Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "Cum pot creste un copil fata tata?" (Roxana)

"Cum pot creste un copil fata tata?" (Roxana)

Ca pe orice copil. Un singur parinte care iubeste copilul face mai mult decat doi parinti care nu se inteleg. Important este sa ii transmiteti modele corecte si sa nu il inoculati cu frustrarile pe care le-ati acumulat dumneavoastra din experientele trecute sau din povestea cu tatal lui.

Lasati-l sa isi aleaga singur destinul. Iubiti-l si respectati-l, chiar daca e mic, ca pe orice alta persoana, incurajati-l si implicati-l in activitatile zilnice, astfel incat sa simta ca e parte a familiei.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  29.03.2006 21:10 
!!!!!!
bun ... in mare parte aveti mare dreptate dar cel putin in cazul meu incurajarea si implicarea in activitatile zilnice a reusit sa faca copilul mai mult decat sa simta ca face parte din familie. a ajuns ca la o varsta destul de frageda sa creada ca este o persoana matura , adulta si sa devina distanta luand nishte decizii fara acordul meu .....iar cand am intrat in contradictoriu cu deciziile pe care le-a luat a ajuns chiar sa-mi raspunda pe un ton ridicat . acum eu ma intreb ce ar trebuii sa fac in cazul asta . va multumesc si ashtept un raspuns ... !!!!
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie