Centre medicale | Centre de frumusete | Sali fitness

Du-te inapoi   Forum TopSanatate > TopSanatate > Medicina alternativa
Inregistrare | Lista de membri | Cautare | Mesajele zilei | Marcheaza forumurile citite |

Cauta in acest subiect
Remedii pt. candida
Vechi postat de tic [offline] Junior Member 04.03.2010, 21:40   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 4
Ma numesc Mihaela si de curand am facut un exudat lingual si mi-a gasit ca am candida. S-ar putea sa am si in stomac deoarece sunt balonata aproape in fiecare zi.
As dori sa stiu daca exista un tratament naturist pt acest lucru.
Va multumesc
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de bulatsergiu_flp [offline] Junior Member 05.03.2010, 06:52   Data inregistrarii: Feb 2010 Mesaje: 12
Citat:
In prealabil postat de tic
Ma numesc Mihaela si de curand am facut un exudat lingual si mi-a gasit ca am candida. S-ar putea sa am si in stomac deoarece sunt balonata aproape in fiecare zi.
As dori sa stiu daca exista un tratament naturist pt acest lucru.
Va multumesc
Buna Mihaela!
Eu personal nu am intalnit persoane care au (au avut) candida, dar am studiat materiale legate de beneficiile plantei de Aloe Vera pentru SANATATEA NOASTRA si stiu ca exista tratamente cu produse din Aloe Vera pentru multe probleme de sanatate , printre care si candida. In continuare iti voi scrie tratamentul unei persoane care si-a rezolvat aceasta problema:
"Eu am scapat de candida folosind produse naturiste pe baza de aloe vera cumparate de la firma Forever Living. Iata tratamentul:
-cura interna cu Aloe vera gel- 2 linguri dimineata si seara cu 30 minute inainte de masa, cu inghitituri mici
- spalaturi vaginale cu ceai de galbenele, coada soricelului, pelin, musetel la care se adauga Aloe Activator, o lingura la un litru de ceai, seara inainte de culcare (10 zile)
-tampoane intravaginale imbibate cu Aloe First o data pe zi timp de 3 ore ( 10 zile)
-badijonare intravaginala cu Aloe Propolis Creme seara, inainte de culcare ( 10 zile)"

Daca esti interesata despre mai multe informatii legat de aceste produse si altele din Aloe Vera scrie-mi un raspuns pe adresa mea de e-mail bulatsergiu.flp@gmail.com (ca sa0ti pot trimite cateva materiale) sau aici pe forum.

Multa SANATATE!!!
Reply With Quote Citeaza   
medicina alternativa
Vechi postat de petrutica [offline] Senior Member 05.03.2010, 18:09   Data inregistrarii: Mar 2007 Mesaje: 354
Gargara cu muşeţel are efect calmant şi cicatrizant.Se poate consuma iaurt, lapte fermentat (natural si neindulcit) sau fermenti lactici. Contin o bacterie numita Lactobacillus acidophilus, care limiteaza proliferarea ciupercilor vaginale si intestinale.
• Zilnic, unul-doi catei de usturoi si doua-trei iaurturi ce
contin fermenti naturali activi.
* Adopta o alimentatie fara zahar, dar cu un aport consistent de
enzime (lactate). Studiile stiintifice au aratat ca scortisoara poseda virtuti antifungice puternice.
• clatirea gurii de cateva ori pe zi cu o solutie salina. Saramura se prepara din 5g de sare si 200ml de apa calduta.
• se pot face clatiri ale cavitatii buicale cu ceai de musetel, bicarbonatat, pentru alcalinizarea mediului bucal.
Echinaceea, ptr intarirea sistemului imunitar.
Last edited by petrutica : 05.03.2010 at 18:23.
Reply With Quote Citeaza   
petrutica
Vechi postat de tic [offline] Junior Member 05.03.2010, 22:01   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 4
Va multumesc pentru raspuns. Aceste sfaturi sunt mai mult pt. candida bucala si sunt bune, pe unele le-am si aplicat ca le mai stiam si eu. Pe mine m-ar interesa mai mult un remediu pt. candida la stomac.
Daca mai stiti ceva referitor la asta va rog sa-mi spuneti
Cu multumiri
Mihaela
Reply With Quote Citeaza   
Medicina Alternativa
Vechi postat de petrutica [offline] Senior Member 07.03.2010, 11:53   Data inregistrarii: Mar 2007 Mesaje: 354
TINCTURA DE PROPOLIS regleaza tensiunea, iar pusa pe gingia dureroasa sau pe maseaua cariata alina durerea si impiedica infectia.

Datorita proprietatilor sale antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul isi gaseste tot mai multe utilizari. Este un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi si, mai ales arsuri, degeraturi. Este foarte util in vindecarea ranilor de la armele de foc, precum si in cicatrizarea operatiilor. Propolisul vindeca mucoasa bucala si este benefic in singerarile gingiilor.

Denumirea de propolis vine din limba greaca si intr-o traducere aproximativa ar insemna "partea din fata a cetatii". De ce aceasta denumire? Pentru ca albinele care produc aceasta substanta o folosesc pentru consolidarea, captusirea si izolarea stupului, care devine astfel o adevarata cetate. Propolisul in contact cu apa din precipitatii se intareste si devine dur si impermeabil ca piatra, nepermitand umezelii sa patrunda in stup. Apoi, propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihiland bacteriile, ciupercile parazite si chiar virusurile, creand un mediu aproape perfect steril.

Atunci cand patrunde in stup un pradator, cum ar fi razatoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor si apoi este invelit in ceara si propolis, impiedicand astfel descompunerea lui si infectarea mediului ambiant.

De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (in special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules si prelucrat de albine primavara devreme. Este, asadar, un produs de origine vegetala, care pastreaza multe din proprietatile plantelor din care a fost obtinut, fiind imbogatit insa cu anumite substante secretate de albine.

Rezultatul este un cicatrizant, un regenativ, un antiseptic, un reglator hormonal si un stimulent imunitar de exceptie, pe care il vom cunoaste mai detaliat in cele ce urmeaza. Vom prezenta propolisul numai sub forma de tinctura, pentru ca administrat ca atare, fiind aproape deloc solubil, va trece pe traiectul digestiv si va fi eliminat fara a avea o actiune eficienta asupra organismului. Iata asadar proprietatile si indicatiile tincturii de propolis.

Actiuni:
Intern: analgezic usor, antihemoragic, ANTIFUNGIC PUTERNIC (ACTIUNE PUTERNICA ASUPRA CANDIDA ALBICANS), antiseptic puternic al cailor respiratorii medii si superioare, ANTISEPTIC INTESTINAL SI URINAR BUN, antiviral mediu, BACTERIOSTATIC SI BACTERICID BUN (anihileaza streptococii, stafilococii, salmonella, proteus), febrifug bun, regenerant epitelial puternic, stimuleaza procesele de regenerare in ansamblu, stimulent imunitar bun.
Tinctura de propolis este folositoare in vindecarea TUTUROR BOLILOR INTERNE INFECTIOASE, combaterea tulburarilor de menopauza, vindecarea inflamarilor prostatei, rinichilor si ficatului; se repeta pina la vindecare), in tratarea TBC-ului pulmonar, combaterea enteritelor, parazitozelor intestinale, durerilor de stomac si tratarea ulcerului gastro-duodenal .
Extern:
-antiinfectios puternic si cu spectru larg, cicatrizant puternic, analgezic mediu, regenerativ epitelial puternic.

-rani deschise, arsuri de toate tipurile: se aplica intocmai tratamentul de mai sus, de la cancerul pielii. In cazul ranilor se face o dezinfectie prealabila cu alcool.

-eczeme infectioase: se aplica tinctura de propolis cu un tampon de vata in asa fel incat zona afectata sa fie cat mai mult timp scaldata de preparat, care va patrunde astfel cat mai mult in profunzime. Se vor face 2 asemenea aplicatii cu tinctura pe zi, dupa care locul se va lasa sa se zvante vreme de o jumatate de ora. In cazul eczemelor uscate se va aplica ulterior o pelicula de unguent de tatananeasa (symphytum officinali) sau gallbenele (calendula officinalis)
-alunite, negi: se combina in proportii egale tinctura de propolis cu tinctura de tataneasa si tinctura de rostopasca. Se aplica acest remediu intocmai ca si la cancerul de piele.

Propolisul este un veritabil ANTIBIOTIC NATURAL, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis - bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal)
Are proprietati antioxidante (anti-tumorale, anti-cancerigene), antispastice si anestezice; protejeaza contra efectelor nocive ale radiatiilor.
Este şi un excelent antiinflamator, cicatrizant şi epitelizant, hepatoprotector (protejează ficatul contra efectelor alcoolului), imuno-biostimulator, tonic al vaselor capilare şi regenerator al ţesuturilor.
Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilitati de compoziţie, propolisul îşi pastreaza nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvolta in timp rezistenta, fiind nevoie de introducerea periodica de noi si noi antibiotice.

Administrare interna: se ia de regula ˝ lingurita de tinctura diluata intr-o lingurita de miere, de 3-4 ori pe zi.

ATENTIE! Tinctura de propolis, nefiind solubilă în apă, se administrează într-o linguriţă de miere sau se pune pe o bucăţică de pâine, se lasă să se evapore alcoolul şi apoi se poate lua.

Contraindicatii: alergie la propolis. Pentru a evita fenomenele neplacute, in cazul in care nu stiti daca aveti sau nu intoleranta la aceasta tinctura, veti face un test aplicand-o mai intai din abundenta pe o portiune mica de piele, urmarind efectele care apar. In cazul in care ea nu determina nici un fel de reactii nedorite (mancarimi, inrosire, iritatie) se poate folosi cu succes. Multumita ????
Last edited by petrutica : 07.03.2010 at 11:59.
Reply With Quote Citeaza   
petrutica
Vechi postat de tic [offline] Junior Member 07.03.2010, 20:46   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 4
Va multumesc pt. raspuns. Stiam ca propolisul este foarte bun la multe boli. Eu i-am dat copilului meu pt raceli.Nu stiam ca este bun si pt. candida.
Articolul este foarte interesant.
Am o intrebare. Pot lua tinctura ca atare fara sa o pun pe paine ca pe zahar din cate stiu la candida nu este indicat sa iei cu zahar.
Cat timp trebuie sa stai pana se evapora alcolul din tinctura.
Cu multumiri
Mihaela
Reply With Quote Citeaza   
medicina alternativa
Vechi postat de petrutica [offline] Senior Member 08.03.2010, 12:56   Data inregistrarii: Mar 2007 Mesaje: 354
Se spune ca este bine si corect sa fie luata pe putin miez de paine. Eu asa as face sa fiu sigura ca isi va face efectul. Gustul nu e din cale-afara de bun, dar te obisnuiesti, sau daca preferi, gaseste un distribuitor Forever si cumpara Bee Propolis, este mai usor si comod de luat oriunde te-ai afla ( o tableta la 6 ore, sublingual, cu 30 de minute inainte de masa). Nu mai spun ca si calitatea este exceptionala. Eu folosesc Bee Propolis in raceli ( oricat de puternice ar fi) si doar cu el scapam si de febra si de frisoane si de mucozitati si de tuse( toata lumea stie cat persista tusea dupa o raceala puternica). Am o prietena care din cauza endometriozei nu cobora din pat zile in sir in perioada menstruala si ce tratamente nu facuse... Bun; a inceput sa ia Bee Propolis din prima zi de menstruatie si pana la ultima si starea i s-a imbunatatit fantastic.Putea sa se ocupe de ea si de familie. Asa ca, fetelor, vorbesc din experienta mea si a altora. Acordati mai multa atentie bietului Propolis, veti fi uimite ! A..., sa nu uit: La multi ani tuturor de ziua noastra !
Last edited by petrutica : 08.03.2010 at 12:59.
Reply With Quote Citeaza   
Multumesc
Vechi postat de tic [offline] Junior Member 10.03.2010, 17:39   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 4
Va multumesc mult pentru sfaturi.
Le voi urma cu siguranta. De fapt am si inceput.
Va doresc numai bine
Mihaela Popa
Reply With Quote Citeaza   
Sanatate optima oxigenarea celulara
Vechi postat de valeriaalbu [offline] Junior Member 22.05.2010, 18:04   Data inregistrarii: May 2010 Mesaje: 4
Toate celulele, tesuturile si organele din organismul uman au nevoie de oxigen pentru a functiona. Oxigenarea satureaza organismul cu oxigen prin folosirea gazului, citeodata la o presiune ridicata,ducind la cresterea cantitatii totale de oxigen disponibile in organism. .
Lipsa oxigenului de la nivelul celulelor poate constitui o prima cauza pentru aparitia cancerului si ca terapia cu oxigen poate fi un tratament eficient pentru tratarea sa. Celulele normale din culturi de tesuturi, atunci cind sint lipsite de oxigen, se transforma in celule canceroase si ca oxigenul poate distruge celulele canceroase din culturile de tesuturi.
Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le "sufoca". Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti "carcinogeni" care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.
Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui system imunitar puternic.
Aparitia unei deficiente de oxigen in sange reprezinta punctul de plecare catre pierderea imunitatii si inceputul de temut al problemelor de sanatate cum ar fi: cancer, leucemie, SIDA, Candida, Cardio ischemii si deteriorarea nervilor.
Deci oxigenarea celulelor este esentiala. Celulele preiau insa oxigenul doar prin singe. Deci celulele trebuie alimentate cu singe sufficient. In plus, singele trebuie sa contina suficient oxigen (de regula oxigenul ajunge in singe prin respiratie iar ceea ce respiram contine din ce in ce mai putin oxigen curat. Daca acum 100 de ani aerul continea aproximativ 22% oxigen astazi contine doar aproximativ 18% iar in aglomeratiile urbane doar 14-15% ).
Oxigenarea celulara este necesara fiecaruia dintre noi deoarece avem nevoie de un corp sanatos si o imunitate ridicata!Incercam din zii in zii sa renuntam la toti factori chimici care ne inconjoara de aceea se recomanda o folosire a terapiei cu oxigen pentru o oxigenare celulara buna si o imunitate crescuta!A ne insanatosii natural inseamna a renaste,a creste si a ne dezvolta intr-un mod foarte natural fara factori care sa na atace din alte puncte de vedere avand in vedere conditiile noastre actuale de trai si iradiere!
Oxigenul ne da energie, vitalitate, sanatate
Sifonul cu oxigen imbunatatit este o noua descoperire de ultima ora ,usor de folosit pentru oricine de acasa.
Pentru informatii suplimentare sunati la telefon:0723.539.502,Valeria
Reply With Quote Citeaza   

Raspunde

Unelte topic Cauta in acest subiect
Cauta in acest subiect:

Cautare avansata
Moduri de afisare

Ruleaza cu: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ai sugestii sau intrebari? Trimite-ne mesajul tau

TopSanatate este un site de informatii dedicate sanatatii.
Acestea nu pot substitui o consultatie de specialitate sau un tratament recomandat de un medic.
Newslettere | Concursuri | Contact

@2010 iMediaNetwork. Conceput si realizat de matrix<works/>