Sunt sute sau milioane de oameni care incearca sa descopere cum reusesc vedetele sa slabeasca atat de usor, cand pentru noi este atat de dificil. Starurile arata intotdeuna bine, incat unii dintre noi ajung sa se intrebe daca acestea nu cumva ascund cele mai bune programe de slabit de restul, oamenii obisnuiti.

Aproape ne imaginam cum celebritati ca Hilary Duff, Mariah Carey si Jeniffer Lopez se intalnesc in locuri nestiute de noi, publicul, gata sa-si impartaseasca diete secrete sau alimente dietetice de care nu a auzit nimeni.


Starurile au cateva avantaje

In timp ce ne intrebam daca vedetele au sau nu un club privat unde invata despre cele mai bune diete, este adevarat ca acestea detin cateva avantaje cand vine vorba de diete si despre cum sa te mentii in forma. De exemplu, majoritatea celebritatilor au mai mult timp decat oamenii obisnuiti. Jessica Simpson se antreneaza cel putin 2 ore pe zi, lucru pe care putini dintre noi il fac, din cauza lipsei de timp.

Vedetele au mai multi bani decat noi, ceea ce inseamna ca isi pot permite orice produs pentru slabit existent pe piata. Carmen Electra, Jenna Jameson, Pamela Anderson si alte vedete castiga indeajuns pentru a angaja antrenori personali sau bucatari.

In afara de avantajul banilor sau al timpului, vedetele mai au si cateva trucuri care le ajuta sa slabeasca rapid. Cristina Aguilera, Halle Barry, Madonna si nu numai folosesc pilule de slabit.


Care sunt secretele pentru a slabi rapid?

Starurile nu detin secrete despre cum sa slabesti rapid. Desigur, ele detin mai multi bani si timp, dar informatiile despre cum sa te mentii sunt aceleasi: regimuri alimentare sanatoase si mult sport. Este adevarat ca acestea au incercat diferite pastile, retete si chiar chirurgie, dar majoritatea isi pastreaza silueta pe cale naturala prin mult sport si o alimentatie sanatoasa.

Jennifer Aniston este un bun exemplu pentru cum sa te mentii prin sport. Ea a pierdut din kilograme practicand Budokon (o combinatie de arte martiale, yoga si meditatie) si yoga de 3 ori pe saptamana.

Un alt exemplu de vedeta care se mentine prin sport este Jessica Alba care mananca des, in cantitati mici si sanatos. Deasemenea merge la fitness de 5 ori pe saptamana.


Metode de slabit si mame celebre  

Heidi Klum a reusit sa revina dupa sarcina la greutatea initiala in 6 saptamani, combinand 90 minute de exercitii timp de 4 zile pe saptamana cu o dieta bogata in proteine.

Dupa nastere, Denise Richards a slabit cu o ora de exercitii pe zi plus un regim alimentar sarac in calorii.
 
Probabil ca nu vom avea niciodata banii sau timpul vedetelor si de aceea poate va dura mai mult pana vom avea un corp de star. Dar nu este nici o problema pentru ca acum stim ca nu exista secrete sau retete "magice" pentru a slabi. Totul consta intr-o dieta sanatoasa si sport, si asa nu numai ca vom arata dar ne vom si simti bine.
de Alina Popescu
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  02.09.2007 21:46 
Cs spun cititorii
Eu mananc de toate cate oleaca ,pe noapte nu maninc nemic nici apa nu beau.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie