Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Sex la masculin
Home > Stil de viata > Sanatate sexuala > Sex la masculin > Orgasmul in acelasi timp este posibil

Orgasmul in acelasi timp este posibil

Cea de-a treia temere (de a ejacula prea rapid) este cu adevarat cea mai dificila. Ejacularea prematura este unul dintre simptomele cele mai frustrante si mai deprimante pe care le poate avea orice barbat. Cu toate ca ejacularea prematura are la baza o stare emotionala, exista cateva lucruri relativ simple pe care o femeie le poate face ca sa ajute.

Sanatate sexuala

Descoperiti-va sentimentele reciproce in functie de pozitia adoptata in timpul somnului
Top Sanatate iti recomanda
·Sex: de cate ori
Fac sex de 15 ori pe saptamana, iar un act sexual dureaza 3 minute... Cat de mult conteaza cifrele in viata sexuala?
Ejacularea prematura este o sabie cu doua taisuri: in acelasi moment cade cortina asupra placerii sexuale a barbatului si partenerei lui ii este retezata sansa de a ajunge la orgasm. Procesul ejacularii si orgasmul la barbat sunt extrem de complicate, dar sincronizarea este controlata printr-un echilibru intre impulsurile nervoase care accelereaza orgasmul si cele care il retin.

Daca femeia face ceva pentru a spori stimularea barbatului ei, ea nu face decat sa-i agraveze problema. Daca face lucruri care ajuta la reprimarea orgasmului, atunci prelungeste puterea lui sexuala de mentinere.


Ce poate sa faca ea?

Orice lucru care reduce intensitatea excitarii sexuale fara a distruge erectia barbatului. Lucruri simple, cum ar fi mentinerea luminilor din dormitor aprinse si a sta cat se poate de linistita timp de cel putin 30 de secunde imediat dupa ce penisul este introdus in vagin pot fi foarte utile. Apoi ea poate incerca o tehnica ce a fost utilizata cu succes in China de cel putin 3000 de ani.

Ea nu trebuie decat sa prinda cu mana de partea de jos si sa mangaie testiculele barbatului cu gingasie, dar si cu fermitate. De indata ce el ajunge in punctul in care aproape ca pierde controlul si duce rapid seara catre o incheiere, ea accentueaza cu grija strangerea testiculelor lui si le trage in jos foarte delicat.

Daca acest lucru este facut cu pricepere, ejacularea va fi rapid si complet blocata. Este totusi intelept ca fata sa-i spuna rapid barbatului ce anume are de gand sa faca si de ce face acest lucru. Avand in vedere temerile oricarui mascul de castrare, orice gest brusc de strangere poate sa incheie rapid o relatie frumoasa.

Mai exista si un alt beneficiu al acestei metode chinezesti. Dupa ce este utilizata cu succes de cateva ori, se poate constitui un reflex conditionat, iar simpla tinere a testiculelor cu gingasie incetineste ejacularea. Metoda este eficienta pana la "punctul fara intoarcere".


Care este "punctul fara intoarcere"?

Mecanismul orgasmului la un barbat este ca o prastie. Tensiunea se instaleaza treptat sub control, pana cand se ajunge la presiunea maxima. Odata ce orgasmul incepe si fiecare barbat poate simti acel moment instinctiv, nimic din lume nu poate opri acest lucru.

Scopul a tot ceea ce face o femeie este acela de a impiedica un barbat sa ajunga la "punctul fara intoarcere" inainte ca el (si ea) sa fie gata. Un alt element aflat de partea ei este timpul. A opri pur si simplu actul sexual pentru un moment sau doua stopeaza impulsurile stimulatoare.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  18.11.2010 22:21 
punctul fara intoarcere
Foarte bun articolul, nu stiam acea tehnica cu testicolele. Pe cat de bun articolul, pe final se termina uratel. Orgasmul, implicit ejaculare masculina poate fi oprita prin contractarea muschilor pelvieni sau prin metoda celor 3 degete. ;) Este nevoie de putin antrenament si orgasmul uscat la barbati este posibil. http://idealpenis.blogspot.com/2010/10/exercitiu-avansat-pentru-intarirea.html
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie