Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Cuplu
Home > Stil de viata > Relatii > Cuplu > Cum ajungi la relatia in trei?

Cum ajungi la relatia in trei?

Dorinta oricarei femei este sa aiba o relatie cu un partener atragator, intelegator si cu care sa construiasca o relatie stabila, care sa primeasca si binecuvantarea parintilor.Dar ce se intampla cand ai o asemenea relatie si apare al treilea ,despre care crezi ca este sufletul pereche? Cum se ajunge la acesta relatie in trei?

Relatii

Cauta in site mai multe informatii despre cum sa flirtezi in cuplu
Top Sanatate iti recomanda
·5 secrete pentru o discutie deschisa cu iubitul tau
"Nu imi dau seama ce gandeste pentru ca niciodata nu-mi spune ce se intampla cu el". Iti suna familiar?

Planurile unei relatii sunt mai multe si chiar vocile care iti guverneaza actiunile sunt si ele diferite , iar daca acestea nu sunt la unison , ajungi sa primesti aceasta provocare a destinului.


Ce anume poate favoriza un asemenea joc al intamplarii si destinului?


Nu de putine ori, o asemenea relatie apare cand unul dintre parteneri este nevoit sa petreaca mult timp in afara orasului de resedinta, datorita studiilor sau unei slujbe care temporar il solicita sa locuiascaintr-un alt oras.

Pe de alta parte, afirmarea unor planuri comune de viitor care sunt sustinute, adesea, mai mult de parinti, poate indeparta atentia celor doi de la calitatea comunicarii si a relatiei intime dintre ei care incepe sa nu le mai ofere satisfactii cu aceiasi intensitate.

A cui voce o auzi atunci cand te lasi prins intr-o astfel de relatie? Vocea atractiei care iti spune ca merita sa fii cu aceasta persoana atragatoare, vocea conditionarii care te intreaba foarte insistent ce vor spune cunoscutii si parintii despre alegerea ta sau vocea bunului simt care iti cere sa pui in balanta ce lasi in urma cu ceea ce iti rezerva viitorul?

Cand toate trei se exprima in acelasi timp si vocile sunt puternice, te simti naucit si cauti sa o domolesti fie pe una , fie pe cealalta.

Dar, daca ti-ai spune ca toate trei au un rol important in viata ta si ai invata sa le asculti pana la capat , astfel incat ele sa ajunga la unison?

Ceea ce te impiedica adeseori este sentimentul de responsabilitate fata de sentimentele partenerului caruia trebuie sa-i spui in cele din urma ca viata ta va merge mai departe cu celalalt. Dar il poti face fericit atunci cand nu reusesti sa asculti cu adevarat ce iti doresti , astfel incat sa te simti implinita?


Psiholog Viorica Dragomir, Clinica Aquamarin

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  30.12.2011 02:06 
ce regret ca...
si eu sunt intr-o relatie de un an si cv,el insa sta cu alta femeie de 2 ani si cv...tot astept sa se clarifice intre ei situatia dar mai greu e ca el nu stie ce vrea...nu stiu cat sa mai astept?? nu mi se pare normal sa traiasca cu doua femei si eu sa nu am pe nimeni :(
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie