Forum TopSanatate

Forum TopSanatate (http://www.topsanatate.ro/forum/index.php)
-   Afectiuni & boli (http://www.topsanatate.ro/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   mancarimi in zona intima (http://www.topsanatate.ro/forum/showthread.php?t=2280)

crina_nicoleta2000 22.02.2010 16:07

mancarimi in zona intima
 
buna ziua de 7 luni ma confrunt cu mancarimi si usturimi in zona intima.Toate astea imi apar la cateva zile dupa terminarea ciclului.Uneori mancarimile sunt insuportabile urmate de usturimi scurgeri vaginale branzoase.Nu sunt in tara si aici nu stiu sa vorbesc bine limba spaniola pentru a merge la un medic sa fac un control.Ce ma sfatuiti?
va multumesc.

petrutica 23.02.2010 11:09

afectiuni si boli
 
Daca locuiesti in strainatate si esti inregistrata la primarie, indeplinesti conditiile sa ai o tarjeta sanitara, cu care sa poti merge la medicul de familie. Iti va da sa faci o analiza a secretiei vaginale, apare microbul, iti da tratament si se rezolva. Stii ca ai dreptul la asistenta medicala gratuita , nu-i asa? Pe moment iti spun sa cauti la un magazin de plante(ceaiuri), TATANEASA, cauta in google denumirea stiintifica, scrie pe hartie si mergi si cumpara. Fa-ti un ceai concentrat si fa spalaturi vaginale, iti va face bine. Poate fi candida sau tricomonas sau... deja o eroziune aparuta( ptr ca microbul sapa), de aici usturimea. Ai putea sa mergi chiar la urgente, daca situatia devine de nesuportat.Nu amana, ptr ca o eroziune inseamna cervicita si vei avea mai multe neplaceri. Legat de limba spaniola, daca ai nevoie sa ma intrebi ceva, intreaba-ma ptr. ca eu o vorbesc bine. Sanatate !:) Am gasit denumirea stiintifica a plantei: TATANEASA - Symphytum officinale. Ma gandesc ca ar fi bune si pastile sau tinctura de Propolis, este antibiotic natural, dar cel mai sigur este sa mergi la medic, ca sa fi sigura ca ai scapat definitiv de microb. Magazinul de plante( plafarul), se spune in spaniola: herboristeria. Fii atenta ! Acţiuni terapeutice ale propolisului:
Propolisul este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, CANDIDA ALBICANS, Giardia lamblia, TRICHOMONAS VAGINALIS, virus herpes simplex, virus gripal)
Are proprietăţi antioxidante (anti-tumorale, anti-cancerigene), antispastice şi anestezice; protejează contra efectelor nocive ale radiaţiilor.
Este şi un excelent antiinflamator, cicatrizant şi epitelizant, hepatoprotector (protejează ficatul contra efectelor alcoolului), imuno-biostimulator, tonic al vaselor capilare şi regenerator al ţesuturilor.
Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilităţi de compoziţie, propolisul îşi păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvoltă în timp rezistenţă, fiind nevoie de introducerea periodică de noi şi noi antibiotice.

petrutica 23.02.2010 11:28

Afectiuni Si Boli
 
Tratamentul cervicitei

Cervicita este o leziune inflamatorie a colului uterin, caracterizata de obicei prin dureri locale si leucoree (scurgere vaginala) care, de multe ori, poate fi cu singe. Propolisul vindeca cel mai repede cervicita. Tratamentul in cazul acestei afectiuni este administrarea tincturii de propolis de 3 ori pe zi pe un miez de piine, mestecata bine si inghitita.
Concomitent, se pot folosi si ovule cu propolis, introduse vaginal, seara inainte de culcare, timp de 7 zile. De asemenea, zona genitala trebuie spalata in fiecare seara si dimineata cu ceai concentrat de galbenele, coada soricelului sau alte plante.
De multe ori, aceasta afectiune se datoreaza unor infectii. Nu este suficient daca doar femeia urmeaza un tratament. Partenerul sau de viata este nevoit sa faca spalaturi cu infuzii din aceleasi plante si ungeri cu Propoderm, un unguent care poate fi procurat din farmacii sau de la Plafar. Tratamentul se continua inca 2-3 zile dupa disparitia simptomelor, pentru a nu aparea recidive. CITESTE IN SPANIOLA CEEA CE TI-AM ZIS EU :La cervicitis es una de las afecciones más frecuentes en Ginecología, definida por varios autores como la inflamación del cuello uterino que puede ser aguda o crónica y afecta el exocérvix, endocérvix o más frecuentemente a ambos 1, 2.
Su causa más frecuente es la infección bacteriana: Gonococo, Estreptococo, Echericha Coli, Clamidia Trochomatis, Micoplasma Hominis, Micobacterium Tuberculoso, Treponema Palludum, Haemophilus o Gardnerella vaginal 3,4 puede ser producida también por virus Herpes Genital, Moluscum contagioso 5, protozoos Trichomonas vaginalis 6, hongos (Candida, Aspergillus) y parásitos (Entoameba, Schuistosoma , en ocasiones se asocian diferentes microorganismos .
Los síntomas que con mayor frecuencia se presentan son el dolor en bajo vientre, molestias al contacto sexual, sangramiento pos78coito, irritabilidad urinaria sospechosa de cistitis, que puede acompañarse de fiebre en casos de uretritis asociada y un síntoma constante, a veces único es la leucorrea.

Contraindicatii: la bolnavii cu afectiuni grave cardiace, hepatice sau renale. Alergia la produs. ADMINISTRARE: Cea mai simpla si sigura metoda de administrare este sa se foloseasca tinctura de propolis 30%. Se pun doua picaturi de propolis la fiecare 5 kg corp de 3 ori pe zi. Se pun pe un miez de paine, apoi se amesteca bine in gura. Impreuna cu saliva si amidonul din paine, tinctura de propolis va face unul dintre cele mai eficiente medicamente pentru afectiunile enumerate mai sus. Efecte negative nu are, chiar daca este folosit perioade foarte lungi de timp. DA-MI DE STIRE CUM ITI MERGE. SANATATE!


Ora este GMT +2. Ora este acum 13:25.

Ruleaza cu: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.