|
Domnului doctor..daca mai citeste acest subiect..
|
postat de
dadria
[offline]
Junior Member
12.03.2010, 15:30
|
|
Data inregistrarii: Sep 2007
|
|
|
|
|
Eu nu mai sunt o tinerica si fara sa cred ca stiu totul ,sunt convinsa ca purtarea unor pantofi stramti cu tocuri exagerate (am prins moda cu Leonardo de 12 cm.-la care am mai si stat la rand..) sunt cauza picioarelor mele indurerate.
Intrebarea pe care as dori sa v-o adresez este :cum procedez ca acea interventie chirurgicala sa fie de indreptare a osului si nu de indepartare a acelei excrescente ?Ca ,in tagma d-voastra,cu tot respectul nu stii peste cine dai.Si,in nici un caz ce iti face.Sunt din Cluj,nu am posibilitatea sa erg la Bucuresti.Aici am vreo sansa???
|
|
alta solutie inafara de operatie
|
postat de
punk_bloss0m
[offline]
Junior Member
03.08.2010, 21:52
|
|
Data inregistrarii: Aug 2010
|
|
|
|
salut. am doar 16 ani si am facut un mont la piciorul drept din cauza ASLO'ului mare pe care il aveam.
am facut putin research pe tema asta si am vazut k singura solutie este operatia ( trucuri gen zeama de varza nici nu am vrut sa incerc). M'am pregatit sufleteste de operatie.
apoi m'am dus la un medic homeopat (aveam probleme cu gatul... alta poveste) si i'am aratat si respectivul mont
SOLUTIA E SIMPLA : infiltratie cu OZON.
sunt injectioare mici care se fac in jurul cartilagiului infalmat. 5 injectii am facut la 2 zile (costurile sunt mici si nici nu doare de loc) de la prima sedinta am observat o schimbare. Ar trebui sa incercati! 
|
|
alta solutie inafara de operatie :D
|
postat de
punk_bloss0m
[offline]
Junior Member
03.08.2010, 22:00
|
|
Data inregistrarii: Aug 2010
|
|
|
|
nu sunt de la incaltaminte ! sunt infalamtii ale cartilagilor. am crezut k unica solutie e operatia. (trucuri inutile gen zeama de varza nu se pun la socoteala)
Va povestesc din experienta mea .
am 16 ani si am facut monturi de la ASLO marit in sange.
am fost la un medic homeopat si am facut inflitratie cu ozon. Sunt injecti foarte mici cu OZON (gaz O3 )  pe care le adiministreaza doctorul in jurul montului. nu doare deloc! ( iar eu sunt o fricoasa innascuta hipersensibila) prima oara cand am fost mi'era groaznic de frica! 5 injectii cu ozon am facut si a fost suficient! de la prima injectie s'a observat schimbarea!
incercati si voi! la mine a functionat 
|