|
pastila postinor
|
postat de
lena_bandol
[offline]
Junior Member
08.03.2007, 13:47
|
|
Data inregistrarii: Mar 2007
|
|
|
|
|
cine stie ce este cu aceasta pastila ca eu una am ramas insarcinata si doctorul ginecolog a zis ca nu sunt bune de nimic, ci la unele fete chiar provoaca sa ramai insarcinata, aveti grija fetelor!
|
|
pastila de dupa
|
postat de
nicoletagheorghe1
[offline]
Junior Member
12.03.2007, 10:51
|
|
Data inregistrarii: Dec 2006
|
|
|
|
si eu am folosit pastila de dupa (postinor). se spune ca trebuie luata intr-o anumita perioada de timp.  daca ai depasit si cu 5 minute durata de timp in care trebuia sa i-ai pastila ea nu isi mai face efectul. doctorul meu ginecolog mi-a spus ca daca se ia in urmatoarele ore (maxim 3), sau maxim 8 ore de la contact sunt foarte mari sanse ca pastila sa isi faca efectul. cu cat se intarzie mai mult cu atat efectul pastilei scade drastic. deci haideti sa avem putina grija si de noi, ca altfel nu are nimeni
|
|
|
postat de
connexdia
[offline]
Junior Member
18.06.2007, 08:00
|
|
Data inregistrarii: Jun 2007
|
|
|
|
|
Buna, fetelor vreau sa va zic sa aveti mare grija cu postinor deoarece nu trebuie luate decat 2 pastile in 6 luni, provoaca dereglari ale menstruatiei si daca sunt luate la un interval de timp mai mare de la actul sexual poate provoca sarcina extrauterina.
|
|
pastila postinor
|
postat de
stavilamihaela
[offline]
Junior Member
11.07.2007, 10:05
|
|
Data inregistrarii: Jun 2007
|
|
|
|
|
ce stiti de pastila postinor 1 ,ca de postinor2 stiu foarte multe si am o parere nu prea buna in urma experientei f proaste
|
|
e periculoasa
|
postat de
adelina bratu
[offline]
Junior Member
13.07.2007, 17:56
|
|
Data inregistrarii: Jul 2007
|
|
|
|
am luat si eu faimoasa pastila si din fericire ma numar printre persoanele la cre si-a facut efectul  ,dar medicul meu ginecolog mi-a explicat k aceasta pastila nu are deloc beneficii asupra corpului nostru...dimpotriva...cel mai indicat,dupa spusele lui...o data 1 in viata se ia  ..pentru ca e foarte periculoasa..asa ca sfatul meu..hai sa ne protejam si fara aceasta pastila si sa fie ultima speranta ea...sa avem grija d noi.
|
|
va rog sa ma ajutati!!!
|
postat de
mary_262002
[offline]
Junior Member
24.09.2007, 00:51
|
|
Data inregistrarii: Sep 2007
|
|
|
|
va rog as ma ajutati!! am avut contact sexual in timpul caruia prezervativul s-a rupt iar el a exaculat, al luat mastila de dupa (portinol), la 11 ore dupa.dupa 7 zile am avut o scurgere de sange ca un fel de menstruatie....e posibil sa fiu insarcinata?farmacista a spus ca are efect sigur medicamentul...va rog sa-mi raspundeti  (
|
|
|
postat de
ankuzza
[offline]
Junior Member
26.09.2007, 14:33
|
|
Data inregistrarii: Sep 2007
|
|
|
|
|
se numeste postinor si are 2 pastile.o iei pe prima apoi a doua trebuie luata la fix 12 ore..sangerarea ta poate fi si una de nidatie,efectul postinorului este de 98%in cazul in care este luat cum trebuie..fa un test de sarcina
|
|
|
postat de
someONE
[offline]
Junior Member
16.11.2007, 01:29
|
|
Data inregistrarii: Nov 2007
|
|
|
|
|
Buna, pe data de 9 noiem. am avut un contact sexual neprotejat....am vrut initial sa urmez metoda calendarului (pe data de 2 noim. mi-a venit menstruatia si mi-a trecut pe 6 ) totusi mi-a fost frica de ceeea ce se putea intampla si am zis ca sa fiu mai sigura sa iau pilula de a doua zi si am incercat Postinor...am luat prima pastila la interval de o ora dupa contactul sexual ,dar probl. este ca pana sa iau a doua pastila am mai avut inca odata un contat sexual neprotejat....dupa aceea am luat si cea de a doua pastila la intervalul de timp la care trebuia luata ....Apoi la 7 zile dupa lucrul asta mi-a venit menstruatia sau ce o fii asta imp. e ca am niste sangerari....Oare st sanse sa raman insarcinata din cauza celui de-al 2-lea contact sexual neprotejat...?
Va rog frumos sa-mi rasp. si mie
|
|
Buna
|
postat de
pop_raluca13
[offline]
Junior Member
13.12.2007, 11:30
|
|
Data inregistrarii: Dec 2007
|
|
|
|
|
Buna, sunt noua pe acest forum...
As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, dupa un raport sexual in care se rupt prezervativul insa nu a avut loc ejaculare intamplat cu o zi inainte de data de incepere a ciclului, am luat Postinor in a 3-a zi adica dupa vreo 60 de ore, iar acum au trecut 2 zile de cand am luat Postinorul si nu mi-a venit inca menstruatia. Imi puteti spune cam care sunt in mare reactiile din acest punct de vedere?
Va multumesc
|
|
|
postat de
vasca
[offline]
Junior Member
14.12.2007, 23:08
|
|
Data inregistrarii: Dec 2007
|
|
|
|
|
as avea si eu o intrebare...daca ma pueti ajuta va rog...daca am luat de 2 ori pastila 2 in interval de 3 luni aproape isi mai face efectul...dar am repectat prospectul numai ca acuma cand am luat a 2 oara trebuia sa imi vina ciclul prin 8 decembrie si suntem in 14 si nu mia venit oare sa dereglat si de aceea?sia fi facut efectul???ca din cate am auzit este foarte eficienta pastila 2 ...cred ca am si racit la ovare oare deaia sa imi intarzie atata plus ca am luat in interval de 3 luini de doua ori aceste comprimate...va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu un raspun cat de cat sigur...
|
|