Centre medicale | Centre de frumusete | Sali fitness

Du-te inapoi   Forum TopSanatate > TopSanatate > Medicina alternativa
Inregistrare | Lista de membri | Cautare | Mesajele zilei | Marcheaza forumurile citite |


1 2 din 2 pagini
 
Cauta in acest subiect
magnetoterapie
Vechi postat de monique [offline] Junior Member 26.01.2006, 10:55   Data inregistrarii: Jan 2006 Mesaje: 23
as vrea sa stiu mai multe despre aceasta terapie , cum ajuta ? la ce ajuta ? astept cat mai multe sugestii
Reply With Quote Citeaza   
asa am citit
Vechi postat de gocci [offline] Junior Member 31.01.2006, 14:12   Data inregistrarii: Jan 2006 Mesaje: 17
aceasta terapie se bazeaza pe opinia ca organismul reactioneaza la magnetism.terapeutul va va aplica magneti pe corpfie sub formaunei bratari fie sub forma unor pernute magnetice practicienii sustin ca au succesi in tratarea durerilor reumatismale dar proprietatile terapeutice ale magnezilor nu s-au dovedit stiintific
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de monique [offline] Junior Member 02.02.2006, 15:22   Data inregistrarii: Jan 2006 Mesaje: 23
chiar nu e nimeni care sa fi apelat la acest gen de terapie ? poate ...totusi...cineva...astept in continuare opiniile voastre....
Reply With Quote Citeaza   
total adevarat
Vechi postat de traienutz [offline] Junior Member 22.02.2006, 21:18   Data inregistrarii: Nov 2005 Mesaje: 3
In perioada unei cure de ape la statiunea Olanesti am facut si sedinte de tratament cu magnetoterapie.Aveam o durere veche de mijloc..Sunt de atunci 3 ani si pot sa spun ca nu a mai aparut durerea nici in anotimpul rece..
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de monique [offline] Junior Member 19.03.2006, 16:48   Data inregistrarii: Jan 2006 Mesaje: 23
sunt si acei cercei magnetici pentru slabire ...a folosit cineva ???
Reply With Quote Citeaza   
cerceii de slabire
Vechi postat de carolina2006 [offline] Junior Member 09.04.2006, 03:02   Data inregistrarii: Apr 2006 Mesaje: 2
Sunt doar o inventii comerciala,care n-au nici-o legatura cu reducerea pofyei de mincare,dar au u mare legatura,cu durerea produsa de actiunea magnetica
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de nicoleredsun [offline] Junior Member 21.04.2006, 16:28   Data inregistrarii: Feb 2006 Mesaje: 2
Organismul reactioneaza la terapia cu magneti foarte bine si o stiu din experienta,eu folosesc o bratara care are atasati magneti iar sotul meu ptr. probleme cu rinichii (2 operatii),foloseste un brau la care sant atasati deasemenea magneti.Se imbunatateste simtitor circulatia sangelui,iar durerile ,mai ales cele reumatismale dispar99 ,9%.Efectul lor este dovedit inca din vremea reginei Cleopatra.Numeroase personalitati se folosesc de efectul lor astazi:Bill Clinton,Sir Anthony Hopkins,Sharon Stone... Noi, marea majoritatea care traim in cetatile astea de otel si beton numite blocuri ne-am indepartat de magnetismul natural al pamantului si santem mult mai bonlavi decat cei care traiesc aproape de sol,in legatura directa cu el,iar aceste accesorii nu fac decat sa regleze acest dezechilibru,de aceea rezultatele asupra acestor probleme de sanatate sant atat de bune.Daca vreti amanunte va stau la dispozitie,pana atunci sarbatori fericite ,lumina in suflete,pace in case si multa sanatate!
Reply With Quote Citeaza   
magnetoterapie
Vechi postat de ansdana [offline] Junior Member 27.04.2006, 11:25   Data inregistrarii: Apr 2006 Mesaje: 4
Eu am folosit un aparat pentru magnetoterapie a sa imi calmez durerile menstruale care erau teribile. Si a functionat. L-am mai folosit si dupa ce m-am masat cu crema anicelulitica pentru ca ii amplifica efectul... si cred ca se vede... dar au trecut numai doua saptamani deocamdata
Reply With Quote Citeaza   
magnetoterapie
Vechi postat de andromeda06 [offline] Junior Member 10.06.2006, 10:28   Data inregistrarii: Jun 2006 Mesaje: 4
www.biodetectie.ro
Este un bioterapeut care are si o sectiune despre magneti.
Reply With Quote Citeaza   
Magna Bloc-AMWAY
Vechi postat de gedilika77 [offline] Junior Member 14.06.2006, 10:43   Data inregistrarii: Apr 2006 Mesaje: 18
Magneţi personali MAGNA BLOC


O metodă revoluţionară pentru a ameliora şi controla disconfortul

Cantitate Set de 3
Preţ de vânzare: 657,80 RON (6 578 000 ROL) SUPER SCUMPI DAR....

Descriere
Magneţii personali MAGNA BLOC sunt singurul produs patentat pe piaţa Statelor Unite, ce foloseşte un design quadripolar şi un inel de flux magnetic concepute pentru a genera un câmp magnetic puternic, capabil să înlăture senzaţia de disconfort instalată în diverse zone ale corpului.

Magneţii MAGNA BLOC sunt compuşi din:
• 4 magneţi de neodymium din pământuri rare
• design quadripolar - magneţi poziţionaţi în diagonala alternanţei polilor
• inel de flux magnetic.

Sunt trei termeni referitori la magneţi ce trebuie explicaţi:
• Magneţi din pământuri rare: materiale precum samariul, cerium, prasdeodymium, neodymium şi bor, extrase din mine. Au proprietăţi magnetice puternice şi durabile. Nu rezistă la coroziune şi sunt sensibile la şocuri.
• Neodymium: un tip de magnet din pământuri rare folosit pentru magneţii personali MAGNA BLOC. Puterea şi durabilitatea proprietăţilor magnetice permit utilizarea lui în cantităţi mici şi îl fac uşor de aplicat în diverse zone ale corpului.
• Magneţi ceramici: magneţi compuşi din fier, oxizi de stronţiu sau/şi oxizi de bariu.

Fiecare dintre magneţii personali conţine 4 magneţi de neodymium în poziţie quadripolară, aşezaţi într-o carcasă de plastic ermetică. Această poziţionare conferă magneţilor o putere mai mare şi o direcţionare mai precisă. Fiecare corp magnetic poate fi amplasat în orice zonă a corpului cu ajutorul aplicatorilor dublu-adezivi.

Caracteristici
•Inel de flux magnetic.
•Patentul exclusiv al designului cu o dispunere quadripolară a magneţilor generează gradienţi de câmp foarte intenşi (câmpuri magnetice puternice).
•Utilizează magneţi de neodymium din pământuri rare (4 corpuri magnetice cu polarităţi alternative pe diagonală).
•Nu necesită utilizarea acelor, medicamentelor sau alifiilor pentru controlul disconfortului.
•Magneţii pot fi aplicaţi cu ajutorul aplicatorilor dublu-adezivi hipoalergenici.
•Aşezaţi într-o capsulă de plastic ermetică.

Avantaje
•Direcţionează câmpul magnetic către zona afectată de disconfort şi asigură menţinerea stabilităţii câmpului magnetic.
•Ajută la un mai bun control al disconfortului decât magneţii bipolari.
•Proprietăţi magnetice puternice şi durabile, capabile să sporească gradientul câmpului magnetic.
•Un mijloc facil de înlăturare a disconfortului.
•Nu au fost descoperite efecte secundare.
•Uşor de purtat şi întreţinut.

Utilizare
Poziţionarea corectă, în funcţie de gradul de disconfort resimţit şi de produsul ales, este cheia obţinerii efectului maxim al utilizării produselor MAGNA BLOC.

Plasarea corectă a magneţilor este foarte importantă. În cazul disconfortului localizat, magnetul trebuie amplasat chiar în locul respectiv. În cazul disconfortului resimţit pe zone mai mari, urmaţi instrucţiunile de amplasare din literatura Magna Bloc. Luaţi în considerare numărul recomandat de magneţi ce pot fi folosiţi şi amplasarea acestora. Dacă în timp de câteva minute disconfortul nu este ameliorat, repoziţionaţi aşezarea magneţilor.

Pregătirea epidermei şi aplicarea corectă a discurilor
• Pielea trebuie să fie curată, fără loţiuni sau creme, şi uscată. Serveţelele Skin Bloc au fost create special pentru a pregăti pielea înaintea aplicării magneţilor personali MAGNA BLOC.
• Dacă utilizaţi mai mulţi magneţi în acelaşi timp, asiguraţi-vă că semnul de orientare al tuturor magneţilor este poziţionat în aceeaşi direcţie. Lăsaţi un spaţiu de 2,5 cm între magneţi.
• Pentru a preveni o eventuală iritare a pielii, schimbaţi aplicatorii dublu adezivi la fiecare 2-3 zile.
• Curăţaţi pielea după ce aţi îndepărtat magneţii personali. Aplicaţi magneţii în acelaşi loc în care i-aţi mai aplicat. Pentru a vă fi mai uşor, puteţi să marcaţi locurile de aplicare.
• Reţineţi: efectul magneţilor durează atâta timp cât sunt menţinuţi în poziţia respectivă. Dacă disconfortul reapare, verificaţi poziţionarea magneţilor personali.

Atenţie
Ca oricare alt produs conceput pentru diminuarea disconfortului, produsele MAGNA BLOC s-ar putea să nu fie la fel de eficiente în toate cazurile sau pentru toate tipurile de disconfort. În cazul în care disconfortul nu se ameliorează nici după repoziţionarea magneţilor, vă recomandăm să consultaţi un medic.

Aceste produse trebuie ferite de şocuri mecanice şi de expunerea directă la temperaturi ridicate.


Părerile clienţilor noştri

NICOLAE CIPRIAN DUMITRU daca nu credeti ca fac minuni incercati.ciprian

VALERIA RADULESCU LEMNARU Am avut ocazia sa lucrez in magnetoterapie si produsele magnetice au efecte benefice in multe boli, in eliminarea stresului si a disconfortului Valeria Radulescu

Florica si Stefan Trandafiresc Extraordinari magnetii !!! Mama ii foloseste pentru durerile de cap . Merita !

ARCHIP TIBU Sunt minunati. Din pacate am avut probeleme cu rinichii iar magnetii personali pozitionati in zona lor mi-au mai calmat disconfortul creat. Merita.

Buftea Mihai Nu am avut ocazia să încerc aceşti magneţi dar pot să vă spun că cineva pe care îl cunosc i-a încercat şi a fost foarte mulţumit de rezultate! În cazul în care practicaţi un sport de performanţă aceşti magneţi sunt indispensabili! Datorită efortului prelungit s-ar putea să aveţi dureri de spate sau de umeri...aceşti magneţi vi le ia de la prima aplicare...Vă recomand aceşti magneţi extraordinari! Vă vor face viaţa mai uşoară!

Alexandru Rudolf Stark Am avut ocazia să testez personal acest set, cu ocazia unei crize de discopatie, rezultatele au fost excelente. Mi-a luat durerea în proporţie de 90% pe durata crizei, scurtând în acelaşi timp durata acesteia la numai 4 zile în loc de 2-3 săptămâni, cu cât eram obişnuit înainte. Recomand cu toată încrederea acest set de magneţi tuturor celor cu asemenea probleme. Alexandru Stark
Reply With Quote Citeaza   

Raspunde
1 2 din 2 pagini


Unelte topic Cauta in acest subiect
Cauta in acest subiect:

Cautare avansata
Moduri de afisare
Ruleaza cu: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ai sugestii sau intrebari? Trimite-ne mesajul tau

TopSanatate este un site de informatii dedicate sanatatii.
Acestea nu pot substitui o consultatie de specialitate sau un tratament recomandat de un medic.
Newslettere | Concursuri | Contact

@2014 iMediaNetwork. Conceput si realizat de matrix<works/>