Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home
Home > De 8 martie ea e regina ta

De 8 martie ea e regina ta

Luna martie este luna in care femeile se afla in centrul atentiei. E perioada din an in care colegii sau prietenii le ofera flori, complimente si zambete mai sincere si mai vesele. Oricat de bine ar fi sa se simta apreciata in randul colegilor si prietenilor apropiati, femeia se simte implinita numai daca si "el" - mai ales el - i-a aratat ca o iubeste.

Nu uita ca iubesti

Barbatii si femeile sunt la polul opus. In timp ce femeile nu se sfiesc sa isi arate iubirea, indiferent de loc si timp, barbatul e mai rezervat. El, daca iubeste, considera ca e de la sine inteles. De ce trebuie sa isi asigure iubita de dragostea lui inca o data si inca o data, cand ea stie cat o pretuieste? Pentru ca asa o faci fericita si increzatoare in ea! Pentru ca asa o faci sa zambeasca, sa rada si sa se bucure ca sunteti impreuna...

De 8 martie sigur a pregatit ceva. Inconstient sau nu, fiecare femeie si-a petrecut mai mult timp in oglinda, si-a pus bluza care ii vine cel mai bine si care atrage cele mai multe priviri admirative. Doar primavara (chiar daca anul asta e mai sfioasa) merge cel mai bine cu o fata luminoasa si o tinuta in culori pastelate.

Crezi ca un zambet este de ajuns din partea ta? Mai bine spune-i si ce gandesti, cat de frumoasa e si cat o iubesti... Si nu considera 8 martie o exceptie. In fiecare zi un compliment este bine venit. In cuplu, mai ales in cele cu o istorie lunga, partenerii sunt atat de obisnuiti sa isi reproseze atunci cand ceva nu merge bine, incat uita sa isi aminteasca si partile bune ale relatiei.

Chiar daca nu aveti toata ziua la dispozitie sa stati impreuna, petreceti seara cateva clipe impreuna. E ziua ei, asa ca las-o sa aleaga. A ales sa alergati prin parc sau concursul pe perechi la patinaj artistic? Atunci, daca o iubesti, si pentru tine este cel mai bun mod de a-ti petrece timpul liber...

 8 martie merge cel mai bine cu o cina romantica. Lumanarele, fata de masa si servetele rosii, pahare de sampanie... Nu conteaza ce alegi, atata timp cat rezultatul este cel asteptat: sa fie fericita!

 Cata iubire dai, atata primesti plus bonus. Pentru ca asa suntem noi: generoase cand ni se arata ca suntem dorite.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie