Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Bebelusi
Home > Stil de viata > Cresterea copiilor > Bebelusi > Ce jucarii i se recomanda la prima aniversare?

Ce jucarii i se recomanda la prima aniversare?

Este incredibil cum a trecut timpul, nu-i asa? Lungile sapatamani de oboseala, colici si leganat la miezul noptii par sa fi ramas undeva departe... Nu e vorba, sarcinile si responsabilitatile tale cresc direct proportional cu varsta bebelusului, insa acum ai motiv de mare sarbatoare: prichindelul tau isi serbeaza prima aniversare!

Ce schimbari a inregistrat evolutia lui? Intr-adevar, multe si foarte semnificative. Intre altele, interesant este faptul ca, desi ii place foarte mult sa se afle in compania altor copii, nu are nici o dispozitie de a se juca impreuna cu acestia. Este in masura sa-ti anticipeze unele actiuni; daca te apropii de el tinand in mana ghetutele, va sti ca urmeaza sa fie incaltat si va intinde piciorusul. De asemenea, are tendinta de a imita multe dintre gesturile tale (asadar, mare atentie la tot ceea ce faci!). Intelege mult mai multe lucruri, este foarte comunicativ (in "limba lui", bineinteles) si isi manifesta afectiunea.

Dincolo de cadourile de ordin practic pe care le va primi cu aceasta ocazie, jucariile constituie "capul de afis". Prin urmare, este bine ca acestea sa "se adreseze" varstei sale si sa fie optime cu nivelul sau de dezvoltare, fizic si emotional deopotriva. Sa vedem cateva exemple...

Tamburina
Iata o jucarie muzicala cu rol dublu. Pe de o parte, il ajuta pe copil sa-si coordoneze miscarile si sa asocieze logic forme diferite, iar pe de alta parte il binedispune. Este disponibila la pretul de 105.87 RON.
  1 2 3  

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie