Vanessa Marcil adora activitatile in aer liber

Kate Beckinsale, Toni Collette, Vanessa Marcil sunt trei actrite care cunosc importanta alimentatiei sanatoase si a sportului. Iata cum isi pastreaza silueta.

Kate Beckinsale boxeaza

Frumoasa actrita este intr-o forma de indvidiat, fiind votata printre cele 100 cele mai frumoase femei din lume. Avand un trecut de dansatoare, Kate are o silueta frumos conturata. Insa acesta nu este singurul motiv pentru care vedeta arata atat de bine. Kate are o dieta sanatoasa si se mentine activa. Nu face excese alimentare.

Kate merge la sala de gimnastica zilnic. Alearga, practica arte martiale, exercitii cu greutati si box. Pentru filmul "Underworld", actrita s-a pregatit alaturi de antrenoarea Valerie Waters.



Toni Collette: Dieta Macrobiotica

Toni nu se infometeaza pentru a-si pastra silueta si se antreneaza regulat. Dieta pe care aceasta o urmeaza este cea macrobiotica. Corpul si-l lucreaza alaturi de un antrenor personal timp de 45 de minute, zilnic. Yoga, pilates si exercitiile cu greutati fac parte din activitatile preferate ale vedetei.


Vanessa Marcil adora activitatile in aer liber

Actrita isi cunoaste corpul si stie exact cum sa se pastreze in forma. Urmeaza o dieta echilibrata si nu face excese alimentare.
"Mananc orice imi doresc, dar in cantitati mici. Nu am fost niciodata inscrisa la o sala de gimnastica. Imi plac activitatile in aer liber, care ma fac sa ma simt bine. Prin activitati distractive si diverse reusesc sa ma mentin activa. Imi place sa alerg, sa practic yoga, exercitii cu greutati si snowboarding."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod