Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > "Am 25 de ani. Iubitul meu are 40..." (anya)

"Am 25 de ani. Iubitul meu are 40..." (anya)

Asta nu este o diferenta de varsta semnificativa, cu atat mai mult cea de 40 de ani, cand pofta de sex este chiar mai accentuata pentru unii. Sa nu uitam de asa-zisa criza a barbatului de 40 de ani. Datele tale sunt insuficiente.

Era important sa-mi spui daca asa a fost dintotdeauna, cand au inceput sa scada raporturile sexuale, ce inseamna "nu-i prea place sa faca sex", ce inseamna frecventa, daca apare placerea sau nu etc.
Sunt necesare foarte multe informatii suplimentare, care de multe ori se obtin dupa multe sedinte si/sau sunt necesare investigatii suplimentare, chiar medicale in acest caz - poate este vorba de o disfunctie sexuala...etc. si in final sa poti trage o concluzie.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  02.04.2008 20:32 
Sex
Nu pot sa mai suport sa ma atinga iubitul meu. Stie cineva ceva? Suntem de 5 ani impreuna, ne-am simtit bine impreuna, dar am o saptamana de cand nu suport sa ma atinga. Nu stiu de ce, nu ne-am certat, nu mi-a facut nimic, pur si simplu. De ce?
  04.02.2008 06:06 
Probleme conjugale
Am 29 ani si sotul meu 32 ani. Nu are probleme medicale. Acum 3 luni mama lui a decedat. De atunci este tot timpul nervos face scandal chiar din orice iar viata noastra sexuala nu mai exista. Cand incerc sa stau de vorba cu el sa ii spun cat ma doare ca am ajuns asa imi spune ca ma intelege, ca nu e vina mea, ca am dreptate si ca trebuie sa faca ceva sa fie bine ca si inainte intre noi doi. El spune printre altele ca nu mai simte nevoia de a face dragoste si ca asta se intampla pe fond psihic. Ne iubim si nici unul fara altul nu am putea sta. Deci nu poate fi vorba de divort insa pe mine ma innebuneste ideea ca se poate intampla sa nu se schimbe nimic in timp. Am incercat sa fac multe ca viata noastra sa revina pe un fagas normal insa fara nimic concret ci doar promisiuni din partea lui. Printre altele el tot imi spune ca simte ca o parte (75%) din el a murit. As vrea sa stiu parerea dvs. stiu ca e nevoie de multa rabdare din partea mea dar totusi credeti ca ne putem revenii? Imi iubesc enorm de mult sotul insa mi-e teama ca viata noastra sa nu se duca de rapa! Ce sa mai fac?
  16.07.2007 17:40 
Si eu am aceeasi problema
Amantul meu are 66 ,eu 53 va spun ca diferenta de virsta e insupotrabila, mai ales ca lumea ride de noi.
  17.12.2006 20:24 
Esti ireala
ce-i oferi?si ce-i ceri?aici e buba lipsa de comunicare pote el vrea mai mult,pote e monotonie.A m 41 iar ea 30 dar mai...si-n vecini lasati prejudecatile si...va fi o.k
  27.09.2006 22:13 
Mai gandests_te!
Si intre mine si sotul meu sunt 10 ani.Este bine pentu ca este mai ponderat dar odata cu trecerea anilor este tot mai greu pentru ca eu mai am nevoie de iubitul acela din tinerete iar el de multe ori pune accent mai mult pe iubirea aceea cuminte de om copt la minte.Deci iti spun din experienta mai gandestete!
  22.08.2006 09:29 
nu mi se pare ceva iesit din comun,diferenta de varsta nu cred ca-i afecteaza atat de mult ata timp cat ei se inteleg.relatia de cuplu se bazeasa foarte mult si pe sex dar nu numai pe sex.
  03.06.2006 16:17 
25 ani, feme- 40 ani,barbatul
Viata in familie, nu constat numai din sex, cu toate ca realitatea demonstreaza ca impacarea in familie,dupa cum spun si unii,sta intre picioarele femei. In cazul prezent la 25 ani feneia este tranzistorul, iar barbatul la 40 ani este circuitul integrat. Nu stie sa faca un tranzistor, ce poate face un circuit integrat.De aci rezulta multe ne-potriviri. Este de dorit o varsta mai apropiata,intre ea si el, adica societatea care le-a influientat viata celor 2, sa fie identica, cu toate ca perceptiile au putut fi diferite si de aci, atatea diferente de pareri intre ea si el, dar nu numai. Lucrurile sunt mult mai complexe, nu se poti lamuri printr-un biletel ca acesta. Liviu
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie