Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Ce sa fac sa ma mai ingras? (miss27thjanuary)

Ce sa fac sa ma mai ingras? (miss27thjanuary)

Folosind formula Metropolitan Life insurance, greutatea ideala pentru varsta si inaltimea ta este de 49kg, ceea ce inseamna ca situatia nu are de ce sa te ingrijoreze.Un argument in acest sens il constituie si faptul ca greutatea ta a fost constanta de-a lungul ultimilor ani.
Ar fi important de precizat daca te simti anemica sau daca intr-adevar ai anemie. De asemenea, ar trebui evaluate tipul si cantitatea alimentelor consumate in mod obisnuit, deoarece daca modul de alimentatie este corect, suplimentele vitaminice nu-si au rostul.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  19.03.2008 00:07 
Despre nutritie
Multa lume nu stie ce inseamna nutritie dar oare ii dam noi voie ca ea sa faca parte din viata noastra ca un factor care ne ajuta si ne substine viata? Ei asa am fost si eu pana cand am descoperit un produs 100 procente natural si care mi-a dat rezultatele dorite si anume: MA LINISTESTE, IMI DA ENERGIE, IMI MENTINE GREUTATEA CORPULUI NU MA INGRAS, CORPL MEU FUNCTIONEAZA MULT MAI BINE PUR SI SIMPLU AM POFTADE VIATA POT SA SPUN CA E MIRACULOS NU TREBUIE SA CREDETI IN EL UTIL TIMP DE 2 LUNI SI VETI SIMTI SCHIMBAREA. ATENTIE DIABETICI CEI CU BOLI CRONICE SAU DOVEDIT MARI LUCRURI PT CEI CARE AU DIABET SAU ALTE BOLI IL RECOMAND CU INCREDERE O PRIETENA A SANATATII. Produsul va aparea in curand in Romania.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie