Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Am fost diagnosticata cu astrocitom fibrilar de gradul 2. Constientizand faptul ca sunt bolnava, mi-e frica sa socializez ca inainte, mi-e frica sa ies in evidenta, nu pot sa ma duc la facultate. (silviadinulescu)

Am fost diagnosticata cu astrocitom fibrilar de gradul 2. Constientizand faptul ca sunt bolnava, mi-e frica sa socializez ca inainte, mi-e frica sa ies in evidenta, nu pot sa ma duc la facultate. (silviadinulescu)

 Acum am primit scrisoarea dumneavoastra. Aveti nevoie de un psiholog, sigur va poate ajuta, dar in primul rand constientizati suportul familiei, iubirea pe care ei v-o poarta. Va urez multa multa sanatate si acceptare, ca sa va puteti intelege destinul si sa va tranformati suferinta in intelepciune, astfel incat lucrurile sa aiba rostul lor si mersul lor.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  13.05.2009 12:09 
pt tine
nu stiu ce este fibrilar dar diagnosticul meu a fost de astrocitom genistocistic malign gr 2,am 28 ani de la operatie si sint bine ,gindeste pozitiv si sa faci cum zic medicii pt ca avem mari valori in tara
  06.05.2008 14:19 
Ptr silvia
Eu am fost operata si ma simt ff. bine trebuie sa ai curaj si sa nu cedezi "viata merge inainte", te pup.
  27.02.2008 13:34 
Buna
Buna Silvia si eu am avut acelasi diagnostic. Ai facut operatie? Eu am facut si ma simt foarte bine! Pastreaza-ti increderea!
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie