Centre medicale | Centre de frumusete | Sali fitness

Du-te inapoi   Forum TopSanatate > TopSanatate > Sport
Inregistrare | Lista de membri | Cautare | Mesajele zilei | Marcheaza forumurile citite |

Cauta in acest subiect
ajutor
Vechi postat de cesiu [offline] Junior Member 06.03.2010, 15:10   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 3
as dorii sa aflu cum pot sa slabesc la coapse(la pulpe),pentru ca sunt cam gras in pulpe. gambele sunt ok... dar cu pulpele am eu probleme,vreau sa slabesc la pulpe si nu reusesc.si la solduri,la fund..la fel sunt.. cam plinut.. de la solduri in sus sunt ok,nu am probleme ,dar cu soldurile si cu pulpele am eu probleme,vreau sa scap de surplusu de grasime de pe pulpe si fund,si solduri. am alergat vara trecuta timp de 2 luni ,cam de 3 ori pe saptamana ,timp de o ora.. dar nu prea a dat rezultate alergatu,am slabit mai mult la burta.. si prin alte parti,dar la pulpe nu am dat nimic jos.. vreau sa aflu ce pot sa fac.niste exercitii ceva.. va rog.mi`a zis un baiat ca as putea sa iau crema anticelulitica.. si ca voi scapa de surplusu de grasime de pe pulpe.este adevarat ,pot sa iau asa ceva?
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de bulatsergiu_flp [offline] Junior Member 06.03.2010, 16:07   Data inregistrarii: Feb 2010 Mesaje: 12
Eu personal cunosc o domnisoara care a folosit produse din aloe anticelulita si a dat rezultate bune...as putea sa-ti ofer infromatii mai detaliate daca esti interesat
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de cesiu [offline] Junior Member 06.03.2010, 18:14   Data inregistrarii: Mar 2010 Mesaje: 3
da,chiar as fii interesat,te rog da`mi mai multe informatii.multumesc
Reply With Quote Citeaza   
Vechi postat de d4lid4 [offline] Junior Member 29.04.2010, 17:18   Data inregistrarii: Apr 2010 Mesaje: 5
Alergatul nu e suficient pt a slabi in zona dorita de tine. Nu o sa faci mare lucru cu nici un produs anticelulitic sau cine stie ce creme si medicamente. Iti recomand sa mergi la o sala de fitness si sa ceri sfatul unui instructor. Ei sunt singurii care iti pot spune exact ce exercitii trebuie sa faci si in cat timp vei slabi. Din experienta mea in domeniu iti pot spune ca dupa o luna de zile de antrenamente (cam de 3 ori pe sapt) vei vedea rezultatele. Iar dupa un an nu te vei mai recunoaste. Bafta la sala!
Reply With Quote Citeaza   

Raspunde

Unelte topic Cauta in acest subiect
Cauta in acest subiect:

Cautare avansata
Moduri de afisare

Ruleaza cu: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ai sugestii sau intrebari? Trimite-ne mesajul tau

TopSanatate este un site de informatii dedicate sanatatii.
Acestea nu pot substitui o consultatie de specialitate sau un tratament recomandat de un medic.
Newslettere | Concursuri | Contact

@2010 iMediaNetwork. Conceput si realizat de matrix<works/>